• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • næringsmidler - industrielle pakkemaskiner

Resultater for

Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner - Import eksport

 1. WEBER MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fra nøyaktig vekt oppskjæring til presis innmating og emballering av pølse, kjøtt og ost: Weber Maschinenbau er en av de ledende systemleverandørene for oppskjæring av applikasjoner, så vel som automatisering og emballering av ferske produkter. Selskapets sentrale mål er å gjøre livet lettere for kunder med fremragende, individuelle løsninger og å gjøre det mulig for dem å betjene systemene sine optimalt gjennom hele livssyklusen. Rundt 1450 ansatte på 22 steder i 18 nasjoner er ansatt i Weber Maschinenbau i dag, og det er deres engasjement og lidenskap som bidrar til den generelle suksessen til Weber Group hver dag. Fra begynnelsen har selskapet vært familieeid og ledes i dag av administrerende direktør Tobias Weber, den eldste sønnen til selskapets grunnlegger Günther Weber.

 2. DOLZAN IMPIANTI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Dolzan Impianti has been operating for years in the field of packaging machines manufacture. Located in Galliera Veneta, in the province of Padua, the company caters for the mechanical, confectionery, pharmaceutical and food sector, providing packaging machines designed for the installation of flat bottom, partial vacuum and vacuum systems. All machines manufactured by the company are suitable to package material of differing weights and sizes.

 3. STRUBL GMBH & CO. KG KUNSTSTOFFVERPACKUNGEN

  Tyskland

  Verified by europages badge

  STRUBL GmbH & Co. KG is a company in the plastics-processing industry with over 65 years' experience in the business areas of (1) cleanroom packaging: Films and bags from cleanrooms in the form of primary and secondary packaging produced according to GMP guidelines for use in cleanroom production (2) Plug&Pack® packaging systems: Flexible automation systems for packaging processes make the packaging process (3) efficient Film packaging: Plastic packaging for industrial and consumer goods.

 4. NEW PROJECT S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet NEW PROJECT S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det har base i Poggio Torriana, Italia.

 5. SENZANI BREVETTI SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet SENZANI BREVETTI SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det opererer også i Emballasje til næringsmidler, Bygdeturisme, Dører og vinduer, elektrisk materiell, industrial packing, packaging for foods, Emballasje til næringsmidler, cut boxes, og Bygdeturisme bransjene. Det har base i Faenza, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. HM HAUMANN ROBOTERSYSTEME GMBH

  Østerrike

  Verified by europages badge

  Selskapet HM HAUMANN ROBOTERSYSTEME GMBH, er en Agent/ Representant, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det har base i Biedermannsdorf, Østerrike.

 2. UYGURLAR MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet UYGURLAR MAKINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det opererer også i Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr, packaging for foods, Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr, og packaging machines for packing bransjene. Det har base i Kirsehir, Tyrkia.

 3. GIRISIM MACHINERY TURKIYE - WAFER & CAKE & BAR PRODUCTION LINES AND PACKAGING MACHINES

  Tyrkia

  Selskapet GIRISIM MACHINERY TURKIYE - WAFER & CAKE & BAR PRODUCTION LINES AND PACKAGING MACHINES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det opererer også i chocolate makers bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. GUIBOR INGENIERIA

  Argentina

  Selskapet GUIBOR INGENIERIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skyllemaskiner til frukt, grønnsaker og fisk bransjen. Det opererer også i Utstyr til fôring av dyr, Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner, Utstyr til fôring av dyr, mincer, og Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjene. Det har base i Buenos Aires, Argentina.

 5. WELMASZ

  Polen

  Selskapet WELMASZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det opererer også i automation facilities bransjene. Det har base i Piaseczno, Polen.

 1. KALENDER MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet KALENDER MAKINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det opererer også i packing machines for the food-processing industry bransjene. Det har base i Sakarya, Tyrkia.

 2. PROJE TASARIM EVI

  Tyrkia

  Selskapet PROJE TASARIM EVI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - maskiner og utstyr, Næringsmidler - maskiner og utstyr, plants and equipment for the production of comfits, og systems and equipment for producing cream, butter and yoghurt bransjene. Det har base i Sakarya, Tyrkia.

 1. FOSHAN NEW KELI PACKING MACHINE FACTORY

  Kina

  Selskapet FOSHAN NEW KELI PACKING MACHINE FACTORY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det har base i Foshan, Kina.

 2. QINGDAO FUSHENG SIRUI AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD

  Kina

  Selskapet QINGDAO FUSHENG SIRUI AUTOMATION EQUIPMENT CO., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det opererer også i packing and packaging manufacturing machinery bransjene. Det har base i Qingdao, Kina.

 3. PACKINOV

  Frankrike

  Selskapet PACKINOV, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det opererer også i Dosering - maskiner og utstyr, automatic heat sealers, og Dosering - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Beynost, Frankrike.

 4. UNIFILL SRL

  Italia

  Selskapet UNIFILL SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballering - bedrifter bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner, flask fillers, cosmetic fillers, Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner, og fillers bransjene. Det har base i Bomporto, Italia.

 5. NHM LIMITED

  Ukraina

  Selskapet NHM LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det opererer også i Visable supports the Ukrainian companies, og Visable supports the Ukrainian companies bransjene. Det har base i Kiev, Ukraina.

 6. ARAIT

  Spania

  Selskapet ARAIT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det har base i Cuarte De Huerva, Spania.

 7. PACKAGING M.P.Z. SRL

  Italia

  Selskapet PACKAGING M.P.Z. SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det opererer også i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr, fruit juice pasteurisation systems, packaging machine servicing, Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr, og systems and equipment for the production of fruit juices bransjene. Det har base i Forli', Italia.

 8. ENVIOR

  Storbritannia

  Selskapet ENVIOR, er en Distributør, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det har base i Tamworth, Storbritannia.

 1. FOURAGE-CTI

  Frankrike

  Selskapet FOURAGE-CTI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det har base i La Haye Fouassiere, Frankrike.

 2. ERECAM

  Frankrike

  Selskapet ERECAM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Emballasje til næringsmidler, Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner, Emballasje til næringsmidler, Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner, packaging machines, og cartoners for packing bransjene. Det har base i Mortagne-Sur-Sevre, Frankrike.

 3. SN MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Selskapet SN MASCHINENBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det opererer også i stand-up bags, packing machines, og metering units bransjene. Det har base i Wipperfürth, Tyskland.

 4. BASIS, LLC

  Ukraina

  Selskapet BASIS, LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pakking i kartonger - maskiner til bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner, Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr, Visable supports the Ukrainian companies, cartoners for packing, cartoners, Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner, Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr, og Visable supports the Ukrainian companies bransjene. Det har base i Kyiv Region, Brovary City, Ukraina.

 5. FOOD PACKAGING

  Danmark

  Selskapet FOOD PACKAGING, er en Agent/ Representant, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det opererer også i Robot automation, plants and equipment for the preparation of cocoa and production of chocolate, og food-processing packing machines bransjene. Det har base i København Sv, Danmark.

 6. VELTRU AG

  Sveits

  Selskapet VELTRU AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det opererer også i industrial robotics bransjene. Det har base i Feuerthalen, Sveits.

 7. GUELT

  Frankrike

  Selskapet GUELT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det har base i Quimperlé, Frankrike.

 8. MG-TECH ANGERS

  Frankrike

  Selskapet MG-TECH ANGERS, er en Tjenesteyter, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner, og Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjene. Det har base i Champtocé Sur Loire, Frankrike.

 9. BOULANGER

  Frankrike

  Selskapet BOULANGER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjen. Det har base i Change, Frankrike.

 10. SERMATEC

  Frankrike

  Selskapet SERMATEC, er en Multi-Category, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner, og Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjene. Det har base i Coudeville Sur Mer, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner - Import eksport

Antall resultater

686 Bedrifter