• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • offshore-aktiviteter

Resultater for

Offshore-aktiviteter - Import eksport

 1. MAINTENANCE PARTNERS

  Belgia

  Verified by europages badge

  Selskapet MAINTENANCE PARTNERS, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i Industrielt vedlikehold, Rewinding of electric motors, Steam turbine repairs, Reciprocating compressor overhaul, Rotor repairs, Wind turbine maintenance, Vacuum blower repairs, Cintrifugal compressor repairs, og reverse engineering of spare parts bransjene. Det har base i Zwijndrecht, Belgia.

 2. SIMEX AS

  Norge

  Erfaringene viser at vi langt på vei har lykkes med denne kundefokuserte holdningen. I dag er vi Vestlandets største innen teknisk service på eiendommer og en betydelig aktør innen alle våre fagområder som er; elektro, rør, kulde og ventilasjon. Kundegrunnlaget vårt på land omfatter alt fra boliger og eiendomsprosjekter til totalentrepriser og rehabilitering. I tillegg har vi betydelige arbeidsoppgaver offshore innen elektro og kulde.

 3. CAMEROON DIVING SERVICES LTD

  Kamerun

  Selskapet CAMEROON DIVING SERVICES LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i submarines, underwater arc welding, og Underwater works bransjene. Det har base i Douala, Kamerun.

 4. A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S

  Danmark

  Selskapet A.A.G AALBORG GUMMIVAREFABRIK A/S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gummi - produkter bransjen. Det opererer også i Gummi - maskiner og utstyr til industrien, Gummi - produkter til bygg og anlegg, Offshore-aktiviteter, Gummi - maskiner og utstyr til industrien, Gummi - produkter til bygg og anlegg, Offshore-aktiviteter, og rubber articles for the mining industry bransjene. Det har base i Nørresundby, Danmark.

 5. GWS OFFSHORE

  Liechtenstein, Fyrstedømmet

  Selskapet GWS OFFSHORE, er en Agent/ Representant, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det har base i Balzers, Liechtenstein, Fyrstedømmet.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES

  Nederland

  Selskapet TRANSPORT & OFFSHORE SERVICES, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i wind power bransjene. Det har base i Rotterdam, Nederland.

 2. OFFSHORE INDIA DATA ENTRY

  USA

  Selskapet OFFSHORE INDIA DATA ENTRY, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det har base i Schaumburg Il, USA.

 3. OUTSOURCING UKRAINE

  Ukraina

  Selskapet OUTSOURCING UKRAINE, er en Tjenesteyter, som opererer i Opprettelse og utvikling av programvarer bransjen. Det opererer også i Webutvikling, Innlegging av data, Offshore-aktiviteter, Analyse av data, Webutvikling, Innlegging av data, Offshore-aktiviteter, og Analyse av data bransjene. Det har base i Zaporizhzhia, Ukraina.

 4. OEG OFFSHORE LTD

  Storbritannia

  Selskapet OEG OFFSHORE LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i engineering projects for offshore platforms and systems, og logistics services bransjene. Det har base i Aberdeen, Storbritannia.

 5. EASTVANTAGE

  Belgia

  Selskapet EASTVANTAGE, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det har base i Brussels, Belgia.

 1. VIDURTA

  Frankrike

  Selskapet VIDURTA, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i Datapersonale - valg og rekruttering, Datatjenester, Webutvikling, indian, Datapersonale - valg og rekruttering, Datatjenester, og Webutvikling bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 2. UAB IPS BALTICS WIND SERVICE

  Litauen

  Selskapet UAB IPS BALTICS WIND SERVICE, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i payroll processing, Human resources management, og maritime services bransjene. Det har base i Klaipeda, Litauen.

 1. EASTVANTAGE

  Filippinene

  Selskapet EASTVANTAGE, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det har base i Metro Manila, Filippinene.

 2. APS S.P.A.

  Italia

  Selskapet APS S.P.A., er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, og systems and equipment for oil refineries bransjene. Det har base i Roma, Italia.

 3. SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS

  Belgia

  Selskapet SCALDIS SALVAGE EN MARINE CONTRACTORS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i Konstruksjon - offshore, Konstruksjon - offshore, og offshore works bransjene. Det har base i Antwerpen, Belgia.

 4. NORSEA GROUP DENMARK

  Danmark

  Selskapet NORSEA GROUP DENMARK, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det har base i Esbjerg, Danmark.

 5. 1VU

  Tunisia

  Selskapet 1VU, er en Tjenesteyter, som opererer i Databehandling - programvare bransjen. Det opererer også i Offshore-aktiviteter, offshore platforms and installations, og Offshore-aktiviteter bransjene. Det har base i Tunis, Tunisia.

 6. PROSPECTACY LIMITED

  Kypros

  Selskapet PROSPECTACY LIMITED, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i international tax planning bransjene. Det har base i Nicosia, Kypros.

 7. GOLD IT INTERACTIVE

  USA

  Selskapet GOLD IT INTERACTIVE, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det har base i Princeton, USA.

 8. AVENTA GROUP

  Frankrike

  Selskapet AVENTA GROUP, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det har base i Paris, Frankrike.

 1. MEA GLOBAL SERVICES

  Tunisia

  Selskapet MEA GLOBAL SERVICES, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det har base i Tunis, Tunisia.

 2. SQUARTZ TECHNOLOGIES

  Brasil

  Selskapet SQUARTZ TECHNOLOGIES, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i software, og information systems bransjene. Det har base i CURITIBA, Brasil.

 3. AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C.

  Italia

  Selskapet AGRI - SERVICE S.A.S. DI MASCIA MARIO & C., er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Sant'andrea Frius, Italia.

 4. PROSPEZIONI S.R.L.

  Italia

  Selskapet PROSPEZIONI S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Montalto Uffugo, Italia.

 5. CAMJO.TV OFFSHOREMEDIA.NL

  Nederland

  Selskapet CAMJO.TV OFFSHOREMEDIA.NL, er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det har base i Utrecht, Nederland.

 6. PERGEMINE S.P.A.

  Italia

  Selskapet PERGEMINE S.P.A., er en Tjenesteyter, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Offshore-aktiviteter, Prøvetakingsrør, Offshore-aktiviteter, og Prøvetakingsrør bransjene. Det har base i Parma, Italia.

 7. SAM SOLUTIONS GMBH

  Tyskland

  Selskapet SAM SOLUTIONS GMBH, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i Computer security consulting service bransjene. Det har base i Gilching, Tyskland.

 8. SI.AR. TRIVELLAZIONI

  Italia

 9. VINCIGUERRA SRLS

  Italia

 10. GEOTER S.R.L.

  Italia

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis