• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • oliven

Resultater for

Oliven - Import eksport

 1. ELISTA PRODUCTS SL

  Spania

  Verified by europages badge

  Selskapet ELISTA PRODUCTS SL, er en Tjenesteyter, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Import-eksport - agenter, Viner - Spania, Oliven, Olivenolje, Konservert frukt, Pasta, Supper, Sauser, og Import-eksport - agenter bransjene. Det har base i Puntal, El (espinardo), Spania.

 2. OLIO CALVI

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet OLIO CALVI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Olivenolje bransjen. Det opererer også i Bearbeidede oliven, Konserver av nedlagte grønnsaker, Sauser, Hermetiserte grønnsaker i olje, Konserver av fisk, sjømat og snegler, Oliven, oil presses, extra virgin olive oil, og Bearbeidede oliven bransjene. Det har base i Imperia, Italia.

 3. AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD

  Tyrkia

  Verified by europages badge

  Selskapet AYT NATURAL AND ORGANIC PRODUCTS LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Økologisk - næringsmidler bransjen. Det opererer også i Oliven, Næringsmidler - import/eksport, honey, Fruit purée, Tomato paste, Organic jams, olive oil, Oliven, og Organic olives bransjene. Det har base i Aydin, Tyrkia.

 4. BHS OLIVES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet BHS OLIVES, er en Underleverandør, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i Olivenolje, Bearbeidede oliven, Olivenolje, Bearbeidede oliven, stoned olives, Green Olives, Purple olives, Spicy olives, og Pickled garlic bransjene. Det har base i Vaulx-En-Velin, Frankrike.

 5. CENTRAL ÉQUIPEMENTS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet CENTRAL ÉQUIPEMENTS, er en Forhandler, som opererer i Olivenolje bransjen. Det opererer også i Vegetabilske oljer, Oliven, Oljer og matfett, distributor of olive oil, seed oils, oil for food use, extra virgin olive oil, Vegetabilske oljer, og edible vegetable oils bransjene. Det har base i Evry-Courcouronnes, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. FRUYPER SA

  Spania

  Verified by europages badge

  Selskapet FRUYPER SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i pickled preserves, olives, snack, Stuffed olives, Green Olives, Table olives, og black olives bransjene. Det har base i San José De La Vega-Murcia, Spania.

 2. TIMGAD STORE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet TIMGAD STORE, er en Forhandler, som opererer i Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler bransjen. Det opererer også i Ferske grønnsaker, Oliven, Poteter, Ikke-alkoholholdige drikker, Kullsyreholdige drikker - alkoholfrie, Olivenolje, dates, Noor dates, og Algerian dates bransjene. Det har base i Martigues, Frankrike.

 3. ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet ASD DISTRIBUTION - CROC'ELLA, er en Multi-Category, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i Tørket frukt, Olivenolje, exotic fruit, extra virgin olive oil, toasted dry fruits, sun-dried tomatoes, pecan, shelled hazelnuts, og cashew nuts bransjene. Det har base i Marseille, Frankrike.

 4. L'OLIVERAIE DU CAP

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet L'OLIVERAIE DU CAP, er en Distributør, som opererer i Olivenolje bransjen. Det opererer også i Vegetabilske oljer, Oliven, Næringsmidler - import/eksport, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, Vegetabilske oljer, Oliven, Næringsmidler - import/eksport, og Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler bransjene. Det har base i La Seyne Sur Mer, Frankrike.

 5. HUILERIE-THEOS

  Réunion

  Verified by europages badge

  Selskapet HUILERIE-THEOS, er en Forhandler, som opererer i ØKOLOGISK LANDBRUK bransjen. Det opererer også i Olivenolje, Oliven, Olivenolje, og Oliven bransjene. Det har base i Le Tampon, Réunion.

 1. IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K.

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet IMPORT-EXPORT ALTUN LEBENSMITTEL-GROSSHANDEL E.K., er en Forhandler, som opererer i Næringsmidler - import/eksport bransjen. Det opererer også i Konservert fisk, Grønnsakskonserver, Oster, Oliven, Krydder, Fryst og dypfryst, Fine food, Konservert fisk, og fresh vegetables bransjene. Det har base i Berlin, Tyskland.

 2. ARGOUDELAION

  Hellas

  Verified by europages badge

  Selskapet ARGOUDELAION, er en Forhandler, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i Honning, Olivenolje, Olje - distribusjon, Import/eksport - olje, biological oils, extra virgin olive oil, oil, thyme, og Honning bransjene. Det har base i Heraklion, Hellas.

 1. ARNAS AGRO

  Tyrkia

  Selskapet ARNAS AGRO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i extra virgin olive oil, coffee, soaps, og molasses bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING

  Hellas

  Selskapet DEAS S.A. OLIVES PROCESSING, PACKING & EXPORTING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i Oliven, og Oliven bransjene. Det har base i Halkidiki, Hellas.

 3. MEDILIFE

  Tunisia

  Selskapet MEDILIFE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Olivenolje bransjen. Det opererer også i Oliven, Organic olive oil, extra virgin olive oil, Table olives, og Oliven bransjene. Det har base i Hammam Sousse, Tunisia.

 4. PARGASOR - GROUP

  Portugal

  Selskapet PARGASOR - GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler bransjen. Det opererer også i Oliven, Oliven, edible vegetable oils, tin containers for pickled vegetables, og food-grade flour bransjene. Det har base i Vila Franca Xira, Portugal.

 5. SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC

  Hellas

  Selskapet SEA POWER GREECE SINGLE MEMBER PC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, dried figs, wooden pellets, Import/eksport - landbruksbaserte næringsmidler, og Pure Olive Oil bransjene. Det har base i Istiaia, Hellas.

 6. DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS

  Tyskland

  Selskapet DIE BESTE KÖCHIN - DELICATESSEN, SPREADS, ANTIPASTI & GOURMET PRODUCTS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - finere, Næringsmidler - finere, Delicatessen products, sun-dried tomatoes, og feta cheese bransjene. Det har base i Münich, Tyskland.

 7. GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA

  Spania

  Selskapet GARO - ACEITUNA VERDE SL, ACETE DE OLIVA VIRGEN EXTRA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Olivenolje bransjen. Det opererer også i Oliven, Virgin Olive Oil, extra virgin olive oil, Oliven, og packed olive oil bransjene. Det har base i Campillos-Málaga, Spania.

 8. LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA

  Italia

  Selskapet LA CUPA - COOPERATIVA AGRICOLA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i packaged tomatoes, olive paste, dried sweet peppers, og olives in brine bransjene. Det har base i Scorrano, Italia.

 1. GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş

  Tyrkia

  Selskapet GND SÜT VE SÜT ÜRÜNLERI A.Ş, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Meieriprodukter bransjen. Det opererer også i Oliven, og Oliven bransjene. Det har base i İstanbul, Tyrkia.

 2. FELDGUT GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet FELDGUT GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oliven bransjen. Det har base i Reichenbach An Der Fils, Tyskland.

 3. OLIVUS FLORIS

  Portugal

  Selskapet OLIVUS FLORIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Olivenolje bransjen. Det opererer også i Oliven, Producer of olive oil, Oliven, flavoured olive oil, og Extra virgin oil bransjene. Det har base i Porto, Portugal.

 4. ACEITES SUKAINA

  Spania

  Selskapet ACEITES SUKAINA, som opererer i Olivenolje bransjen. Det opererer også i Oliven, balsamic vinegar, savonerie, Oliven, og olive paste bransjene. Det har base i Aguilar De La Frontera-Córdoba, Spania.

 5. ME'OLIVA

  Tyrkia

  Selskapet ME'OLIVA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Olivenolje bransjen. Det opererer også i Oliven, Pickles, Tomato paste, Oliven, og gherkins bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 6. ANTGIDA GIDA TARIM SAN.TIC. A.S.

  Tyrkia

  Selskapet ANTGIDA GIDA TARIM SAN.TIC. A.S., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oliven bransjen. Det har base i Balikesir, Tyrkia.

 7. ACEITUNAS KARINA SL

  Spania

  Selskapet ACEITUNAS KARINA SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i Bearbeidede oliven, Pickles, pickled preserves, Bearbeidede oliven, og Stuffed olives bransjene. Det har base i Alcantarilla-Murcia, Spania.

 8. LA COLLINA DELLE STREGHE

  Italia

  Selskapet LA COLLINA DELLE STREGHE, er en Tjenesteyter, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i farm holidays, Hotel with restaurant, residential hotel with restaurant, og holiday home renting bransjene. Det har base i Castelbellino, Italia.

 9. ACEITUNAS JOPE

  Spania

  Selskapet ACEITUNAS JOPE, som opererer i Oliven bransjen. Det opererer også i pickled preserves, olives with pits, stoned olives, og black olives bransjene. Det har base i Almendralejo-Badajoz, Spania.

 10. SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ

  Spania

  Selskapet SCA SOR ÁNGELA DE LA CRUZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeidede oliven bransjen. Det opererer også i Oliven, Green Olives, Stuffed olives, Oliven, og black olives bransjene. Det har base i Estepa-Sevilla, Spania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis