• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • oljeraffinering - installasjoner og utstyr

Resultater for

Oljeraffinering - installasjoner og utstyr - Import eksport

 1. STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet STERLING THERMAL TECHNOLOGY LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Varmevekslere, Varmevekslere, coolers, og Air-cooled condensers bransjene. Det har base i Aylesbury, Storbritannia.

 2. VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI

  Tyrkia

  Selskapet VEGEFIL KIZARTMA YAGI ARITMA SISTEMLERI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Oljefiltre, Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr, Oljefiltre, Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr, fryers for institutions, og restaurant and hotel equipment rental bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 3. VITCOM GLOBAL SOLUTIONS

  Storbritannia

  Selskapet VITCOM GLOBAL SOLUTIONS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i heaters, og refinery bransjene. Det har base i Bournemouth, Storbritannia.

 4. KALHOUR OILFIELD EQUIPMENTS LTD.

  De forente arabiske emirater

  Selskapet KALHOUR OILFIELD EQUIPMENTS LTD., er en Distributør, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i carbon pipes, fitting, og industrial valves bransjene. Det har base i Dubai, De forente arabiske emirater.

 5. STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING

  Italia

  Selskapet STC SERVICES TECNOLOGY CONSULTING, er en Distributør, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i water purifiers, components for valves, og tool agents and representatives bransjene. Det har base i Busseto, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE

  Italia

  Selskapet T. & C. ANALYZERS SRL UNIPERSONALE, er en Distributør, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det har base i Monserrato, Italia.

 2. LLC DERSIM

  Ukraina

  Selskapet LLC DERSIM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Landbruksproduksjon, Visable supports the Ukrainian companies, Landbruksproduksjon, sunflower oil, refined industrial oils, og Visable supports the Ukrainian companies bransjene. Det har base i Kahovka, Ukraina.

 3. PIGNAT

  Frankrike

  Selskapet PIGNAT, er en Tjenesteyter, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Glass til industrielle formål, Oljeraffinering - installasjoner og utstyr, Glass til industrielle formål, og Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i Genas Cedex, Frankrike.

 4. ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR

  Frankrike

  Selskapet ROCHEFORTAISE TRANSPORTS MATERIAU TERR, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Tonnay Charente, Frankrike.

 5. SECTION URBAINE

  Frankrike

  Selskapet SECTION URBAINE, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Strasbourg, Frankrike.

 1. OPUS DEVELOPPEMENT

  Frankrike

  Selskapet OPUS DEVELOPPEMENT, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Montpellier, Frankrike.

 2. FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE

  Frankrike

  Selskapet FONCIERE IMMOBILIERE MANCHE ATLANTIQUE, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Brest, Frankrike.

 1. I.T.EX QUALITY SERVICES

  Italia

  Selskapet I.T.EX QUALITY SERVICES, som opererer i Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Oljeraffinering - installasjoner og utstyr, systems and equipment for oil refineries, systems and equipment for gas pipelines, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, og Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i San Donato Milanese, Italia.

 2. TERIMMO ATLANTIQUE

  Frankrike

  Selskapet TERIMMO ATLANTIQUE, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Belleville Sur Vie, Frankrike.

 3. FRANCE REALISATIONS

  Frankrike

  Selskapet FRANCE REALISATIONS, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Bregnier Cordon, Frankrike.

 4. BATIR FRANCE INGENIERIE

  Frankrike

  Selskapet BATIR FRANCE INGENIERIE, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Chateaubourg, Frankrike.

 5. BEOLETTO

  Frankrike

  Selskapet BEOLETTO, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Le Haillan, Frankrike.

 6. CHANZY SAS

  Frankrike

  Selskapet CHANZY SAS, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Marly, Frankrike.

 7. SOLS MEDITERRANEE

  Frankrike

  Selskapet SOLS MEDITERRANEE, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Milhaud, Frankrike.

 8. SOCIETE NAZAIRIENNE DE DEVELOPPEMENT

  Frankrike

  Selskapet SOCIETE NAZAIRIENNE DE DEVELOPPEMENT, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i St Nazaire, Frankrike.

 1. LOTIM S

  Frankrike

  Selskapet LOTIM S, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i L Abergement Clemenciat, Frankrike.

 2. LESTREM TP

  Frankrike

  Selskapet LESTREM TP, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Lestrem, Frankrike.

 3. SOGARIS DEVELOPPEMENT

  Frankrike

  Selskapet SOGARIS DEVELOPPEMENT, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Rungis, Frankrike.

 4. CABINET VILLAIN SA

  Frankrike

  Selskapet CABINET VILLAIN SA, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Mantes La Ville, Frankrike.

 5. PROFIL MEDITERRANEE

  Frankrike

  Selskapet PROFIL MEDITERRANEE, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Marseille, Frankrike.

 6. SOCIETE GENERALE IMMOBILIERE

  Frankrike

  Selskapet SOCIETE GENERALE IMMOBILIERE, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Idrettsanlegg, Offentlige parker - lekeplasser, Kommersiell og industriell eiendom - byggherrer og eiendomsmeglere, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Pau, Frankrike.

 7. HUADU LONG METAL PROCESSING MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD

  Kina

  Selskapet HUADU LONG METAL PROCESSING MACHINERY EQUIPMENT CO., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det har base i Xuchang, Kina.

 8. KOCH-GLITSCH

  Belgia

  Selskapet KOCH-GLITSCH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Filtrering - apparater og utstyr, Filtrering - apparater og utstyr, og gas filters bransjene. Det har base i Wijnegem, Belgia.

 9. OIL MACHINE WORLD

  Kina

  Selskapet OIL MACHINE WORLD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det har base i Zhengzhou, Kina.

 10. SHANDONG HONGDA TECHNOLOGY GROUP CO., LTD.

  Kina

  Selskapet SHANDONG HONGDA TECHNOLOGY GROUP CO., LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oljeraffinering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Tank, og heat exchangers bransjene. Det har base i Jinan, Kina.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Oljeraffinering - installasjoner og utstyr - Import eksport

Antall resultater

25 935 Bedrifter