• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • oppvaskmaskiner til institusjoner

Resultater for

Oppvaskmaskiner til institusjoner - Import eksport

 1. MACH SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Mach designs, builds and sell glass washers, dish washers, utensil washers and equipment for large users such as hotels, bars, restaurants, bakeries and ice-cream makers. Since 1988, our aim has been to become a leader in a highly competitive industry and in recent years our single-mindedness has enabled us to achieve some excellent results which are reflected by our many satisfied clients in Italy, Europe, the USA, Asia and Africa.

 2. REWADI GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet REWADI GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det har base i Babenhausen, Tyskland.

 3. TEIKOS SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet TEIKOS SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det opererer også i glass washers for institutions, washers, hood dishwasher, conveyor dishwasher, industrial dishwashing machines, professional dishwashing machines, og excellent performance bransjene. Det har base i Limena, Italia.

 4. GASTRO-GERMANY

  Tyskland

  Selskapet GASTRO-GERMANY, er en Detaljist, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det opererer også i dishwashers for communities, glass washers for institutions, dishwashers with driven basket, og detergents for dishes bransjene. Det har base i Lünen, Tyskland.

 5. SOMEPRODUCTS

  Belgia

  Selskapet SOMEPRODUCTS, er en Tjenesteyter, som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr, Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til husholdningsbruk, Oppvaskmaskiner til institusjoner, Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr, Cleansing products - industrial, Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til husholdningsbruk, og Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjene. Det har base i Bruxelles, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet MFA GROSSKÜCHENTECHNIK GMBH, er en Distributør, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det har base i Litzendorf, Tyskland.

 2. GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL

  Tyskland

  Selskapet GASTRONOMIEEINRICHTER PETER ENGEL, er en Distributør, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det har base i Obertshausen, Tyskland.

 3. SANTOS PALACE

  Belgia

  Selskapet SANTOS PALACE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Profesjonelle kaffemaskiner bransjen. Det opererer også i Kaffe og te, Kafeer og barer - maskiner og utstyr, Kaffemaskiner til husholdningsbruk, Oppvaskmaskiner til institusjoner, Kaffe og te, Kafeer og barer - maskiner og utstyr, Kaffemaskiner til husholdningsbruk, og Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjene. Det har base i Bruxelles, Belgia.

 4. EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED

  Italia

  Selskapet EUROTEC SRL - DIV. ELETTROBAR & COLGED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det har base i Legnago, Italia.

 5. PHILCOM - VLEMAC

  Belgia

  Selskapet PHILCOM - VLEMAC, er en Distributør, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det har base i Merksem, Belgia.

 1. ATA SRL

  Italia

  Selskapet ATA SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr, Oppvaskmaskiner til institusjoner, industrial dishwashers, Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr, professional kitchens, og Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjene. Det har base i Conselve, Italia.

 2. CUISIWAN

  Belgia

  Selskapet CUISIWAN, er en Tjenesteyter, som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Oppvaskmaskiner til institusjoner, Elektriske husholdningsapparater - store, Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner, Oppvaskmaskiner til institusjoner, Elektriske husholdningsapparater - store, electric mechanical components, og Industrielle og kommersielle kjølesystemer - apparater og installasjoner bransjene. Det har base i Froidmont, Belgia.

 1. VIRTUS GROUP GMBH

  Tyskland

  Selskapet VIRTUS GROUP GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøkken - møblering bransjen. Det opererer også i Oppvaskmaskiner til institusjoner, cooling tables, refrigerated tables for shops, bars and restaurants, gas cooker, og Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjene. Det har base i Hamm, Tyskland.

 2. MIELE & CIE KG

  Tyskland

  Selskapet MIELE & CIE KG, er en Distributør, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det har base i Gütersloh, Tyskland.

 3. GASTROSERVICE MEENS GMBH

  Sveits

  Selskapet GASTROSERVICE MEENS GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det har base i Meggen, Sveits.

 4. HOBART BELGIUM

  Belgia

  Selskapet HOBART BELGIUM, er en Tjenesteyter, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det opererer også i Bløtemidler - vann, Behandling og gjenvinning av avfall - maskiner og installasjoner, dish-washer, Bløtemidler - vann, Behandling og gjenvinning av avfall - maskiner og installasjoner, og Blenders, electric bransjene. Det har base i Kampenhout, Belgia.

 5. ELFRAMO SPA

  Italia

  Selskapet ELFRAMO SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det opererer også i industrial dishwashers, conveyor dishwashers, fryers for institutions, og machines for ice-cream parlours bransjene. Det har base i Bergamo, Italia.

 6. TEWA SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet TEWA SP. Z O.O., er en Multi-Category, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det opererer også i Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til industrielle formål, Rengjørings- og vedlikeholdsprodukter til industrielle formål, pots and pans, grill, og professional kitchens bransjene. Det har base i Warszawa, Polen.

 7. SISTEMA PROJECT ITALIA

  Italia

  Selskapet SISTEMA PROJECT ITALIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det opererer også i Dish washers for the food industry, industrial dishwashers, og glass washers for institutions bransjene. Det har base i Castelfranco Veneto, Italia.

 8. AL RAZANA

  De forente arabiske emirater

  Selskapet AL RAZANA, er en Forhandler, som opererer i Kjølelagre bransjen. Det opererer også i Oppvaskmaskiner til institusjoner, og Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjene. Det har base i Sharjah, De forente arabiske emirater.

 1. HORECA SERVICE

  Belgia

  Selskapet HORECA SERVICE, er en Distributør, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det har base i Gent, Belgia.

 2. EVACO SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet EVACO SP. Z O.O., er en Detaljist, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det opererer også i Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr, Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr, og Fast-food outlet equipment bransjene. Det har base i Kraków, Polen.

 3. D A R M A SPOL. S R.O.

  Slovakia

  Selskapet D A R M A SPOL. S R.O., er en Forhandler, som opererer i Restaurant- og kafémøbler bransjen. Det opererer også i Oppvaskmaskiner til institusjoner, Restauranter - maskiner og utstyr, Oppvaskmaskiner til institusjoner, og Restauranter - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Bratislava - Petrzalka, Slovakia.

 4. SILANOS SRL

  Italia

  Selskapet SILANOS SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det opererer også i glass washers for institutions, og dishwashers bransjene. Det har base i Pioltello, Italia.

 5. COMENDA ALI SPA

  Italia

  Selskapet COMENDA ALI SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Oppvaskmaskiner til institusjoner, og Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjene. Det har base i Cassina De Pecchi, Italia.

 6. TEKNOZEN (S.R.L.)

  Italia

  Selskapet TEKNOZEN (S.R.L.), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det har base i Citta' Di Castello, Italia.

 7. L.G. IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  Selskapet L.G. IMPIANTI S.R.L., er en Detaljist, som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Oppvaskmaskiner til institusjoner, Bakerovner, Oppvaskmaskiner til institusjoner, og Bakerovner bransjene. Det har base i Granarolo Dell'emilia, Italia.

 8. S.I.A.T. SOCIETA' IMPIANTI ASSISTENZA TECNICA 2000 S.N.C.

  Italia

  Selskapet S.I.A.T. SOCIETA' IMPIANTI ASSISTENZA TECNICA 2000 S.N.C., som opererer i Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Oppvaskmaskiner til institusjoner, industrial refrigerators, og Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjene. Det har base i Ciampino, Italia.

 9. HOMAG DI MAESTRONI G. & C. ( S.N.C. )

  Italia

  Selskapet HOMAG DI MAESTRONI G. & C. ( S.N.C. ), som opererer i Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Oppvaskmaskiner til institusjoner, catering supplies, og Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjene. Det har base i Gorla Maggiore, Italia.

 10. REIDER MARIA

  Italia

  Selskapet REIDER MARIA, er en Forhandler, som opererer i Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Reparasjon av forbruksvarer, Oppvaskmaskiner til institusjoner, Reparasjon av forbruksvarer, og Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjene. Det har base i Terlano, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis