... ingredienser. Uten kunstige E-er.
Vekt: 0,280 kg
Betingelser for distribusjon og transport: Ved romtemperatur er det ingen restriksjoner. Hvis det er vakuumpakket, skal temperaturen være under 5ºC. For konsum er den anbefalte temperaturen 15º-18ºC.
Prosess for fremstilling: Utvalg, hakking, elting, fylling og modning.
Ingredienser: Iberisk svinekjøtt fra eikenøtt, salt, sukker, naturlige krydder, vegetabilsk protein
Vekt: 0,280 kg...
...Finn våre prisbelønte produkter fra Verdenspølseutstillingen 2023.
GULLMEDALJE Tørrpølse med urter fra Provence
SØLVMEDALJE Ren svinekjøtt tørrpølse
SØLVMEDALJE Tørrpølse
SØLVMEDALJE Mild chorizo
Liten + :
En perfekt boks for å variere smaker og aromaer, som vil gjøre deg hekta!
SKU:2200056000000-1
Vekt:1,2 kg
Presisjon angående vekt: Produkt utsatt for uttørking
Vekt:1,2 kg
Presisjon...
...INGREDIENSER: svinekjøtt og bacon, salt, krydder, sukker, aromaer, stabilisator E451, smakforsterker E621 og antioksidant E300. Naturlig svinekjøttskinn. Kan inneholde melk- og soyaprotein og sennep.
...I fremstillingen av denne hjemmelagde chorizoen brukes de edleste delene av griser med "Denominación Origen Teruel" Duroc, som skulder og bacon, utvalgte krydder fra opprinnelsen og naturlige tarmer, noe som gir en intens og karakteristisk smak, i tillegg til at det er et svært sunt produkt.
...Vår Bellota Ibérico-lår har en intens burgunderfarge med perlemorsfargede fettårer, en myk og kremet tekstur, intens og vedvarende smak, samt en sterk og behagelig aroma. Den langsomme prosessen med naturlig tørking og marinaden laget av paprika og naturlige krydder som familien har brukt i tre generasjoner, gir vårt Bellota Ibérico-lår en uovertruffen bouquet.
HALAL EXPERTISE CERTIFICATION er en Halal-sertifiseringsorganisasjon basert i Belgia og aktiv over hele det europeiske kontinentet. Vi spesialiserer oss på sertifisering av Halal-produkter og -tjenester.
Vi sertifiserer både store selskaper og små bedrifter. Sertifiseringen av Halal begrenser seg ikke bare til mat, men også til andre sektorer som kosmetikk, emballasje, kjemikalier, kosttilskudd o...
...Den ideelle kombinasjonen av skjæring og veiing: Ergonomisk, lett å rengjøre, enkel å betjene, energibesparende.
Ideell for alle manuelle skjæreoppgaver som kokt skinke, kokte og stekte pølser, skivet ost eller langtidsholdbare varer som salamiog lufttørket skinke. Videre en plassbesparende løsning hvis metrologisk godkjent veiing for salgsdisken og manuell skjæring på ett sted er ønsket...
...‘Nduja er den kalabresiske pølsen par excellence, og den fremstår med en dyp rød farge, har en myk konsistens og en spesielt krydret smak. Den lages av 42% svinefett, 30% magert svinekjøtt og rikelig med kalabresisk chili (25%). Anbefales som forrett eller som ingrediens i pasta og pizza.
Kategori: Kalabresiske pølser
VEKT: 300/350 g
INGREDIENSER: Svin, salt, naturlige aromaer og krydder
Sukker: dextrose og sukrose
Antioksidanter: E301
Konserveringsmidler: E250-E252
Vekt: 0,300 kg...
...Skinker ogPølser Juan Fernández S.L.
"El Bierzo"
Bierzo Industripark, s/n, 24560 Toral de los Vados, León - Spania
www.jamonesyembutidosjuanfernandez.es...
...Vi velger de beste stykkene for å lage våre pølser. Kjøttet kommer fra skulderen, brystet eller skinken til griser, hovedsakelig fra Auvergne eller Rhône-Alpes, og hvert utvalgt kjøtt inngår i en nøye sammensatt blanding. På denne måten sikrer vi både mørt kjøtt og en kraftig aromatisk karakter i hver av våre oppskrifter.
Fylling i naturlig tarm gjøres for hånd.
...Forberedt for produksjon av alle typer chorizo, både søt og krydret, i henhold til våre kunders behov. Disse forberedelsene inneholder alle nødvendige komponenter for å oppnå chorizo av utmerket kvalitet.
...Peso 0,6 kg
Ingredienser:
Svinekjøtt, Salt, Dextrose, Naturlige aromaer, Krydder, Antioksidanter, E301, Konserveringsmidler, E252
Næringsverdier og energiverdi per 100 gr av produktet
Energiverdi 278 kcal 1158 kJ
Fett 20,1 gr hvorav mettet fett 6,9 gr
Karbohydrater 1,2 gr hvorav sukker 1,1 gr
Proteiner 24 gr kostfiber 0,02 gr salt 4,7...
...Vi tilbyr deg et nytt snackkonsept. De er raske og enkle å forberede, perfekte som en liten forrett. Du kan spise dem hvor som helst: hjemme, på jobb eller utendørs.
...Kokt salami laget av de beste utvalgte nasjonale kjøttsortene, aromatisert med Aleatico-vin fra vår region, Tuscia. Den avgir en delikat aroma, spesielt egnet til focaccia eller fritert pizza.
LUIS OLIVERAS S.A, er et familieeid selskap som har spesialisert seg på produksjon av tørket pølse siden 1933. Vi ligger i nordøst-Spania, svært nær den franske grensen, i nærheten av de viktigste havnene og flyplassene. Kombinasjonen av vår ekspertise og de beste råvarene gjør at vi kan produsere pølser av høyeste kvalitet av svin, samt Halal-pølser laget av kalkun og storfe, som vi produserer i ...
...Vi produserer med stor respekt for tradisjonen med gammeldagse pølserog tørkede pølser: naturlig tarm, ferskt kjøtt, uten fargestoffer, glutenfritt og uten tilsatte nitritter.
...Salame Felino er en delikatesse laget av svinekjøtt. Den har fått navnet sitt fra opprinnelsesstedet, en landsby i provinsen Parma. Salame Felino har høyere proteinnivåer og lavere fettinnhold sammenlignet med andre salami av lignende type.
Tradisjonelt blir den skåret diagonalt, noe som gir ovale skiver som er omtrent dobbelt så lange som diameteren på salamen.
...Felino-salami, blant de tusen italienske salami, er den søteste, laget med lite salt, hele pepperkorn og modnet i Parma-skinkens dal. Kun fra tunge italienske griser, startet med "trito di banco" (magert kjøtt, uten sener og med et lag fett), først malt til middels grovhet, deretter blandet med krydderblandingen (salt, pepper, litt hvitvin), latt hvile, fylt i "culare" tarm, som tradisjonen foreskriver, som vil holde salami alltid myk. Etter to til tre måneder er her skiven kuttet på tvers, med en fyldig, rund aroma, med en spesiell smak av lykke.
...Guanciale er en spekepølse laget av kinnet på grisen. Kjøttet masseres med salt i omtrent fem dager. Etter å ha tilsatt pepper og chili, blir det krydret med rosmarin og salvie for å gjøre kjøttet enda mer smakfullt. Modningen, som varer fra 60 til 90 dager, skjer i miljøer med optimal klima og fuktighet. Det brukes i matlaging i ulike oppskrifter og sauser: pasta alla carbonara, gricia og amatriciana for å nevne noen av de mest kjente.
...Våre MCÖ soyaproteiner er designet for å gi deg muligheten til å dra nytte av vår ekspertise, men også for å dele våre kreasjoner og oppskrifter direkte fra vårt tilberedningskjøkken.
Ingredienser:
Økologisk fransk soyabønne
Vann
Naturlige aromaer
Tilberedningsmetode:
Fritering i 3 til 4 minutter.
For umiddelbar konsum: Stek helst i frityr (i en kjele med 3 til 4 cm olje) til de får en...
...Ved å konsumere dette kjøttet sier du nei til kolesterol og ja til et jerninnhold som er dobbelt så høyt som i annet kjøtt. Anemi, slankekost, sportslig trening eller bare et enkelt ønske om nye og lokale smaker, det er mange grunner til å velge dette kjøttet, og alle er til fordel for helsen. Eselkjøtt er et siciliansk produkt.
Eselkjøtt (80%), svinekjøtt (20%), dekstrose, sukrose, svart pepper, antioksidant: E300, konserveringsmidler: E252, E250, naturlige aromaer.
Alle våre pølser er fylt i naturlige tarmer.
Oppbevares ved + 4 º C...
...Fra låret av storfe utvinnes hjertet av fesen, et edelt snitt av utmerket kvalitet. Med en nøye bearbeiding og en tørr og ventilert modning oppnås et magert, mørt og delikat produkt.
VEKT: Ca. 1,60 kg
INGREDIENSER: Halal italiensk storfekjøtt, salt, krydder, E252.
EGENSKAPER: Laktosefri og uten andre melkederivater, glutenfri og ikke-GMO.
FORPAKNING: Vakuumpakket, i matplast.
UTGÅR: 6 måneder.
LAGRING: 0/4°C
Gjennomsnittlige næringsverdier per 100g:
Energi 151KCal/633KJ
Fett: 2,6g hvorav mettet 0,75g
Karbohydrater 0g hvorav sukker 0g
Proteiner 32g
Salt 3,9g...
Vi er et innkjøpssentrum for tørre, ferske og frosne matvarer, og spesialiserer oss også i design og produksjon av 24-timers matpakker "Meal Ready to Eat" - MRE, for militære og humanitære formål.
Våre tilbud er svært varierte, og vi har kapasitet til å levere store mengder av både frossen kylling, vegetabilsk olje, tomatpuré, corned beef & chicken, hermetiske måltider, fruktkoktailer, salte og s...
CENTRALE D, etablissement beliggende i Saint-Etienne, er en grossist for matvarer til både profesjonelle og privatpersoner. CENTRALE D tilbyr et bredt utvalg av matvarer og emballasje for både profesjonelle og privatpersoner.
Hos CENTRALE D finner du et helt spekter av matvarer:
- i vår Espaces Frais: oster, meieriprodukter, frukt og grønnsaker, kjøtt og fisk, spekemat, sjømat
- i vår Espace Su...