• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • parafin

Resultater for

Parafin - Import eksport

 1. COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER

  Storbritannia

  Verified by europages badge

  Selskapet COMPASS FUEL OILS & LUBRICANTS - NATIONWIDE FUEL SUPPLIER, er en Distributør, som opererer i Brenselolje bransjen. Det opererer også i Dieselolje, Parafin, Industriell oppvarming - maskiner og utstyr, Dieselolje, Parafin, og Industriell oppvarming - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Penwortham, Storbritannia.

 2. HORIZON CANDLES

  Tyrkia

  Verified by europages badge

  Selskapet HORIZON CANDLES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stearinlys bransjen. Det opererer også i Firmagaver, Parafiner, paraffin wax, candles in glasses, custom candles, Firmagaver, household candles, ambiance candles, og Production of candles bransjene. Det har base i Bagcilar, Tyrkia.

 3. EURL AABS

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet EURL AABS, er en Agent/ Representant, som opererer i Olivenolje bransjen. Det opererer også i Tørket frukt, Parafin, Virgin Olive Oil, dates, Tørket frukt, edible vegetable oils, fuel, Diesel, og Parafin bransjene. Det har base i Thizy Les Bourgs, Frankrike.

 4. NEUKIRCH LUBRICATION ENGINEERING INH. GERT NEUKIRCH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet NEUKIRCH LUBRICATION ENGINEERING INH. GERT NEUKIRCH, er en Forhandler, som opererer i Parafiner bransjen. Det har base i Wertheim, Tyskland.

 5. FLAMMWERK INH.: KEVIN BLASE

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet FLAMMWERK INH.: KEVIN BLASE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Parafiner bransjen. Det har base i Kirchlengern, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PFEIFFER VACUUM AUSTRIA GMBH

  Østerrike

  Selskapet PFEIFFER VACUUM AUSTRIA GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Parafiner bransjen. Det har base i Wien, Østerrike.

 2. EVRICOM

  Bulgaria

  Selskapet EVRICOM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Parafiner bransjen. Det opererer også i Stearinlys, og Stearinlys bransjene. Det har base i Stara Zagora, Bulgaria.

 3. SCHMIERSTOFF-TECHNIK RENÉ VÖLKEL

  Tyskland

  Selskapet SCHMIERSTOFF-TECHNIK RENÉ VÖLKEL, er en Tjenesteyter, som opererer i Parafiner bransjen. Det har base i Dülmen, Tyskland.

 4. YAGTY SEMLER

  Turkmenistan

  Selskapet YAGTY SEMLER, er en Forhandler, som opererer i Parafiner bransjen. Det opererer også i wax candle, candlesticks, slacks, og paraffin wax bransjene. Det har base i Ashgabat, Turkmenistan.

 5. TEVIER ÖL-FENKART GMBH

  Østerrike

  Selskapet TEVIER ÖL-FENKART GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Parafiner bransjen. Det har base i Hohenems, Østerrike.

 1. HABCO D.O.O.

  Slovenia

  Selskapet HABCO D.O.O., er en Forhandler, som opererer i Import-eksport - agenter bransjen. Det opererer også i Parafiner, Flytende brensel, Kjemisk gjødsel, Parafiner, Flytende brensel, og Kjemisk gjødsel bransjene. Det har base i Lendava, Slovenia.

 2. LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ

  Russland

  Selskapet LLC SMOLNEFTEORGSINTEZ, er en Forhandler, som opererer i Kjemi - import/eksport bransjen. Det opererer også i Kjemisk gjødsel, Hydrokarboner og derivater, Bensin - drivstoff, Parafin, Kjemisk gjødsel, Hydrokarboner og derivater, Bensin - drivstoff, og Parafin bransjene. Det har base i Smolensk, Russland.

 1. PETROWHITE

  Tyrkia

  Selskapet PETROWHITE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Parafiner bransjen. Det opererer også i vaseline, sale of petroleum products, og paraffin wax bransjene. Det har base i İstanbul, Tyrkia.

 2. PROREUSE SRLS

  Italia

  Selskapet PROREUSE SRLS, er en Distributør, som opererer i Parafiner bransjen. Det opererer også i beeswax, wax, og coloured waxes bransjene. Det har base i VALLO, Italia.

 3. GINOUVES GEORGES SAS

  Frankrike

  Selskapet GINOUVES GEORGES SAS, er en Distributør, som opererer i Parafin bransjen. Det opererer også i Flytende brensel, low-sulphur diesel fuel, diesel fuel and derivatives, og Flytende brensel bransjene. Det har base i La Garde, Frankrike.

 4. JSC MINERAL WAX PLANT

  Hviterussland

  Selskapet JSC MINERAL WAX PLANT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjemi - import/eksport bransjen. Det opererer også i Parafiner, special oils, og Parafiner bransjene. Det har base i Minsk Region, Pukhovichi District, Svisloch, Hviterussland.

 5. HANSA POLYMERS SP Z O.O.

  Polen

  Selskapet HANSA POLYMERS SP Z O.O., er en Distributør, som opererer i Granulater til plast bransjen. Det opererer også i Naturlige polymerer, Parafiner, polypropylene yarn - technical yarns, Naturlige polymerer, og Parafiner bransjene. Det har base i Krakow, Polen.

 6. HATHAWAY JOHNSON LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet HATHAWAY JOHNSON LIMITED, er en Distributør, som opererer i Parafiner bransjen. Det har base i London, Storbritannia.

 7. BAYKIM CHEMICALS

  Tyrkia

  Selskapet BAYKIM CHEMICALS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Parafiner bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 8. MERCAN KIMYA S.A

  Tyrkia

  Selskapet MERCAN KIMYA S.A, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Parafiner bransjen. Det opererer også i paraffins, og vaseline bransjene. Det har base i Denizli, Tyrkia.

 1. PELLIZZARI SRL

  Italia

  Selskapet PELLIZZARI SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Parafiner bransjen. Det har base i Valdagno, Italia.

 2. GIBOUNDARY LTD

  Storbritannia

  Selskapet GIBOUNDARY LTD, er en Agent/ Representant, som opererer i Parafin bransjen. Det har base i London, Enfield, Storbritannia.

 3. BULICHELLI PETROLI

  Italia

  Selskapet BULICHELLI PETROLI, er en Detaljist, som opererer i Brenselolje bransjen. Det opererer også i Dieselolje, Parafin, Dieselolje, og Parafin bransjene. Det har base i Cecina, Italia.

 4. LENZI ENIO

  Italia

  Selskapet LENZI ENIO, er en Detaljist, som opererer i Brenselolje bransjen. Det opererer også i Dieselolje, Parafin, Dieselolje, og Parafin bransjene. Det har base i Rosignano Marittimo, Italia.

 5. GIORDANO PETROLI S.R.L.

  Italia

  Selskapet GIORDANO PETROLI S.R.L., som opererer i Brenselolje bransjen. Det opererer også i Dieselolje, Parafin, Dieselolje, og Parafin bransjene. Det har base i Sant'antonio Abate, Italia.

 6. CAMEN TRADING CO S R L

  Romania

  Selskapet CAMEN TRADING CO S R L, er en Forhandler, som opererer i Parafiner bransjen. Det opererer også i Essensielle oljer og resinoider, Pigmenter og fargestoffer som ikke er næringsmidler, Essensielle oljer og resinoider, og Pigmenter og fargestoffer som ikke er næringsmidler bransjene. Det har base i Bucharest, Romania.

 7. ARCOSERVIZI S.P.A.

  Italia

  Selskapet ARCOSERVIZI S.P.A., er en Forhandler, som opererer i Brenselolje bransjen. Det opererer også i Dieselolje, Parafin, Dieselolje, og Parafin bransjene. Det har base i Torino, Italia.

 8. COPPOLA PETROLI

  Italia

  Selskapet COPPOLA PETROLI, er en Tjenesteyter, som opererer i Brenselolje bransjen. Det opererer også i Dieselolje, Parafin, Dieselolje, og Parafin bransjene. Det har base i Mariglianella, Italia.

 9. PRODOTTI PETROLIFERI F.LLI PREVEDEL S.R.L.

  Italia

  Selskapet PRODOTTI PETROLIFERI F.LLI PREVEDEL S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Brenselolje bransjen. Det opererer også i Dieselolje, Parafin, Dieselolje, og Parafin bransjene. Det har base i Predaia, Italia.

 10. DIRETTISSIMA PETROLI DI BELLINO ROCI MASSIMILIANO S.N.C.

  Italia

  Selskapet DIRETTISSIMA PETROLI DI BELLINO ROCI MASSIMILIANO S.N.C., som opererer i Brenselolje bransjen. Det opererer også i Dieselolje, Parafin, Dieselolje, og Parafin bransjene. Det har base i Robassomero, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis