• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • piggtråd av jernholdig metall

Resultater for

Piggtråd av jernholdig metall - Import eksport

 1. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rister, gitter og metallduker bransjen. Det opererer også i Ledninger og kabler av stål, Piggtråd av jernholdig metall, Ledninger og kabler av stål, Piggtråd av jernholdig metall, og screw binding systems bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER

  Tyskland

  Selskapet WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Bad Gandersheim, Tyskland.

 3. DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS

  Tyrkia

  Selskapet DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Kocaeli, Tyrkia.

 4. CAVATORTA FRANCE

  Frankrike

  Selskapet CAVATORTA FRANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rister, gitter og metallduker bransjen. Det opererer også i Gitter av metall, Piggtråd av jernholdig metall, Gitter av metall, metal gratings for fencing, do-it-yourself items, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Villeneuve-Saint-Germain, Frankrike.

 5. ARTIK STEEL LLC

  Ukraina

  Selskapet ARTIK STEEL LLC, er en Forhandler, som opererer i Blikk og rør bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, aluminium tubes, Piggtråd av jernholdig metall, og aluminium and copper rods bransjene. Det har base i Nikopol, Ukraina.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. YUGSTAL

  Ukraina

  Selskapet YUGSTAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i metal laminates, og waste collection bells bransjene. Det har base i Zaporizhya, Ukraina.

 2. METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO.

  Tyrkia

  Selskapet METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Dörtyol Hatay, Tyrkia.

 3. EUROBARB CONCERTINA

  Polen

  Selskapet EUROBARB CONCERTINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i fencing, og english concertinas bransjene. Det har base i Ostrów Wielkopolski, Polen.

 4. HEBEI YUSEN METAL WIRE MESH CO.,LTD.

  Kina

  Selskapet HEBEI YUSEN METAL WIRE MESH CO.,LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Hengshui, Kina.

 5. TELLINI DIS TICARET AS.

  Tyrkia

  Selskapet TELLINI DIS TICARET AS., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i hedge, og Furnishings bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 1. MWM TECHNIC

  Tyrkia

  Selskapet MWM TECHNIC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Adana, Tyrkia.

 2. FRIENDS INTERNATIONAL

  Bangladesh

  Selskapet FRIENDS INTERNATIONAL, som opererer i Maskintråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Ledninger og kabler av stål, Piggtråd av jernholdig metall, Trådtrekkeri av jernholdig metall, Ledninger og kabler av jernholdig metall, Ledninger og kabler av stål, Piggtråd av jernholdig metall, Trådtrekkeri av jernholdig metall, og Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjene. Det har base i Chittagong, Bangladesh.

 1. ANPING RAZOR MESH FENCE FACTORY

  Kina

  Selskapet ANPING RAZOR MESH FENCE FACTORY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i barbed wire bransjene. Det har base i hengshui, Kina.

 2. KONHTA RAZOR WIRE FACTORY

  Kina

  Selskapet KONHTA RAZOR WIRE FACTORY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det har base i hengshui, Kina.

 3. SUNNY BARBED WIRE FACTORY

  Kina

  Selskapet SUNNY BARBED WIRE FACTORY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i barbed wire bransjene. Det har base i Hengshui, Kina.

 4. CAPITAL PRODUCTS LIMITED

  Irland

  Selskapet CAPITAL PRODUCTS LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fekting - utstyr og materiell bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Piggtråd av jernholdig metall, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Dublin, Irland.

 5. BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC

  Ukraina

  Selskapet BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Duker og netting av metall bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Lugansk, Ukraina.

 6. SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS

  Tyrkia

  Selskapet SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i barbed wire bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 7. PEWAG S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet PEWAG S.R.O., som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Vamberk, Tsjekkia.

 8. CAIMAN INDUSTRIAL GROUP

  Ukraina

  Selskapet CAIMAN INDUSTRIAL GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i barbed wire, og Galvanised barbed wire bransjene. Det har base i Lugansk, Ukraina.

 1. VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V.

  Nederland

  Selskapet VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Dokkum, Nederland.

 2. CLD FENCING SYSTEMS

  Storbritannia

  Selskapet CLD FENCING SYSTEMS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Sandbach, Storbritannia.

 3. KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungarn

  Selskapet KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Hodmezovasarhely, Ungarn.

 4. EMIL HITZ AG

  Sveits

  Selskapet EMIL HITZ AG, som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Bassersdorf, Sveits.

 5. EUROPEAN SECURITY FENCING S.L.

  Spania

  Selskapet EUROPEAN SECURITY FENCING S.L., som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Malaga, Spania.

 6. ANPING JINBAOLI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD

  Kina

  Selskapet ANPING JINBAOLI WIRE MESH PRODUCTS CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Hengshui, Kina.

 7. SHIJIAZHUANG MINMETAL CO.,LTD

  Kina

  Selskapet SHIJIAZHUANG MINMETAL CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Shijiazhuang City, Hebei Province, Kina.

 8. ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS

  Tyrkia

  Selskapet ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 9. CUIUL SRL

  Romania

 10. JINGYI RAZOR BARBED WIRE FACTORY

  Kina

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Piggtråd av jernholdig metall - Import eksport

Antall resultater

5 806 Bedrifter