• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • piggtråd av jernholdig metall

Resultater for

Piggtråd av jernholdig metall - Import eksport

 1. KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet KAR-EL DEMIR TEL SAN. VE TIC. LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rister, gitter og metallduker bransjen. Det opererer også i Ledninger og kabler av stål, Piggtråd av jernholdig metall, Ledninger og kabler av stål, Piggtråd av jernholdig metall, og screw binding systems bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 2. WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER

  Tyskland

  Selskapet WESTFÄLISCHE DRAHTINDUSTRIE WERK HOBRECKER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Bad Gandersheim, Tyskland.

 3. DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS

  Tyrkia

  Selskapet DEMIRHAN WIRE FENCE SYSTEMS & SPORT FIELDS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Kocaeli, Tyrkia.

 4. CAVATORTA FRANCE

  Frankrike

  Selskapet CAVATORTA FRANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rister, gitter og metallduker bransjen. Det opererer også i Gitter av metall, Piggtråd av jernholdig metall, Gitter av metall, metal gratings for fencing, do-it-yourself items, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Villeneuve-Saint-Germain, Frankrike.

 5. METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO.

  Tyrkia

  Selskapet METAL AT NAILS, WIRE & WIRE PRODUCTS FACTORY CO., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Dörtyol Hatay, Tyrkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. YUGSTAL

  Ukraina

  Selskapet YUGSTAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i metal laminates, og waste collection bells bransjene. Det har base i Zaporizhya, Ukraina.

 2. ARTIK STEEL LLC

  Ukraina

  Selskapet ARTIK STEEL LLC, er en Forhandler, som opererer i Blikk og rør bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, aluminium tubes, Piggtråd av jernholdig metall, og aluminium and copper rods bransjene. Det har base i Nikopol, Ukraina.

 3. ERKARE METAL

  Tyrkia

  Selskapet ERKARE METAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i fences, Metal fences, og Wire mesh screening bransjene. Det har base i Adana, Tyrkia.

 4. EUROBARB CONCERTINA

  Polen

  Selskapet EUROBARB CONCERTINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i fencing, og english concertinas bransjene. Det har base i Ostrów Wielkopolski, Polen.

 5. TELLINI DIS TICARET AS.

  Tyrkia

  Selskapet TELLINI DIS TICARET AS., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i hedge, og Furnishings bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 1. MWM TECHNIC

  Tyrkia

  Selskapet MWM TECHNIC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Adana, Tyrkia.

 2. BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC

  Ukraina

  Selskapet BARBED WIRE FACTORY KAYMAN LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Duker og netting av metall bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Lugansk, Ukraina.

 1. CAIMAN INDUSTRIAL GROUP

  Ukraina

  Selskapet CAIMAN INDUSTRIAL GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i barbed wire, og Galvanised barbed wire bransjene. Det har base i Lugansk, Ukraina.

 2. EMIL HITZ AG

  Sveits

  Selskapet EMIL HITZ AG, som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Bassersdorf, Sveits.

 3. PEWAG S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet PEWAG S.R.O., som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Vamberk, Tsjekkia.

 4. CLD FENCING SYSTEMS

  Storbritannia

  Selskapet CLD FENCING SYSTEMS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Sandbach, Storbritannia.

 5. CAPITAL PRODUCTS LIMITED

  Irland

  Selskapet CAPITAL PRODUCTS LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fekting - utstyr og materiell bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter, Piggtråd av jernholdig metall, og Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjene. Det har base i Dublin, Irland.

 6. SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS

  Tyrkia

  Selskapet SECURAS PERIMETER SECURITY SYSTEMS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Piggtråd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i barbed wire bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 7. KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungarn

  Selskapet KONSTSMIDE HUNGARIA LAMPAGYARTO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Hodmezovasarhely, Ungarn.

 8. VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V.

  Nederland

  Selskapet VERENIGDE BEDRIJVEN NOORD NEDERLANDSE DRAADINDUSTRIE B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Dokkum, Nederland.

 1. EUROPEAN SECURITY FENCING S.L.

  Spania

  Selskapet EUROPEAN SECURITY FENCING S.L., som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Malaga, Spania.

 2. ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS

  Tyrkia

  Selskapet ÖZYASAR TEL VE GALVANIZLEME SAN AS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Piggtråd av jernholdig metall, og Piggtråd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 3. HORTEN ALUMINIUM CONDUCTORS AS

  Norge

 4. ZAKLAD PRODUKCYJNO USLUGOWO HANDLOWY OLMET WIESLAW OSTROWSKI

  Polen

 5. WIRE WEAVERS RESEARCH & DEVELOPMENT LTD

  Irland

 6. LAFIA LTD

  Irland

 7. CUIUL SRL

  Romania

 8. J.TEX - INDUSTRIAS METALOMECANICAS, S.A

  Portugal

 9. KOVINAR D.O.O.

  Slovenia

 10. AVTORITET COMMERCIAL FIRM LIMITED LIABILITY COMPANY

  Ukraina

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Piggtråd av jernholdig metall - Import eksport

Antall resultater

5 754 Bedrifter