• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller

Resultater for

Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller - Import eksport

 1. BLECHCON GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet BLECHCON GMBH & CO. KG, er en Tjenesteyter, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Solingen, Tyskland.

 2. FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH, er en Forhandler, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Wallersdorf, Tyskland.

 3. FB TECNO

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet FB TECNO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Rør og slanger av jernholdig metall, Stål, små metallelementer, Trading in steel, mould steel, Rør og slanger av jernholdig metall, Tool steels, Stål, og vacuum furnace components bransjene. Det har base i Milano, Italia.

 4. HP-POLYTECHNIK OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet HP-POLYTECHNIK OHG, er en Tjenesteyter, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Iserlohn, Tyskland.

 5. SEMETAL

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet SEMETAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aluminium og legeringer bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, sheet metal, aluminium, Plater og strammebånd av jernholdig metall, aluminium and alloys, metal structural work, sheet and pipe work, aluminium sheets, og aluminium sections bransjene. Det har base i Gaggiano, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. L.E.M.

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet L.E.M., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Metallskjelett bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, Falsing av stål og metaller, Låser, Metallisering, Plater og strammebånd av jernholdig metall, Falsing av stål og metaller, Låser, og Metallisering bransjene. Det har base i Castell'alfero, Italia.

 2. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Selskapet BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, er en Forhandler, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Plater og bånd av kobber, brass tapes, aluminium sheeting, Plater og bånd av kobber, og stainless steel foils bransjene. Det har base i Graben-Neudorf, Tyskland.

 3. JORDAN GMBH

  Tyskland

  Selskapet JORDAN GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Raddestorf, Tyskland.

 4. LASERHUB GMBH

  Tyskland

  Selskapet LASERHUB GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Stuttgart, Tyskland.

 5. SAVI SERBATOI

  Italia

  Selskapet SAVI SERBATOI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Blikk og rør bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, Industriell byggkonstruksjon, Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, og Industriell byggkonstruksjon bransjene. Det har base i Calendasco, Italia.

 1. METALSIDER S.P.A. (RAVENNA)

  Italia

  Selskapet METALSIDER S.P.A. (RAVENNA), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i iron coil, Steel, structural, metal sheets, og Strips bransjene. Det har base i Ravenna, Italia.

 2. METALOFFCUTS

  Storbritannia

  Selskapet METALOFFCUTS, er en Distributør, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Liverpool, Storbritannia.

 1. AMBROSINI G.T. SRL

  Italia

  Selskapet AMBROSINI G.T. SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, Plater og strammebånd av jernholdig metall, og milling bransjene. Det har base i Bergamo, Italia.

 2. MOBIDIZAYN METAL

  Tyrkia

  Selskapet MOBIDIZAYN METAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Kayseri, Tyrkia.

 3. EMJ METALS

  Latvia

  Selskapet EMJ METALS, er en Tjenesteyter, som opererer i Krumming av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, Militære kjøretøy, Laser cutting, Plater og strammebånd av jernholdig metall, Militære kjøretøy, og laser cutting for stainless steel bransjene. Det har base i Kekava, Latvia.

 4. METAL ROLLING SERVICES

  Frankrike

  Selskapet METAL ROLLING SERVICES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, nickel silver strips for industry, og Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Vannes, Frankrike.

 5. BOURASSEAU INDUSTRIE

  Frankrike

  Selskapet BOURASSEAU INDUSTRIE, er en Tjenesteyter, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Platemetall til industrielle formål, sheet shearing and pressing, Platemetall til industrielle formål, galvanized steel sheet products, og sheet metal and aluminium pre-painted in various colours bransjene. Det har base i Les Epesses, Frankrike.

 6. C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J

  Tsjekkia

  Selskapet C.V.DUAL S.R.O. A EKOINSTAL SP. J, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Ostrava, Tsjekkia.

 7. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Italia

  Selskapet BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Verktøy og jernvarer bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, Profiler og stenger av jernholdige metaller, Plater og strammebånd av jernholdig metall, Building - hardware, Profiler og stenger av jernholdige metaller, og drawn iron bransjene. Det har base i Montecchio Emilia, Italia.

 8. C. HÜBNER GMBH

  Tyskland

  Selskapet C. HÜBNER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Plast - maskiner til industrien, tool manufacturing, Plast - maskiner til industrien, systems and machinery for electroplating metals, og injection moulding bransjene. Det har base i Marktoberdorf, Tyskland.

 1. CO.FER.S.

  Italia

  Selskapet CO.FER.S., er en Forhandler, som opererer i Profiler og stenger av jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, Plater og strammebånd av jernholdig metall, corrugated sheets for roofs, galvanized pipes, og galvanized sheet metal bransjene. Det har base i Schio, Italia.

 2. ATOLE

  Frankrike

  Selskapet ATOLE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i raceways, og copper ducts bransjene. Det har base i Castries, Frankrike.

 3. EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Selskapet EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Schwaigern, Tyskland.

 4. UNIVERS FOG

  Frankrike

  Selskapet UNIVERS FOG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon, Platemetall til industrielle formål, Kjeleproduksjon, Platemetall til industrielle formål, Sheet metalwork, og fine panel work bransjene. Det har base i Masevaux, Frankrike.

 5. KARL EUGEN FISCHER GMBH

  Tyskland

  Selskapet KARL EUGEN FISCHER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Reparasjon av industrielt utstyr, Plater til stansing, Reparasjon av industrielt utstyr, og Plater til stansing bransjene. Det har base i Burgkunstadt, Tyskland.

 6. BAYKAN STEEL

  Tyrkia

  Selskapet BAYKAN STEEL, er en Distributør, som opererer i Jern- og stålindustri og produksjon av metaller - import/eksport bransjen. Det opererer også i Stål og metaller, Plater og strammebånd av jernholdig metall, iron sheet, iron sections, Stål og metaller, og Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 7. SA CLISSON METAL

  Frankrike

  Selskapet SA CLISSON METAL, er en Forhandler, som opererer i Spesialstål bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, Rør og slanger av stål, Plater og strammebånd av jernholdig metall, og Rør og slanger av stål bransjene. Det har base i Moncoutant, Frankrike.

 8. SAVOJNI SRL

  Italia

  Selskapet SAVOJNI SRL, er en Underleverandør, som opererer i Blikk og rør bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, Kaldvalset båndstål, Plater og strammebånd av jernholdig metall, Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, custom-cut, og Kaldvalset båndstål bransjene. Det har base i Moncalieri, Italia.

 9. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Belgia

  Selskapet STAALHANDEL STERNOTTE CH, er en Forhandler, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, Trading in steel, iron products, og steel sheet bransjene. Det har base i Hasselt, Belgia.

 10. HEBOSS INTERNATIONAL

  Belgia

  Selskapet HEBOSS INTERNATIONAL, er en Forhandler, som opererer i Stål bransjen. Det opererer også i Spesialstål, Plater og strammebånd av jernholdig metall, Plater og strammebånd av stål, Spesialstål, stainless steel, Plater og strammebånd av jernholdig metall, og Plater og strammebånd av stål bransjene. Det har base i Antwerpen, Belgia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller - Import eksport

Antall resultater

3 171 Bedrifter