• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • plater og strammebånd av blikk

Resultater for

Plater og strammebånd av blikk - Import eksport

 1. LONGHI FRATELLI SAS

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet LONGHI FRATELLI SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Platemetall til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av blikk, og Plater og strammebånd av blikk bransjene. Det har base i Barlassina, Italia.

 2. NOVA TEK S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet NOVA TEK S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det har base i Casaloldo, Italia.

 3. TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO

  Italia

  Selskapet TECNOMETAL DI: DI NINNO VICO, er en Distributør, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i gutter channels bransjene. Det har base i Raiano, Italia.

 4. AMBROSINI G.T. SRL

  Italia

  Selskapet AMBROSINI G.T. SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, Plater og strammebånd av jernholdig metall, og milling bransjene. Det har base i Bergamo, Italia.

 5. COM.BA.S. S.R.L.

  Italia

  Selskapet COM.BA.S. S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i metal cages for caps, production of sealed finished products, crown caps, og plastic plugs bransjene. Det har base i Napoli, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ANH THY CO., LTD.

  Vietnam

  Selskapet ANH THY CO., LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det har base i Ho Chi Minh City, Vietnam.

 2. HA DA MADENCILIK

  Tyrkia

  Selskapet HA DA MADENCILIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det har base i Mersin, Tyrkia.

 3. LOGSTEEL, S.L.

  Spania

  Selskapet LOGSTEEL, S.L., er en Distributør, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i galvanised steel bransjene. Det har base i Gijon, Spania.

 4. DONGGUAN XINKE METAL TECHNOLOGY CO.,LTD

  Kina

  Selskapet DONGGUAN XINKE METAL TECHNOLOGY CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i sheet metal, metal stamping, sheet metal and aluminium pre-painted in various colours, og stamping bransjene. Det har base i Dongguan, Kina.

 5. TI ELLE SNC

  Italia

  Selskapet TI ELLE SNC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i Sliping av stål og metaller, cnc punching, metal punching, Sliping av stål og metaller, og metal bending bransjene. Det har base i Monterenzio, Italia.

 1. RAMTEX-TRADING

  Hviterussland

  Selskapet RAMTEX-TRADING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det har base i Minsk, Hviterussland.

 2. JIANGYIN KEMAO METAL PRODUCTS,.CO. LTD.

  Kina

  Selskapet JIANGYIN KEMAO METAL PRODUCTS,.CO. LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det har base i Jiangyin, Kina.

 1. NRG DI CASADEI MARCO

  Italia

  Selskapet NRG DI CASADEI MARCO, er en Tjenesteyter, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i heat insulation bransjene. Det har base i Castrocaro Terme, Italia.

 2. INTERSTAL S.A

  Polen

  Selskapet INTERSTAL S.A, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i sheet cutting bransjene. Det har base i Kraków, Polen.

 3. VOISIN SA

  Frankrike

  Selskapet VOISIN SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av blikk, Plater og strammebånd av blikk, og fine panel work bransjene. Det har base i Bayeux, Frankrike.

 4. SIMON STEEL LLC

  Hong Kong

  Selskapet SIMON STEEL LLC, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Spesialstål, Plater og strammebånd av blikk, white sheet metal, Spesialstål, stainless steel, og Plater og strammebånd av blikk bransjene. Det har base i Hong Kong, Hong Kong.

 5. TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI

  Tyrkia

  Selskapet TOSAC SAC SAN VE TIC LTD ŞTI, er en Forhandler, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 6. INDUMET

  Belgia

  Selskapet INDUMET, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål og metaller - maskinell bearbeiding bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av blikk, Plater og strammebånd av blikk, og tin plate packaging bransjene. Det har base i Bressoux, Belgia.

 7. RÉZMŰHELY KFT

  Ungarn

  Selskapet RÉZMŰHELY KFT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i fountain bransjene. Det har base i Szentendre, Ungarn.

 8. WUXI BAILE SHEET METAL CO.,LTD

  Kina

  Selskapet WUXI BAILE SHEET METAL CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i cold rolled metal strip, og galvanized steel sheet products bransjene. Det har base i Wuxi, Kina.

 1. HAOMEI INDUSTRY CO.,LTD

  Kina

  Selskapet HAOMEI INDUSTRY CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i aluminium, og aluminium strip bransjene. Det har base i Zhengzhou, Kina.

 2. ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD

  Storbritannia

  Selskapet ACTIVE ENGINEERING (GB) LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det har base i Marlow, Storbritannia.

 3. JIAXING PANDA PECISION COMPONENTS CO.,LTD

  Kina

  Selskapet JIAXING PANDA PECISION COMPONENTS CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i metal punching bransjene. Det har base i Zhejiang, Kina.

 4. WUXI HUATAI TRADING CO.,LTD

  Kina

  Selskapet WUXI HUATAI TRADING CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det har base i Wuxi, Kina.

 5. BEIJING ZHONGHONGJIAN INFORMATION TECHNOLOGY CO;LTD

  Kina

  Selskapet BEIJING ZHONGHONGJIAN INFORMATION TECHNOLOGY CO;LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det har base i 100020, Kina.

 6. BHAVNA STRIPS PROCESSORS PVT LTD

  India

  Selskapet BHAVNA STRIPS PROCESSORS PVT LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det har base i Mumbai, India.

 7. CHUMEN SEALED PARTS FACTORY

  Kina

  Selskapet CHUMEN SEALED PARTS FACTORY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det har base i Zhejiang Province China, Kina.

 8. MUMCU TENEKE SAN. VE TIC.LTD.STI.

  Tyrkia

  Selskapet MUMCU TENEKE SAN. VE TIC.LTD.STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i packaging boxes bransjene. Det har base i Gönen, Tyrkia.

 9. DINGSHENG ALUMINIUM GROUP

  Kina

  Selskapet DINGSHENG ALUMINIUM GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i aluminium sheets bransjene. Det har base i Hangzhou, Kina.

 10. CAMPITELLI S.R.L.

  Italia

  Selskapet CAMPITELLI S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det har base i Sant'egidio Del Monte Albino, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis