• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • plater og strammebånd av jernholdig metall

Resultater for

Plater og strammebånd av jernholdig metall - Import eksport

 1. FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet FRANKEN FAHRZEUGTECHNIK GMBH, er en Forhandler, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Wallersdorf, Tyskland.

 2. BLECHCON GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet BLECHCON GMBH & CO. KG, er en Tjenesteyter, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Solingen, Tyskland.

 3. FB TECNO

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet FB TECNO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Rør og slanger av jernholdig metall, Stål, små metallelementer, Trading in steel, mould steel, Rør og slanger av jernholdig metall, Tool steels, Stål, og vacuum furnace components bransjene. Det har base i Milano, Italia.

 4. HP-POLYTECHNIK OHG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet HP-POLYTECHNIK OHG, er en Tjenesteyter, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Iserlohn, Tyskland.

 5. L.E.M.

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet L.E.M., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Metallskjelett bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, Falsing av stål og metaller, Låser, Metallisering, Plater og strammebånd av jernholdig metall, Falsing av stål og metaller, Låser, og Metallisering bransjene. Det har base i Castell'alfero, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH

  Tyskland

  Selskapet BRAUN METALL VERTRIEBS GMBH, er en Forhandler, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Plater og bånd av kobber, brass tapes, aluminium sheeting, Plater og bånd av kobber, og stainless steel foils bransjene. Det har base i Graben-Neudorf, Tyskland.

 2. JORDAN GMBH

  Tyskland

  Selskapet JORDAN GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Raddestorf, Tyskland.

 3. LASERHUB GMBH

  Tyskland

  Selskapet LASERHUB GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Stuttgart, Tyskland.

 4. SAVI SERBATOI

  Italia

  Selskapet SAVI SERBATOI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Blikk og rør bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, Industriell byggkonstruksjon, Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, og Industriell byggkonstruksjon bransjene. Det har base i Calendasco, Italia.

 5. METALSIDER S.P.A. (RAVENNA)

  Italia

  Selskapet METALSIDER S.P.A. (RAVENNA), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i iron coil, Steel, structural, metal sheets, og Strips bransjene. Det har base i Ravenna, Italia.

 1. METALOFFCUTS

  Storbritannia

  Selskapet METALOFFCUTS, er en Distributør, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Liverpool, Storbritannia.

 2. AMBROSINI G.T. SRL

  Italia

  Selskapet AMBROSINI G.T. SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av blikk bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, Plater og strammebånd av jernholdig metall, og milling bransjene. Det har base i Bergamo, Italia.

 1. MOBIDIZAYN METAL

  Tyrkia

  Selskapet MOBIDIZAYN METAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det har base i Kayseri, Tyrkia.

 2. METALANN

  Belgia

  Selskapet METALANN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Ledninger og kabler av jernholdig metall, Ledninger og kabler av jernholdig metall, laser cutting units, og straps bransjene. Det har base i Meslin L'evêque, Belgia.

 3. SAVOJNI SRL

  Italia

  Selskapet SAVOJNI SRL, er en Underleverandør, som opererer i Blikk og rør bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, Kaldvalset båndstål, Plater og strammebånd av jernholdig metall, Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, custom-cut, og Kaldvalset båndstål bransjene. Det har base i Moncalieri, Italia.

 4. SA GARONNE ISOLATION

  Frankrike

  Selskapet SA GARONNE ISOLATION, er en Tjenesteyter, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Utbrettet metall - plater, Utbrettet metall - plater, og insulation bransjene. Det har base i Toulouse, Frankrike.

 5. NOVAPROFIL

  Frankrike

  Selskapet NOVAPROFIL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør og slanger av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Rør og slanger - ikke-jernholdige, Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller, Rør og slanger - ikke-jernholdige, Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, og Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Tignieu-Jameyzieu, Frankrike.

 6. KARL EUGEN FISCHER GMBH

  Tyskland

  Selskapet KARL EUGEN FISCHER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Reparasjon av industrielt utstyr, Plater til stansing, Reparasjon av industrielt utstyr, og Plater til stansing bransjene. Det har base i Burgkunstadt, Tyskland.

 7. KMS DEMIR CELIK A.S.

  Tyrkia

  Selskapet KMS DEMIR CELIK A.S., er en Forhandler, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i drawn metal sheets, drawn rods, iron drawn bars, og hot-rolled sheets bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 8. TAGAR SA

  Frankrike

  Selskapet TAGAR SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av stål, Stål, Plater og strammebånd av stål, og Stål bransjene. Det har base i Carignan, Frankrike.

 1. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Belgia

  Selskapet STAALHANDEL STERNOTTE CH, er en Forhandler, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, Trading in steel, iron products, og steel sheet bransjene. Det har base i Hasselt, Belgia.

 2. MCM

  Luxembourg

  Selskapet MCM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, Stål og metaller - bearbeiding og tilskjæring, coils, Plater og strammebånd av jernholdig metall, i-beams, og Stål og metaller - bearbeiding og tilskjæring bransjene. Det har base i Dudelange, Luxembourg.

 3. SA CLISSON METAL

  Frankrike

  Selskapet SA CLISSON METAL, er en Forhandler, som opererer i Spesialstål bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, Rør og slanger av stål, Plater og strammebånd av jernholdig metall, og Rør og slanger av stål bransjene. Det har base i Moncoutant, Frankrike.

 4. METAL ROLLING SERVICES

  Frankrike

  Selskapet METAL ROLLING SERVICES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kobber og legeringer bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, nickel silver strips for industry, og Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Vannes, Frankrike.

 5. METALVIN EXPORT SLU

  Spania

  Selskapet METALVIN EXPORT SLU, er en Forhandler, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i aluminium sheets, carpentry works, Titanium bars, og Titanium tube bransjene. Det har base i Cartagena, Spania.

 6. EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH

  Tyskland

  Selskapet EISELE BLECHBEARBEITUNG GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Schwaigern, Tyskland.

 7. BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L.

  Italia

  Selskapet BIGLIARDI FERTECNICA S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Verktøy og jernvarer bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd av jernholdig metall, Profiler og stenger av jernholdige metaller, Plater og strammebånd av jernholdig metall, Building - hardware, Profiler og stenger av jernholdige metaller, og drawn iron bransjene. Det har base i Montecchio Emilia, Italia.

 8. BOURASSEAU INDUSTRIE

  Frankrike

  Selskapet BOURASSEAU INDUSTRIE, er en Tjenesteyter, som opererer i Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Platemetall til industrielle formål, sheet shearing and pressing, Platemetall til industrielle formål, galvanized steel sheet products, og sheet metal and aluminium pre-painted in various colours bransjene. Det har base i Les Epesses, Frankrike.

 9. BART-SERVICE BOJARSCY SP.J.

  Polen

  Selskapet BART-SERVICE BOJARSCY SP.J., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør og slanger av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Rør og slanger - ikke-jernholdige, Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller, Profiler og stenger av jernholdige metaller, Plater og strammebånd av jernholdig metall, Rør og slanger - ikke-jernholdige, Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller, Profiler og stenger av jernholdige metaller, og Plater og strammebånd av jernholdig metall bransjene. Det har base i Lódz, Polen.

 10. ACALIN

  Belgia

  Selskapet ACALIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør og slanger av stål bransjen. Det opererer også i Rør og slanger - ikke-jernholdige, Rustfritt stål, Stenger av ikke-jernholdige metaller, Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, Rør og slanger - ikke-jernholdige, Rustfritt stål, Stenger av ikke-jernholdige metaller, og Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Ans, Belgia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Plater og strammebånd av jernholdig metall - Import eksport

Antall resultater

3 168 Bedrifter