• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • porfyr

Resultater for

Porfyr - Import eksport

 1. MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet MICHELE DELL'AIRA CAVA E PIETRA DI SABUCINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i covering stones, ornamental stone and for cladding, urban furnishings, stone for cladding and tiling, natural stone, stone quarry for claddings and architectural renovation, og building stone bransjene. Det har base i Caltanissetta, Italia.

 2. GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S.

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet GRASSO PIETRA LAVICA E MARMI S.R.L.S., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i Marmor, Gatemøbler og -utstyr, working of lava stone, working with Etna lava stone, working of marble and granite, Marmor, og Gatemøbler og -utstyr bransjene. Det har base i Belpasso, Italia.

 3. DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO

  Italia

  Selskapet DB EMME SNC DI BRERO DORIANO E DIEGO, er en Distributør, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i firewood bransjene. Det har base i CAFASSE, Italia.

 4. PORFIDI SRLS

  Italia

  Selskapet PORFIDI SRLS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i Tumble polished stones, og porphyry cubes bransjene. Det har base i Fornace, Italia.

 5. FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI

  Italia

  Selskapet FILIPPI TRANQUILLO E F.LLI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i porphyry extraction bransjene. Det har base i Albiano, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PORFIDI ROBERTO S.R.L.

  Italia

  Selskapet PORFIDI ROBERTO S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i porphyry cubes, porphyry tiles, porphyry floors, og red porphyry bransjene. Det har base i Albiano, Italia.

 2. RADIOLI PAVIMENTI SRL

  Italia

  Selskapet RADIOLI PAVIMENTI SRL, er en Tjenesteyter, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i outdoor stone flooring, pebbles, og porphyry floors bransjene. Det har base i Bottanuco, Italia.

 3. STONE EXPERT SRL

  Italia

  Selskapet STONE EXPERT SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Harpiks bransjen. Det opererer også i Lim til byggebransjen, Porfyr, Lim til byggebransjen, porphyry cubes, og Porfyr bransjene. Det har base i Civezzano, Italia.

 4. ARCHSTONE S.R.L.

  Italia

  Selskapet ARCHSTONE S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i natural stone bransjene. Det har base i Noale, Italia.

 5. PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB

  Østerrike

  Selskapet PORPHYR NATURSTEIN-VERTRIEB, er en Agent/ Representant, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i porphyry, og natural stone bransjene. Det har base i Rohrbach, Østerrike.

 1. SILPA S.R.L.

  Italia

  Selskapet SILPA S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Gulv til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Porfyr, Gulv til datarom, Porfyr, og Gulv til datarom bransjene. Det har base i Albiano, Italia.

 2. LA RUSTICA PIETRE S.R.L.

  Italia

  Selskapet LA RUSTICA PIETRE S.R.L., som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i Taksteiner, og Taksteiner bransjene. Det har base i Capriolo, Italia.

 1. COLOMBINI S.P.A.

  Italia

  Selskapet COLOMBINI S.P.A., som opererer i Marmor og naturstein bransjen. Det opererer også i Porfyr, Marmor, Porfyr, og Marmor bransjene. Det har base i Pergine Valsugana, Italia.

 2. A.L.P.E. S.R.L.

  Italia

  Selskapet A.L.P.E. S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for kutting av marmor bransjen. Det opererer også i Granitt, Porfyr, Granitt, og Porfyr bransjene. Det har base i Bagnolo Piemonte, Italia.

 3. PORFIDI DERAN 2000 S.R.L.

  Italia

  Selskapet PORFIDI DERAN 2000 S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i Taksteiner, porphyry, og Taksteiner bransjene. Det har base i Pozzuoli, Italia.

 4. ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER

  Italia

  Selskapet ISOFOL S.A.S. DI DANIEL EBNER, er en Tjenesteyter, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i Tetthet og isolasjon - entreprenører, Sanering - arbeid, Tetthet og isolasjon - entreprenører, og Sanering - arbeid bransjene. Det har base i Merano, Italia.

 5. PIETRE E SASSI

  Italia

  Selskapet PIETRE E SASSI, er en Tjenesteyter, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i porphyry flooring bransjene. Det har base i Cusano, Italia.

 6. BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C.

  Italia

  Selskapet BELTRAMONE FRATELLI S.A.S. DI BELTRAMONE ENZO & C., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i Taksteiner, porphyry, og Taksteiner bransjene. Det har base i Brossasco, Italia.

 7. PORFIDI POJER FAUSTO & C SNC

  Italia

  Selskapet PORFIDI POJER FAUSTO & C SNC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i working porphyry, og urban furnishings bransjene. Det har base i Trento, Italia.

 8. EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE

  Italia

  Selskapet EUROCAVE S.N.C. DEI F.LLI DELUCA PAOLO & GABRIELE, er en Tjenesteyter, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i Taksteiner, porphyry, og Taksteiner bransjene. Det har base i Verghereto, Italia.

 1. COOPERATIVA CASTELLI ROMANI

  Italia

  Selskapet COOPERATIVA CASTELLI ROMANI, er en Tjenesteyter, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i mosaic flooring, og porphyry bransjene. Det har base i Marino Di Roma, Italia.

 2. MARELLO F.LLI

  Italia

  Selskapet MARELLO F.LLI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i Taksteiner, natural stone, og Taksteiner bransjene. Det har base i Candia Canavese, Italia.

 3. GEOPIETRA S.R.L.

  Italia

  Selskapet GEOPIETRA S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i Taksteiner, bricks, og Taksteiner bransjene. Det har base i Gavardo, Italia.

 4. GRAZI ARDESIE S.N.C.

  Italia

  Selskapet GRAZI ARDESIE S.N.C., som opererer i Skifer bransjen. Det opererer også i Porfyr, Takskifer, Porfyr, og Takskifer bransjene. Det har base i San Colombano Certenoli, Italia.

 5. EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE

  Italia

  Selskapet EUROLAVICA DI PLATANIA GIUSEPPE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for kutting av marmor bransjen. Det opererer også i Porfyr, Maskiner til arbeid med marmor, Porfyr, og Maskiner til arbeid med marmor bransjene. Det har base i Pedara, Italia.

 6. SOC. CENNAMO MAURO S.N.C.

  Italia

  Selskapet SOC. CENNAMO MAURO S.N.C., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Marmor og naturstein bransjen. Det opererer også i Porfyr, Marmor, Porfyr, og Marmor bransjene. Det har base i Centola, Italia.

 7. EDIL PROGRESS

  Italia

  Selskapet EDIL PROGRESS, er en Tjenesteyter, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i Taksteiner, travertine, og Taksteiner bransjene. Det har base i Cividate Al Piano, Italia.

 8. GV PORFIDO

  Italia

  Selskapet GV PORFIDO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i porphyry, og porphyry cubes bransjene. Det har base i Albiano, Italia.

 9. DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G.

  Italia

  Selskapet DITTA SCABURRI S.N.C. DI FAUSTINI A. & GINESI G., er en Underleverandør, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i Taksteiner, travertine, og Taksteiner bransjene. Det har base i Palosco, Italia.

 10. VICENTINI ROMANO S.R.L.

  Italia

  Selskapet VICENTINI ROMANO S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Porfyr bransjen. Det opererer også i Taksteiner, porphyry, og Taksteiner bransjene. Det har base i Fornace, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis