• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • prøvetakingsrør

Resultater for

Prøvetakingsrør - Import eksport

 1. MAGNETOR GMBH I. L.

  Tyskland

  Selskapet MAGNETOR GMBH I. L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, og Prøvetakingsrør bransjene. Det har base i Lauenburg, Tyskland.

 2. WSM CAN MAKINA LCC.

  Tyrkia

  Selskapet WSM CAN MAKINA LCC., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Prøvetakingsrør bransjen. Det opererer også i fresh bread, og accessories and spare parts bransjene. Det har base i Pendik, Tyrkia.

 3. GEOFINAL

  Tsjekkia

  Selskapet GEOFINAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Prøvetakingsrør bransjen. Det opererer også i Boring - maskinverktøy, Geotechnics - drilling and test boring equipment, og Boring - maskinverktøy bransjene. Det har base i Trinec, Tsjekkia.

 4. OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

  Tyskland

  Selskapet OUDIA BOHREXPRESS (OB-EXPRESS) UG(HAFTUNGSBESCHRÄNKT), er en Tjenesteyter, som opererer i Prøvetakingsrør bransjen. Det har base i Saarbrücken, Tyskland.

 5. KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG

  Tyskland

  Selskapet KRAFT-EHRLICH GMBH & CO KG, er en Forhandler, som opererer i Prøvetakingsrør bransjen. Det opererer også i plumber bransjene. Det har base i Köln, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. TALLERES P.C.J.

  Spania

  Selskapet TALLERES P.C.J., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Prøvetakingsrør bransjen. Det har base i La Puebla de Alfindén, Spania.

 2. ITM CONSULTANCY LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet ITM CONSULTANCY LIMITED, er en Agent/ Representant, som opererer i Prøvetakingsrør bransjen. Det opererer også i pile drilling, og machinery and equipment for drilling bransjene. Det har base i London, Storbritannia.

 3. PETRIND S.R.L.

  Italia

  Selskapet PETRIND S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i San Giovanni Teatino, Italia.

 4. GEOMARC S.R.L.

  Italia

  Selskapet GEOMARC S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Monza, Italia.

 5. MORI S.R.L.

  Italia

  Selskapet MORI S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Campofilone, Italia.

 1. SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L.

  Italia

  Selskapet SB OIL TOOL SUPPLY S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Pescara, Italia.

 2. TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.)

  Italia

  Selskapet TECNODRENI DI BELLINZONA STEFANO & C. (S.A.S.), som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Tilsyn med brønnboring, Prøvetakingsrør, Tilsyn med brønnboring, og Prøvetakingsrør bransjene. Det har base i Montebello Della Battaglia, Italia.

 1. TECNO. PAL.CON. S.R.L.

  Italia

  Selskapet TECNO. PAL.CON. S.R.L., som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Fundamentarbeid, Prøvetakingsrør, Fundamentarbeid, og Prøvetakingsrør bransjene. Det har base i Cherasco, Italia.

 2. BARBERO POZZI DI BARBERO ANDREA E C. S.A.S.

  Italia

  Selskapet BARBERO POZZI DI BARBERO ANDREA E C. S.A.S., er en Tjenesteyter, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Brønner - bygging, Prøvetakingsrør, Brønner - bygging, og Prøvetakingsrør bransjene. Det har base i Cherasco, Italia.

 3. RIGSERV LTD

  Storbritannia

  Selskapet RIGSERV LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Prøvetakingsrør bransjen. Det opererer også i Boring og lodding - utstyr, Boretårn, Boring og lodding - utstyr, og Boretårn bransjene. Det har base i Aberdeen, Storbritannia.

 4. ARTESIAN POZZI ( S.N.C. )

  Italia

  Selskapet ARTESIAN POZZI ( S.N.C. ), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Brønner - bygging, Prøvetakingsrør, Brønner - bygging, og Prøvetakingsrør bransjene. Det har base i Fiume Veneto, Italia.

 5. CO.ME.TRI.A. S.R.L.

  Italia

  Selskapet CO.ME.TRI.A. S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Adria, Italia.

 6. GEOMATECH

  Frankrike

  Selskapet GEOMATECH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Prøveboring - arbeid bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, og Prøvetakingsrør bransjene. Det har base i Longjumeau, Frankrike.

 7. PERSICHETTI MARCO ( S.N.C. )

  Italia

  Selskapet PERSICHETTI MARCO ( S.N.C. ), som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Brønner - bygging, Prøvetakingsrør, Brønner - bygging, og Prøvetakingsrør bransjene. Det har base i Fiume Veneto, Italia.

 8. DRILL SERVICE S.R.L.

  Italia

  Selskapet DRILL SERVICE S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Mosciano Sant'angelo, Italia.

 1. SPOSATO SERGIO & C. S.A.S.

  Italia

  Selskapet SPOSATO SERGIO & C. S.A.S., som opererer i Elektriske motorer og deler bransjen. Det opererer også i Boring og lodding - utstyr, Prøvetakingsrør, Boring og lodding - utstyr, og Prøvetakingsrør bransjene. Det har base i Corigliano-Rossano, Italia.

 2. BARLETTA GIUSEPPE

  Italia

  Selskapet BARLETTA GIUSEPPE, er en Underleverandør, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Tilsyn med brønnboring, Prøvetakingsrør, Tilsyn med brønnboring, og Prøvetakingsrør bransjene. Det har base i Ispani, Italia.

 3. BIAGI MARCO

  Italia

  Selskapet BIAGI MARCO, er en Tjenesteyter, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Brønner - bygging, Prøvetakingsrør, Brønner - bygging, og Prøvetakingsrør bransjene. Det har base i Soriano Nel Cimino, Italia.

 4. VANNINI CARLO

  Italia

  Selskapet VANNINI CARLO, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Brønner - bygging, Prøvetakingsrør, Brønner - bygging, og Prøvetakingsrør bransjene. Det har base i Poggio A Caiano, Italia.

 5. TRIVELPOZZI M. & D. MERCURI S.R.L.

  Italia

  Selskapet TRIVELPOZZI M. & D. MERCURI S.R.L., som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Paduli, Italia.

 6. SIME S.R.L.

  Italia

  Selskapet SIME S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Tilsyn med brønnboring, Prøvetakingsrør, Tilsyn med brønnboring, og Prøvetakingsrør bransjene. Det har base i Monopoli, Italia.

 7. GTW KERNBOHR- U. SÄGETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet GTW KERNBOHR- U. SÄGETECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, og Prøvetakingsrør bransjene. Det har base i Emmerich Am Rhein, Tyskland.

 8. DRILLMEC S.P.A.

  Italia

  Selskapet DRILLMEC S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Podenzano, Italia.

 9. KLEMM BOHRTECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet KLEMM BOHRTECHNIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Prøvetakingsrør bransjen. Det opererer også i Trykkluftbor, og Trykkluftbor bransjene. Det har base i Drolshagen, Tyskland.

 10. ADRIATECH S.R.L.

  Italia

  Selskapet ADRIATECH S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Prøvetakingsrør, Boretårn, Prøvetakingsrør, og Boretårn bransjene. Det har base i Pescara, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis