• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • premiks til storfe og fjørfe

Resultater for

Premiks til storfe og fjørfe - Import eksport

 1. VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD.

  Tyrkia

  Selskapet VETLIFE LICKING BLOCKS & PREMIXES LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det har base i Gaziantep, Tyrkia.

 2. MCEPHARMA S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet MCEPHARMA S.R.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kosttilskudd bransjen. Det opererer også i Husdyrfôr, Premiks til storfe og fjørfe, Kontraktpakking, Husdyrfôr, Premiks til storfe og fjørfe, og Kontraktpakking bransjene. Det har base i Bílovec, Tsjekkia.

 3. ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER

  Tyrkia

  Selskapet ROTA CRYSTALIZED MOLASSES TUBS AND LICKING SALT BLOCKS LIVESTOCK MANUFACTURER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fôr til dyreavl bransjen. Det opererer også i Premiks til storfe og fjørfe, animal feed additives, limestones for animal feed, Premiks til storfe og fjørfe, og Premixes for pigs bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 4. PIENSOS ORTIN

  Spania

  Selskapet PIENSOS ORTIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det opererer også i bird food, og Sale of cat food bransjene. Det har base i Alquerías-Murcia, Spania.

 5. PLANTAMURA CARLO SRL

  Italia

  Selskapet PLANTAMURA CARLO SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fôr til dyreavl bransjen. Det opererer også i Premiks til storfe og fjørfe, bovine feed, ovine feed, Premiks til storfe og fjørfe, og zootechnical feed bransjene. Det har base i Altamura, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. AGROPIENSO

  Spania

  Selskapet AGROPIENSO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Landbruk - import/eksport bransjen. Det opererer også i Premiks til storfe og fjørfe, Fôr til dyreavl, animal feed, Premiks til storfe og fjørfe, og Fôr til dyreavl bransjene. Det har base i Binéfar-Huesca, Spania.

 2. SPC GLOBUS LTD

  Ukraina

  Selskapet SPC GLOBUS LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det har base i Kharkov, Ukraina.

 3. UKRAINSKE ZERNO

  Ukraina

  Selskapet UKRAINSKE ZERNO, er en Forhandler, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det opererer også i Premixes for pigs, og supplementary feeds bransjene. Det har base i Poltava, Ukraina.

 4. ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI

  Tyrkia

  Selskapet ATLAS YEM MAK SAN TIC LTD STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Distribusjonskjeder for dyrefôr bransjen. Det opererer også i Premiks til storfe og fjørfe, Transfer of complete production lines, og Premiks til storfe og fjørfe bransjene. Det har base i Konya, Tyrkia.

 5. PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet PROBIO WYTWÓRNIA SP. Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe og fjørfe - fôr bransjen. Det opererer også i Premiks til storfe og fjørfe, Premiks til storfe og fjørfe, animal feed, whole grain wheat, og Sweet corn bransjene. Det har base i Radziejow, Polen.

 1. FEEDLANCE B.V.

  Nederland

  Selskapet FEEDLANCE B.V., er en Distributør, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det opererer også i Landbruk - import/eksport, Storfe og fjørfe - fôr, Landbruk - import/eksport, Storfe og fjørfe - fôr, Biologically active feed additives, og zootechnical feed bransjene. Det har base i Veldhoven, Nederland.

 2. SC ELUNOS SRL

  Romania

  Selskapet SC ELUNOS SRL, er en Distributør, som opererer i Landbruk - import/eksport bransjen. Det opererer også i Landbruk - tjenester, Kjemisk gjødsel, Fôr og halm, Premiks til storfe og fjørfe, Landbruk - tjenester, Kjemisk gjødsel, Fôr og halm, og Premiks til storfe og fjørfe bransjene. Det har base i Gaesti, Romania.

 1. ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS

  Polen

  Selskapet ZACHODNIOPOMORSKA FIRMA NASIENNA WOJCIECH ROENS, er en Multi-Category, som opererer i Plenfrø bransjen. Det opererer også i Landbruk - tjenester, Premiks til storfe og fjørfe, Landbruk - tjenester, herbaceous plant, fruit salads, og Premiks til storfe og fjørfe bransjene. Det har base i Załom, Polen.

 2. VOEDERS D'AUSSY

  Belgia

  Selskapet VOEDERS D'AUSSY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn til storfe og fjørfe bransjen. Det opererer også i Premiks til storfe og fjørfe, Premiks til storfe og fjørfe, Feed fodder for cattle, Feeds for chickens, og Feed fodder for cows bransjene. Det har base i Torhout, Belgia.

 3. FARMA BLOCK

  Hellas

  Selskapet FARMA BLOCK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det har base i Liti, Thessaloniki, Hellas.

 4. DE POORTERE JEAN

  Belgia

  Selskapet DE POORTERE JEAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fiskemel til storfe og fjørfe bransjen. Det opererer også i Korn til storfe og fjørfe, Fôr til dyreavl, Premiks til storfe og fjørfe, Gjødsel og jordforbedringsprodukter, Korn til storfe og fjørfe, Fôr til dyreavl, Premiks til storfe og fjørfe, og Gjødsel og jordforbedringsprodukter bransjene. Det har base i Blaugies, Belgia.

 5. LEIEVOEDERS

  Belgia

  Selskapet LEIEVOEDERS, er en Multi-Category, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det opererer også i feeds for pigs, bovine feed, Livestock and poultry - feed, og feeds for birds bransjene. Det har base i Sint-Eloois-Vijve, Belgia.

 6. ETHIFENOL S.R.L.

  Italia

  Selskapet ETHIFENOL S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det har base i Bergamo, Italia.

 7. CLAESEN GRANEN

  Belgia

  Selskapet CLAESEN GRANEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fiskemel til storfe og fjørfe bransjen. Det opererer også i Korn til storfe og fjørfe, Fôr til dyreavl, Premiks til storfe og fjørfe, Korn til storfe og fjørfe, Fôr til dyreavl, Premiks til storfe og fjørfe, og cereals bransjene. Det har base i Zutendaal, Belgia.

 8. TECNOVIT

  Spania

  Selskapet TECNOVIT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det opererer også i vitamins bransjene. Det har base i Tarragona, Spania.

 1. BEPRO

  Belgia

  Selskapet BEPRO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fôr til dyreavl bransjen. Det opererer også i Premiks til storfe og fjørfe, Feeds for ducks, Premiks til storfe og fjørfe, Feed fodder for calves, og plant and equipment for the preparation of animal feeds bransjene. Det har base i Geel, Belgia.

 2. STEMAR

  Ukraina

  Selskapet STEMAR, er en Distributør, som opererer i Oppdrett - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Premiks til storfe og fjørfe, Dyreoppdrett, Premiks til storfe og fjørfe, Dyreoppdrett, agricultural products for zootechnical foods, og pharmaceutical products for veterinary use bransjene. Det har base i Lviv, Ukraina.

 3. TECHNOMASHSTROY

  Ukraina

  Selskapet TECHNOMASHSTROY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fornybar energi bransjen. Det opererer også i Premiks til storfe og fjørfe, Fast brensel, wood briquette machines, Premiks til storfe og fjørfe, og Fast brensel bransjene. Det har base i Cherkasy, Ukraina.

 4. THEEUWSE MOONEN

  Belgia

  Selskapet THEEUWSE MOONEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fôr til dyreavl bransjen. Det opererer også i Premiks til storfe og fjørfe, cattle feed, Feed fodder for cows, Premiks til storfe og fjørfe, og food for rodents bransjene. Det har base i Baarle-Hertog, Belgia.

 5. BAERT MENGVOEDERS

  Belgia

  Selskapet BAERT MENGVOEDERS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det opererer også i Korn til storfe og fjørfe, Korn til storfe og fjørfe, og natural fertilizers bransjene. Det har base i Zele, Belgia.

 6. ABB KIMYA SAN. TIC. LTD. ŞTI.

  Tyrkia

  Selskapet ABB KIMYA SAN. TIC. LTD. ŞTI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det har base i Yalova, Tyrkia.

 7. GEMMYFARM

  Tyrkia

  Selskapet GEMMYFARM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det har base i Balikesir, Tyrkia.

 8. DORAVİT

  Tyrkia

  Selskapet DORAVİT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det opererer også i Dyreoppdrett, products for animal health and beauty, Animal care products, Dyreoppdrett, og Animal Health Product bransjene. Det har base i Konya / Selcuklu, Tyrkia.

 9. INTERNET MAGAZIN KOMBIBAR.BY

  Hviterussland

  Selskapet INTERNET MAGAZIN KOMBIBAR.BY, er en Detaljist, som opererer i Premiks til storfe og fjørfe bransjen. Det opererer også i farm bransjene. Det har base i Zaslavl, Hviterussland.

 10. CORPINVEST SRL

  Romania

  Selskapet CORPINVEST SRL, er en Forhandler, som opererer i Husdyrfôr bransjen. Det opererer også i Hundefôr, Premiks til storfe og fjørfe, Veterinærprodukter, Hundefôr, Premiks til storfe og fjørfe, og Veterinærprodukter bransjene. Det har base i Arad, Romania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis