• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • presisjonskuler

Resultater for

Presisjonskuler - Import eksport

 1. MARTEAU & LEMARIE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Marteau & Lemarie ball specialists since 1922, selling all types of industrial balls on the market: Our company is renowned for the quality of its precision balls and also supplies polishing and grinding balls. Our different type of precision balls include: precision steel, stainless steel and plastic balls, and other precision balls (tungsten carbide, ceramic, glass, bronze and brass balls). Precision steel and stainless steel balls are defined by their nominal diameter, the raw material from which they are made and by their degree of precision. Grinding & polishing balls we stock mainly steel balls, stainless steel balls and glass balls. Our technical sales team is at your disposal for any further information and requests for quotes. So don't hesitate to contact us.

 2. LA B&G DI BARDINI ENRICO & C. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  B&G manufactures bearings for industrial valves mounted on water, air and gas equipment and diamond and chrome-plated bearings to high-precision thickness. Production happens in different ways starting from brass bundles or solid pressed, hollow or cast brass balls. Then the products are milled, drilled and diamond turned. Lastly the ball bearings undergo surface treatment – chrome plating, nickel plating, Teflon application and T.E.A.® coating. ®.

 3. ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H.

  Østerrike

  Verified by europages badge

  Selskapet ING. RÖGELSPERGER & CO. GES.M.B.H., er en Agent/ Representant, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det har base i Wien, Østerrike.

 4. RIKU MASCHINENTEILE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet RIKU MASCHINENTEILE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kulelagre med nålelager og rullelager bransjen. Det opererer også i Presisjonskuler, Steel balls with plus tolerances, Steel balls with minus tolerances, Ceramic balls with plus tolerances, Ceramic balls with minus tolerances, Balls in conventional trade dimensions, Special balls made from various materials, Polishing balls made from various materials, og Metal balls bransjene. Det har base i Monheim Am Rhein, Tyskland.

 5. ACCURIDE INTERNATIONAL LTD

  Storbritannia

  Selskapet ACCURIDE INTERNATIONAL LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i linear guides bransjene. Det har base i Northampton, Storbritannia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. SPHEROTECH GMBH

  Tyskland

  Selskapet SPHEROTECH GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i Aluminium balls, Stainless steel balls, glass beads, og rubber bearings bransjene. Det har base i Fulda, Tyskland.

 2. PRECIBALL SA

  Belgia

  Selskapet PRECIBALL SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i glass beads, Steel balls, Carbon balls, og Chromium beads bransjene. Det har base i Callenelle, Belgia.

 3. WÜRGES VIBRATIONSMOTOREN GMBH

  Tyskland

  Selskapet WÜRGES VIBRATIONSMOTOREN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i Reparasjon av industrielt utstyr, og Reparasjon av industrielt utstyr bransjene. Det har base i Neusäß, Tyskland.

 4. FRÄSTECHNIK KRIEGER

  Tyskland

  Selskapet FRÄSTECHNIK KRIEGER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fresing av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Presisjonskuler, og Presisjonskuler bransjene. Det har base i Pettendorf, Tyskland.

 5. WALTER SCHÖN GMBH KABELSTRÜMPFE

  Tyskland

  Selskapet WALTER SCHÖN GMBH KABELSTRÜMPFE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i Plast - produkter til industrien, og Plast - produkter til industrien bransjene. Det har base i München, Tyskland.

 1. GO FULL THROTTLE

  Storbritannia

  Selskapet GO FULL THROTTLE, er en Distributør, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i Kulelagre med nålelager og rullelager, Synthetic lubricating oils, og Kulelagre med nålelager og rullelager bransjene. Det har base i Kilmarnock, Storbritannia.

 2. VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE

  Frankrike

  Selskapet VALETTE ET GAURAND INDUSTRIE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i stainless steel balls for the automobile industry, Balls, Rollers, Needle Rollers, og glass beads bransjene. Det har base i La Talaudière, Frankrike.

 1. UWE BEARING

  Kina

  Selskapet UWE BEARING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det har base i Wafangdian, Kina.

 2. METALBALL - BILLES DE PRECISION

  Frankrike

  Selskapet METALBALL - BILLES DE PRECISION, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i Steel ball, Bearing balls, Stainless steel ball, og Plastic ball bransjene. Det har base i Grisolles, Frankrike.

 3. CIMAP

  Frankrike

  Selskapet CIMAP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kulelagre bransjen. Det opererer også i Presisjonskuler, Steel ball, Presisjonskuler, Stainless steel ball, og Plastic balls bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 4. NEW BALLS SRL

  Italia

  Selskapet NEW BALLS SRL, er en Detaljist, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i supporting balls, og precision bearings bransjene. Det har base i Cormano, Italia.

 5. BOGE KOMPONENTEN GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Selskapet BOGE KOMPONENTEN GMBH & CO.KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking av metall bransjen. Det opererer også i Presisjonskuler, Kompressorer, Vannkraft - utstyr og installasjoner, Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter, Presisjonskuler, Kompressorer, Vannkraft - utstyr og installasjoner, og Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter bransjene. Det har base i Dresden, Tyskland.

 6. KURT KLIMPKE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet KURT KLIMPKE GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål og metaller - maskinell bearbeiding bransjen. Det opererer også i Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging, Hjul og små hjul, Kulelagre med nålelager og rullelager, Presisjonskuler, Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging, Hjul og små hjul, Kulelagre med nålelager og rullelager, og Presisjonskuler bransjene. Det har base i Greifenstein, Tyskland.

 7. ZWICKER KUGELLAGER GMBH

  Tyskland

  Selskapet ZWICKER KUGELLAGER GMBH, som opererer i Reparasjon av industrielt utstyr bransjen. Det opererer også i Maskiner og utstyr - brukt og overhalt, Hydrauliske reduksjonsgir, Presisjonskuler, Maskiner og utstyr - brukt og overhalt, Hydrauliske reduksjonsgir, og Presisjonskuler bransjene. Det har base i Schöllnach, Tyskland.

 8. JOSEF HOHN GMBH

  Tyskland

  Selskapet JOSEF HOHN GMBH, som opererer i Reparasjon av industrielt utstyr bransjen. Det opererer også i Hydrauliske reduksjonsgir, Presisjonskuler, Maskiner og utstyr - brukt og overhalt, Hydrauliske reduksjonsgir, Presisjonskuler, og Maskiner og utstyr - brukt og overhalt bransjene. Det har base i Gersthofen, Tyskland.

 1. RIEGEL-SHOP24 E.K.

  Tyskland

  Selskapet RIEGEL-SHOP24 E.K., er en Distributør, som opererer i Edel- og spesialmetaller bransjen. Det opererer også i Jernvarer til byggebransjen, Låser, slåer og nøkler, Presisjonskuler, Kontinuerlig lagerarbeid - systemer, Jernvarer til byggebransjen, Låser, slåer og nøkler, Presisjonskuler, og Kontinuerlig lagerarbeid - systemer bransjene. Det har base i Düsseldorf, Tyskland.

 2. RUPI-COLOGNE, INC.

  Tyskland

  Selskapet RUPI-COLOGNE, INC., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i Merking og etikettpåføring - maskiner, Trykking og setting - maskiner og utstyr, Utforming og innbinding - maskiner og utstyr, Reprografi - maskiner og utstyr, Merking og etikettpåføring - maskiner, Trykking og setting - maskiner og utstyr, Utforming og innbinding - maskiner og utstyr, og Reprografi - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Grünstadt, Tyskland.

 3. ÜVÜBERLASTSCHUTZU. VERBIND.SYST. GMBH

  Tyskland

  Selskapet ÜVÜBERLASTSCHUTZU. VERBIND.SYST. GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Transport av biler og båter bransjen. Det opererer også i Presisjonskuler, Hydrauliske reduksjonsgir, Presisjonskuler, og Hydrauliske reduksjonsgir bransjene. Det har base i Mömlingen, Tyskland.

 4. GS GELENKWELLENBAU GMBH

  Sveits

  Selskapet GS GELENKWELLENBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter, Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, Kjøretøy - komponenter og elektriske og elektroniske deler, Kjøretøy - tilbehør og utstyr, Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter, Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, Kjøretøy - komponenter og elektriske og elektroniske deler, og Kjøretøy - tilbehør og utstyr bransjene. Det har base i Ufhusen, Sveits.

 5. ANKER GETRIEBE GMBH

  Tyskland

  Selskapet ANKER GETRIEBE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Reparasjon av industrielt utstyr bransjen. Det opererer også i Presisjonskuler, Speditør, internasjonal transport, Presisjonskuler, og Speditør, internasjonal transport bransjene. Det har base i Nördlingen, Tyskland.

 6. GELENKWELLEN-SERVICE THOMAS LINDNER GMBH

  Tyskland

  Selskapet GELENKWELLEN-SERVICE THOMAS LINDNER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter, Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, Kjøretøy - komponenter og elektriske og elektroniske deler, Kjøretøy - tilbehør og utstyr, Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter, Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, Kjøretøy - komponenter og elektriske og elektroniske deler, og Kjøretøy - tilbehør og utstyr bransjene. Det har base i Bannewitz, Tyskland.

 7. SPICER GELENKWELLENBAU GMBH

  Tyskland

  Selskapet SPICER GELENKWELLENBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter, Løftebukker til bilverksteder, Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, Kjøretøy - komponenter og elektriske og elektroniske deler, Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter, Løftebukker til bilverksteder, Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, og Kjøretøy - komponenter og elektriske og elektroniske deler bransjene. Det har base i Essen, Tyskland.

 8. CONCAR INDUSTRIETECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet CONCAR INDUSTRIETECHNIK GMBH, som opererer i Reparasjon av industrielt utstyr bransjen. Det opererer også i Byggeplasser - utstyr, Presisjonskuler, Byggeplasser - utstyr, og Presisjonskuler bransjene. Det har base i Hohenkammer, Tyskland.

 9. WICHMANN GMBH

  Tyskland

  Selskapet WICHMANN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i Hydrauliske ventiler, Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter, Maskiner og utstyr - brukt og overhalt, Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, Hydrauliske ventiler, Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter, Maskiner og utstyr - brukt og overhalt, og Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler bransjene. Det har base i Essen, Tyskland.

 10. LUOYANG LONGDA BEARING CO., LTD

  Kina

  Selskapet LUOYANG LONGDA BEARING CO., LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Presisjonskuler bransjen. Det opererer også i Rolling Mill bearings, Tapered Roller bearings, og Axial bearings bransjene. Det har base i Luoyang, Kina.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis