• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • rødbeter

Resultater for

Rødbeter - Import eksport

 1. HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA.

  Portugal

  Verified by europages badge

  Selskapet HORTICOLAS CASAL DA AVÓ, LDA., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferske grønnsaker bransjen. Det opererer også i Rødbeter, Frukt, Frukt og grønnsaker - import/eksport, Næringsmidler - import/eksport, cabbage plants, fresh fruit, melon, vegetables, og turnips bransjene. Det har base i Torres Novas, Portugal.

 2. FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS

  Spania

  Verified by europages badge

  Selskapet FRUTAS Y VERDURAS HERMANOS MONRÓS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Frukt bransjen. Det opererer også i Rødbeter, Fresh fruits and vegetables, carrots, PARSNIPS, Rødbeter, celery, turnips, og cardoons bransjene. Det har base i Alboraya-Valencia, Spania.

 3. INTERNATIONAL TRADERS

  Egypt

  Selskapet INTERNATIONAL TRADERS, som opererer i Tørkede grønnsaker bransjen. Det opererer også i Rødbeter, Sitrusfrukter, fresh vegetables, olives, Rødbeter, og Sitrusfrukter bransjene. Det har base i Alexandria, Egypt.

 4. VERDUYN FRANCE

  Frankrike

  Selskapet VERDUYN FRANCE, er en Forhandler, som opererer i Frukt bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Rødbeter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, carrots, celery, og Rødbeter bransjene. Det har base i Phalempin, Frankrike.

 5. BTG BOUTHEGOURD

  Frankrike

  Selskapet BTG BOUTHEGOURD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rødbeter bransjen. Det har base i St Benoit Sur Loire, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PB DIALOG

  Ukraina

  Selskapet PB DIALOG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ferske grønnsaker bransjen. Det opererer også i Rødbeter, carrots, Rødbeter, og onions bransjene. Det har base i Kakhovka, Ukraina.

 2. J.L. PRIESTLEY & CO. LTD

  Storbritannia

  Selskapet J.L. PRIESTLEY & CO. LTD, er en Forhandler, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Ferske grønnsaker, Rødbeter, Ferske grønnsaker, og Rødbeter bransjene. Det har base i Sleaford, Storbritannia.

 3. GUT DUMMERSTORF GMBH

  Tyskland

  Selskapet GUT DUMMERSTORF GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Storfe, Rødbeter, Storfe, og Rødbeter bransjene. Det har base i Dummerstorf, Tyskland.

 4. DUTCH FARMERS SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet DUTCH FARMERS SP. Z O.O., er en Forhandler, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Korn og frø, Rødbeter, Korn og frø, og Rødbeter bransjene. Det har base i Stargard Szczecinski, Polen.

 5. WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet WIELKOPOLSKA HODOWLA BURAKA CUKROWEGO SP. Z O.O., er en Forhandler, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Rødbeter, Korn og frø, Rødbeter, og Korn og frø bransjene. Det har base i Poznan, Polen.

 1. DE WULF AGRO

  Belgia

  Selskapet DE WULF AGRO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rødbeter bransjen. Det har base i Gembloux, Belgia.

 2. AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G.

  Tyskland

  Selskapet AGRARGENOSSENSCHAFT DREI GLEICHEN MÜHLBERG E.G., som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Melkekyr, Sauer og geiter, Rødbeter, Melkekyr, Sauer og geiter, og Rødbeter bransjene. Det har base i Mühlberg, Tyskland.

 1. BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE

  Polen

  Selskapet BOVINAS SP. Z O.O. GOSPODARSTWO NASIENNO ROLNE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Hagebruk, Rødbeter, Hagebruk, og Rødbeter bransjene. Det har base i Chodow, Polen.

 2. STE BTG AGR I

  Frankrike

  Selskapet STE BTG AGR I, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Rødbeter, og Rødbeter bransjene. Det har base i St Benoit Sur Loire, Frankrike.

 3. SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT

  Ungarn

  Selskapet SZILARD-3KERESKEDO SZOLGALTATO ES TERMELO BT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Korn og frø, Rødbeter, Korn og frø, og Rødbeter bransjene. Det har base i Hajduszoboszlo, Ungarn.

 4. CIXI LOTEK ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD

  USA

  Selskapet CIXI LOTEK ELECTRICAL APPLIANCE CO., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rødbeter bransjen. Det har base i Cixi, USA.

 5. GARAWOL

  Storbritannia

  Selskapet GARAWOL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rødbeter bransjen. Det har base i Birmingham, Storbritannia.

 6. STJÖRNUGRÍS HF

  Island

  Selskapet STJÖRNUGRÍS HF, er en Forhandler, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Rødbeter, og Rødbeter bransjene. Det har base i Reykjavík, Island.

 7. DANCKERT KROHN AS

  Norge

 8. AGRARGENOSSENSCHAFT KRIPPEHNA EG

  Tyskland

 1. SKANDIA OERREDEKSPORT A/S

  Danmark

 2. LHOTE SA

  Frankrike

 3. NORMAN OLVERSON LIMITED

  Storbritannia

 4. SDAD COOP CATALANA Y SECCIO DE CREDIT DE RESPONSABILIDAD LIMITADA

  Spania

 5. S.I.D.E.SUP.

  Frankrike

 6. NAPLES INVESTISSEMENTS

  Frankrike

 7. MATROT U.K. LTD

  Storbritannia

 8. STE TRAVAUX AGRIC RICHER FILS

  Frankrike

 9. A.P.N. AGRARPRODUKTION NEBELTAL GMBH

  Tyskland

 10. RODETEN S.L

  Spania

  Selskapet RODETEN S.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Papirhandel - artikler bransjen. Det har base i Rivas Vacia Madrid, Spania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis