• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • røkt og saltet fisk

Resultater for

Røkt og saltet fisk - Import eksport

 1. BACALAOS ALEJANDRA

  Spania

  Selskapet BACALAOS ALEJANDRA, er en Distributør, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i dry salted cod, wet salted cod, stockfish ready to serve, og salt cod fillet bransjene. Det har base i Logroño-La Rioja, Spania.

 2. CONSERVAS LINDA PLAYA

  Spania

  Selskapet CONSERVAS LINDA PLAYA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Røkt og saltet fisk, Røkt og saltet fisk, anchovies marinated in olive oil, Anchovies, og anchovy fillets bransjene. Det har base i Colindres-Cantabria, Spania.

 3. ROYAL CAVIAR

  Tyskland

  Selskapet ROYAL CAVIAR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i caviar, Wild caviar, og Farmed caviar bransjene. Det har base i Berlin, Tyskland.

 4. TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL

  Italia

  Selskapet TAGLIAPIETRA E FIGLI SRL, er en Forhandler, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i dry salted cod, stock fish, salt cod fillet, og stockfish ready to serve bransjene. Det har base i Mestre, Italia.

 5. RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A

  Portugal

  Selskapet RIBERALVES, COMÉRCIO E INDÚSTRIA DE PRODUTOS ALIMENTARES, S.A, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Konserver av fisk, sjømat og snegler bransjen. Det opererer også i Røkt og saltet fisk, Røkt og saltet fisk, stockfish specialties, Frozen salt cod, og Desalted cod bransjene. Det har base i Torres Vedras, Portugal.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. CAVIAR PETROSSIAN

  Frankrike

  Selskapet CAVIAR PETROSSIAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i caviar, og Delicatessen products bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 2. SODIAL

  Belgia

  Selskapet SODIAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det har base i Jumet, Belgia.

 3. LE MOULIN DU COUVENT

  Frankrike

  Selskapet LE MOULIN DU COUVENT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det har base i Descartes, Frankrike.

 4. SIMON DUTRIAUX

  Frankrike

  Selskapet SIMON DUTRIAUX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i seafood salad bransjene. Det har base i Vendin Le Vieil, Frankrike.

 5. DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet DIE RÄUCHEREI GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst fisk bransjen. Det opererer også i Røkt og saltet fisk, frozen fish export, fish shops, Røkt og saltet fisk, og frozen fish products bransjene. Det har base i Klein Meckelsen, Tyskland.

 1. EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES

  Frankrike

  Selskapet EMILE FOURNIER & FILS - GROSSISTE EN SALAISONS MARITIMES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det har base i Calais, Frankrike.

 2. NEPTUN SEAFOOD APS

  Danmark

  Selskapet NEPTUN SEAFOOD APS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i control panel bransjene. Det har base i Løgstør, Danmark.

 1. ALBATROSS SEAFOODS

  Irland

  Selskapet ALBATROSS SEAFOODS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i salmon, smoked salmon, og fish bransjene. Det har base i Killybegs, Irland.

 2. YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI

  Tyrkia

  Selskapet YAVUZLAR OTOMATIV BALIKÇILIK SAN VE TIC LTD STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fryst og dypfryst fisk bransjen. Det opererer også i Røkt og saltet fisk, trout, Røkt og saltet fisk, perch, og gilthead breams bransjene. Det har base i Denizli, Tyrkia.

 3. LEONIDIS COMPANY

  Hellas

  Selskapet LEONIDIS COMPANY, er en Detaljist, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i frozen fish products bransjene. Det har base i Kavala, Hellas.

 4. ARGIS GALAC'SEA

  Frankrike

  Selskapet ARGIS GALAC'SEA, er en Forhandler, som opererer i Fryst og dypfryst bransjen. Det opererer også i Dypfryst sjømat, Fryst og dypfryst fisk, Røkt og saltet fisk, Skalldyr, krepsdyr, Dypfryst sjømat, Fryst og dypfryst fisk, Røkt og saltet fisk, og Skalldyr, krepsdyr bransjene. Det har base i Lorient, Frankrike.

 5. SALAZONES COBASAL S.L

  Spania

  Selskapet SALAZONES COBASAL S.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i salmon, sardine, og dry salted cod bransjene. Det har base i Baza, Spania.

 6. BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH

  Vietnam

  Selskapet BASEAFOOD HO CHI MINH BRANCH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i fish product, Surimi manufacturer, og squid bransjene. Det har base i Ho Chi Minh, Vietnam.

 7. PREGI DI SICILIA

  Malta

  Selskapet PREGI DI SICILIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det har base i Mellieha, Malta.

 8. ZALMKOERIER

  Nederland

  Selskapet ZALMKOERIER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i smoked salmon, wholesale of fresh fish, og packaged salmon bransjene. Det har base i Urk, Nederland.

 1. JAEGER-VERSAND

  Tyskland

  Selskapet JAEGER-VERSAND, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr, Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, Meieriprodukter og ost - maskiner og utstyr, Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr, Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, og Meieriprodukter og ost - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Bonefeld, Tyskland.

 2. LVIVMOREPRODUCT

  Ukraina

  Selskapet LVIVMOREPRODUCT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i Fisk, fish product, fish and processed fish products, frozen seafood, og Fisk bransjene. Det har base i Lvov, Ukraina.

 3. JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR

  Tyskland

  Selskapet JOST RÄUCHERSCHRÄNKE JOSEF UND WALTHER STEGHERR GBR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr, Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, Meieriprodukter og ost - maskiner og utstyr, Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr, Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, og Meieriprodukter og ost - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Röfingen, Tyskland.

 4. IMPORTGROUP

  Ukraina

  Selskapet IMPORTGROUP, er en Forhandler, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i Kjeks - salte og til aperitiff, import, saltwater fish, og Kjeks - salte og til aperitiff bransjene. Det har base i Donetsk, Ukraina.

 5. RÄUCHERZWERG

  Tyskland

  Selskapet RÄUCHERZWERG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Konserver av fisk, sjømat og snegler, Røkt og saltet fisk, Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr, Fisk, Konserver av fisk, sjømat og snegler, Røkt og saltet fisk, og Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Neufeld, Tyskland.

 6. BASKCOD

  Spania

  Selskapet BASKCOD, er en Distributør, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det har base i Lemona, Spania.

 7. SALM INVEST GROUP

  Belgia

  Selskapet SALM INVEST GROUP, er en Distributør, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i smoked salmon bransjene. Det har base i Fleurus, Belgia.

 8. ARTISAN DU SAUMON (L')

  Belgia

  Selskapet ARTISAN DU SAUMON (L'), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det opererer også i smoked salmon, og packaged salmon bransjene. Det har base i Boirs, Belgia.

 9. ROMA. PHPU

  Polen

  Selskapet ROMA. PHPU, som opererer i Konservert fisk bransjen. Det opererer også i Saltvannsfisk, Fisk - bearbeiding, Røkt og saltet fisk, Saltvannsfisk, Fisk - bearbeiding, og Røkt og saltet fisk bransjene. Det har base i Krakow, Polen.

 10. W.KOKSPAARNDAM

  Nederland

  Selskapet W.KOKSPAARNDAM, er en Forhandler, som opererer i Røkt og saltet fisk bransjen. Det har base i Raamsdonksveer, Nederland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis