• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • rør uten lodding av jernholdig metall

Resultater for

Rør uten lodding av jernholdig metall - Import eksport

 1. BALTIC TUBE SERVICE, UAB

  Litauen

  Selskapet BALTIC TUBE SERVICE, UAB, er en Forhandler, som opererer i Fleksible rør av ikke-jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Rør og slanger - ikke-jernholdige, Rør og slanger av rustfritt stål, Blikk og rør, Rør uten lodding av jernholdig metall, Rør og slanger - ikke-jernholdige, Rør og slanger av rustfritt stål, Blikk og rør, og Rør uten lodding av jernholdig metall bransjene. Det har base i Vilnius, Litauen.

 2. BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG

  Tyskland

  Selskapet BUHLMANN ROHR-FITTINGS-STAHLHANDEL GMBH + CO KG, er en Forhandler, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Stainless-steel pipe bends, stainless-steel pipes, Pipes made from stainless steel sheeting, og Stainless steel unions bransjene. Det har base i Bremen, Tyskland.

 3. CYBERSTEEL

  Russland

  Selskapet CYBERSTEEL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør og slanger av rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Rør uten lodding av jernholdig metall, Industrirør, Skjøter til slanger av jernholdig metall, Rør uten lodding av jernholdig metall, Industrirør, stainless steel, og Skjøter til slanger av jernholdig metall bransjene. Det har base i Pervouralsk, Russland.

 4. STEEL GATE

  Romania

  Selskapet STEEL GATE, er en Distributør, som opererer i Rør og slanger av stål bransjen. Det opererer også i Hovedledninger av jernholdige metaller, Rør uten lodding av jernholdig metall, Import/eksport - stål og metaller, Hovedledninger av jernholdige metaller, Rør uten lodding av jernholdig metall, og Import/eksport - stål og metaller bransjene. Det har base i Bucuresti, Romania.

 5. DYLAN BELGIE

  Belgia

  Selskapet DYLAN BELGIE, er en Distributør, som opererer i Skjøter til slanger av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Rør og slanger av stål, Rør og slanger av rustfritt stål, Rør uten lodding av jernholdig metall, Rør og slanger av stål, stainless steel valves, Rør og slanger av rustfritt stål, og Rør uten lodding av jernholdig metall bransjene. Det har base i Lint, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD

  Kina

  Selskapet NINGBO YINZHOU CHAOMEI MACHINERY PARTS CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det har base i Yinzhou, Ningbo, Kina.

 2. OOO KRANMETIZ

  Ukraina

  Selskapet OOO KRANMETIZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i manufacture of made-to-measure steel pipes, rainwater downpipes, cold-drawn steel pipes, og precision steel pipes bransjene. Det har base i Nikopol, Ukraina.

 3. OTRISH GMBH

  Østerrike

  Selskapet OTRISH GMBH, er en Agent/ Representant, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det har base i Linz, Østerrike.

 4. TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU

  Spania

  Selskapet TRANSMESA - TRANSFORMACIONES METALÚRGICAS SAU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør og slanger av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Rør uten lodding av jernholdig metall, steel pipes without welds, precision steel pipes, og Rør uten lodding av jernholdig metall bransjene. Det har base i Arenys De Mar, Barcelona, Spania.

 5. VAN LEEUWEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet VAN LEEUWEN GMBH, er en Agent/ Representant, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det har base i Moers, Tyskland.

 1. ENGIC (PTE.) LTD.

  Singapore

  Selskapet ENGIC (PTE.) LTD., er en Multi-Category, som opererer i Ingeniørarbeid - leverandører av nøkkelferdige industriprosjekter bransjen. Det opererer også i Rør uten lodding av jernholdig metall, Pipeline construction and installation, industrial valves, manufacturing of flanges, og Rør uten lodding av jernholdig metall bransjene. Det har base i Singapore, Singapore.

 2. UGTRANSSTROYKOMPLEKT

  Ukraina

  Selskapet UGTRANSSTROYKOMPLEKT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør og slanger av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Rør uten lodding av jernholdig metall, steel pipes without welds, Rør uten lodding av jernholdig metall, steel tubes, og tubes without metal welding bransjene. Det har base i Dnipropetrovsk, Ukraina.

 1. DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES

  Tyskland

  Selskapet DEXTRA GMBH TUBE AND PIPES, er en Forhandler, som opererer i Rør og slanger av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Rør og slanger av stål, Rør og slanger av rustfritt stål, Blikk og rør, Rør uten lodding av jernholdig metall, Rør og slanger av stål, Rør og slanger av rustfritt stål, Blikk og rør, og Rør uten lodding av jernholdig metall bransjene. Det har base i Grevenbroich, Tyskland.

 2. ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH

  Østerrike

  Selskapet ABEXA BUILDING PRODUCTS GMBH, er en Forhandler, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i wood cut, Metallurgy, iron and steel - import-export, og import-export assistance bransjene. Det har base i St. Georgen Im Attergau, Østerrike.

 3. SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet SWS EDELSTAHL GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Rør og slanger av rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Rør uten lodding av jernholdig metall, Stainless steel wires, precision steel pipes, steel tubes, og Rør uten lodding av jernholdig metall bransjene. Det har base i Emmingen-Liptingen, Tyskland.

 4. ODO BELAUTOZAPCHAST

  Hviterussland

  Selskapet ODO BELAUTOZAPCHAST, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i seamless pipes, og cold-drawn steel pipes bransjene. Det har base i Zhodino, Hviterussland.

 5. ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH

  Tyskland

  Selskapet ARUP ALU-ROHR UND PROFIL GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slanger og rør av aluminium bransjen. Det opererer også i Rør uten lodding av jernholdig metall, Aluminium tubes, welded, brass pipes, Rør uten lodding av jernholdig metall, og working of brass pipes bransjene. Det har base i Dortmund, Tyskland.

 6. ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD.

  Kina

  Selskapet ZHEJIANG DINGXIN STEEL TUBE MANUFACTURING CO., LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det har base i Jiaxing, Kina.

 7. BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH

  Tyskland

  Selskapet BSH PRÄZISIONS-STAHLROHR-HANDEL GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i bushings, stainless-steel pipes, precision steel pipes, og Pipe processing bransjene. Det har base i Solingen, Tyskland.

 8. EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY

  Egypt

  Selskapet EL SALAM FOR TRADING & SUPPLY, er en Distributør, som opererer i Skjøter til slanger av ikke-jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Rør uten lodding av jernholdig metall, metal pipe fittings, og Rør uten lodding av jernholdig metall bransjene. Det har base i Cairo, Egypt.

 1. HONE ALL PRECISION LTD.

  Storbritannia

  Selskapet HONE ALL PRECISION LTD., er en Tjenesteyter, som opererer i Utboring av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Boring, Generell mekanikk - bestillingsarbeid, Rør uten lodding av jernholdig metall, Boring, machining jobs to drawing, Generell mekanikk - bestillingsarbeid, og Rør uten lodding av jernholdig metall bransjene. Det har base i Leighton Buzzard, Storbritannia.

 2. MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED

  India

  Selskapet MAHARASHTRA SEAMLESS LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det har base i Gurgaon, India.

 3. XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD

  Kina

  Selskapet XINGHUA SUYUAN JINGWEI PIPE CO,.LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det har base i Dainan, Kina.

 4. OTRISH GMBH - SHANGHAI REPRESENTATIVE OFFICE

  Kina

  Selskapet OTRISH GMBH - SHANGHAI REPRESENTATIVE OFFICE, er en Forhandler, som opererer i Rør og slanger av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Rør og slanger av stål, Rør uten lodding av jernholdig metall, steel pipes, Rør og slanger av stål, og Rør uten lodding av jernholdig metall bransjene. Det har base i Shanghai, Kina.

 5. RBR INTERNATIONAL

  Italia

  Selskapet RBR INTERNATIONAL, er en Forhandler, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Petrokjemi - installasjoner og utstyr, flanges, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, og valves bransjene. Det har base i Arese, Italia.

 6. STEEL GATE

  Romania

  Selskapet STEEL GATE, er en Forhandler, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det har base i Bucharest, Romania.

 7. ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY

  USA

  Selskapet ST.LOUIS PIPE AND SUPPLY, er en Distributør, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i gas pipes, og forged fittings bransjene. Det har base i Chesterfield, USA.

 8. PETRO-INDUSTRIE SARL

  Algerie

  Selskapet PETRO-INDUSTRIE SARL, er en Distributør, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Vanntette pakninger, check valve, butterfly valves, og Vanntette pakninger bransjene. Det har base i Oran, Algerie.

 9. SUNFLEX METAL INDUSTRIES

  India

  Selskapet SUNFLEX METAL INDUSTRIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rør uten lodding av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i stainless steel pipe collars, og carbon steel flanges - tuv tectubi bransjene. Det har base i Mumbai, India.

 10. CRON METALS

  Ukraina

  Selskapet CRON METALS, er en Distributør, som opererer i Stenger av jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Rør uten lodding av jernholdig metall, Rør uten lodding av jernholdig metall, og Forged steel bars bransjene. Det har base i Dnipropetrovsk, Ukraina.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Rør uten lodding av jernholdig metall - Import eksport

Antall resultater

2 264 Bedrifter