• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • rustfritt stål

Resultater for

Rustfritt stål - Import eksport

 1. PATENT KFT.

  Ungarn

  Verified by europages badge

  Selskapet PATENT KFT., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - rustfritt, Kjemi og farmasi - maskiner og utstyr, Forsyningsskip, Beholdere og skap til oppbevaring, custom-made tanks, Kjeleproduksjon - rustfritt, stainless steel cisterns, Kjemi og farmasi - maskiner og utstyr, og equipment for the pharmaceutical industry bransjene. Det har base i Cegled, Ungarn.

 2. ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet ROSTFREI-STAHL GEISWEID GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Platemetall til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Rustfritt stål, Belt grinding facilities, Sheet metal levelling works, CNC laser cutting, Sheet metal blanks, CNC water jet cutting, stainless steel sheets, stainless steel cut plates, og Stainless steel products bransjene. Det har base i Netphen-Deuz, Tyskland.

 3. ACCASTILLAGE VIOLLEAU

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet ACCASTILLAGE VIOLLEAU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon - rustfritt bransjen. Det opererer også i Rustfritt stål, stainless steel boilerwork for the construction industry, stainless steel part machining, stainless steel boilerwork for the medical industry, stainless steel furniture, stainless steel balustrade, Rustfritt stål, stainless steel lines, og shaping of stainless steel pipes bransjene. Det har base i La Mothe Achard, Frankrike.

 4. C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet C.P.C. INOX DEUTSCHLAND GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det har base i Bietigheim-Bissingen, Tyskland.

 5. DEGLER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet DEGLER GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det har base i Weinstadt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. SVTM

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet SVTM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjeleproduksjon - rustfritt bransjen. Det opererer også i Rustfritt stål, og Rustfritt stål bransjene. Det har base i La Mothe Achard, Frankrike.

 2. INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet INTERCOM SRL NORMALIZZATI PER STAMPI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller bransjen. Det opererer også i Rustfritt stål, stainless steel, hardened sheet metal, Rustfritt stål, mechanical operations, tapping machines for moulding, standard guide elements for moulds, og special punches bransjene. Det har base i Gorgonzola, Italia.

 3. PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet PRECISINOX - NASTRI ACCIAIO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Blad og kniver til industrielle formål, carbon steel, steel for cutlery, Blad og kniver til industrielle formål, stainless steel wire, steel for knives, hardened steel strips, steel for blades, og s/steel strip bransjene. Det har base i Ciserano, Italia.

 4. STAPPERT INTRAMET SA

  Belgia

  Verified by europages badge

  Selskapet STAPPERT INTRAMET SA, er en Multi-Category, som opererer i Stål bransjen. Det opererer også i Rustfritt stål, Rør og slanger av rustfritt stål, Import/eksport - stål og metaller, Spesialstål, stainless steel caskets, stainless steel flanges, stainless-steel pipes, steel flanges, og stainless steel sheets bransjene. Det har base i Engis, Belgia.

 5. INOXEA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet INOXEA SRL, er en Tjenesteyter, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Rør og slanger av rustfritt stål, Sveising av stål og metaller - arbeid, Tilskjæring av stål og metaller, stainless steel structural work, stainless steel welding, Rør og slanger av rustfritt stål, stainless steel machining, Sveising av stål og metaller - arbeid, og stainless-steel pipes bransjene. Det har base i Brescia, Italia.

 1. AXRA

  Belgia

  Verified by europages badge

  Selskapet AXRA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Manufacture of stainless steel cylinders, steel processing, stainless steel part machining, stainless steel parts for industry, bike hoops, maintenance kit, road stud, bollard for concreting, og removable bollards bransjene. Det har base i Oostende, Belgia.

 2. PRO-TEK HYGIÈNE

  Tyrkia

  Selskapet PRO-TEK HYGIÈNE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 1. ROTEKSAS UAB

  Litauen

  Selskapet ROTEKSAS UAB, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i meat processing, og CNC steel processing bransjene. Det har base i Klaipedos Distr., Litauen.

 2. BAI - BERTRAN ACERS INDUSTRIALS

  Spania

  Selskapet BAI - BERTRAN ACERS INDUSTRIALS, er en Distributør, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Plastbelegging av stål og metaller, Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging, Plastbelegging av stål og metaller, primed stainless steel, Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging, og stainless steel sheet products bransjene. Det har base i Teia, Spania.

 3. EDELSTAHL WEIMAR GMBH

  Tyskland

  Selskapet EDELSTAHL WEIMAR GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det har base i Mechelroda, Tyskland.

 4. DEVILLE RECTIFICATION

  Frankrike

  Selskapet DEVILLE RECTIFICATION, er en Distributør, som opererer i Aluminiumlegering bransjen. Det opererer også i Stål, Rustfritt stål, Plater og bånd av aluminium, Aluminium og legeringer, Stål, Rustfritt stål, Plater og bånd av aluminium, og Aluminium og legeringer bransjene. Det har base i Pont-Salomon, Frankrike.

 5. FORJAS 2000 S.L.

  Spania

  Selskapet FORJAS 2000 S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i forges, stainless steel accessories, og Stainless steel cables and accessories bransjene. Det har base i Talavera De La Reina (toledo), Spania.

 6. ACENKO CO. LTD.

  Tyrkia

  Selskapet ACENKO CO. LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Bearbeiding av stål og metaller, Bearbeiding av stål og metaller, machining, Steel construction, Bearbeiding av stål og metaller, og Bearbeiding av stål og metaller bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 7. 3AS STAINLESS STEEL C.J.S.C.

  Tyrkia

  Selskapet 3AS STAINLESS STEEL C.J.S.C., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i stainless steel rolls, Stainless steel sheets, stainless steel brushing, og stainless steel strip bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 8. SIG POLSKA SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet SIG POLSKA SP. Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i highway safety bransjene. Det har base i Warszawa, Polen.

 1. EXTIVENT ACERO INOXIDABLE Y VENTILACIÓN

  Spania

  Selskapet EXTIVENT ACERO INOXIDABLE Y VENTILACIÓN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Smoke extraction cabinets, Smoke extraction and ventilation conduits, stainless steel furniture and shelving, og Manufacturer of industrial fans bransjene. Det har base i Palma De Mallorca, Spania.

 2. DEKAP

  Tyrkia

  Selskapet DEKAP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging, pvd coverings, Unoxidizable covering, og Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 3. INOXMETALART BY HWA LIN GROUP

  Spania

  Selskapet INOXMETALART BY HWA LIN GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i stainless steel furnishings bransjene. Det har base i Salamanca, Spania.

 4. HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD.

  Tyrkia

  Selskapet HANROMA INDUSTRIAL SUPPLIES, BOLTS&NUTS FASTENERS CO LTD., er en Distributør, som opererer i Tapphulling i stål og metaller bransjen. Det opererer også i Rustfritt stål, Nagler, Beslag, Rustfritt stål, Nagler, og Beslag bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 5. BARA-CUDA

  Ungarn

  Selskapet BARA-CUDA, er en Agent/ Representant, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i metal components for industrial use bransjene. Det har base i Százhalombatta, Ungarn.

 6. DONLOUCO IRELAND LTD

  Irland

  Selskapet DONLOUCO IRELAND LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Produktdesign - outsourcing, Hydraulic Cylinders & Components, Contract CNC manufacturing and machining, og Produktdesign - outsourcing bransjene. Det har base i Mallow, Irland.

 7. ROLL STEEL SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet ROLL STEEL SP. Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål bransjen. Det opererer også i Rustfritt stål, coil cutting, titanium and alloys, Rustfritt stål, og stainless steel strip bransjene. Det har base i Poznań, Polen.

 8. LB METALLSERVICE AG

  Sveits

  Selskapet LB METALLSERVICE AG, er en Agent/ Representant, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det har base i Baden, Sveits.

 9. INOX MAATWERK CONSTRUCTIE ( IMC )

  Belgia

  Selskapet INOX MAATWERK CONSTRUCTIE ( IMC ), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det har base i Oostende, Belgia.

 10. TOTAL STAINLESS STEEL S.R.L

  Romania

  Selskapet TOTAL STAINLESS STEEL S.R.L, er en Multi-Category, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Rør og slanger av rustfritt stål, Glass, Rør og slanger av rustfritt stål, og Glass bransjene. Det har base i Bucuresti, Romania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Rustfritt stål - Import eksport

Antall resultater

1 195 Bedrifter