• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • saltvannsfisk

Resultater for

Saltvannsfisk - Import eksport

 1. FISHERIES INTL

  Mauritania

  Verified by europages badge

  FISHERIES-INTL Vi er et fiskeriselskap og eksportør av frossen ombord, frossen på land og fersk fisk fra Mauritania til Dakhla. Vi er lokalisert i Mauritania - Vest-Afrika og Tyskland. Vi fisker og eksporterer fra deres fiskefelt til Europa, Afrika, arabiske land, Asia og Canada. Vi er et selskap som respekterer sanksjonene vedtatt av EU og USA. Det betyr at vi ikke handler med land som er underlagt økonomiske sanksjoner, som for eksempel Cuba, Russland, Venezuela.... Fisken vår som fryses om bord på fiskefartøyer og fisken vår som fryses på land, er i samsvar med de anbefalte behandlingene for fisk, og tankene og kjøleanleggene er i samsvar med europeiske myndighetskrav. Egenskapene til fisken vår er som følger: - Protein: 60-70 %. - Fett: 4-10 %. - Mineralsalt: 2-4 %. Vi anbefaler at alle kunder sender oss en intensjonsavtale om kjøp (LOI), der du må spesifisere: - Det totale kvantumet som skal kjøpes - De nøyaktige størrelsene på fisken som ønskes - Endelig destinasjon - Vitenskapelige navn på fisken

 2. MARTÍNEZ MORENO HNOS SL

  Spania

  Verified by europages badge

  Selskapet MARTÍNEZ MORENO HNOS SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i cephalopods, eels and squid, fillets of salt cod, Panga, cuttlefish and squid, Fish fillets, fresh fish, og frozen fish bransjene. Det har base i Catarroja-Valencia, Spania.

 3. JOMANY

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet JOMANY, er en Forhandler, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i Saltvannsfisk, sole, squid, sardinella, cuttlefish, tuna, shellfish, seafood, og grouper bransjene. Det har base i Massy, Frankrike.

 4. PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO

  Spania

  Verified by europages badge

  Selskapet PESCADOS PÉREZ PIÑEIRO, er en Distributør, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i fresh fish, maritime agents, fish wholesalers, frozen fish, wholesale of fresh fish, wholesale fish sales, og swordfish bransjene. Det har base i Vigo-Pontevedra, Spania.

 5. LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG

  Tyskland

  Selskapet LOUIS SCHOPPENHAUER GMBH + CO KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det har base i Bremerhaven, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PACIFIC FISH

  Marokko

  Selskapet PACIFIC FISH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst fisk, fish and processed fish products, og Fryst og dypfryst fisk bransjene. Det har base i Tan-Tan, Marokko.

 2. MAPESCA SA

  Spania

  Selskapet MAPESCA SA, er en Distributør, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i seafood, frozen fish, og frozen seafood bransjene. Det har base i Barcelona, Spania.

 3. GRUPO CENTRAL PESCA

  Spania

  Selskapet GRUPO CENTRAL PESCA, er en Distributør, som opererer i Fiske - import/eksport bransjen. Det opererer også i Saltvannsfisk, seafood, Saltvannsfisk, king shrimps, og granseole (spider crabs) bransjene. Det har base i Barcelona, Spania.

 4. BLACK ALMAS

  Frankrike

  Selskapet BLACK ALMAS, er en Distributør, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i Farmed caviar, og Sturgeon caviar bransjene. Det har base i Paris, Frankrike.

 5. PABLO IGLESIAS, S.L.

  Spania

  Selskapet PABLO IGLESIAS, S.L., som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Saltvannsfisk, Fryst og dypfryst fisk, Fisk, Saltvannsfisk, Fryst og dypfryst fisk, og scampi bransjene. Det har base i A Coruña, Spania.

 1. MARKMARINE S16 S.L

  Spania

  Selskapet MARKMARINE S16 S.L, er en Tjenesteyter, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i Marketing of frozen seafood, Marketing of preserved seafood, og Marketing of semi-transformed seafood bransjene. Det har base i Madrid, Spania.

 2. L'OCEAN

  Belgia

  Selskapet L'OCEAN, er en Distributør, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i Saltvannsfisk, Skalldyr, krepsdyr, Fryst og dypfryst, Fryst og dypfryst fisk, Saltvannsfisk, Skalldyr, krepsdyr, Fryst og dypfryst, og Fryst og dypfryst fisk bransjene. Det har base i Paifve, Belgia.

 1. PESCADOS RIOBÓ

  Spania

  Selskapet PESCADOS RIOBÓ, er en Forhandler, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det har base i Cadiz, Spania.

 2. FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L.

  Spania

  Selskapet FRESCOS DE ISLA CRISTINA S.L., er en Forhandler, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det har base i Isla Cristina ( Huelva ), Spania.

 3. ATLANTIC FRESH EUROPE

  Frankrike

  Selskapet ATLANTIC FRESH EUROPE, er en Forhandler, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det har base i Boulogne-Sur-Mer, Frankrike.

 4. PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L

  Spania

  Selskapet PESCADERIA ONLINE COSTALUZ S.L, er en Forhandler, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det har base i Huelva, Spania.

 5. SOMITALIA

  Italia

  Selskapet SOMITALIA, er en Tjenesteyter, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i dried fish, financing for fishing, office stationery, og fish bransjene. Det har base i San Casciano Dei Bagni(si), Italia.

 6. ARMARA

  Frankrike

  Selskapet ARMARA, er en Forhandler, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det har base i Rungis Cedex, Frankrike.

 7. ALPHA BAY

  Frankrike

  Selskapet ALPHA BAY, er en Forhandler, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i Saltvannsfisk, Fryst og dypfryst fisk, Saltvannsfisk, Fryst og dypfryst fisk, frozen shellfish, og frozen shellfish bransjene. Det har base i Lorient, Frankrike.

 8. NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC

  Russland

  Selskapet NORD WEST FLOT COMPANY (NORD-WEST F.C.), JSC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dypfryst sjømat bransjen. Det opererer også i Fisk, Fryst og dypfryst fisk, Fiske - import/eksport, Saltvannsfisk, Fisk, Fryst og dypfryst fisk, Fiske - import/eksport, og Saltvannsfisk bransjene. Det har base i Murmansk, Russland.

 1. STELLA MARIS SEAFOOD, S.L.

  Spania

  Selskapet STELLA MARIS SEAFOOD, S.L., er en Distributør, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i frozen seaweed, og amberjacks bransjene. Det har base i A Coruña, Spania.

 2. PESCADOS ARCHIPIÉLAGO

  Spania

  Selskapet PESCADOS ARCHIPIÉLAGO, er en Distributør, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i frozen fish bransjene. Det har base i Adeje-Santa Cruz De Tenerife, Spania.

 3. MARISCOSGALLEGO.ES

  Spania

  Selskapet MARISCOSGALLEGO.ES, er en Forhandler, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i lobster, sea crayfish, granseole (spider crabs), og Edible crabs - crabs bransjene. Det har base i Rua Salgadura Nº2, Spania.

 4. GREENBEACHSERVICES

  Marokko

  Selskapet GREENBEACHSERVICES, er en Forhandler, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i Fisk, octopus, squid, og Fisk bransjene. Det har base i Boujdour, Marokko.

 5. FRIGORIFICO Y ALMACENAJE AROUSA NORTE S.L.

  Spania

  Selskapet FRIGORIFICO Y ALMACENAJE AROUSA NORTE S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i Fiske - import/eksport, Kjølelagre, frozen fish, freezing systems, Fiske - import/eksport, og Kjølelagre bransjene. Det har base i Ribeira, Spania.

 6. TIENDA PESCANOEX

  Spania

  Selskapet TIENDA PESCANOEX, er en Distributør, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i Saltvannsfisk, fish shops, seafood, Shops, og Saltvannsfisk bransjene. Det har base i Plasencia, Spania.

 7. COOPERATIVA PESCATORI DI MONFALCONE

  Italia

  Selskapet COOPERATIVA PESCATORI DI MONFALCONE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - finere, shellfish, shellfish, og Næringsmidler - finere bransjene. Det har base i Monfalcone, Italia.

 8. MARTINO FOODS LTD

  Storbritannia

  Selskapet MARTINO FOODS LTD, er en Forhandler, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i ready to serve lobster bransjene. Det har base i London, Storbritannia.

 9. INVERSIONES Y NEGOCIOS PHARMA AUSTRALIS SPA

  Chile

  Selskapet INVERSIONES Y NEGOCIOS PHARMA AUSTRALIS SPA, er en Distributør, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i packaged salmon, cod, og caught sea mussels bransjene. Det har base i Puerto Montt, Chile.

 10. FONCASAL

  Spania

  Selskapet FONCASAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Saltvannsfisk bransjen. Det opererer også i packaged octopus bransjene. Det har base i Logroño, Spania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis