• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • sauer og geiter

Resultater for

Sauer og geiter - Import eksport

 1. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Selskapet ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, er en Detaljist, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, Sauer og geiter, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Lohfelden, Tyskland.

 2. GREFFEUILLE AVEYRON

  Frankrike

  Selskapet GREFFEUILLE AVEYRON, er en Forhandler, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Dyr og oppdrett, Dyr og oppdrett, og animal breeding bransjene. Det har base i Rignac, Frankrike.

 3. AGROMILKTECK

  Portugal

  Selskapet AGROMILKTECK, er en Agent/ Representant, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Landbruk - installasjoner og utstyr, og Landbruk - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i Almada, Portugal.

 4. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Selskapet ZOOFACHMARKT - MARCHE, er en Distributør, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Svin, Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Svin bransjene. Det har base i Heinsberg, Tyskland.

 5. JOHANNES WINKELHORST E.K.

  Tyskland

  Selskapet JOHANNES WINKELHORST E.K., som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Storfe, Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Svin, Husdyr, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Gronau, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. SVG SCHWEINEVERMARKTUNGSGESELLSCHAFT SCHLESWIG-HOLSTEIN MBH

  Tyskland

  Selskapet SVG SCHWEINEVERMARKTUNGSGESELLSCHAFT SCHLESWIG-HOLSTEIN MBH, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Sauer og geiter, Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Rendsburg, Tyskland.

 2. ANICOM SA

  Sveits

  Selskapet ANICOM SA, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, Sauer og geiter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Payerne, Sveits.

 3. RASCHLE VIEHHANDEL AG

  Sveits

  Selskapet RASCHLE VIEHHANDEL AG, er en Distributør, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planteskoler og skogbruk, Storfe, Sauer og geiter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planteskoler og skogbruk, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Tuttwil, Sveits.

 4. GUT DARSS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet GUT DARSS GMBH & CO. KG, er en Tjenesteyter, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Born, Tyskland.

 5. RAIFFEISEN VIEHVERMARKTUNG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet RAIFFEISEN VIEHVERMARKTUNG GMBH & CO. KG, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Storfe, Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Svin, Husdyr, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Werne, Tyskland.

 1. CHRIST VAN DEN HEUVEL EN ZN. B.V.

  Nederland

  Selskapet CHRIST VAN DEN HEUVEL EN ZN. B.V., som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Husdyr, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Husdyr, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Valkenswaard, Nederland.

 2. AQUARIUM SCHATZBERGER GMBH & CO KG

  Østerrike

  Selskapet AQUARIUM SCHATZBERGER GMBH & CO KG, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Sauer og geiter, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Storfe bransjene. Det har base i Schärding, Østerrike.

 1. VOLKER HAMEL GMBH

  Tyskland

  Selskapet VOLKER HAMEL GMBH, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Sauer og geiter, Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Romrod, Tyskland.

 2. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Romania

  Selskapet INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Sauer og geiter, Slaktestorfe og -kalver, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Pascani, Romania.

 3. FRANZ PETZL

  Østerrike

  Selskapet FRANZ PETZL, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i St. Peter Am Kammersberg, Østerrike.

 4. GENOSSENSCHAFT NÖ. FERKELPRODUZENTEN, RINDERPRODUZENTEN REG. GEN.M.B.H.

  Østerrike

  Selskapet GENOSSENSCHAFT NÖ. FERKELPRODUZENTEN, RINDERPRODUZENTEN REG. GEN.M.B.H., som opererer i Husdyr bransjen. Det opererer også i Svin, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Niederhollabrunn, Østerrike.

 5. ALPENRIND GMBH

  Østerrike

  Selskapet ALPENRIND GMBH, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Husdyr, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Husdyr, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Bergheim, Østerrike.

 6. VITO PACELLA

  Italia

  Selskapet VITO PACELLA, er en Detaljist, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det har base i Balvano, Italia.

 7. ANTELUPI S.R.L.

  Italia

  Selskapet ANTELUPI S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Svin, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Barcellona Pozzo Di Gotto, Italia.

 8. ERZEUGERGEMEINSCHAFT "STEIRISCHES RIND" VERTRIEBS- GMBH

  Østerrike

  Selskapet ERZEUGERGEMEINSCHAFT "STEIRISCHES RIND" VERTRIEBS- GMBH, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, Sauer og geiter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Judenburg, Østerrike.

 1. PURKHAUSER GMBH

  Østerrike

  Selskapet PURKHAUSER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Wolkersdorf Im Weinviertel, Østerrike.

 2. GEBRÜDER TEUFL GMBH

  Østerrike

  Selskapet GEBRÜDER TEUFL GMBH, er en Distributør, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Sauer og geiter, Svin, Husdyr, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Oberndorf An Der Melk, Østerrike.

 3. VOLKER WEGNER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet VOLKER WEGNER GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Bad Essen, Tyskland.

 4. VIEHHANDEL PETER VOSS

  Tyskland

  Selskapet VIEHHANDEL PETER VOSS, er en Distributør, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, Sauer og geiter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Lüneburg, Tyskland.

 5. KURT WIESINGER

  Østerrike

  Selskapet KURT WIESINGER, er en Distributør, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planteskoler og skogbruk, Storfe, Sauer og geiter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planteskoler og skogbruk, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Peuerbach, Østerrike.

 6. HENNIG

  Tyskland

  Selskapet HENNIG, er en Tjenesteyter, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Sauer og geiter, Svin, Husdyr, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Ostbevern, Tyskland.

 7. VIEHHANDLUNG KLINGER E.K.

  Tyskland

  Selskapet VIEHHANDLUNG KLINGER E.K., er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Höchstädt, Tyskland.

 8. DIREKTVERMARKTUNG HANS WEISS

  Tyskland

  Selskapet DIREKTVERMARKTUNG HANS WEISS, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Büchenbach, Tyskland.

 9. HOFMEISTER GMBH VIEHHANDEL

  Tyskland

  Selskapet HOFMEISTER GMBH VIEHHANDEL, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Sauer og geiter, Svin, Husdyr, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Mamming, Tyskland.

 10. HAG HERRENSTEINER AGRARGESELLSCHAFT MBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet HAG HERRENSTEINER AGRARGESELLSCHAFT MBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, Sauer og geiter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Drensteinfurt, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis