• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • sauer og geiter

Resultater for

Sauer og geiter - Import eksport

 1. GREFFEUILLE AVEYRON

  Frankrike

  Selskapet GREFFEUILLE AVEYRON, er en Forhandler, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Dyr og oppdrett, Dyr og oppdrett, og animal breeding bransjene. Det har base i Rignac, Frankrike.

 2. AGROMILKTECK

  Portugal

  Selskapet AGROMILKTECK, er en Agent/ Representant, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Landbruk - installasjoner og utstyr, og Landbruk - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i Almada, Portugal.

 3. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Selskapet ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, er en Detaljist, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, Sauer og geiter, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Lohfelden, Tyskland.

 4. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Selskapet ZOOFACHMARKT - MARCHE, er en Distributør, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Svin, Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Svin bransjene. Det har base i Heinsberg, Tyskland.

 5. VIEHHANDLUNG KLINGER E.K.

  Tyskland

  Selskapet VIEHHANDLUNG KLINGER E.K., er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Höchstädt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. AQUA UNITED GMBH

  Tyskland

  Selskapet AQUA UNITED GMBH, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Svin, Husdyr, Sauer og geiter, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Svin, og Husdyr bransjene. Det har base i Nettetal, Tyskland.

 2. COOP PRESTOR

  Frankrike

  Selskapet COOP PRESTOR, er en Forhandler, som opererer i Husdyr bransjen. Det opererer også i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Plabennec, Frankrike.

 3. GGI GERMAN GENETICS INTERNATIONAL GMBH

  Tyskland

  Selskapet GGI GERMAN GENETICS INTERNATIONAL GMBH, er en Forhandler, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Storfe, Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Svin, Husdyr, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Cloppenburg, Tyskland.

 4. KOOLE & LIEBREGTS B.V.

  Nederland

  Selskapet KOOLE & LIEBREGTS B.V., som opererer i Husdyr bransjen. Det opererer også i Svin, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Lierderholthuis, Nederland.

 5. FUCHS VIEHHANDELS- UND EXPORT GESELLSCHAFT M.B.H.

  Østerrike

  Selskapet FUCHS VIEHHANDELS- UND EXPORT GESELLSCHAFT M.B.H., er en Distributør, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Lingenau, Østerrike.

 1. RUDOLF BERGHAMER GMBH

  Østerrike

  Selskapet RUDOLF BERGHAMER GMBH, er en Forhandler, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Husdyr, Svin, Storfe, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, Storfe, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Neukirchen Am Walde, Østerrike.

 2. VIEHHANDEL PETER VOSS

  Tyskland

  Selskapet VIEHHANDEL PETER VOSS, er en Distributør, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, Sauer og geiter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Lüneburg, Tyskland.

 1. DISTRIBUCIONES Y REP. AZOR SL

  Spania

  Selskapet DISTRIBUCIONES Y REP. AZOR SL, er en Distributør, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det har base i Baza, Spania.

 2. VIEHHANDLUNG KRÜMPEL GMBH

  Tyskland

  Selskapet VIEHHANDLUNG KRÜMPEL GMBH, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Sauer og geiter, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Storfe bransjene. Det har base i Wettringen, Tyskland.

 3. VIANCO

  Sveits

  Selskapet VIANCO, er en Forhandler, som opererer i Husdyr bransjen. Det opererer også i Svin, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Brugg, Sveits.

 4. PRO VIEH GMBH

  Tyskland

  Selskapet PRO VIEH GMBH, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Svin, Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Svin bransjene. Det har base i Friesoythe, Tyskland.

 5. HERMANN THESING VIEHHANDLUNG GMBH

  Tyskland

  Selskapet HERMANN THESING VIEHHANDLUNG GMBH, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Svin, Storfe, Sauer og geiter, Husdyr, Svin, Storfe, Sauer og geiter, og Husdyr bransjene. Det har base i Heek, Tyskland.

 6. ADOLF SCHWEHNINHABERIN GABRIELE BETZE.K.

  Tyskland

  Selskapet ADOLF SCHWEHNINHABERIN GABRIELE BETZE.K., som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Sauer og geiter, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Storfe bransjene. Det har base i Dillenburg, Tyskland.

 7. HENNIG

  Tyskland

  Selskapet HENNIG, er en Tjenesteyter, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Sauer og geiter, Svin, Husdyr, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Ostbevern, Tyskland.

 8. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Romania

  Selskapet EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyr og oppdrett bransjen. Det opererer også i Oppdrett - import/eksport, Slaktestorfe og -kalver, Sauer og geiter, livestock, Oppdrett - import/eksport, Slaktestorfe og -kalver, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Bucharest, Romania.

 1. AGRAR MESSERITSCH GMBH

  Østerrike

  Selskapet AGRAR MESSERITSCH GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planteskoler og skogbruk, Storfe, Sauer og geiter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planteskoler og skogbruk, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Au Am Leithaberge, Østerrike.

 2. TOPVLEES B.V.

  Nederland

  Selskapet TOPVLEES B.V., som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Sauer og geiter, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Storfe bransjene. Det har base i 'S-Gravenzande, Nederland.

 3. FRIEDRICH ESCHLBÖCK

  Østerrike

  Selskapet FRIEDRICH ESCHLBÖCK, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Stroheim, Østerrike.

 4. KARL-HEINZ SCHMÄING VIEH- UND FLEISCHHANDEL

  Tyskland

  Selskapet KARL-HEINZ SCHMÄING VIEH- UND FLEISCHHANDEL, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Sauer og geiter, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Storfe bransjene. Det har base i Velen, Tyskland.

 5. GENES DIFFUSION GMBH

  Tyskland

  Selskapet GENES DIFFUSION GMBH, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planteskoler og skogbruk, Storfe, Sauer og geiter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planteskoler og skogbruk, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Schüttorf, Tyskland.

 6. JANFRIED UND JULIA LÜKE MAST-KG

  Tyskland

  Selskapet JANFRIED UND JULIA LÜKE MAST-KG, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, Sauer og geiter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Melle, Tyskland.

 7. HOFMEISTER GMBH VIEHHANDEL

  Tyskland

  Selskapet HOFMEISTER GMBH VIEHHANDEL, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Sauer og geiter, Svin, Husdyr, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Mamming, Tyskland.

 8. BIOGEFLÜGELAUFZUCHT BARTSCH

  Tyskland

  Selskapet BIOGEFLÜGELAUFZUCHT BARTSCH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Mechelgrün, Tyskland.

 9. GEORG KÜHNLEIN UND KARL-HEINZ KÜHNLEIN

  Tyskland

  Selskapet GEORG KÜHNLEIN UND KARL-HEINZ KÜHNLEIN, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, Sauer og geiter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Roth, Tyskland.

 10. CHRIST VAN DEN HEUVEL EN ZN. B.V.

  Nederland

  Selskapet CHRIST VAN DEN HEUVEL EN ZN. B.V., som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Husdyr, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Husdyr, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Valkenswaard, Nederland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis