• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • servise

Resultater for

Servise - Import eksport

 1. ZEPTER INTERNATIONAL

  Monaco

  Verified by europages badge

  Selskapet ZEPTER INTERNATIONAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det opererer også i Parfymer og skjønnhetsmidler, Skjønnhetsmidler, Firmagaver, Servise, saucepans, pot rests, non-stick pans, bain-marie cooking pan, og cleavers bransjene. Det har base i Monaco, Monaco.

 2. GASTRO-MEURER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet GASTRO-MEURER GMBH & CO. KG, er en Distributør, som opererer i Servise bransjen. Det har base i Berlin, Tyskland.

 3. CARTAFFINI SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet CARTAFFINI SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Servise bransjen. Det opererer også i plates, melamine tableware, cups, melamine tableware for the catering sector, bsowl, melamine accessories for the table, og glasses bransjene. Det har base i Fossano, Italia.

 4. ALIA

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet ALIA, er en Forhandler, som opererer i Servise bransjen. Det opererer også i Bestikk, crockery, Tableware for caterers, table ornaments, Bestikk, Cooking utensils, Table decoration, Inexpensive place settings, og Inexpensive tableware bransjene. Det har base i Mitry Mory, Frankrike.

 5. PORDAMSA

  Spania

  Selskapet PORDAMSA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Porselenservise bransjen. Det opererer også i Servise, porcelain, ceramic, og Servise bransjene. Det har base i Sant Climent De Peralta-Girona, Spania.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE

  Russland

  Selskapet LYSVA PLANT OF ENAMELLED COOKWARE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husholdningsartikler av stål bransjen. Det opererer også i Servise, Husholdningsartikler, emaljerte, Bestikk, Emaljer, Servise, Husholdningsartikler, emaljerte, Bestikk, og Emaljer bransjene. Det har base i Lysva, Russland.

 2. HERMANOS VALDEARCOS MARTOS

  Spania

  Selskapet HERMANOS VALDEARCOS MARTOS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Keramikkservise bransjen. Det opererer også i Servise, pots, terracotta stew dishes, ceramic oven dishes, og Servise bransjene. Det har base i Bailén-Jaén, Spania.

 3. DELUXE BY MJS

  Tyskland

  Selskapet DELUXE BY MJS, er en Distributør, som opererer i Servise bransjen. Det har base i Unterschleissheim, Tyskland.

 4. ETERNUM

  Belgia

  Selskapet ETERNUM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk bransjen. Det opererer også i Servise, Rustfritt stål - bestikk, Skjeer, gafler og kniver, Servise, Rustfritt stål - bestikk, stainless steel kitchen knife, og Skjeer, gafler og kniver bransjene. Det har base i Gembloux, Belgia.

 5. TAFELSTERN PROFESSIONAL PORCELAIN ZWEIGNIEDERLASSUNG DER BHS TABLETOP AG

  Tyskland

  Selskapet TAFELSTERN PROFESSIONAL PORCELAIN ZWEIGNIEDERLASSUNG DER BHS TABLETOP AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Servise bransjen. Det har base i Selb, Tyskland.

 1. ALMORAIMA

  Spania

  Selskapet ALMORAIMA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Servise bransjen. Det har base i El Puerto De Santa María, Spania.

 2. AMMON IDEEN, MAX AMMON

  Sveits

  Selskapet AMMON IDEEN, MAX AMMON, er en Agent/ Representant, som opererer i Servise bransjen. Det har base i Laupen, Sveits.

 1. AS SOLUTION & ROYAL DINING ALEX SCHÄFFER

  Tyskland

  Selskapet AS SOLUTION & ROYAL DINING ALEX SCHÄFFER, er en Distributør, som opererer i Servise bransjen. Det har base i Baierbrunn, Tyskland.

 2. DOBRUSH PORCELAIN FACTORY

  Hviterussland

  Selskapet DOBRUSH PORCELAIN FACTORY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Porselenservise bransjen. Det opererer også i Dekorativ fajanse, Servise, porcelain, Dekorativ fajanse, Servise, og bar crockery bransjene. Det har base i Dobrush, Hviterussland.

 3. BACKAERT

  Belgia

  Selskapet BACKAERT, er en Tjenesteyter, som opererer i Servise bransjen. Det opererer også i Bestikk, Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr, Hotell-, kafé- og restaurantmøbler, Bestikk, Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr, Hotell-, kafé- og restaurantmøbler, og articles for the hotel industry bransjene. Det har base i Aalst, Belgia.

 4. N2J

  Frankrike

  Selskapet N2J, er en Distributør, som opererer i Servise bransjen. Det opererer også i table arts, kitchen accessories, Kitchenware, og kitchen knives bransjene. Det har base i Bordeaux, Frankrike.

 5. ECO-WOOD LLC

  Russland

  Selskapet ECO-WOOD LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk bransjen. Det opererer også i Skjeer, gafler og kniver, Rettlinjede blad, Tre - artikler, Servise, Skjeer, gafler og kniver, Rettlinjede blad, Tre - artikler, og Servise bransjene. Det har base i Dzerzhinsk, Russland.

 6. IOOO BELBOHEMIA

  Hviterussland

  Selskapet IOOO BELBOHEMIA, er en Forhandler, som opererer i Servise bransjen. Det har base i Minsk, Hviterussland.

 7. LOCA FESTIVITES

  Belgia

  Selskapet LOCA FESTIVITES, er en Tjenesteyter, som opererer i Servise bransjen. Det opererer også i Bestikk, Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr, Bestikk, cutlery rental, Hoteller, kafeer, restauranter - maskiner og utstyr, og cutlery rental bransjene. Det har base i Ghlin, Belgia.

 8. MOULINSART

  Belgia

  Selskapet MOULINSART, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Leker og spill bransjen. Det opererer også i Servise, Utgivelse av barnebøker, statuettes, figures, Servise, og Utgivelse av barnebøker bransjene. Det har base i Bruxelles, Belgia.

 1. LA POTERIE LARDINOIS

  Belgia

  Selskapet LA POTERIE LARDINOIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Servise bransjen. Det opererer også i Servise av steingods, Terrakotta - servise, Dekorativ keramikk, Servise av steingods, terracotta objects, Terrakotta - servise, og Dekorativ keramikk bransjene. Det har base i Bouffioulx, Belgia.

 2. GUNJ GLASS WORKS

  Pakistan

  Selskapet GUNJ GLASS WORKS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Servise bransjen. Det opererer også i kitchen items bransjene. Det har base i Hasanabdal, Pakistan.

 3. MAISON WILLY SAVE

  Belgia

  Selskapet MAISON WILLY SAVE, er en Forhandler, som opererer i Møbler - pyntegjenstander og -tilbehør bransjen. Det opererer også i Hagepynt, Servise, Hagepynt, kitchen accessories, small electrical goods for the kitchen, og Servise bransjene. Det har base i Mesvin, Belgia.

 4. J.M. LOCATION

  Belgia

  Selskapet J.M. LOCATION, er en Tjenesteyter, som opererer i Servise bransjen. Det opererer også i cutlery rental, folders, og cutlery rental bransjene. Det har base i Auderghem, Belgia.

 5. CHOMETTE BENELUX

  Belgia

  Selskapet CHOMETTE BENELUX, er en Detaljist, som opererer i Restauranter - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr, Servise, Profesjonelle kjøkken - maskiner og utstyr, Servise, professional cooks' saucepans, og tablecloths for restaurants bransjene. Det har base i Bruxelles, Belgia.

 6. BANQUETS-LOCATIONS

  Belgia

  Selskapet BANQUETS-LOCATIONS, er en Tjenesteyter, som opererer i Servise bransjen. Det opererer også i Bestikk, Bestikk, cups and plates, congresses, conferences, receptions - organisation and services, og rental of equipment for banquets bransjene. Det har base i Nivelles, Belgia.

 7. GERS EQUIPEMENT

  Frankrike

  Selskapet GERS EQUIPEMENT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husholdningsartikler av stål bransjen. Det opererer også i Servise, kitchen items, table decoration items, Servise, og Kitchenware bransjene. Det har base i Mirande Cedex, Frankrike.

 8. BONE & WHITE

  Spania

  Selskapet BONE & WHITE, er en Distributør, som opererer i Servise bransjen. Det har base i Coruña, Spania.

 9. VDS-FOOD

  Belgia

  Selskapet VDS-FOOD, er en Forhandler, som opererer i Fryst og dypfryst bransjen. Det opererer også i Servise, Ferske grønnsaker, wholesale beverages, sauces and seasonings, Servise, og Ferske grønnsaker bransjene. Det har base i Brussel, Belgia.

 10. MATCERAMICA - FABRICO DE LOUÇA, S.A.

  Portugal

  Selskapet MATCERAMICA - FABRICO DE LOUÇA, S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Servise bransjen. Det opererer også i Keramikkservise, Servise av steingods, Fajanse, Keramikkservise, Servise av steingods, Dinnerware porcelain, og Fajanse bransjene. Det har base i Sao Mamede, Portugal.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Servise - Import eksport

Antall resultater

3 182 Bedrifter