• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • sjømerker- bøyer og fyr

Resultater for

Sjømerker- bøyer og fyr - Import eksport

 1. UMARINE ELEKTRONIK SAN

  Tyrkia

  Selskapet UMARINE ELEKTRONIK SAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Elektriske og elektroniske komponenter bransjen. Det opererer også i Sjømerker, bøyer og fyr, Sjømerker, bøyer og fyr, underwater camera repairs, underwater flashes, og marine lamps bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 2. AHLERS LINDLEY

  Portugal

  Selskapet AHLERS LINDLEY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sjømerker, bøyer og fyr bransjen. Det opererer også i floating piers, construction of breakwaters, bridges, og construction of tourist harbours bransjene. Det har base i Alcabideche, Portugal.

 3. ALMARIN

  Spania

  Selskapet ALMARIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sjømerker, bøyer og fyr bransjen. Det opererer også i marine buoys, machinery and equipment for marine, river and harbour work, construction of tourist harbours, og electric system towers bransjene. Det har base i Barcelona, Spania.

 4. LA MAQUINISTA VALENCIANA

  Spania

  Selskapet LA MAQUINISTA VALENCIANA, er en Tjenesteyter, som opererer i Sjømerker, bøyer og fyr bransjen. Det opererer også i marine buoys, Buoys and beacons, og maritime navigation bransjene. Det har base i Paterna, Valencia, Spania.

 5. SIGMA SWELL

  Nederland

  Selskapet SIGMA SWELL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Laboratorier - apparater og instrumenter bransjen. Det opererer også i Sjømerker, bøyer og fyr, og Sjømerker, bøyer og fyr bransjene. Det har base i Haarlem, Nederland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. VIDAL DIFFUSION MARINE

  Frankrike

  Selskapet VIDAL DIFFUSION MARINE, er en Forhandler, som opererer i Overbygning bransjen. Det opererer også i Maritim sikkerhet, Sjømerker, bøyer og fyr, marine marker buoys, life vests, Maritim sikkerhet, og Sjømerker, bøyer og fyr bransjene. Det har base i La Garde, Frankrike.

 2. MARTEK ENDUSTRI MALZEMELERI SAN. VE TIC LTD. ŞTI.

  Tyrkia

  Selskapet MARTEK ENDUSTRI MALZEMELERI SAN. VE TIC LTD. ŞTI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sjømerker, bøyer og fyr bransjen. Det opererer også i sea life savers bransjene. Det har base i Ulucak/izmir, Tyrkia.

 3. HELLA AUTOTECHNIK, S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet HELLA AUTOTECHNIK, S.R.O., er en Forhandler, som opererer i Lyspærer bransjen. Det opererer også i Sjømerker, bøyer og fyr, Lyspærer og lysrør, Sjømerker, bøyer og fyr, og Lyspærer og lysrør bransjene. Det har base i Mohelnice, Tsjekkia.

 4. ONURDENIZ

  Tyrkia

  Selskapet ONURDENIZ, er en Tjenesteyter, som opererer i Sjømerker, bøyer og fyr bransjen. Det opererer også i sea life savers, og boat fire extinguishers bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 5. NOVEGA PRODUKTIONSSYSTEME GMBH

  Tyskland

  Selskapet NOVEGA PRODUKTIONSSYSTEME GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Elektronisk utstyr til skip bransjen. Det opererer også i Sjømerker, bøyer og fyr, og Sjømerker, bøyer og fyr bransjene. Det har base i Sulzberg, Tyskland.

 1. NORFLOAT INTERNATIONAL LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet NORFLOAT INTERNATIONAL LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skip - apparater og utstyr bransjen. Det opererer også i Sjømerker, bøyer og fyr, og Sjømerker, bøyer og fyr bransjene. Det har base i Benfleet, Storbritannia.

 2. METAALWARENFABRIEK DEN HAAN ROTTERDAM B.V.

  Nederland

  Selskapet METAALWARENFABRIEK DEN HAAN ROTTERDAM B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skip - apparater og utstyr bransjen. Det opererer også i Sjømerker, bøyer og fyr, og Sjømerker, bøyer og fyr bransjene. Det har base i Capelle Aan Den Ijssel, Nederland.

 1. QINGDAO SHUNHANG SHIPPING SUPPLIES CO.,LTD.

  Kina

  Selskapet QINGDAO SHUNHANG SHIPPING SUPPLIES CO.,LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sjømerker, bøyer og fyr bransjen. Det har base i qingdao, Kina.

 2. TRELLEBORG CRP LTD

  Storbritannia