• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • skåler og fat av aluminium

Resultater for

Skåler og fat av aluminium - Import eksport

 1. MONDO CARTA

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet MONDO CARTA, er en Distributør, som opererer i Papp - servise og artikler til engangsbruk bransjen. Det opererer også i Plastemballasje, Skåler og fat av aluminium, Plastemballasje, og Skåler og fat av aluminium bransjene. Det har base i Villabate, Italia.

 2. STUDIOPACK

  Ukraina

  Selskapet STUDIOPACK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skåler og fat av aluminium bransjen. Det opererer også i cooking containers, containers for food use, aluminium containers, og food containers bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 3. SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI

  Tyrkia

  Selskapet SINANLI AMBALAJ SANAYI VE DIS TIC. LTD. STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aluminiumsfolie til emballasje bransjen. Det opererer også i Aluminium og legeringer, Skåler og fat av aluminium, Aluminiumlegering, Husholdningsartikler av aluminium, Aluminium og legeringer, Skåler og fat av aluminium, Aluminiumlegering, og Husholdningsartikler av aluminium bransjene. Det har base i ISTANBUL, Tyrkia.

 4. EMBUNIC

  Frankrike

  Selskapet EMBUNIC, er en Distributør, som opererer i Plastemballasje bransjen. Det opererer også i Papp - servise og artikler til engangsbruk, Materiale til catering og restauranter, Skåler og fat av aluminium, Papp - servise og artikler til engangsbruk, Materiale til catering og restauranter, Skåler og fat av aluminium, og paper tableware bransjene. Det har base i Bourgoin-Jallieu, Frankrike.

 5. LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN

  Tyskland

  Selskapet LEICHT & APPEL GMBH ALUMINIUMSPEZIALVERPACKUNGEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skåler og fat av aluminium bransjen. Det har base i Bad Gandersheim, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ZENITH ALLUMINIO SRL

  Italia

  Selskapet ZENITH ALLUMINIO SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje til næringsmidler bransjen. Det opererer også i Skåler og fat av aluminium, industrial packing, food containers, Skåler og fat av aluminium, og aluminium cans bransjene. Det har base i Manerbio, Italia.

 2. ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI

  Tyrkia

  Selskapet ALUFOIL METAL LIMITED SIRKETI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aluminium og legeringer bransjen. Det opererer også i Skåler og fat av aluminium, tin-foil, aluminium sheeting, Heating foils, flexible, og Skåler og fat av aluminium bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 3. QUADRI GRUPI AS

  Estland

  Selskapet QUADRI GRUPI AS, er en Forhandler, som opererer i Emballasje av tre bransjen. Det opererer også i Glassemballasje, Emballasje og innpakking av metall, Båndstål til stropper, Skåler og fat av aluminium, Glassemballasje, Emballasje og innpakking av metall, Båndstål til stropper, og Skåler og fat av aluminium bransjene. Det har base i Tallinn, Estland.

 4. FOLRES

  Polen

  Selskapet FOLRES, som opererer i Skåler og fat av aluminium bransjen. Det opererer også i bags, self-adhesive tapes, og gloves bransjene. Det har base i RZESZOW, Polen.

 5. BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş

  Tyrkia

  Selskapet BATI MAKINA KALIP VE AMBALAJ SAN. TIC. A.Ş, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skåler og fat av aluminium bransjen. Det opererer også i aluminium sheeting, og Aluminium Products bransjene. Det har base i istanbul, Tyrkia.

 1. PAPETERIES DE NAMUR

  Belgia

  Selskapet PAPETERIES DE NAMUR, som opererer i Servise og engangsartikler av papir og plast bransjen. Det opererer også i Plast - emballasje, Skåler og fat av aluminium, Plast - emballasje, og Skåler og fat av aluminium bransjene. Det har base i Namur, Belgia.

 2. ALFATEC SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet ALFATEC SP. Z O.O., er en Forhandler, som opererer i Skåler og fat av aluminium bransjen. Det har base i Suchy Las, Polen.

 1. CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA.

  Portugal

  Selskapet CRISMETAL - CONSTRUÇOES E MONTAGENS METALICAS, LDA., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skåler og fat av aluminium bransjen. Det opererer også i Båndstål til stropper, Flasker av metall, Båndstål til stropper, og Flasker av metall bransjene. Det har base i Vale Fetal, Portugal.

 2. ALMEIDA & FREITAS, LDA.

  Portugal

  Selskapet ALMEIDA & FREITAS, LDA., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skåler og fat av aluminium bransjen. Det opererer også i Emballasje og innpakking av metall, Bokser og drikkebokser av metall, Emballasje og innpakking av metall, og Bokser og drikkebokser av metall bransjene. Det har base i Vale De Cambra, Portugal.

 3. CUKI COFRESCO SPA

  Italia

  Selskapet CUKI COFRESCO SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skåler og fat av aluminium bransjen. Det opererer også i plastic containers for the food industry, og containers for food use bransjene. Det har base i Volpiano, Italia.

 4. ALMATEC AG

  Sveits

  Selskapet ALMATEC AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking av metall bransjen. Det opererer også i Skåler og fat av aluminium, og Skåler og fat av aluminium bransjene. Det har base i Schupfheim, Sveits.

 5. CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet CONSTANTIA TEICH POLAND SP. Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking av metall bransjen. Det opererer også i Skåler og fat av aluminium, Plast - emballasje, Skåler og fat av aluminium, og Plast - emballasje bransjene. Det har base i Kleszczow, Polen.

 6. ALLBECON MÜNCHEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet ALLBECON MÜNCHEN GMBH, er en Forhandler, som opererer i Emballasje og innpakking av metall bransjen. Det opererer også i Skåler og fat av aluminium, og Skåler og fat av aluminium bransjene. Det har base i München, Tyskland.

 7. SARL LA CREQUOISE

  Frankrike

  Selskapet SARL LA CREQUOISE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking av metall bransjen. Det opererer også i Skåler og fat av aluminium, og Skåler og fat av aluminium bransjene. Det har base i Fruges, Frankrike.

 8. SEIDEL GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet SEIDEL GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Emballasje og innpakking av metall bransjen. Det opererer også i Skåler og fat av aluminium, og Skåler og fat av aluminium bransjene. Det har base i Marburg, Tyskland.

 1. ALUPLUS AMBALAJ SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI

  Tyrkia

  Selskapet ALUPLUS AMBALAJ SANAYI TICARET ANONIM SIRKETI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skåler og fat av aluminium bransjen. Det har base i Tekirdag, Tyrkia.

 2. TEICH AKTIENGESELLSCHAFT

  Østerrike

  Selskapet TEICH AKTIENGESELLSCHAFT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aluminiumsfolie til emballasje bransjen. Det opererer også i Skåler og fat av aluminium, og Skåler og fat av aluminium bransjene. Det har base i Weinburg, Østerrike.

 3. LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

  Tyskland

  Selskapet LINHARDT & CO. GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking av metall bransjen. Det opererer også i Skåler og fat av aluminium, og Skåler og fat av aluminium bransjene. Det har base i Hambrücken, Tyskland.

 4. STAVANGER INVESTERING AS

  Norge

  Selskapet STAVANGER INVESTERING AS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aluminiumsfolie til emballasje bransjen. Det opererer også i Skåler og fat av aluminium, og Skåler og fat av aluminium bransjene. Det har base i Stavanger, Norge.

 5. KOP PRODUKTIONS AG

  Sveits

  Selskapet KOP PRODUKTIONS AG, som opererer i Bokser og drikkebokser av metall bransjen. Det opererer også i Skåler og fat av aluminium, og Skåler og fat av aluminium bransjene. Det har base i Frauenfeld, Sveits.

 6. GAZI METAL

  Tyrkia

  Selskapet GAZI METAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skåler og fat av aluminium bransjen. Det har base i Gaziantep, Tyrkia.

 7. SZENNA PACK CSOMAGOLOESZKOZGYARTO KFT

  Ungarn

  Selskapet SZENNA PACK CSOMAGOLOESZKOZGYARTO KFT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Aluminiumsfolie til emballasje bransjen. Det opererer også i Skåler og fat av aluminium, og Skåler og fat av aluminium bransjene. Det har base i Szenna, Ungarn.

 8. EUROFOX VERTRIEBSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østerrike

 9. KAUFMANN&SOHN GMBH

  Tyskland

 10. FAVOLS SAS

  Frankrike

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis