• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon

Resultater for

Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon - Import eksport

 1. WEBER FOOD TECHNOLOGY GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Fra nøyaktig vekt oppskjæring til presis innmating og emballering av pølse, kjøtt og ost: Weber Maschinenbau er en av de ledende systemleverandørene for oppskjæring av applikasjoner, så vel som automatisering og emballering av ferske produkter. Selskapets sentrale mål er å gjøre livet lettere for kunder med fremragende, individuelle løsninger og å gjøre det mulig for dem å betjene systemene sine optimalt gjennom hele livssyklusen. Rundt 1450 ansatte på 22 steder i 18 nasjoner er ansatt i Weber Maschinenbau i dag, og det er deres engasjement og lidenskap som bidrar til den generelle suksessen til Weber Group hver dag. Fra begynnelsen har selskapet vært familieeid og ledes i dag av administrerende direktør Tobias Weber, den eldste sønnen til selskapets grunnlegger Günther Weber.

 2. FAC FABBRICA AFFETTATRICI

  Italia

  Verified by europages badge

  Slicer model S220/AF, made in an anodized aluminium alloy makes for fast cleaning and absolute hygiene. The cutting thickness regulator ranges from 0 to 15 mm and is very precise allowing decimal adjustments. The sharpener is easy to assemble, which thus simplifies the user's work and guarantees perfect cutting and product efficiency over time.

 3. URSCHEL DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet URSCHEL DEUTSCHLAND GMBH, er en Forhandler, som opererer i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjen. Det har base i Ober-Mörlen, Tyskland.

 4. AG. WORK SOLUTION DI GALASSI CLAUDIO

  Italia

  Selskapet AG. WORK SOLUTION DI GALASSI CLAUDIO, er en Forhandler, som opererer i Elektroniske kort bransjen. Det opererer også i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, og slicers with hand-wheel bransjene. Det har base i Roma, Italia.

 5. CARNES MURCIA 1981

  Spania

  Selskapet CARNES MURCIA 1981, er en Distributør, som opererer i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjen. Det har base i La Vall D'uixó, Spania.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ALL FOOD MACHINES

  Belgia

  Selskapet ALL FOOD MACHINES, er en Forhandler, som opererer i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjen. Det har base i Nazareth, Belgia.

 2. E.E.G. SLACHTHUIS MECHELEN

  Belgia

  Selskapet E.E.G. SLACHTHUIS MECHELEN, er en Tjenesteyter, som opererer i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjen. Det opererer også i butcher's shop bransjene. Det har base i Mechelen, Belgia.

 3. ITALIAN SLICERS

  Italia

  Selskapet ITALIAN SLICERS, er en Distributør, som opererer i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjen. Det har base i Cura Carpignano, Italia.

 4. POWINOX

  Tyrkia

  Selskapet POWINOX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Næringsmidler - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Kayseri, Tyrkia.

 5. LA COUTELLERIE SUÉDOISE

  Belgia

  Selskapet LA COUTELLERIE SUÉDOISE, er en Detaljist, som opererer i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjen. Det opererer også i Slakterier - maskiner og utstyr, cleavers, butcher cleavers, og Slakterier - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Gingelom, Belgia.

 1. FABER SERVICE

  Italia

  Selskapet FABER SERVICE, er en Detaljist, som opererer i Vekter bransjen. Det opererer også i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, electronic scales for commerce, slicers, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, og after-sales service and repairs bransjene. Det har base i Firenze, Italia.

 2. CORTAFIAMBRES LONCHER

  Spania

  Selskapet CORTAFIAMBRES LONCHER, er en Distributør, som opererer i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjen. Det opererer også i meat cutters bransjene. Det har base i Sant Quirze Del Valles, Spania.

 1. MANCONI & C. S.R.L.

  Italia

  Selskapet MANCONI & C. S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjen. Det opererer også i electric ham slicers bransjene. Det har base i Sumirago, Italia.

 2. ROMANO MASSIMO

  Italia

  Selskapet ROMANO MASSIMO, er en Tjenesteyter, som opererer i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjen. Det opererer også i scales, og slicers bransjene. Det har base i Brescia, Italia.

 3. SALURE

  Nederland

  Selskapet SALURE, er en Tjenesteyter, som opererer i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjen. Det har base i Gouda, Nederland.

 4. POLZOT GIUSEPPE

  Italia

  Selskapet POLZOT GIUSEPPE, er en Forhandler, som opererer i Veiing og dosering - installasjoner og apparater bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Belluno, Italia.

 5. SIRMAN S.P.A.

  Italia

  Selskapet SIRMAN S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Curtarolo, Italia.

 6. VETTA MACCHI SRL

  Italia

  Selskapet VETTA MACCHI SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjen. Det opererer også i slicers bransjene. Det har base i Oggiona Con Santo Stefano, Italia.

 7. MEETING S.R.L.

  Italia

  Selskapet MEETING S.R.L., som opererer i Veiing og dosering - installasjoner og apparater bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Pollenza, Italia.

 8. VE.BA. S.N.C.

  Italia

  Selskapet VE.BA. S.N.C., er en Forhandler, som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Torino, Italia.

 1. CAGNONI ENRICO S.R.L.

  Italia

  Selskapet CAGNONI ENRICO S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Oppvaskmaskiner til institusjoner bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Gallarate, Italia.

 2. SAMMARTANO GIANLUCA

  Italia

  Selskapet SAMMARTANO GIANLUCA, som opererer i Veiing og dosering - installasjoner og apparater bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Milano, Italia.

 3. FUSI DI FUSI GABRIELE

  Italia

  Selskapet FUSI DI FUSI GABRIELE, som opererer i Veiing og dosering - installasjoner og apparater bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Lucca, Italia.

 4. GEBR. GRAEF GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Selskapet GEBR. GRAEF GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Arnsberg, Tyskland.

 5. BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S.

  Italia

  Selskapet BILANCIA TER DI DENARI PAOLO S.A.S., som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Casale Monferrato, Italia.

 6. A.C.R. S.R.L.

  Italia

  Selskapet A.C.R. S.R.L., som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Gallarate, Italia.

 7. CAVAZZA CARLO

  Italia

  Selskapet CAVAZZA CARLO, som opererer i Veiing og dosering - installasjoner og apparater bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Sasso Marconi, Italia.

 8. MAVIC S.R.L.

  Italia

  Selskapet MAVIC S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Kjøttkverner til institusjoner, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Kjøttkverner til institusjoner bransjene. Det har base i Oggiona Con Santo Stefano, Italia.

 9. DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE

  Italia

  Selskapet DEVECCHI DI DEVECCHI MICHELE, som opererer i Maskiner for bearbeiding av kjøtt bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Verbania, Italia.

 10. BOTTARI DI SARTOR FRANCESCO

  Italia

  Selskapet BOTTARI DI SARTOR FRANCESCO, er en Detaljist, som opererer i Veiing og dosering - installasjoner og apparater bransjen. Det opererer også i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon, Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt, og Skinkemaskin til slakterier og kjøttpåleggsproduksjon bransjene. Det har base i Oderzo, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis