• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • skip - reparasjon og vedlikehold

Resultater for

Skip - reparasjon og vedlikehold - Import eksport

 1. ASTILLEROS CARDAMA

  Spania

  Selskapet ASTILLEROS CARDAMA, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsverft - bygging bransjen. Det opererer også i Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Skipsbygging, Skip - reparasjon og vedlikehold, shipyards, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Skipsbygging, og Skip - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Vigo-Pontevedra, Spania.

 2. N. BOGDANOS MARINE BUREAU LTD.

  Hellas

  Selskapet N. BOGDANOS MARINE BUREAU LTD., er en Agent/ Representant, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i accessories and equipment for ships and sailboats, og commercial representation services bransjene. Det har base i Piraeus, Hellas.

 3. MS INVEST POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet MS INVEST POLAND SP. Z O.O., er en Underleverandør, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Ferdigstilling, Bygg - vegger og innredning, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Ferdigstilling, Bygg - vegger og innredning, marine engineering, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Gdynia, Polen.

 4. PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO.

  Hellas

  Selskapet PSOMAKARA DIVING SERVICES & CONSULTING CO., er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Maritimt arbeid, havne- og undervannsarbeid, og Maritimt arbeid, havne- og undervannsarbeid bransjene. Det har base i Athens, Hellas.

 5. TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR

  Tyrkia

  Selskapet TURKISH-SHIPYARDS SHIP REPAIR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Skip - reparasjon og vedlikehold, Repairs and maintenance, ship, ship repairs, og Skip - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. COTERENA SL

  Spania

  Selskapet COTERENA SL, er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Kjeleproduksjon - skip, Kjeleproduksjon - skip, shipyards, Repairs and maintenance, ship, og Onshore cogeneration bransjene. Det har base i Vigo-Pontevedra, Spania.

 2. INN - OVATION SRL

  Italia

  Selskapet INN - OVATION SRL, er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging, boat polish, Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging, high precision polishing, og ship maintenance bransjene. Det har base i Dolo, Italia.

 3. NAUTIEL SERVICE SL

  Spania

  Selskapet NAUTIEL SERVICE SL, er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det har base i Barcelona, Spania.

 4. UWS BALTIC OÜ

  Estland

  Selskapet UWS BALTIC OÜ, er en Tjenesteyter, som opererer i Maritimt arbeid, havne- og undervannsarbeid bransjen. Det opererer også i Skip - reparasjon og vedlikehold, Skip - reparasjon og vedlikehold, og underwater welding and cutting bransjene. Det har base i Tallinn, Estland.

 5. YACHTFINISHING

  Polen

  Selskapet YACHTFINISHING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det har base i Gdansk, Polen.

 1. ELIAS BLANCO SL

  Spania

  Selskapet ELIAS BLANCO SL, er en Distributør, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det har base i Algeciras, Spania.

 2. DELTA DIESEL SL

  Spania

  Selskapet DELTA DIESEL SL, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i marine diesel engines, og marine engines bransjene. Det har base i Santa Ponça (calviá)-Illes Balears, Spania.

 1. PLATAFORMAS Y PANTALANES S.L

  Spania

  Selskapet PLATAFORMAS Y PANTALANES S.L, er en Distributør, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i platform hire, og platforms bransjene. Det har base i Alaquàs, Spania.

 2. ALFATECHNIC MAKINA SANAYI VE DIS TICARET LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet ALFATECHNIC MAKINA SANAYI VE DIS TICARET LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i manual application painting machine bransjene. Det har base i Tuzla, Tyrkia.

 3. NAFTOSOL LTD. - MARINE MAINTENANCE

  Hellas

  Selskapet NAFTOSOL LTD. - MARINE MAINTENANCE, er en Underleverandør, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i ship repairs, og engine overhaul bransjene. Det har base i Piraeus, Hellas.

 4. NAVALSERVICE MARSELLA

  Italia

  Selskapet NAVALSERVICE MARSELLA, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsverft - bygging bransjen. Det opererer også i Skip - reparasjon og vedlikehold, Reservedeler til båtdieselmotorer, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, marine diesel engines, Skip - reparasjon og vedlikehold, Reservedeler til båtdieselmotorer, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Surano, Italia.

 5. STEREONAVAL

  Spania

  Selskapet STEREONAVAL, som opererer i Skip - apparater og utstyr bransjen. Det opererer også i Elektronisk utstyr til skip, Skip - reparasjon og vedlikehold, Lystbåter, Elektronisk utstyr til skip, Skip - reparasjon og vedlikehold, Lystbåter, og accessories for sailing boats bransjene. Det har base i Alicante, Spania.

 6. WALTER GRÄTSCH GMBH RUDERANLAGEN SERVICE

  Tyskland

  Selskapet WALTER GRÄTSCH GMBH RUDERANLAGEN SERVICE, er en Forhandler, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Hydraulisk montering, rowing machines, Hydraulisk montering, oil burners, og hydraulic system repairs bransjene. Det har base i Quickborn, Tyskland.

 7. REINTJES BENELUX

  Belgia

  Selskapet REINTJES BENELUX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det har base i Antwerpen, Belgia.

 8. BEVALDIA DIVING SERVICES

  Hellas

  Selskapet BEVALDIA DIVING SERVICES, er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Maritimt arbeid, havne- og undervannsarbeid, og Maritimt arbeid, havne- og undervannsarbeid bransjene. Det har base i Athens, Hellas.

 1. EUROSHIP SERVICE

  Latvia

  Selskapet EUROSHIP SERVICE, er en Underleverandør, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Skipsbygging, Sveising av stål og metaller - arbeid, Skipsbygging, naval construction / shipbuilding, og Sveising av stål og metaller - arbeid bransjene. Det har base i Riga, Latvia.

 2. SWITCH ENGINEERING LTD

  Storbritannia

  Selskapet SWITCH ENGINEERING LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i assembly of steel structural metalwork for construction, metalwork, boat building, og boat engine repair bransjene. Det har base i Southampton, Storbritannia.

 3. MARTINEZ CONSTRUCTIONS NAVALES

  Frankrike

  Selskapet MARTINEZ CONSTRUCTIONS NAVALES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Skip - reparasjon og vedlikehold, Skip - reparasjon og vedlikehold, og Mould design and manufacturing bransjene. Det har base i Saint Cyprien, Frankrike.

 4. V DE BRAVADO

  Spania

  Selskapet V DE BRAVADO, er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det har base i Premià De Mar, Spania.

 5. C.N. FERRINHA

  Portugal

  Selskapet C.N. FERRINHA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fortøyningstau bransjen. Det opererer også i Skip - reparasjon og vedlikehold, Sveising av stål og metaller - arbeid, Skip - reparasjon og vedlikehold, Sveising av stål og metaller - arbeid, Repairs and maintenance, ship, og port assistance bransjene. Det har base i Leixões Porto, Portugal.

 6. KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Reservedeler til båtdieselmotorer, Skipsmekanikk, ship repairs, Reservedeler til båtdieselmotorer, Skipsmekanikk, og Repair of diesel marine engines bransjene. Det har base i Swinoujscie, Polen.

 7. CARRON MARINE

  Belgia

  Selskapet CARRON MARINE, er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Skip - apparater og utstyr, Skipsmotorer, Skipsinspektører, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Skip - apparater og utstyr, Skipsmotorer, og Skipsinspektører bransjene. Det har base i Zelzate, Belgia.

 8. FULL NAUTIC SL

  Spania

  Selskapet FULL NAUTIC SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i ship repairs bransjene. Det har base i Montmelò, Spania.

 9. REPFORN, REPARAÇAO E FORNECIMENTOS NAVAIS, LDA.

  Portugal

  Selskapet REPFORN, REPARAÇAO E FORNECIMENTOS NAVAIS, LDA., er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det har base i Sines, Portugal.

 10. BESTURINGEN.COM

  Nederland

  Selskapet BESTURINGEN.COM, er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i control panel repairs, plc, hmi - human machine interface, og Frequency regulators bransjene. Det har base i Waddinxveen, Nederland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis