• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • skipsmekanikk

Resultater for

Skipsmekanikk - Import eksport

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi ser på oss selv som en utvidet arbeidsbenk, vi er en maskinteknisk leverandør så vel som en leverandør til industrien som trenger individuelle transmisjonsdeler. Kundene kommer fra marine, jernbane, vindkraft, spesialgir / spesialgir og anleggskonstruksjon. Vårt firma investerer kontinuerlig i nye produksjonsteknologier for å være forberedt på fremtidige utfordringer. Vi realiserer standardiserte, men også svært komplekse og ekstremt krevende gir og aksler samt ringgir (også tungt maskineri! ). Derfor er ZWP (Tannhjulfabrikk), med mer enn 200 ansatte, ledende innen produksjon av høypresisjonsprodukter "Made in Germany". Uavhengig av lange leveringsruter fra for eksempel Asia, regnes vi som en pålitelig lokal partner for drivteknologi. Vi er kontakten for girteknikk, hoveddrev, maskinelementer, skipsgir, store gir, gruveteknologi, girproduksjon generelt, tannaksel for kjente bedrifter og vi tilbyr deg også det strategiske partnerskapet som en pålitelig maskinteknisk leverandør. Som eksperter tar vi allerede på oss outsourcing av produksjonsbedrifter. Det er ikke uvanlig at vi er en strategisk leverandør for vindturbiner, vannkraftverk, gasskompresjon eller sentrale transmisjonsdeler. For eksempel brukes produktene våre også til jernbanegir, planetgir, pinjong, pinjongaksel, marine drev, industrigir og kronede girkoblinger, undervannsturbiner, havstrømenergi, tidevannsturbiner, fornybar energi, ..

 2. SPARE NAV.I. E SERVICES

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet SPARE NAV.I. E SERVICES, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det opererer også i Lystbåter - deler, motorer og utstyr, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Proviantering til skip, marine engine repair, engine and cylinder grinding, plant servicing workshops, Lystbåter - deler, motorer og utstyr, devising electrical systems for boats, og boat engine accessories bransjene. Det har base i Genova, Italia.

 3. ELLANIAN SHIPPING SERVICES SRL

  Hellas

  Selskapet ELLANIAN SHIPPING SERVICES SRL, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det opererer også i dry docks, marine engine spares, og technical consultants in mechanical engineering bransjene. Det har base i Piraeus, Hellas.

 4. MECANASA

  Spania

  Selskapet MECANASA, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det opererer også i Repairs and maintenance, ship, og shipyards bransjene. Det har base i Vigo-Pontevedra, Spania.

 5. PUMA MARINE CRANES

  Tyrkia

  Selskapet PUMA MARINE CRANES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det opererer også i Lastebilkran, og Lastebilkran bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. UNIO SA

  Romania

  Selskapet UNIO SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det opererer også i dumping buckets with chute for transporting waste bransjene. Det har base i Satu Mare, Romania.

 2. S. GIORGIO DEL PORTO SPA

  Italia

  Selskapet S. GIORGIO DEL PORTO SPA, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Skipsmekanikk, naval shipyards, electric motor repair, Skipsmekanikk, og technical assistance bransjene. Det har base i Genova, Italia.

 3. JENNY MARINE

  India

  Selskapet JENNY MARINE, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det opererer også i marine engine spares, diesel engine service, marine engine repair, og Diesel generator unit bransjene. Det har base i Bhavnagar, India.

 4. S.A. MALLIAROUDAKIS MARITIME (UK) LTD.

  Storbritannia

  Selskapet S.A. MALLIAROUDAKIS MARITIME (UK) LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det har base i Ashford, Kent, Storbritannia.

 5. HIGH PRESSURE PC

  Hellas

  Selskapet HIGH PRESSURE PC, er en Distributør, som opererer i Hydrauliske installasjoner bransjen. Det opererer også i Skipsmekanikk, pneumatics, hydraulic pumps, og Skipsmekanikk bransjene. Det har base i Athens, Hellas.

 1. STREAM MARINE LTD

  Storbritannia

  Selskapet STREAM MARINE LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Varme, luftkondisjonering - arbeid bransjen. Det opererer også i Skipsmekanikk, ventilation, hvac design, Skipsmekanikk, og controls and instruments for marine equipment bransjene. Det har base i Baldock, Storbritannia.

 2. ADEC MARINE LTD

  Storbritannia

  Selskapet ADEC MARINE LTD, er en Forhandler, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det har base i Croydon, Uk, Storbritannia.

 1. KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet KAOTECH MARINE SERVICES SP. Z O.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Reservedeler til båtdieselmotorer, Skipsmekanikk, ship repairs, Reservedeler til båtdieselmotorer, Skipsmekanikk, og Repair of diesel marine engines bransjene. Det har base i Swinoujscie, Polen.

 2. CO.FE.ME. S.R.L.

  Italia

  Selskapet CO.FE.ME. S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det har base i Arluno, Italia.

 3. YARA MARINE TECHNOLOGIES AS

  Norge

  Selskapet YARA MARINE TECHNOLOGIES AS, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det har base i Oslo, Norge.

 4. BLANSON

  Storbritannia

  Selskapet BLANSON, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det har base i Leicester, Storbritannia.

 5. DAEHUNG ELECTRIC MACHINERY

  Sør-Korea

  Selskapet DAEHUNG ELECTRIC MACHINERY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det opererer også i Elektrisk utstyr til skip, electric generators, marine diesel engines, Elektrisk utstyr til skip, og electric marine engines bransjene. Det har base i Busan, Sør-Korea.

 6. UNIQUE HYDRA

  Sør-Afrika

  Selskapet UNIQUE HYDRA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det har base i Cape Town, Sør-Afrika.

 7. TYSB MARINE E-CONTROL ENGINEERING

  Spania

  Selskapet TYSB MARINE E-CONTROL ENGINEERING, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det har base i Palma De Mallorca, Spania.

 8. SUMINISTROS INDUSTRIALES CUESTA SL

  Spania

  Selskapet SUMINISTROS INDUSTRIALES CUESTA SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Håndverktøy uten motor til presisjonsteknikk bransjen. Det opererer også i Skipsmekanikk, Skipsmekanikk, aeronautics, cutting iron, og metrology bransjene. Det har base i Albacete, Spania.

 1. GRANGEMOUTH SHIP REPAIRS LTD

  Storbritannia

  Selskapet GRANGEMOUTH SHIP REPAIRS LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det opererer også i ship repairs, og dry docks bransjene. Det har base i Grangemouth, Storbritannia.

 2. BATEAU SAINT-GERMAIN

  Tunisia

  Selskapet BATEAU SAINT-GERMAIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det opererer også i Boatbuilding bransjene. Det har base i Tunis, Tunisia.

 3. ORTECH MARINE INC

  Tyrkia

  Selskapet ORTECH MARINE INC, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det opererer også i marine engine spares, marine engine maintenance, marine engines and ship propeller units, og replacement and repair of marine engines bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. METRORAD

  Kroatia

  Selskapet METRORAD, er en Forhandler, som opererer i Pumper bransjen. Det opererer også i Skipsmekanikk, og Skipsmekanikk bransjene. Det har base i Zagreb, Kroatia.

 5. KOVO KÖRNER S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet KOVO KÖRNER S.R.O., er en Underleverandør, som opererer i Generell mekanikk - bestillingsarbeid bransjen. Det opererer også i Smedarbeid - utstansing og preging, Emballasje og innpakking av metall, Skipsmekanikk, Trimming - maskinverktøy, Smedarbeid - utstansing og preging, Emballasje og innpakking av metall, Skipsmekanikk, og Trimming - maskinverktøy bransjene. Det har base i Šumperk, Tsjekkia.

 6. JINJIANG JUNRI MACHINERY CO.LTD

  Kina

  Selskapet JINJIANG JUNRI MACHINERY CO.LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det har base i Quanzhou, Kina.

 7. JASPER GASKETS

  India

  Selskapet JASPER GASKETS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det opererer også i gaskets, og asbestos-free metal gaskets bransjene. Det har base i Chennai, India.

 8. GLOBAL SERVICES (EUROPE) B.V.

  Nederland

  Selskapet GLOBAL SERVICES (EUROPE) B.V., er en Distributør, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det opererer også i marine buoys, marine propellers, nautical supplies, og Yacht accessories bransjene. Det har base i Heijningen, Nederland.

 9. SAVAL VÁLVULAS MARINAS

  Spania

  Selskapet SAVAL VÁLVULAS MARINAS, er en Distributør, som opererer i Skipsmekanikk bransjen. Det opererer også i valves bransjene. Det har base i Torrelavega, Cantabria, Spania.

 10. S.C.CSMBUILDINGNEPTUN.S.R.L

  Romania

  Selskapet S.C.CSMBUILDINGNEPTUN.S.R.L, er en Underleverandør, som opererer i Bygg - vegger og innredning bransjen. Det opererer også i Skipsverft - bygging, Skipsmekanikk, Laser - sveise- og skjæremaskiner, Skipsverft - bygging, Skipsmekanikk, og Laser - sveise- og skjæremaskiner bransjene. Det har base i Mangalia, Romania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis