• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • skipsmotorer

Resultater for

Skipsmotorer - Import eksport

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi ser på oss selv som en utvidet arbeidsbenk, vi er en maskinteknisk leverandør så vel som en leverandør til industrien som trenger individuelle transmisjonsdeler. Kundene kommer fra marine, jernbane, vindkraft, spesialgir / spesialgir og anleggskonstruksjon. Vårt firma investerer kontinuerlig i nye produksjonsteknologier for å være forberedt på fremtidige utfordringer. Vi realiserer standardiserte, men også svært komplekse og ekstremt krevende gir og aksler samt ringgir (også tungt maskineri! ). Derfor er ZWP (Tannhjulfabrikk), med mer enn 200 ansatte, ledende innen produksjon av høypresisjonsprodukter "Made in Germany". Uavhengig av lange leveringsruter fra for eksempel Asia, regnes vi som en pålitelig lokal partner for drivteknologi. Vi er kontakten for girteknikk, hoveddrev, maskinelementer, skipsgir, store gir, gruveteknologi, girproduksjon generelt, tannaksel for kjente bedrifter og vi tilbyr deg også det strategiske partnerskapet som en pålitelig maskinteknisk leverandør. Som eksperter tar vi allerede på oss outsourcing av produksjonsbedrifter. Det er ikke uvanlig at vi er en strategisk leverandør for vindturbiner, vannkraftverk, gasskompresjon eller sentrale transmisjonsdeler. For eksempel brukes produktene våre også til jernbanegir, planetgir, pinjong, pinjongaksel, marine drev, industrigir og kronede girkoblinger, undervannsturbiner, havstrømenergi, tidevannsturbiner, fornybar energi, ..

 2. CARL CROONEN GMBH MARINE DIESEL TECHNICS

  Tyskland

  Verified by europages badge

  With almost 100 years of experience. Now managed in its fourth generation, our company has specialised in the global distribution of high quality spare parts for diesel and gas engines. We provide technological progress from the heart of development. Benefit from our direct links with industry, combined with our high flexibility in all areas. Our products.: Spare parts for diesel and gas engines, attachments and spare parts, components for control systems, control and monitoring systems, drive technology and seal manufacturing.

 3. RENATO VARRIALE & C.

  Italia

  Verified by europages badge

  RENATO VARRIALE e C, is a company based in Naples that deals in spare parts and engines for the industrial, agricultural, marine and automotive sectors. The Varriale company sells Lombardini, Kohler, Perkins, Sabre and Idrojet Castoldi engines. The company is the Lombardini F.I.M. dealer for Naples, Caserta and Isernia; Perkins engines for the Campania and Potenza regions.

 4. DECI GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet DECI GMBH & CO. KG, er en Tjenesteyter, som opererer i Forbrenningsmotor bransjen. Det opererer også i Forbrenningsmotor - komponenter og deler, Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, Skip - apparater og utstyr, Skipsmotorer, Reservedeler til båtdieselmotorer, Elektrisitet - distribusjonsutstyr, Transformatorer, omformere og likerettere, Elektriske motorer og deler, og Leie av industrielt utstyr bransjene. Det har base i Quickborn, Tyskland.

 5. NAVALCANTIERI ITALIA SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet NAVALCANTIERI ITALIA SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Skipsmotorer, og Skipsmotorer bransjene. Det har base i Napoli, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PROGENER

  Spania

  Selskapet PROGENER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skipsmotorer bransjen. Det opererer også i Motorer til lystbåter, marine engines and ship propeller units, Motorer til lystbåter, og Generator bransjene. Det har base i Vigo, Spania.

 2. SUTTNER MOTOREN

  Tyskland

  Selskapet SUTTNER MOTOREN, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmotorer bransjen. Det har base i Hamminkeln, Tyskland.

 3. BENDER ELEKTROMOTOREN

  Tyskland

  Selskapet BENDER ELEKTROMOTOREN, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmotorer bransjen. Det har base i Angelbachtal, Tyskland.

 4. MOTOR SPORTS WORLDWIDE

  Tyskland

  Selskapet MOTOR SPORTS WORLDWIDE, er en Distributør, som opererer i Skipsmotorer bransjen. Det har base i Ankum, Tyskland.

 5. SERVIPOL

  Polen

  Selskapet SERVIPOL, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmotorer bransjen. Det opererer også i marine engine repair, industrial engineering, gas engines, og Metals - machining bransjene. Det har base i Bielsko-Biala, Polen.

 1. ARDORA S.A.

  Spania

  Selskapet ARDORA S.A., er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmotorer bransjen. Det opererer også i shipyards, og industrial maintenance bransjene. Det har base i Vigo-Pontevedra, Spania.

 2. VPOWER INDUSTRY

  Tyrkia

  Selskapet VPOWER INDUSTRY, er en Forhandler, som opererer i Skipsmotorer bransjen. Det opererer også i Industrikjøretøy, textile products, Machine automation, Industrikjøretøy, og Automotive parts bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 1. KÖHNEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet KÖHNEN GMBH, som opererer i Skipsmotorer bransjen. Det opererer også i Reservedeler til båtdieselmotorer, boat engine workshops, boat engine repair, Reservedeler til båtdieselmotorer, og marine engine maintenance bransjene. Det har base i BOCKHOST, Tyskland.

 2. AS DI VITO LABRUNA E C. SAS

  Italia

  Selskapet AS DI VITO LABRUNA E C. SAS, er en Forhandler, som opererer i Dieselmotor bransjen. Det opererer også i Skipsmotorer, Løftearmer, generating sets, Skipsmotorer, overhead platforms, og Løftearmer bransjene. Det har base i Monopoli, Italia.

 3. MERTENS

  Tyskland

  Selskapet MERTENS, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmotorer bransjen. Det har base i Velten, Tyskland.

 4. CARRON MARINE

  Belgia

  Selskapet CARRON MARINE, er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Skip - apparater og utstyr, Skipsmotorer, Skipsinspektører, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Skip - apparater og utstyr, Skipsmotorer, og Skipsinspektører bransjene. Det har base i Zelzate, Belgia.

 5. WERKHUIZEN FRANS STEVENS

  Belgia

  Selskapet WERKHUIZEN FRANS STEVENS, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmotorer bransjen. Det opererer også i industrial engines rectified bransjene. Det har base i Antwerpen, Belgia.

 6. TM-MOTORSPORT VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Selskapet TM-MOTORSPORT VERTRIEBSGESELLSCHAFT MBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsmotorer bransjen. Det har base i Euskirchen, Tyskland.

 7. SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L.

  Spania

  Selskapet SUMIMAR TECHNICAL SERVICE S.L., er en Forhandler, som opererer i Reservedeler til båtdieselmotorer bransjen. Det opererer også i Skipsmotorer, Lystbåter, Skip - apparater og utstyr, Skipsmotorer, components, on-board instruments for boats and ships, Lystbåter, og Skip - apparater og utstyr bransjene. Det har base i Lezo, Spania.

 8. CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL

  Spania

  Selskapet CFM CONRAD F. MEYER E HIJO SL, som opererer i Skipsmotorer bransjen. Det opererer også i Forbrenningsmotor - komponenter og deler, Forbrenningsmotor - komponenter og deler, marine engines, diesel engines, og fuel injection engines bransjene. Det har base i Vigo - Pontevedra, Spania.

 1. FPT INDUSTRIAL SPA

  Italia

  Selskapet FPT INDUSTRIAL SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Motorer og deler bransjen. Det opererer også i Skipsmotorer, Skipsmotorer, og agricultural motors bransjene. Det har base i Torino, Italia.

 2. MARINE TECHNICS BALTIA OÜ

  Estland

  Selskapet MARINE TECHNICS BALTIA OÜ, er en Agent/ Representant, som opererer i Skipsmotorer bransjen. Det opererer også i machinery and equipment for marine, river and harbour work, og marine engine maintenance bransjene. Det har base i Tallinn, Estland.

 3. ZEPPELIN BAUMASCHINEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet ZEPPELIN BAUMASCHINEN GMBH, er en Distributør, som opererer i Gass og olje - utvinning bransjen. Det opererer også i Vann - produksjon og distribusjon, Forbrenningsmotor, Alternative energier - utstyr og installasjoner, Skipsmotorer, Vann - produksjon og distribusjon, Forbrenningsmotor, Alternative energier - utstyr og installasjoner, og Skipsmotorer bransjene. Det har base i Achim, Tyskland.

 4. SPORTBOOT- UND INDUSTRIE-MOTOREN OLAF LINGRÖN

  Tyskland

  Selskapet SPORTBOOT- UND INDUSTRIE-MOTOREN OLAF LINGRÖN, er en Distributør, som opererer i Forbrenningsmotor bransjen. Det opererer også i Skipsbygging, Skipsmotorer, Lystbåter, Motorbåter, Skipsbygging, Skipsmotorer, Lystbåter, og Motorbåter bransjene. Det har base i Barth, Tyskland.

 5. BOOTSMOTOREN-SERVICE KOKOWSKY

  Tyskland

  Selskapet BOOTSMOTOREN-SERVICE KOKOWSKY, er en Distributør, som opererer i Skipsbygging bransjen. Det opererer også i Skipsmotorer, Lystbåter, Motorbåter, Lystbåter - deler, motorer og utstyr, Skipsmotorer, Lystbåter, Motorbåter, og Lystbåter - deler, motorer og utstyr bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 6. GMS GENERAL MARINE SPARES GMBH

  Tyskland

  Selskapet GMS GENERAL MARINE SPARES GMBH, er en Forhandler, som opererer i Jernvarer til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Skip - apparater og utstyr, Skipsmotorer, Reservedeler til båtdieselmotorer, Lystbåter, Skip - apparater og utstyr, Skipsmotorer, Reservedeler til båtdieselmotorer, og Lystbåter bransjene. Det har base i Norderstedt, Tyskland.

 7. TMH TECHNIK-UND MOTORENSERVICE HOLM GMBH & CO.

  Tyskland

  Selskapet TMH TECHNIK-UND MOTORENSERVICE HOLM GMBH & CO., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Forbrenningsmotor bransjen. Det opererer også i Forbrenningsmotor - komponenter og deler, Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, Skip - apparater og utstyr, Skipsmotorer, Forbrenningsmotor - komponenter og deler, Kjøretøy - komponenter og mekaniske deler, Skip - apparater og utstyr, og Skipsmotorer bransjene. Det har base i Holm, Tyskland.

 8. SCHNOOR MARINE

  Tyskland

  Selskapet SCHNOOR MARINE, er en Distributør, som opererer i Forbrenningsmotor bransjen. Det opererer også i Skipsbygging, Skip - bygging, Skipsmotorer, Lystbåter, Skipsbygging, Skip - bygging, Skipsmotorer, og Lystbåter bransjene. Det har base i Hennigsdorf, Tyskland.

 9. MARISO GMBH

  Tyskland

  Selskapet MARISO GMBH, er en Forhandler, som opererer i Armaturer til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Skip - apparater og utstyr, Skipsmotorer, Reservedeler til båtdieselmotorer, Lystbåter, Skip - apparater og utstyr, Skipsmotorer, Reservedeler til båtdieselmotorer, og Lystbåter bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 10. MD TRADE POWER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet MD TRADE POWER GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Bygg- og anleggsmaskiner bransjen. Det opererer også i Import/eksport av maskinverktøy, Skip - apparater og utstyr, Skipsmotorer, Reservedeler til båtdieselmotorer, Import/eksport av maskinverktøy, Skip - apparater og utstyr, Skipsmotorer, og Reservedeler til båtdieselmotorer bransjene. Det har base i Sülzetal, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis