• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • skjeer- gafler og kniver

Resultater for

Skjeer- gafler og kniver - Import eksport

 1. ATLAS EXPORT

  Tyrkia

  Verified by europages badge

  Selskapet ATLAS EXPORT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Papir til emballasjeindustrien bransjen. Det opererer også i Plast - servise og artikler til engangsbruk, Papirservietter, Emballasje av papir og papp, Import/eksport av papir og papp, Kontraktpakking, Bestikk, Skjeer, gafler og kniver, Emballasje til næringsmidler, og Hygiene- og toalettprodukter bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. CRISTAL ET PORCELAINE

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet CRISTAL ET PORCELAINE, er en Distributør, som opererer i Porselenservise bransjen. Det opererer også i Skjeer, gafler og kniver, og Skjeer, gafler og kniver bransjene. Det har base i Gourge, Frankrike.

 3. SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI

  Tyrkia

  Selskapet SCHÖN MUTFAK GEREÇLERI SAN. TIC LTD STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk bransjen. Det opererer også i Skjeer, gafler og kniver, pressure cooker, Box makers, og Skjeer, gafler og kniver bransjene. Det har base i Tekirdag, Tyrkia.

 4. YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI

  Tyrkia

  Selskapet YENI ANADOLU PLS TEM.GID LTD STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det opererer også i Servise og engangsartikler av papir og plast, disposable items for food, og Servise og engangsartikler av papir og plast bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 5. CRAFTY HOUSE

  Russland

  Selskapet CRAFTY HOUSE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lin - stoffer bransjen. Det opererer også i Papirposer, Papir - servise og artikler til engangsbruk, Bestikk, Skjeer, gafler og kniver, Papirposer, Papir - servise og artikler til engangsbruk, Bestikk, og Skjeer, gafler og kniver bransjene. Det har base i Smolensk, Russland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ETERNUM

  Belgia

  Selskapet ETERNUM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk bransjen. Det opererer også i Servise, Rustfritt stål - bestikk, Skjeer, gafler og kniver, Servise, Rustfritt stål - bestikk, stainless steel kitchen knife, og Skjeer, gafler og kniver bransjene. Det har base i Gembloux, Belgia.

 2. KYNAI

  Belgia

  Selskapet KYNAI, er en Distributør, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det opererer også i wooden tables bransjene. Det har base i Braine L'alleud, Belgia.

 3. CUTAL EXPORT LDA

  Portugal

  Selskapet CUTAL EXPORT LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk bransjen. Det opererer også i Skjeer, gafler og kniver, og Skjeer, gafler og kniver bransjene. Det har base i Caldas Das Taipas, Portugal.

 4. SIMPLYLEAF E.U

  Tyskland

  Selskapet SIMPLYLEAF E.U, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det har base i Schwetzingen, Tyskland.

 5. SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI

  Tyrkia

  Selskapet SÜPERSAN ENDUSTRIYEL MUTFAK VE TEMIZLIK MAKINALARI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ovner til industrielle formål - installasjoner bransjen. Det opererer også i Kjøleaggregater, Skjeer, gafler og kniver, Kjøleaggregater, Skjeer, gafler og kniver, og cleaning trolleys bransjene. Det har base i Karatay, Tyrkia.

 1. GENARAL OLIVE WOOD

  Tunisia

  Selskapet GENARAL OLIVE WOOD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det opererer også i table ornaments, kitchen accessories, Kitchenware, og kitchen accessories for decorations bransjene. Det har base i Sfax, Tunisia.

 2. KEOHAN METAL CO.

  Sør-Korea

  Selskapet KEOHAN METAL CO., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Husholdningsartikler av metall bransjen. Det opererer også i Skjeer, gafler og kniver, Skjeer, gafler og kniver, potato-peelers, Kitchenware, og household electric vegetable slicers bransjene. Det har base i GYEONGGI-DO, Sør-Korea.

 1. SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO

  Tyrkia

  Selskapet SWORDPACK PLASTIC PACKAGING POSATE PLASTICA MONOUSO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plastemballasje bransjen. Det opererer også i Skjeer, gafler og kniver, Skjeer, gafler og kniver, plastic cups, paper and plastic plates, og cups bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 2. FIVE PRESTIGE

  Frankrike

  Selskapet FIVE PRESTIGE, er en Tjenesteyter, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det har base i Saint-Maur, Frankrike.

 3. WEBG GMBH - GERMANCUT

  Tyskland

  Selskapet WEBG GMBH - GERMANCUT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det opererer også i stainless steel general purpose knives, stainless steel knives, og stainless steel cutlery bransjene. Det har base i Düsseldorf, Tyskland.

 4. ECO-WOOD LLC

  Russland

  Selskapet ECO-WOOD LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk bransjen. Det opererer også i Skjeer, gafler og kniver, Rettlinjede blad, Tre - artikler, Servise, Skjeer, gafler og kniver, Rettlinjede blad, Tre - artikler, og Servise bransjene. Det har base i Dzerzhinsk, Russland.

 5. ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT

  Tyskland

  Selskapet ZWILLING J. A. HENCKELS AKTIENGESELLSCHAFT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål bransjen. Det opererer også i Bestikk, Skjeer, gafler og kniver, Bestikk, stainless steel knives, Skjeer, gafler og kniver, og manicure scissors bransjene. Det har base i Solingen, Tyskland.

 6. YIGITSAN MUTFAK

  Tyrkia

  Selskapet YIGITSAN MUTFAK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 7. GOLDENPLAST IND. E COM. DE UTILIDADES DOMÉSTICAS

  Brasil

  Selskapet GOLDENPLAST IND. E COM. DE UTILIDADES DOMÉSTICAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det har base i São Paulo, Brasil.

 8. COOKINGLIFE

  Nederland

  Selskapet COOKINGLIFE, er en Detaljist, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det har base i Groningen, Nederland.

 1. LA CASSEROLERIE

  Frankrike

  Selskapet LA CASSEROLERIE, er en Distributør, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det har base i Caudan, Frankrike.

 2. ANBEL HOME- & KITCHENWARE

  Belgia

  Selskapet ANBEL HOME- & KITCHENWARE, er en Forhandler, som opererer i Servise bransjen. Det opererer også i Skjeer, gafler og kniver, cooking containers, small electrical goods for the kitchen, og Skjeer, gafler og kniver bransjene. Det har base i Kontich, Belgia.

 3. LAGUIOLE EN AUBRAC

  Frankrike

  Selskapet LAGUIOLE EN AUBRAC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det opererer også i multi-purpose knives, kitchen knives, og table ornaments bransjene. Det har base i Espalion, Frankrike.

 4. SAXTOR

  Spania

  Selskapet SAXTOR, er en Detaljist, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det har base i Sax, Spania.

 5. YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI

  Tyrkia

  Selskapet YILMAZLAR KASIK CATAL VE MUTFAK EKIPMANLARI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Servise bransjen. Det opererer også i Skjeer, gafler og kniver, Rustfritt stål - bestikk, industrial kitchens, stainless steels, Skjeer, gafler og kniver, og Rustfritt stål - bestikk bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 6. VIKINGSUN AB

  Sverige

  Selskapet VIKINGSUN AB, er en Forhandler, som opererer i Kniver til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Blad og kniver til industrielle formål, Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål, Skjeer, gafler og kniver, Blad og kniver til industrielle formål, Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål, og Skjeer, gafler og kniver bransjene. Det har base i Stockholm, Sverige.

 7. AC SILVER

  Storbritannia

  Selskapet AC SILVER, er en Detaljist, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det opererer også i antique silverware, og antique jewellery bransjene. Det har base i Tyne And Wear, Storbritannia.

 8. SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE

  Sveits

  Selskapet SKNIFE - DESIGN MESSER SWISS MADE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det har base i Biel, Sveits.

 9. KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkia

  Selskapet KARASU TOPALKARDESLER TICARET LIMITED SIRKETI, er en Detaljist, som opererer i Skjeer, gafler og kniver bransjen. Det har base i Sakarya, Tyrkia.

 10. CUBERTERIA.ES

  Spania

  Selskapet CUBERTERIA.ES, er en Distributør, som opererer i Bestikk i gull og sølv bransjen. Det opererer også i Skjeer, gafler og kniver, cutlery, silver plate, og Skjeer, gafler og kniver bransjene. Det har base i Santander, Spania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis