• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • slakteavfall

Resultater for

Slakteavfall - Import eksport

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. ILCO FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet ILCO FOOD, er en Forhandler, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Kalv - slaktekjøtt, Slakteavfall, Storfe - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, Slakteavfall, og Storfe - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Rungis Cedex, Frankrike.

 3. TORVA EUROPE

  Polen

  Selskapet TORVA EUROPE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakteavfall bransjen. Det har base i Warsaw, Polen.

 4. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Spania

  Selskapet INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakteavfall bransjen. Det opererer også i Frozen offal bransjene. Det har base i Zaragoza, Spania.

 5. JC DELCHAMBRE

  Belgia

  Selskapet JC DELCHAMBRE, er en Forhandler, som opererer i Slakteavfall bransjen. Det opererer også i Frozen offal, fresh entrails, red offal, og white offal bransjene. Det har base i Faimes, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. JADEMO

  Belgia

  Selskapet JADEMO, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Slakteavfall, pork butchers, og wholesale meats bransjene. Det har base i Zottegem, Belgia.

 2. DOHR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet DOHR GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Slakteavfall bransjen. Det opererer også i hippocrepis unisiliquosa, natural entrails, natural pork entrails, og natural sheep entrails bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 3. CHARLES FRÈRES

  Frankrike

  Selskapet CHARLES FRÈRES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, og Slakteavfall bransjene. Det har base i L'étrat, Frankrike.

 4. EBNER GMBH

  Østerrike

  Selskapet EBNER GMBH, er en Distributør, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, og Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Irnfritz, Østerrike.

 5. AGARAS, UAB

  Litauen

  Selskapet AGARAS, UAB, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, Slakteavfall, Svin - slaktekjøtt, og Slakteavfall bransjene. Det har base i Balandiskiu K., Pabirze , Birzai, Litauen.

 1. COVAMEAT

  Belgia

  Selskapet COVAMEAT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakteavfall bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, pork processing, pork butchers, og pork bransjene. Det har base i Wijtschate, Belgia.

 2. BLIK

  Frankrike

  Selskapet BLIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakteavfall bransjen. Det opererer også i Behandling og gjenvinning av avfall - maskiner og installasjoner, Behandling og gjenvinning av avfall - maskiner og installasjoner, waste grinders, granulators, og bale presses bransjene. Det har base i Milly-La-Forêt, Frankrike.

 1. HERMANN STEINBRING KG

  Tyskland

  Selskapet HERMANN STEINBRING KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Wesel, Tyskland.

 2. HOFMETZGEREI HÖFERMÜHLE, INH. ALFONS GIERL

  Tyskland

  Selskapet HOFMETZGEREI HÖFERMÜHLE, INH. ALFONS GIERL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Geiersthal, Tyskland.

 3. ALOIS WUTZLHOFER - EIER-GEFLÜGEL-WILD

  Østerrike

  Selskapet ALOIS WUTZLHOFER - EIER-GEFLÜGEL-WILD, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Egg, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Fisk, Egg, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Slakteavfall bransjene. Det har base i Forchtenstein, Østerrike.

 4. ZORN GMBH & CO KG

  Tyskland

  Selskapet ZORN GMBH & CO KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Mönchengladbach, Tyskland.

 5. GÄNSEHOF TAPPHORN

  Tyskland

  Selskapet GÄNSEHOF TAPPHORN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Fisk, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Slakteavfall bransjene. Det har base i Lohne, Tyskland.

 6. WILDGOURMET WILDSPEZIALITÄTENVERTRIEBS GMBH

  Østerrike

  Selskapet WILDGOURMET WILDSPEZIALITÄTENVERTRIEBS GMBH, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Birkfeld, Østerrike.

 7. ELMAR MÖLLENKOTTE

  Tyskland

  Selskapet ELMAR MÖLLENKOTTE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Ferdigretter og finere retter, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, og Ferdigretter og finere retter bransjene. Det har base i Schöppingen, Tyskland.

 8. BEILHARZ OHG

  Tyskland

  Selskapet BEILHARZ OHG, er en Distributør, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr, Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, Slakterier - maskiner og utstyr, Slakteavfall, Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr, Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, og Slakterier - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Königsfeld, Tyskland.

 1. GIANNOULAKIS MINAS FLEISCHWAREN

  Tyskland

  Selskapet GIANNOULAKIS MINAS FLEISCHWAREN, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Gelsenkirchen, Tyskland.

 2. MEISENBERG-BIERVERT FLEISCHWARENHANDELS GMBH

  Tyskland

  Selskapet MEISENBERG-BIERVERT FLEISCHWARENHANDELS GMBH, er en Distributør, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Herzogenrath, Tyskland.

 3. DIRK SCHWIEGER

  Tyskland

  Selskapet DIRK SCHWIEGER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Ferdigretter og finere retter, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, og Ferdigretter og finere retter bransjene. Det har base i Braunschweig, Tyskland.

 4. PFERDEMETZGEREI STAMM

  Tyskland

  Selskapet PFERDEMETZGEREI STAMM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Speyer, Tyskland.

 5. FLEISCHEREI WIERSBITZKI

  Tyskland

  Selskapet FLEISCHEREI WIERSBITZKI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Buxtehude, Tyskland.

 6. NATURRINDFLEISCH ORLATAL

  Tyskland

  Selskapet NATURRINDFLEISCH ORLATAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Slakteavfall, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Svin - slaktekjøtt, og Slakteavfall bransjene. Det har base i Langenorla, Tyskland.

 7. METZGEREI UWE UND VOLKER HAUPT GBR

  Tyskland

  Selskapet METZGEREI UWE UND VOLKER HAUPT GBR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Fryst og dypfryst, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, og Fryst og dypfryst bransjene. Det har base i Bonn, Tyskland.

 8. TOBIAS BREIDERT

  Tyskland

  Selskapet TOBIAS BREIDERT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Ferdigretter og finere retter, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, og Ferdigretter og finere retter bransjene. Det har base i Langen, Tyskland.

 9. METZGEREI FRITZ CHRISTIAN LEIPOLD

  Tyskland

  Selskapet METZGEREI FRITZ CHRISTIAN LEIPOLD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Bad Berneck, Tyskland.

 10. HANS-HERMANN BISCHOFF

  Tyskland

  Selskapet HANS-HERMANN BISCHOFF, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål, Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr, Slakteavfall, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Bestikk til husholdningsbruk og industrielle formål, og Bakervarer, konditorvarer, kjeks, konfekt - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Schüttorf, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis