• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • slakteavfall

Resultater for

Slakteavfall - Import eksport

 1. PROFIL EXPORT VIANDES

  Frankrike

  Verified by europages badge

  PROFIL EXPORT is a family company based in Isère, specialising in horse , horse products and processed horse meat. Horse raising, horse slaughtering, deboning, horse butchering, horse meat processing, vacuum packing, barquette, bulk, canned, distribution. Experts in the entire French horse industry. Our site is IFS CERTIFIED.

 2. ILCO FOOD

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet ILCO FOOD, er en Forhandler, som opererer i Kjøtt og kjøttpålegg bransjen. Det opererer også i Kalv - slaktekjøtt, Slakteavfall, Storfe - slaktekjøtt, Kalv - slaktekjøtt, Slakteavfall, og Storfe - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Rungis Cedex, Frankrike.

 3. AGARAS, UAB

  Litauen

  Selskapet AGARAS, UAB, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Svin - slaktekjøtt, Slakteavfall, Svin - slaktekjøtt, og Slakteavfall bransjene. Det har base i Balandiskiu K., Pabirze , Birzai, Litauen.

 4. TORVA EUROPE

  Polen

  Selskapet TORVA EUROPE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakteavfall bransjen. Det har base i Warsaw, Polen.

 5. INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U.

  Spania

  Selskapet INTERNATIONAL CASING PRODUCTS S.L.U., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakteavfall bransjen. Det opererer også i Frozen offal bransjene. Det har base i Zaragoza, Spania.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. JC DELCHAMBRE

  Belgia

  Selskapet JC DELCHAMBRE, er en Forhandler, som opererer i Slakteavfall bransjen. Det opererer også i Frozen offal, fresh entrails, red offal, og white offal bransjene. Det har base i Faimes, Belgia.

 2. COVAMEAT

  Belgia

  Selskapet COVAMEAT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakteavfall bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, pork processing, pork butchers, og pork bransjene. Det har base i Wijtschate, Belgia.

 3. DOHR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet DOHR GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Slakteavfall bransjen. Det opererer også i hippocrepis unisiliquosa, natural entrails, natural pork entrails, og natural sheep entrails bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 4. EBNER GMBH

  Østerrike

  Selskapet EBNER GMBH, er en Distributør, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, og Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Irnfritz, Østerrike.

 5. JADEMO

  Belgia

  Selskapet JADEMO, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Slakteavfall, pork butchers, og wholesale meats bransjene. Det har base i Zottegem, Belgia.

 1. CHARLES FRÈRES

  Frankrike

  Selskapet CHARLES FRÈRES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, og Slakteavfall bransjene. Det har base i L'étrat, Frankrike.

 2. HERMANN TICHY

  Østerrike

  Selskapet HERMANN TICHY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Wien, Østerrike.

 1. FLEISCHEREI FRANZ PUTZ

  Østerrike

  Selskapet FLEISCHEREI FRANZ PUTZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Loosdorf, Østerrike.

 2. KARL ZORN

  Tyskland

  Selskapet KARL ZORN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Eberbach, Tyskland.

 3. METZGEREI STUMPF

  Tyskland

  Selskapet METZGEREI STUMPF, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Ettlingen, Tyskland.

 4. EMIL WEINGÄRTNER

  Tyskland

  Selskapet EMIL WEINGÄRTNER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Ettlingen, Tyskland.

 5. ITZEL UND KEITER

  Tyskland

  Selskapet ITZEL UND KEITER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Ferdigretter og finere retter, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, og Ferdigretter og finere retter bransjene. Det har base i Groß-Umstadt, Tyskland.

 6. OBERE METZGEREI FRANZ WINTERHALTER GMBH & HERMANN BLATTER OHG

  Tyskland

  Selskapet OBERE METZGEREI FRANZ WINTERHALTER GMBH & HERMANN BLATTER OHG, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Freiburg, Tyskland.

 7. METZGEREI BRAUER, BLANCA PANCHYRZ UND WOLFGANG BRAUER GBR

  Tyskland

  Selskapet METZGEREI BRAUER, BLANCA PANCHYRZ UND WOLFGANG BRAUER GBR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Wiesbaden, Tyskland.

 8. JOSEF BADER

  Tyskland

  Selskapet JOSEF BADER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Krumbach, Tyskland.

 1. METZGEREI ALBERT FISCHER

  Tyskland

  Selskapet METZGEREI ALBERT FISCHER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fryst og dypfryst, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, og Fryst og dypfryst bransjene. Det har base i Viechtach, Tyskland.

 2. METZGEREI BAUER GMBH

  Tyskland

  Selskapet METZGEREI BAUER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, og Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Kösching, Tyskland.

 3. EMIL KORNMAIER

  Tyskland

  Selskapet EMIL KORNMAIER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Fryst og dypfryst, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, og Fryst og dypfryst bransjene. Det har base i Biberach, Tyskland.

 4. BRENDOLAN SERVICE GMBH

  Tyskland

  Selskapet BRENDOLAN SERVICE GMBH, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Castrop-Rauxel, Tyskland.

 5. FLEISCHMARKT FUSS GMBH

  Tyskland

  Selskapet FLEISCHMARKT FUSS GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Memmingen, Tyskland.

 6. METZGEREI PETER VOGEL

  Tyskland

  Selskapet METZGEREI PETER VOGEL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fryst og dypfryst, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fryst og dypfryst, og Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Königsbronn, Tyskland.

 7. FRITZ MEGERLE

  Tyskland

  Selskapet FRITZ MEGERLE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Öhringen, Tyskland.

 8. METZGEREI THOMAS MAURER

  Tyskland

  Selskapet METZGEREI THOMAS MAURER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Ferdigretter og finere retter, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, og Ferdigretter og finere retter bransjene. Det har base i Wasserburg, Tyskland.

 9. HISTORISCHE WURSTKÜCHE ANDREAS MEIER E.K.

  Tyskland

  Selskapet HISTORISCHE WURSTKÜCHE ANDREAS MEIER E.K., er en Distributør, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Fisk, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slakteavfall, og Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjene. Det har base i Regensburg, Tyskland.

 10. METZGEREI SCHIMMEL OHG

  Tyskland

  Selskapet METZGEREI SCHIMMEL OHG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, Konservert kjøtt og kjøttpålegg, Slakteavfall, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Pølser og salami, og Konservert kjøtt og kjøttpålegg bransjene. Det har base i Hof, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis