• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • slaktestorfe og -kalver

Resultater for

Slaktestorfe og -kalver - Import eksport

 1. EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY

  Tyrkia

  Selskapet EXIMWELL LIVESTOCK TRADING AND LOGISTICS TURKEY, er en Forhandler, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i breeding cattle, og Cattle import export bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 2. MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL

  Romania

  Selskapet MAESTRO SALES SRL - EUROPEENNE SIBIU SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i cattle for slaughter bransjene. Det har base i Apoldu De Sus, Romania.

 3. GREEN FIELD

  Ukraina

  Selskapet GREEN FIELD, er en Forhandler, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det har base i Nikolaev, Ukraina.

 4. WEGER ITALY GMBH

  Italia

  Selskapet WEGER ITALY GMBH, er en Forhandler, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i Cattle import export bransjene. Det har base i Sand In Taufers, Italia.

 5. IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR

  Tyskland

  Selskapet IMPORT EXPORT EL KOURAI - MAFTA CONTOR, er en Forhandler, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i Melkekyr, og Melkekyr bransjene. Det har base i Duesseldorf, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrike

  Selskapet EURL LE LIEVRE LUC, er en Forhandler, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, Melkekyr, cattle for slaughter, breeding cattle, Slaktestorfe og -kalver, og Melkekyr bransjene. Det har base i Le Roc Saint Andre, Frankrike.

 2. SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L.

  Spania

  Selskapet SECANTES DEL CANTABRICO-SECAN, S. L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det har base i Barros, Spania.

 3. J.W. EIKELENBOOM

  Nederland

  Selskapet J.W. EIKELENBOOM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i pork processing, frozen beef, frozen pork, og ORGANIC beef bransjene. Det har base i Lith, Nederland.

 4. MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L

  Spania

  Selskapet MIDDLE EAST AND NORTH AFRICA EXPORT S.L, er en Forhandler, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i wholesale meats, artistic stationery, chipboard, og cattle for slaughter bransjene. Det har base i Almacellas, Spania.

 5. PRO DESOSSA

  Portugal

  Selskapet PRO DESOSSA, er en Tjenesteyter, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i beef bransjene. Det har base i Vila Nova De Famalição, Portugal.

 1. FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT

  Frankrike

  Selskapet FRANCE DISTRIBUTION IMPORT EXPORT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i beef, Lamb, ritual slaughter, og halal bransjene. Det har base i Marseille, Frankrike.

 2. AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L.

  Spania

  Selskapet AGROPECUARIA SANTAS MASAS, S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kalv - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, fresh meat export, Cattle import export, cattle carcasses, og Slaktestorfe og -kalver bransjene. Det har base i Castigaleu, Spania.

 1. AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO

  Italia

  Selskapet AZIENDA AGRICOLA GLORIOSO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i beef, og Cattle import export bransjene. Det har base i Palermo, Italia.

 2. CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA

  Tsjekkia

  Selskapet CZECH LIVESTOCK - JOSEF ČADA, er en Forhandler, som opererer i Oppdrett - import/eksport bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, cattle, Slaktestorfe og -kalver, Cattle import export, og livestock bransjene. Det har base i Rudolfov, Tsjekkia.

 3. EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP

  Romania

  Selskapet EUROLIVESTOCK AND MEAT GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Dyr og oppdrett bransjen. Det opererer også i Oppdrett - import/eksport, Slaktestorfe og -kalver, Sauer og geiter, livestock, Oppdrett - import/eksport, Slaktestorfe og -kalver, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Bucharest, Romania.

 4. QUALITYEXPORT

  Spania

  Selskapet QUALITYEXPORT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i complete animal feeds for all breeds bransjene. Det har base i Lerida, Spania.

 5. INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A.

  Romania

  Selskapet INDUSTRIALIZAREA CARNII (KOSAROM) S.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, Sauer og geiter, Slaktestorfe og -kalver, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Røykerier og nedsaltet kjøtt, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Pascani, Romania.

 6. GEORGITZIKIS FARM

  Hellas

  Selskapet GEORGITZIKIS FARM, er en Forhandler, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i Storfe, calves for slaughter, og Storfe bransjene. Det har base i Veroia, Hellas.

 7. GOLDEN-GARDEN SRL

  Moldova

  Selskapet GOLDEN-GARDEN SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Landbruk - import/eksport bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, Kalv - slaktekjøtt, Korn og frø, Eggprodukter, Slaktestorfe og -kalver, Kalv - slaktekjøtt, Korn og frø, og Eggprodukter bransjene. Det har base i Falesti, Moldova.

 8. ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI

  Tyrkia

  Selskapet ULU ILAC KIM SAN TIC LTD STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i cattle, og pets bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 1. JAKUB SZCZEPANSKI

  Polen

  Selskapet JAKUB SZCZEPANSKI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det har base i Opatów, Polen.

 2. AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO

  Italia

  Selskapet AZIENDA AGRICOLA SPAGNUOLO ALDO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppdrett - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, cattle for slaughter, purebred cattle, Slaktestorfe og -kalver, og cattle-breeding bransjene. Det har base i Santa Sofia D'epiro, Italia.

 3. AMO

  Frankrike

  Selskapet AMO, er en Underleverandør, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det har base i Montpellier, Frankrike.

 4. COOPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS

  Belgia

  Selskapet COOPERATIEVE AFZET VAN VEE EN VARKENS, er en Forhandler, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i pork, og abattoirs bransjene. Det har base i Leuven, Belgia.

 5. COBOULUX

  Luxembourg

  Selskapet COBOULUX, er en Forhandler, som opererer i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, Slaktestorfe og -kalver, og abattoirs bransjene. Det har base i Wecker, Luxembourg.

 6. BEYCELIK GIDA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet BEYCELIK GIDA TARIM HAYVANCILIK LTD. STI., er en Forhandler, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i animal breeding, og construction of buildings bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 7. LA FERME O'LIMOUSINE

  Frankrike

  Selskapet LA FERME O'LIMOUSINE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slaktestorfe og -kalver bransjen. Det opererer også i organic farming bransjene. Det har base i Flagey Les Auxonne, Frankrike.

 8. A S JACKSON

  Storbritannia

  Selskapet A S JACKSON, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i Storfe, Slaktestorfe og -kalver, Storfe, og Slaktestorfe og -kalver bransjene. Det har base i Barnard Castle, Storbritannia.

 9. GREEN LANE FARM

  Storbritannia

  Selskapet GREEN LANE FARM, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i Storfe, Slaktestorfe og -kalver, Storfe, og Slaktestorfe og -kalver bransjene. Det har base i Chester, Storbritannia.

 10. P A FOREMAN

  Storbritannia

  Selskapet P A FOREMAN, som opererer i Melkekyr bransjen. Det opererer også i Storfe, Slaktestorfe og -kalver, Storfe, og Slaktestorfe og -kalver bransjene. Det har base i Driffield, Storbritannia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis