• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • snøring - maskiner

Resultater for

Snøring - maskiner - Import eksport

 1. O.M.V. SRL

  Italia

  Verified by europages badge

  O.M.V. specialises in the design and manufacture of handling and packing machines for bars and wire rod coils; square pack binders; compacting machines; wire rod coil binders; steel bar bundle binders; hydraulic or pneumatic machines for steel bar bundles of smaller dimensions; bending and binding machines for steel bar bundles; binding machines for wire rod coils; evacuation systems and conveyors.

 2. ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet ERGOPACK DEUTSCHLAND GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Snøring - maskiner, Tekniske kontorer - industri, Snøring - maskiner, og Tekniske kontorer - industri bransjene. Det har base i Lauingen/donau, Tyskland.

 3. WEDA

  Nederland

  Selskapet WEDA, er en Distributør, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Snøring - maskiner, Veiing og dosering - installasjoner og apparater, Snøring - maskiner, Veiing og dosering - installasjoner og apparater, cutters, og Sorting machines bransjene. Det har base i Naarden, Nederland.

 4. MOSCA DIRECT POLAND SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet MOSCA DIRECT POLAND SP. Z O.O., er en Distributør, som opererer i Snøring - maskiner bransjen. Det har base i Warszawa, Polen.

 5. UNIBIND - PELEMAN INDUSTRIES

  Belgia

  Selskapet UNIBIND - PELEMAN INDUSTRIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Snøring - maskiner bransjen. Det opererer også i machinery for bookbinding, og office documents binding systems bransjene. Det har base i Puurs, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. LEGATRICE

  Italia

  Selskapet LEGATRICE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Snøring - maskiner bransjen. Det opererer også i strings bransjene. Det har base i Tollo, Italia.

 2. TECHNOPAK SMALL BUSINESS LTD

  Ukraina

  Selskapet TECHNOPAK SMALL BUSINESS LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Innpakking og ytterpakking - maskiner til bransjen. Det opererer også i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr, Snøring - maskiner, Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr, og Snøring - maskiner bransjene. Det har base i Kharkiv, Ukraina.

 3. LEPOR STUDIO

  Tsjekkia

  Selskapet LEPOR STUDIO, er en Multi-Category, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Snøring - maskiner, Reklamebyråer, Snøring - maskiner, og Reklamebyråer bransjene. Det har base i Kutná Hora , Tsjekkia.

 4. TECHNOBAL - SAL'A S.R.O.

  Slovakia

  Selskapet TECHNOBAL - SAL'A S.R.O., er en Multi-Category, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Snøring - maskiner, Merking og etikettpåføring - maskiner, Snøring - maskiner, og Merking og etikettpåføring - maskiner bransjene. Det har base i Sal'A, Slovakia.

 5. MOSCA DIRECT HUNGARY KFT.

  Ungarn

  Selskapet MOSCA DIRECT HUNGARY KFT., er en Distributør, som opererer i Snøring - maskiner bransjen. Det har base i Nyíregyháza, Ungarn.

 1. GRAFISK MASKINVARKSTED V/S NIELSEN

  Danmark

  Selskapet GRAFISK MASKINVARKSTED V/S NIELSEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Snøring - maskiner, og Snøring - maskiner bransjene. Det har base i Viby, Danmark.

 2. MULLER MARTINI SPA

  Italia

  Selskapet MULLER MARTINI SPA, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Snøring - maskiner, og Snøring - maskiner bransjene. Det har base i Sesto San Giovanni (mi), Italia.

 1. ERACOM, SPOL.S R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet ERACOM, SPOL.S R.O., er en Detaljist, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Snøring - maskiner, og Snøring - maskiner bransjene. Det har base i Kladno 1, Tsjekkia.

 2. UNIPACK

  Tsjekkia

  Selskapet UNIPACK, er en Forhandler, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Snøring - maskiner, og Snøring - maskiner bransjene. Det har base i Trinec, Tsjekkia.

 3. BATRAS S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet BATRAS S.R.O., er en Multi-Category, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Snøring - maskiner, og Snøring - maskiner bransjene. Det har base i Praha 4 , Tsjekkia.

 4. LEA VALLEY PACKAGING LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet LEA VALLEY PACKAGING LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Emballasje og innpakking - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Snøring - maskiner, og Snøring - maskiner bransjene. Det har base i Waltham Cross, Storbritannia.

 5. R. KRAUTWALD MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland