• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • stålsandblåsing av stål og metaller

Resultater for

Stålsandblåsing av stål og metaller - Import eksport

 1. BF BLAST MACHINERY INDUSTRY AND TRADE

  Tyrkia

  Verified by europages badge

  BF BLAST is a prestigious Turkish sandblasting machines manufacturer with a rich history since its establishment in 2019, backed by over 15 years of industry experience. Our product portfolio boasts cutting-edge solutions catering to various applications, ensuring unparalleled customer satisfaction through innovative technological advancements. As a prominent global brand, we take immense pride in delivering top-notch sandblasting machines. Our portfolio: •Shot Blasting Room •Portable Shot Blasting Pot •Sandblasting Cabinet •Marble & Natural Stone Blasting Machine •Hanger Type Sandblasting Machine •Drum Type Shot Blasting Machine •Rotary Table Blasting Machine •Sheet Metal & Profile Shot Blasting Machine •Hanger Type Continuous System Shot Blasting Machine •Pipe & Tube Shot Blasting Machine At BF BLAST, craftsmanship is at the core of our values, ensuring that each sandblasting machine embodies the highest quality, providing exceptional value to our esteemed customers. Our trajectory in the international market continues to soar as we steadfastly maintain the highest industry standards. Contact us for more information!

 2. VOSSE SP. Z O.O.

  Polen

  Verified by europages badge
 3. BASUYAU METAL SOLUTIONS

  Frankrike

  Selskapet BASUYAU METAL SOLUTIONS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeiding av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Tilskjæring av stål og metaller, Stålsandblåsing av stål og metaller, Plasma cutting, Tilskjæring av stål og metaller, oxygen cutting, og Stålsandblåsing av stål og metaller bransjene. Det har base i Solesmes, Frankrike.

 4. CHORRO NAVAL

  Spania

  Selskapet CHORRO NAVAL, er en Tjenesteyter, som opererer i Stålsandblåsing av stål og metaller bransjen. Det har base i Vigo-Pontevedra, Spania.

 5. MCI

  Frankrike

  Selskapet MCI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskiner og installasjoner til overflatebehandling bransjen. Det opererer også i Maling - maskiner og installasjoner, Tørkeovner til maling, Stålsandblåsing av stål og metaller, Maling - maskiner og installasjoner, suction cases, Tørkeovner til maling, og Stålsandblåsing av stål og metaller bransjene. Det har base i Dompierre Les Ormes, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. WINOA / W ABRASIVES

  Frankrike

  Selskapet WINOA / W ABRASIVES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stålsandblåsing av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Naturlige slipemidler, og Naturlige slipemidler bransjene. Det har base i Le Cheylas, Frankrike.

 2. ENDUSTRI GM

  Tyrkia

  Selskapet ENDUSTRI GM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stålsandblåsing av stål og metaller bransjen. Det opererer også i dehumidifiers for industrial use, anti corrosion protection for tankers, sandblasting, og dust removal for the iron and steel industry bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 3. UKRMINGLASS LLC

  Ukraina

  Selskapet UKRMINGLASS LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stålsandblåsing av stål og metaller bransjen. Det opererer også i metal satinizing, og manual sand blasting bransjene. Det har base i Brovary, Ukraina.

 4. JGP DIENSTLEISTUNGEN AG

  Sveits

  Selskapet JGP DIENSTLEISTUNGEN AG, er en Tjenesteyter, som opererer i Stålsandblåsing av stål og metaller bransjen. Det har base i Schmidigen-Mühleweg, Sveits.

 5. OSK-KIEFER GMBH

  Tyskland

  Selskapet OSK-KIEFER GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Stålsandblåsing av stål og metaller bransjen. Det opererer også i metal shot blasting bransjene. Det har base i Oberhausen, Tyskland.

 1. CORROSION PROTECTION

  Ungarn

  Selskapet CORROSION PROTECTION, er en Tjenesteyter, som opererer i Stålsandblåsing av stål og metaller bransjen. Det har base i Hodmezovasarhely, Ungarn.

 2. BERND STODOLNY OBERFLÄCHENBEARBEITUNG

  Tyskland

  Selskapet BERND STODOLNY OBERFLÄCHENBEARBEITUNG, er en Tjenesteyter, som opererer i Metallisering bransjen. Det opererer også i Sandblåsing - stål og metaller, Stålsandblåsing av stål og metaller, Sandblåsing med annet enn sand - utstyr, Anti-korrosjon - kjemiske produkter, Sandblåsing - stål og metaller, Stålsandblåsing av stål og metaller, Sandblåsing med annet enn sand - utstyr, og Anti-korrosjon - kjemiske produkter bransjene. Det har base i Kloster Lehnin, Tyskland.

 1. GIRARDET-POLYAK-PEINTURE INDUSTRIELLE SARL

  Frankrike

  Selskapet GIRARDET-POLYAK-PEINTURE INDUSTRIELLE SARL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging bransjen. Det opererer også i Stålsandblåsing av stål og metaller, sandblasting of metals, Stålsandblåsing av stål og metaller, industrial paintings, og lacquering bransjene. Det har base i Dannemarie-Sur-Crete, Frankrike.

 2. E2TN

  Frankrike

  Selskapet E2TN, er en Multi-Category, som opererer i Termisk behandling av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Stålsandblåsing av stål og metaller, anti-corrosion metal coating, Stålsandblåsing av stål og metaller, Cryogenic cleaning, og industrial resin coatings bransjene. Det har base i Lapeyrouse-Mornay, Frankrike.

 3. TURBOTECNICA S.R.L.

  Italia

  Selskapet TURBOTECNICA S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stålsandblåsing av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Utstyr til sandblåsing, Høytrykksrengjøringsmaskiner, Sandblåsing - stål og metaller, Utstyr til sandblåsing, Høytrykksrengjøringsmaskiner, chipping machines, og Sandblåsing - stål og metaller bransjene. Det har base i Legnano, Italia.

 4. SAMEP SAS

  Frankrike

  Selskapet SAMEP SAS, er en Tjenesteyter, som opererer i Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging bransjen. Det opererer også i Stålsandblåsing av stål og metaller, metallization of plastic materials, Stålsandblåsing av stål og metaller, og painting bransjene. Det har base i Saint-Berthevin, Frankrike.

 5. SONOPOL

  Frankrike

  Selskapet SONOPOL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging bransjen. Det opererer også i Stålsandblåsing av stål og metaller, og Stålsandblåsing av stål og metaller bransjene. Det har base i Vendome Cedex, Frankrike.

 6. WOLFSWERKE SACHSEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet WOLFSWERKE SACHSEN GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Stålsandblåsing av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Part cleaning, og laser marking bransjene. Det har base i Lengenfeld, Tyskland.

 7. MR ENTREPRISE

  Frankrike

  Selskapet MR ENTREPRISE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging bransjen. Det opererer også i Sandblåsing - stål og metaller, Stålsandblåsing av stål og metaller, Sandblåsing - stål og metaller, og Stålsandblåsing av stål og metaller bransjene. Det har base i Istres, Frankrike.

 8. DAMA DECOLLETAGE

  Frankrike

  Selskapet DAMA DECOLLETAGE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål og metaller - maskinell bearbeiding bransjen. Det opererer også i Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging, Stålsandblåsing av stål og metaller, Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging, Bar turning steel and metals, Stålsandblåsing av stål og metaller, og sandblasting bransjene. Det har base i Cluses, Frankrike.

 1. BRETON INDUSTRIE

  Frankrike

  Selskapet BRETON INDUSTRIE, er en Tjenesteyter, som opererer i Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging bransjen. Det opererer også i Stålsandblåsing av stål og metaller, Stålsandblåsing av stål og metaller, og steel processing bransjene. Det har base i Laneuveville Devant Nancy, Frankrike.

 2. SARL HAMON CLAUDE

  Frankrike

  Selskapet SARL HAMON CLAUDE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Verktøy og jernvarer bransjen. Det opererer også i Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging, Stålsandblåsing av stål og metaller, Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging, treatment of wood surfaces, og Stålsandblåsing av stål og metaller bransjene. Det har base i Tinchebray, Frankrike.

 3. RÖCHLING RODING GMBH

  Tyskland

  Selskapet RÖCHLING RODING GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stålsandblåsing av stål og metaller bransjen. Det har base i Roding, Tyskland.

 4. PROTEC METAL - SABLAGE ET PEINTURE INDUSTRIELLE

  Frankrike

  Selskapet PROTEC METAL - SABLAGE ET PEINTURE INDUSTRIELLE, er en Underleverandør, som opererer i Sandblåsing - stål og metaller bransjen. Det opererer også i Stålsandblåsing av stål og metaller, Metallisering, Stålsandblåsing av stål og metaller, metal shot blasting, Metallisering, og industrial painting bransjene. Det har base i Ecouflant, Frankrike.

 5. MECAMOB

  Frankrike

  Selskapet MECAMOB, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stålsandblåsing av stål og metaller bransjen. Det opererer også i thermo-lacquering, og metallization bransjene. Det har base i Coarraze, Frankrike.

 6. OSK-KIEFER GMBH

  Tyskland

  Selskapet OSK-KIEFER GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Stålsandblåsing av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Maskiner og installasjoner til overflatebehandling, Sandblåsing - stål og metaller, Maskiner og installasjoner til overflatebehandling, Sandblåsing - stål og metaller, og metal surface finishing - machinery bransjene. Det har base i Oppurg, Tyskland.

 7. SAYGILI MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet SAYGILI MAKINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stålsandblåsing av stål og metaller bransjen. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 8. SAINT JEAN INDUSTRIES

  Frankrike

  Selskapet SAINT JEAN INDUSTRIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Støperier - maskiner og installasjoner bransjen. Det opererer også i Sandblåsing med annet enn sand - utstyr, Stålsandblåsing av stål og metaller, Shot-blasting machines, chipping machines, Sandblåsing med annet enn sand - utstyr, og Stålsandblåsing av stål og metaller bransjene. Det har base i Saint Jean D'ardières, Frankrike.

 9. GRANALLADOS PADRÓN, CHORREOS

  Spania

  Selskapet GRANALLADOS PADRÓN, CHORREOS, er en Tjenesteyter, som opererer i Stålsandblåsing av stål og metaller bransjen. Det har base i Padrón, Spania.

 10. MELCHIOR FRÈRES

  Frankrike

  Selskapet MELCHIOR FRÈRES, er en Forhandler, som opererer i Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging bransjen. Det opererer også i Stålsandblåsing av stål og metaller, shotblasting equipment, shot blasting machines for metal, Stålsandblåsing av stål og metaller, og chipping machines bransjene. Det har base i Metz, Frankrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Stålsandblåsing av stål og metaller - Import eksport

Antall resultater

34 882 Bedrifter