• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • støpeformer til glass og krystall

Resultater for

Støpeformer til glass og krystall - Import eksport

 1. DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®

  Tyrkia

  Selskapet DERYA M.D.M SAN. VE TIC. A.S / GLASSYMOULD®, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Støpeformer til glass og krystall bransjen. Det opererer også i accessories and spare parts bransjene. Det har base i Pendik / Istanbul, Tyrkia.

 2. NOVAMOULES

  Frankrike

  Selskapet NOVAMOULES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Støpeformer til glass og krystall bransjen. Det opererer også i Glass - maskiner og utstyr til industrien, Former og modeller, Glass - maskiner og utstyr til industrien, og Former og modeller bransjene. Det har base i Givors, Frankrike.

 3. RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG

  Tyskland

  Selskapet RAMPF TOOLING SOLUTIONS GMBH & CO.KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeiding av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Former til plast og gummi, Støpeformer til glass og krystall, Håndverktøy uten motor, Harpiks, Former til plast og gummi, Støpeformer til glass og krystall, Håndverktøy uten motor, og Harpiks bransjene. Det har base i Grafenberg, Tyskland.

 4. MOLDES VIDRIOFUSING

  Argentina

  Selskapet MOLDES VIDRIOFUSING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Støpeformer til glass og krystall bransjen. Det opererer også i steel dies bransjene. Det har base i Martinez, Argentina.

 5. ARC TOOLING

  Frankrike

  Selskapet ARC TOOLING, er en Multi-Category, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, og Støpeformer til glass og krystall bransjene. Det har base i Aire Sur La Lys, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. SAVAM S.R.L.

  Italia

  Selskapet SAVAM S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Rozzano, Italia.

 2. BAVELLONI S.P.A.

  Italia

  Selskapet BAVELLONI S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Diamantverktøy, Støpeformer til glass og krystall, Diamantverktøy, og Støpeformer til glass og krystall bransjene. Det har base i Lentate Sul Seveso, Italia.

 3. S.G.F. S.R.L.

  Italia

  Selskapet S.G.F. S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Villabate, Italia.

 4. MACOTEC S.R.L.

  Italia

  Selskapet MACOTEC S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Rogolo, Italia.

 5. CHIPI GLASS S.R.L.

  Italia

  Selskapet CHIPI GLASS S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Lonate Pozzolo, Italia.

 1. REVIMAC S.R.L.

  Italia

  Selskapet REVIMAC S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Montecchio Maggiore, Italia.

 2. ADELIO LATTUADA S.R.L.

  Italia

  Selskapet ADELIO LATTUADA S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Carbonate, Italia.

 1. TOPFINE INDUSTRY LIMITED

  Kina

  Selskapet TOPFINE INDUSTRY LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Støpeformer til glass og krystall bransjen. Det har base i Chouzhou Road Yiwu City Zhejiang, Kina.

 2. BOTTERO S.P.A.

  Italia

  Selskapet BOTTERO S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Ildfaste materialer og produkter, Støpeformer til glass og krystall, Ildfaste materialer og produkter, og Støpeformer til glass og krystall bransjene. Det har base i Cuneo, Italia.

 3. PUDSEY MOULD CO LTD

  Storbritannia

  Selskapet PUDSEY MOULD CO LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Støpeformer til glass og krystall bransjen. Det opererer også i Presisjonsformer, Presisjonsformer, og moulds for glass containers bransjene. Det har base i Pudsey, Storbritannia.

 4. PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO

  Italia

  Selskapet PIB ENGINEER DI BORACE GIACOMINO, er en Underleverandør, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Brusaporto, Italia.

 5. THOR INTERNATIONAL

  Colombia

  Selskapet THOR INTERNATIONAL, er en Tjenesteyter, som opererer i Støpeformer til glass og krystall bransjen. Det har base i La Estrella, Colombia.

 6. SVEMA

  Italia

  Selskapet SVEMA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Barberino Tavarnelle, Italia.

 7. KÖCKERT-FORMENBAU GMBH

  Tyskland

  Selskapet KÖCKERT-FORMENBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bearbeiding av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Former og modeller, Støpeformer til glass og krystall, Former og modeller, og Støpeformer til glass og krystall bransjene. Det har base i Weiden, Tyskland.

 8. ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L.

  Italia

  Selskapet ELETTROMECCANICA BOVONE S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Ovada, Italia.

 1. MACH S.R.L.

  Italia

  Selskapet MACH S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Morimondo, Italia.

 2. ROSSELLI MACCHINE S.R.L.

  Italia

  Selskapet ROSSELLI MACCHINE S.R.L., som opererer i Assistanse og tauing - lastebiler bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Reggio Nell'emilia, Italia.

 3. AB.TECHNOLOGIES S.R.L.

  Italia

  Selskapet AB.TECHNOLOGIES S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Empoli, Italia.

 4. ARCANGELI PIETRO SNC

  Italia

  Selskapet ARCANGELI PIETRO SNC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Støpeformer til glass og krystall bransjen. Det opererer også i moulds bransjene. Det har base i Murano, Italia.

 5. FOR.EL. S.P.A.

  Italia

  Selskapet FOR.EL. S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Roncade, Italia.

 6. BDF INDUSTRIES S.P.A.

  Italia

  Selskapet BDF INDUSTRIES S.P.A., som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Vicenza, Italia.

 7. OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L.

  Italia

  Selskapet OFFICINE CARRARETTO LORIS S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Casale Sul Sile, Italia.

 8. CARNAGHI CARLO

  Italia

  Selskapet CARNAGHI CARLO, er en Underleverandør, som opererer i Glass og keramikk - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, Glass - maskiner og utstyr til industrien, Støpeformer til glass og krystall, og Glass - maskiner og utstyr til industrien bransjene. Det har base i Samarate, Italia.

 9. INTERMOLDE - MOLDES VIDREIROS INTERNACIONAIS, LDA

  Portugal

  Selskapet INTERMOLDE - MOLDES VIDREIROS INTERNACIONAIS, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Støpeformer til glass og krystall bransjen. Det har base i Marinha Grande, Portugal.

 10. METAVIL - EMPRESA TRANSFORMADORA METALO VIDREIRA, LDA.

  Portugal

  Selskapet METAVIL - EMPRESA TRANSFORMADORA METALO VIDREIRA, LDA., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Former og modeller bransjen. Det opererer også i Støpeformer til glass og krystall, og Støpeformer til glass og krystall bransjene. Det har base i Benta, Portugal.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis