• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • stansing av plast - maskinverktøy

Resultater for

Stansing av plast - maskinverktøy - Import eksport

 1. ME.RO. SPA

  Italia

  Verified by europages badge

  Me.Ro. makes surface treatment systems (corona treatment, plasma treatment) and induction sealing systems (cap sealing). The plasma treatment system is used to make plastic film suited to printing and laminating processes. For certain materials, the plasma treatment system provides advantages over corona treatment. The cap sealing system is used in the bottling industry to seal recipients after filling.

 2. ARIETE GROUP

  Bulgaria

  Selskapet ARIETE GROUP, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Integrert logistikk bransjen. Det opererer også i Støping av plastmateriale, Monteringsroboter, Lagerstyring - tjenester, Stansing av plast - maskinverktøy, Støping av plastmateriale, Monteringsroboter, Lagerstyring - tjenester, og Stansing av plast - maskinverktøy bransjene. Det har base i Pazardzhik, Bulgaria.

 3. MATRICERÍA INVIR

  Spania

  Selskapet MATRICERÍA INVIR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Former til plast og gummi, Presisjonsformer, Former til plast og gummi, Presisjonsformer, metal milling, og tool manufacturing bransjene. Det har base i Albacete, Spania.

 4. MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA

  Portugal

  Selskapet MOLSITEC - REPRESENTAÇÕES E COMERCIALIZAÇÃO DE MOLDES, UNIPESSOAL, LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Former til plast og gummi bransjen. Det opererer også i Stansing av plast - maskinverktøy, Presisjonsformer, tool manufacturing, Stansing av plast - maskinverktøy, Presisjonsformer, og Mould design and manufacturing bransjene. Det har base i Marinha Grande, Portugal.

 5. PERFORATION MACHINERY LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet PERFORATION MACHINERY LIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det har base i Bradford, Storbritannia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS

  Italia

  Selskapet GIMTEF DI GELMI - IMPROVES YOUR PLANTS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Industrielle installasjoner - utforming, thermoforming lines, industrial systems, Industrielle installasjoner - utforming, og Machine maintenance bransjene. Det har base i Casnigo, Italia.

 2. INDUSTRIAS MICAL

  Spania

  Selskapet INDUSTRIAS MICAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Støpeformer, Former og modeller, mazak cast items, Støpeformer, og Former og modeller bransjene. Det har base i Albacete, Spania.

 3. KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet KRÜGER & SALECKER MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, Maskinverktøy til oppskjæring, Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, Maskinverktøy til oppskjæring, moulds for the confectionery industry, og extruders for the food industry bransjene. Det har base i Bad-Schwartau, Tyskland.

 4. GRUBER A/S

  Danmark

  Selskapet GRUBER A/S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det har base i Haderslev, Danmark.

 5. MATRICERÍA ROYAN, S.L.

  Spania

  Selskapet MATRICERÍA ROYAN, S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Dies and moulds, punching matrices, template preparation machines, og polyester matrices bransjene. Det har base i Denia, Spania.

 1. ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet ECO KUNSTSTOFF GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Skum av gummi og av plast, Plast - maskiner til industrien, Skum av gummi og av plast, og Plast - maskiner til industrien bransjene. Det har base i Neumarkt I.d.opf, Tyskland.

 2. INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM)

  Portugal

  Selskapet INDÚSTRIA PORTUGUESA PARA MOLDES (IPPM), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i design of moulds for plastics, mould design, packaging mould design, og mould building bransjene. Det har base i Porto De Mós, Portugal.

 1. PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA.

  Portugal

  Selskapet PTCPORT - PLASTIC & TOOLING CONCEPT, UNIP., LDA., er en Tjenesteyter, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Presisjonsformer, og Presisjonsformer bransjene. Det har base i Oliveira De Azeméis, Portugal.

 2. SALAPLAST KFT.

  Ungarn

  Selskapet SALAPLAST KFT., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Støping av plastmateriale bransjen. Det opererer også i Stansing av plast - maskinverktøy, og Stansing av plast - maskinverktøy bransjene. Det har base i Szeged, Ungarn.

 3. EXTREMPLAST BT.

  Ungarn

  Selskapet EXTREMPLAST BT., er en Distributør, som opererer i Formblåsing av gummi og plast bransjen. Det opererer også i Stansing av plast - maskinverktøy, Emballasjegjenvinning, Ekstrudering av plast - maskiner, Stansing av plast - maskinverktøy, Emballasjegjenvinning, og Ekstrudering av plast - maskiner bransjene. Det har base i Székesfehérvár, Ungarn.

 4. EXROTEC GMBH

  Tyskland

  Selskapet EXROTEC GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, Bearbeiding av stål og metaller, brioche moulds, tool manufacturing, Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, og Bearbeiding av stål og metaller bransjene. Det har base i Neuhaus-Schierschnitz, Tyskland.

 5. OBERPLAST VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet OBERPLAST VERPACKUNGEN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skum av gummi og av plast bransjen. Det opererer også i Gummi - maskiner og utstyr til industrien, Stansing av plast - maskinverktøy, Plast - maskiner til industrien, Slanger og rør av gummi og plast, Gummi - maskiner og utstyr til industrien, Stansing av plast - maskinverktøy, Plast - maskiner til industrien, og Slanger og rør av gummi og plast bransjene. Det har base i Winhöring, Tyskland.

 6. HANS MEYER

  Tyskland

  Selskapet HANS MEYER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Gummi - maskiner og utstyr til industrien, Skum av gummi og av plast, Slanger og rør av gummi og plast, Plast - maskiner til industrien, Gummi - maskiner og utstyr til industrien, Skum av gummi og av plast, Slanger og rør av gummi og plast, og Plast - maskiner til industrien bransjene. Det har base i Burgthann, Tyskland.

 7. DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet DICHTUNGSTECHNIK WALLSTABE & SCHNEIDER GMBH & CO. KG, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Gummi - maskiner og utstyr til industrien, Slanger og rør av gummi og plast, Skum av gummi og av plast, Plast - maskiner til industrien, Gummi - maskiner og utstyr til industrien, Slanger og rør av gummi og plast, Skum av gummi og av plast, og Plast - maskiner til industrien bransjene. Det har base i Niederwinkling, Tyskland.

 8. RUDOLF GEITZ GMBH

  Tyskland

  Selskapet RUDOLF GEITZ GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Produksjon av metaller - maskiner og installasjoner bransjen. Det opererer også i Plater til stansing, Skum av gummi og av plast, Plast - maskiner til industrien, Stansing av plast - maskinverktøy, Plater til stansing, Skum av gummi og av plast, Plast - maskiner til industrien, og Stansing av plast - maskinverktøy bransjene. Det har base i Dinkelsbühl, Tyskland.

 1. SAHLBERG GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet SAHLBERG GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gummi - maskiner og utstyr til industrien bransjen. Det opererer også i Stansing av plast - maskinverktøy, Skum av gummi og av plast, Slanger og rør av gummi og plast, Plast - maskiner til industrien, Stansing av plast - maskinverktøy, Skum av gummi og av plast, Slanger og rør av gummi og plast, og Plast - maskiner til industrien bransjene. Det har base i Feldkirchen, Tyskland.

 2. KUNSTSTOFFTECHNIK SCHERER & TRIER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet KUNSTSTOFFTECHNIK SCHERER & TRIER GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Skum av gummi og av plast, Kabler og ledninger - elektrisitet og telefon, Plast - maskiner til industrien, Skum av gummi og av plast, Kabler og ledninger - elektrisitet og telefon, og Plast - maskiner til industrien bransjene. Det har base i Michelau i.OFr, Tyskland.

 3. GRIESBECK KUNSTSTOFFPRODUKTE KG

  Tyskland

  Selskapet GRIESBECK KUNSTSTOFFPRODUKTE KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skum av gummi og av plast bransjen. Det opererer også i Stansing av plast - maskinverktøy, Plast - maskiner til industrien, Kabler og ledninger - elektrisitet og telefon, Stansing av plast - maskinverktøy, Plast - maskiner til industrien, og Kabler og ledninger - elektrisitet og telefon bransjene. Det har base i Peiting, Tyskland.

 4. ROS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet ROS GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skum av gummi og av plast bransjen. Det opererer også i Plast - maskiner til industrien, Stansing av plast - maskinverktøy, Ledninger og kabler av stål, Plast - maskiner til industrien, Stansing av plast - maskinverktøy, og Ledninger og kabler av stål bransjene. Det har base i Coburg, Tyskland.

 5. EMQTEC AG

  Tyskland

  Selskapet EMQTEC AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Gummi - maskiner og utstyr til industrien, Slanger og rør av gummi og plast, Skum av gummi og av plast, Plast - maskiner til industrien, Gummi - maskiner og utstyr til industrien, Slanger og rør av gummi og plast, Skum av gummi og av plast, og Plast - maskiner til industrien bransjene. Det har base i Friedberg, Tyskland.

 6. VF VERPACKUNGEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet VF VERPACKUNGEN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skum av gummi og av plast bransjen. Det opererer også i Plast - maskiner til industrien, Stansing av plast - maskinverktøy, Plast - maskiner til industrien, og Stansing av plast - maskinverktøy bransjene. Det har base i Sulzberg, Tyskland.

 7. SETFORGE GAUVIN SA

  Frankrike

  Selskapet SETFORGE GAUVIN SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Preging av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Smedarbeid - utstansing og preging, Stansing av plast - maskinverktøy, drop-forging, Smedarbeid - utstansing og preging, Stansing av plast - maskinverktøy, og forging bransjene. Det har base i La Monnerie Le Montel, Frankrike.

 8. WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Selskapet WAREMA KUNSTSTOFFTECHNIK UND MASCHINENBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skum av gummi og av plast bransjen. Det opererer også i Plast - maskiner til industrien, Stansing av plast - maskinverktøy, Plater til stansing, Plast - maskiner til industrien, Stansing av plast - maskinverktøy, og Plater til stansing bransjene. Det har base i Marktheidenfeld, Tyskland.

 9. TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH

  Tyskland

  Selskapet TIS TECHNISCHER INDUSTRIE SERVICE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater til stansing bransjen. Det opererer også i Stansing av plast - maskinverktøy, Skum av gummi og av plast, Hydrauliske reduksjonsgir, Plast - maskiner til industrien, Stansing av plast - maskinverktøy, Skum av gummi og av plast, Hydrauliske reduksjonsgir, og Plast - maskiner til industrien bransjene. Det har base i Gauting, Tyskland.

 10. HÄRING GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet HÄRING GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stansing av plast - maskinverktøy bransjen. Det opererer også i Skum av gummi og av plast, Plast - maskiner til industrien, Skum av gummi og av plast, og Plast - maskiner til industrien bransjene. Det har base i Eslarn, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis