• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • storfe

Resultater for

Storfe - Import eksport

 1. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Selskapet KURT NISGAARD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppdrett - import/eksport bransjen. Det opererer også i Melkekyr, Storfe, Svin, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Melkekyr, og minks bransjene. Det har base i Skjern, Danmark.

 2. JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe bransjen. Det har base i Recklinghausen, Tyskland.

 3. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nederland

  Selskapet EUROPEAN GULF COMPANY, er en Forhandler, som opererer i Sau - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Dyr og oppdrett, Storfe, Dyr og oppdrett, halal delicatessen meats, wholesale meats, og Storfe bransjene. Det har base i Rotterdam, Nederland.

 4. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Selskapet ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, er en Detaljist, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, Sauer og geiter, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Lohfelden, Tyskland.

 5. BOONEN

  Belgia

  Selskapet BOONEN, er en Forhandler, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i milk cows, Heifers, bulls, og horses for slaughter bransjene. Det har base i Hotton, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugal

  Selskapet SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., er en Distributør, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Storfe, Landbruk - tjenester, reproduction swines, Storfe, og Landbruk - tjenester bransjene. Det har base i Sintra, Portugal.

 2. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Selskapet ZOOFACHMARKT - MARCHE, er en Distributør, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Svin, Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Svin bransjene. Det har base i Heinsberg, Tyskland.

 3. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spania

  Selskapet CASTELLANA DE CARNES SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, beef, veal, og fresh butchered products bransjene. Det har base i Valladolid, Spania.

 4. MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS

  Frankrike

  Selskapet MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe bransjen. Det har base i Montrond, Frankrike.

 5. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrike

  Selskapet EURL LE LIEVRE LUC, er en Forhandler, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, Melkekyr, cattle for slaughter, breeding cattle, Slaktestorfe og -kalver, og Melkekyr bransjene. Det har base i Le Roc Saint Andre, Frankrike.

 1. ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Selskapet ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH, er en Forhandler, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Materiale til catering og restauranter, bulls, bulls for reproduction, og Materiale til catering og restauranter bransjene. Det har base i Ottobrunn, Tyskland.

 2. OBIONE

  Frankrike

  Selskapet OBIONE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe bransjen. Det har base i Mâcon, Frankrike.

 1. WANGA FARM

  Tyskland

  Selskapet WANGA FARM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Heifers, og bulls bransjene. Det har base i Ottobrunn, Tyskland.

 2. AGRAR MESSERITSCH GMBH

  Østerrike

  Selskapet AGRAR MESSERITSCH GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planteskoler og skogbruk, Storfe, Sauer og geiter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planteskoler og skogbruk, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Au Am Leithaberge, Østerrike.

 3. DON CARNE GMBH

  Tyskland

  Selskapet DON CARNE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Storfe, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Fisk, Storfe, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Svin - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Neuss, Tyskland.

 4. MANFRED MAYR

  Tyskland

  Selskapet MANFRED MAYR, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Skalldyr, krepsdyr, Fisk, Storfe, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Skalldyr, krepsdyr, Fisk, og Storfe bransjene. Det har base i Augsburg, Tyskland.

 5. EURODUNA ROHSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Selskapet EURODUNA ROHSTOFFE GMBH, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, Frukt, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, og Frukt bransjene. Det har base i Barmstedt, Tyskland.

 6. DR. FRITZ EIDEBENZ EIBA-KRAFTFUTTERWERK NACHF. PETER EIDEBENZ KG

  Tyskland

  Selskapet DR. FRITZ EIDEBENZ EIBA-KRAFTFUTTERWERK NACHF. PETER EIDEBENZ KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Svin, Økologiske og dietetiske næringsmidler, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Svin, og Økologiske og dietetiske næringsmidler bransjene. Det har base i Babenhausen, Tyskland.

 7. CHRISTOPH MOOSBRUGGER, AGRAR HANDEL & TRANSPORTE

  Østerrike

  Selskapet CHRISTOPH MOOSBRUGGER, AGRAR HANDEL & TRANSPORTE, er en Distributør, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Mel og semulegryn, Fôr til dyreavl, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Mel og semulegryn, og Fôr til dyreavl bransjene. Det har base i Hörbranz, Østerrike.

 8. FOKUSZ FOTO KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungarn

  Selskapet FOKUSZ FOTO KERESKEDELMI ES SZOLGALTATO KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, Frukt, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, og Frukt bransjene. Det har base i Budapest, Ungarn.

 1. MAZANA PIENSOS COMPUESTOS S.L.

  Spania

  Selskapet MAZANA PIENSOS COMPUESTOS S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Husdyr, Storfe, Svin, Sauer og geiter, Husdyr, Storfe, Svin, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Capella, Spania.

 2. TOPVLEES B.V.

  Nederland

  Selskapet TOPVLEES B.V., som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Sauer og geiter, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Storfe bransjene. Det har base i 'S-Gravenzande, Nederland.

 3. GEGG REISEN LANDESPRODUKTE UND MINERALÖL LAGER- UND HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H.

  Østerrike

  Selskapet GEGG REISEN LANDESPRODUKTE UND MINERALÖL LAGER- UND HANDELSGESELLSCHAFT M.B.H., er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Hagebruk, Planteskoler og skogbruk, Storfe, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Hagebruk, Planteskoler og skogbruk, og Storfe bransjene. Det har base i Wettmannstätten, Østerrike.

 4. LEG „OHRATAL“ GMBH

  Tyskland

  Selskapet LEG „OHRATAL“ GMBH, er en Distributør, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planteskoler og skogbruk, Storfe, Sauer og geiter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planteskoler og skogbruk, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Hohenkirchen, Tyskland.

 5. FREI NETZWERK TECHNIK GMBH

  Tyskland

  Selskapet FREI NETZWERK TECHNIK GMBH, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Storfe, Korn og frø, Frukt, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Korn og frø, Frukt, og Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjene. Det har base i Schwesing, Tyskland.

 6. CHRIST VAN DEN HEUVEL EN ZN. B.V.

  Nederland

  Selskapet CHRIST VAN DEN HEUVEL EN ZN. B.V., som opererer i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjen. Det opererer også i Husdyr, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Husdyr, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Valkenswaard, Nederland.

 7. CONTIFLEISCH GMBH

  Tyskland

  Selskapet CONTIFLEISCH GMBH, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Sauer og geiter, Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Erlangen, Tyskland.

 8. ROLF RASMUSSEN APS

  Danmark

  Selskapet ROLF RASMUSSEN APS, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Svin, Frukt, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Svin, og Frukt bransjene. Det har base i Loegstrup, Danmark.

 9. RAUFUTTERHANDEL HORST LAUSCH

  Tyskland

  Selskapet RAUFUTTERHANDEL HORST LAUSCH, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Landbruk - import/eksport, Meieriprodukter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Landbruk - import/eksport, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Boos, Tyskland.

 10. RVF RAIFFEISEN VIEH UND FLEISCH HESSEN E.G.

  Tyskland

  Selskapet RVF RAIFFEISEN VIEH UND FLEISCH HESSEN E.G., er en Distributør, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Skalldyr, krepsdyr, Fisk, Storfe, Svin, Skalldyr, krepsdyr, Fisk, Storfe, og Svin bransjene. Det har base i Bad Hersfeld, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Storfe - Import eksport

Antall resultater

11 552 Bedrifter