• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • storfe

Resultater for

Storfe - Import eksport

 1. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Selskapet KURT NISGAARD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppdrett - import/eksport bransjen. Det opererer også i Melkekyr, Storfe, Svin, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Melkekyr, og minks bransjene. Det har base i Skjern, Danmark.

 2. JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet JÖRG LIESKE FLEISCHHANDEL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe bransjen. Det har base i Recklinghausen, Tyskland.

 3. EUROPEAN GULF COMPANY

  Nederland

  Selskapet EUROPEAN GULF COMPANY, er en Forhandler, som opererer i Sau - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Dyr og oppdrett, Storfe, Dyr og oppdrett, halal delicatessen meats, wholesale meats, og Storfe bransjene. Det har base i Rotterdam, Nederland.

 4. CASTELLANA DE CARNES SA

  Spania

  Selskapet CASTELLANA DE CARNES SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, beef, veal, og fresh butchered products bransjene. Det har base i Valladolid, Spania.

 5. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Selskapet ZOOFACHMARKT - MARCHE, er en Distributør, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Svin, Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Svin bransjene. Det har base i Heinsberg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. EURL LE LIEVRE LUC

  Frankrike

  Selskapet EURL LE LIEVRE LUC, er en Forhandler, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Slaktestorfe og -kalver, Melkekyr, cattle for slaughter, breeding cattle, Slaktestorfe og -kalver, og Melkekyr bransjene. Det har base i Le Roc Saint Andre, Frankrike.

 2. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Selskapet ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, er en Detaljist, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, Sauer og geiter, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Lohfelden, Tyskland.

 3. BOONEN

  Belgia

  Selskapet BOONEN, er en Forhandler, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i milk cows, Heifers, bulls, og horses for slaughter bransjene. Det har base i Hotton, Belgia.

 4. OBIONE

  Frankrike

  Selskapet OBIONE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe bransjen. Det har base i Mâcon, Frankrike.

 5. ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Selskapet ALPENVIEH IMPORT-EXPORT GMBH, er en Forhandler, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Materiale til catering og restauranter, bulls, bulls for reproduction, og Materiale til catering og restauranter bransjene. Det har base i Ottobrunn, Tyskland.

 1. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugal

  Selskapet SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., er en Distributør, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Storfe, Landbruk - tjenester, reproduction swines, Storfe, og Landbruk - tjenester bransjene. Det har base i Sintra, Portugal.

 2. MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS

  Frankrike

  Selskapet MONTBELIARDE SELECTION - LA COMTOISE MLS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe bransjen. Det har base i Montrond, Frankrike.

 1. WANGA FARM

  Tyskland

  Selskapet WANGA FARM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Heifers, og bulls bransjene. Det har base i Ottobrunn, Tyskland.

 2. MOORMANN-SCHMITZ GMBH

  Tyskland

  Selskapet MOORMANN-SCHMITZ GMBH, er en Distributør, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Fibervekster, Landbruk - import/eksport, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Fibervekster, og Landbruk - import/eksport bransjene. Det har base i Kluse, Tyskland.

 3. JOSEF SCHÄFERS

  Tyskland

  Selskapet JOSEF SCHÄFERS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Storfe, Svin, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Fisk, Storfe, Svin, og Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt bransjene. Det har base i Lichtenau, Tyskland.

 4. SÜDGETREIDE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet SÜDGETREIDE GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Landbruk - import/eksport, Meieriprodukter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Landbruk - import/eksport, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Weisweil, Tyskland.

 5. ANTELUPI S.R.L.

  Italia

  Selskapet ANTELUPI S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Svin, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Barcellona Pozzo Di Gotto, Italia.

 6. SICA DE GESTION DU MARCHE DE CORBIGNY

  Frankrike

  Selskapet SICA DE GESTION DU MARCHE DE CORBIGNY, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, og Svin bransjene. Det har base i Corbigny, Frankrike.

 7. WINFRIED KLÄNE-MENKE AGRAR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet WINFRIED KLÄNE-MENKE AGRAR GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Hagebruk, Planteskoler og skogbruk, Storfe, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Hagebruk, Planteskoler og skogbruk, og Storfe bransjene. Det har base i Cloppenburg, Tyskland.

 8. VIEHHANDLUNG KLINGER E.K.

  Tyskland

  Selskapet VIEHHANDLUNG KLINGER E.K., er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Höchstädt, Tyskland.

 1. GENES DIFFUSION GMBH

  Tyskland

  Selskapet GENES DIFFUSION GMBH, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planteskoler og skogbruk, Storfe, Sauer og geiter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Planteskoler og skogbruk, Storfe, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Schüttorf, Tyskland.

 2. REBBE DIENSTLEISTUNGS GMBH

  Tyskland

  Selskapet REBBE DIENSTLEISTUNGS GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Hagebruk, Planteskoler og skogbruk, Storfe, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Hagebruk, Planteskoler og skogbruk, og Storfe bransjene. Det har base i Borchen, Tyskland.

 3. KRATZ & RENNER OHG

  Tyskland

  Selskapet KRATZ & RENNER OHG, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Egg, Meieriprodukter, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Egg, og Meieriprodukter bransjene. Det har base i Pocking, Tyskland.

 4. LF VOGTLAND AGA GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet LF VOGTLAND AGA GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Hagebruk, Planteskoler og skogbruk, Storfe, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Hagebruk, Planteskoler og skogbruk, og Storfe bransjene. Det har base i Gera, Tyskland.

 5. HANS-HEINRICH BRODERSEN MAST KG

  Tyskland

  Selskapet HANS-HEINRICH BRODERSEN MAST KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Hagebruk, Planteskoler og skogbruk, Storfe, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Hagebruk, Planteskoler og skogbruk, og Storfe bransjene. Det har base i Sieverstedt, Tyskland.

 6. FRANZ CHRIST

  Østerrike

  Selskapet FRANZ CHRIST, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Landbruk - import/eksport, Mel og semulegryn, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Landbruk - import/eksport, og Mel og semulegryn bransjene. Det har base i Kittsee, Østerrike.

 7. WALTER SCHEINECKER GES.MBH

  Østerrike

  Selskapet WALTER SCHEINECKER GES.MBH, er en Forhandler, som opererer i Skalldyr, krepsdyr bransjen. Det opererer også i Fisk, Storfe, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Fisk, Storfe, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Svin - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Steinerkirchen, Østerrike.

 8. INGENIEURBÜRO JÜRGEN SIMON - OPTIMIERUNG VON EINKAUFSPREISEN, KOSTEN UND BESTÄNDEN

  Tyskland

  Selskapet INGENIEURBÜRO JÜRGEN SIMON - OPTIMIERUNG VON EINKAUFSPREISEN, KOSTEN UND BESTÄNDEN, er en Tjenesteyter, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Frukt, Storfe, og Svin bransjene. Det har base i Gaildorf, Tyskland.

 9. RAIFFEISEN HANDEL & LAGERHAUS GMBH

  Tyskland

  Selskapet RAIFFEISEN HANDEL & LAGERHAUS GMBH, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, Frukt, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, og Frukt bransjene. Det har base i Salzwedel, Tyskland.

 10. FERDINAND KIMMERL E.U.

  Østerrike

  Selskapet FERDINAND KIMMERL E.U., er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Hagebruk, Storfe, Landbruk - import/eksport, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Hagebruk, Storfe, og Landbruk - import/eksport bransjene. Det har base i Schwechat, Østerrike.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis