• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • svin

Resultater for

Svin - Import eksport

 1. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Selskapet KURT NISGAARD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppdrett - import/eksport bransjen. Det opererer også i Melkekyr, Storfe, Svin, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Melkekyr, og minks bransjene. Det har base i Skjern, Danmark.

 2. AMISY PIG FARMING EQUIPMENT

  Kina

  Selskapet AMISY PIG FARMING EQUIPMENT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det har base i Zhengzhou, Kina.

 3. PLACAS VERDES

  Spania

  Selskapet PLACAS VERDES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i farms bransjene. Det har base i Zaragoza, Spania.

 4. PORCS ET PORCELETS

  Spania

  Selskapet PORCS ET PORCELETS, er en Tjenesteyter, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Sanering av vann, livestock, Sanering av vann, waste water disinfection, og drinking water - function bransjene. Det har base i El Palau D' Anglesola-Lleida, Spania.

 5. N.V. RANDERS A/S

  Danmark

  Selskapet N.V. RANDERS A/S, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Transport av dyr, Landbruk - import/eksport, Svin - slaktekjøtt, Transport av dyr, Landbruk - import/eksport, og Svin - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Randers Nv, Danmark.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. FIERENS MENGVOEDERS

  Belgia

  Selskapet FIERENS MENGVOEDERS, er en Distributør, som opererer i Fôr til dyreavl bransjen. Det opererer også i Svin, pellet feeds, Svin, og cereals bransjene. Det har base i Temse, Belgia.

 2. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Selskapet ZOOFACHMARKT - MARCHE, er en Distributør, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Svin, Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Svin bransjene. Det har base i Heinsberg, Tyskland.

 3. PRIMARY DIETS

  Storbritannia

  Selskapet PRIMARY DIETS, er en Multi-Category, som opererer i Fôr til dyreavl bransjen. Det opererer også i Svin, food for animals and zootechnics, Svin, og Feed fodder for piglets bransjene. Det har base i Ripon, Storbritannia.

 4. DELAVI

  Belgia

  Selskapet DELAVI, er en Forhandler, som opererer i Svin - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Svin, Svin, carcasses, og meats bransjene. Det har base i Tielt, Belgia.

 5. INTERPORC

  Nederland

  Selskapet INTERPORC, er en Forhandler, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, og pork bransjene. Det har base i Haghorst, Nederland.

 1. BHZP GMBH

  Tyskland

  Selskapet BHZP GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i sow insemination bransjene. Det har base i Dahlenburg, Tyskland.

 2. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  Selskapet 1VITAL-FLEISCH GMBH, er en Forhandler, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst kjøtt, og Fryst og dypfryst kjøtt bransjene. Det har base i Speyer, Tyskland.

 1. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Selskapet ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, er en Detaljist, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, Sauer og geiter, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Lohfelden, Tyskland.

 2. ETTAROETICO

  Italia

  Selskapet ETTAROETICO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det har base i Corbetta, Italia.

 3. PORC MERCATUS APS

  Danmark

  Selskapet PORC MERCATUS APS, er en Forhandler, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - import/eksport, Svin - slaktekjøtt, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Næringsmidler - import/eksport, Svin - slaktekjøtt, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og livestock bransjene. Det har base i Tommerup, Danmark.

 4. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugal

  Selskapet SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., er en Distributør, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Storfe, Landbruk - tjenester, reproduction swines, Storfe, og Landbruk - tjenester bransjene. Det har base i Sintra, Portugal.

 5. BREEDERS OF DENMARK A/S

  Danmark

  Selskapet BREEDERS OF DENMARK A/S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Oppdrett - import/eksport, og Oppdrett - import/eksport bransjene. Det har base i Haderslev, Danmark.

 6. G E BAKER UK LTD

  Storbritannia

  Selskapet G E BAKER UK LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i plastic panels bransjene. Det har base i Bury St. Edmunds, Storbritannia.

 7. BRUMICOLD

  Spania

  Selskapet BRUMICOLD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det har base i Algarrobo, Spania.

 8. ABERAETABLISSEMENTS ABERA

  Frankrike

  Selskapet ABERAETABLISSEMENTS ABERA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det har base i Saint-Brice-En-Cogles, Frankrike.

 1. EVERS VIEHHANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Selskapet EVERS VIEHHANDELSGESELLSCHAFT MBH, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Storfe, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Sauer og geiter, Storfe, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Husdyr bransjene. Det har base i Ahlden, Tyskland.

 2. DRESSURPFERDETEAM WALDFRIED GMBH

  Tyskland

  Selskapet DRESSURPFERDETEAM WALDFRIED GMBH, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, Frukt, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, og Frukt bransjene. Det har base i Frankfurt, Tyskland.

 3. RINDERZUCHTVERBAND SALZBURG-ERZEUGERGEMEINSCHAFT FÜR ZUCHT- UND NUTZRINDER

  Østerrike

  Selskapet RINDERZUCHTVERBAND SALZBURG-ERZEUGERGEMEINSCHAFT FÜR ZUCHT- UND NUTZRINDER, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Svin, Frukt, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Svin, og Frukt bransjene. Det har base i Maishofen, Østerrike.

 4. KEYTRADE AG

  Sveits

  Selskapet KEYTRADE AG, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Frukt, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Korn og frø, Svin, Frukt, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Korn og frø, og Svin bransjene. Det har base i Thalwil, Sveits.

 5. EURODUNA ROHSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Selskapet EURODUNA ROHSTOFFE GMBH, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, Frukt, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, og Frukt bransjene. Det har base i Barmstedt, Tyskland.

 6. AGRARPRODUKTE LÖBNITZ GMBH

  Tyskland

  Selskapet AGRARPRODUKTE LÖBNITZ GMBH, er en Forhandler, som opererer i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster bransjen. Det opererer også i Ferske grønnsaker, Frukt, Svin, Frukt og grønnsaker - import/eksport, Ferske grønnsaker, Frukt, Svin, og Frukt og grønnsaker - import/eksport bransjene. Det har base i Löbnitz, Tyskland.

 7. LUNDERLAND-TIERFUTTER GMBH

  Tyskland

  Selskapet LUNDERLAND-TIERFUTTER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Skalldyr, krepsdyr, Fisk, Svin, Økologiske og dietetiske næringsmidler, Skalldyr, krepsdyr, Fisk, Svin, og Økologiske og dietetiske næringsmidler bransjene. Det har base i Salzwedel, Tyskland.

 8. PAUL ROTTMANN GMBH

  Tyskland

  Selskapet PAUL ROTTMANN GMBH, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Storfe, Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Storfe, Svin, Husdyr, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Ahaus, Tyskland.

 9. UEG HOHENLOHE FRANKEN W.V.

  Tyskland

  Selskapet UEG HOHENLOHE FRANKEN W.V., er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Bopfingen, Tyskland.

 10. B. LENZ

  Tyskland

  Selskapet B. LENZ, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Fisk, Svin, Økologiske og dietetiske næringsmidler, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Fisk, Svin, og Økologiske og dietetiske næringsmidler bransjene. Det har base i Bückeburg, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis