• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • svin

Resultater for

Svin - Import eksport

 1. KURT NISGAARD

  Danmark

  Verified by europages badge

  Selskapet KURT NISGAARD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppdrett - import/eksport bransjen. Det opererer også i Melkekyr, Storfe, Svin, Breeding livestock, Danish Dairy Cattle, Heifers and heifer calves, Red Danish Dairy Cattle, Melkekyr, og minks bransjene. Det har base i Skjern, Danmark.

 2. AMISY PIG FARMING EQUIPMENT

  Kina

  Selskapet AMISY PIG FARMING EQUIPMENT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det har base i Zhengzhou, Kina.

 3. PLACAS VERDES

  Spania

  Selskapet PLACAS VERDES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i farms bransjene. Det har base i Zaragoza, Spania.

 4. PORCS ET PORCELETS

  Spania

  Selskapet PORCS ET PORCELETS, er en Tjenesteyter, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Sanering av vann, livestock, Sanering av vann, waste water disinfection, og drinking water - function bransjene. Det har base i El Palau D' Anglesola-Lleida, Spania.

 5. BHZP GMBH

  Tyskland

  Selskapet BHZP GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i sow insemination bransjene. Det har base i Dahlenburg, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. G E BAKER UK LTD

  Storbritannia

  Selskapet G E BAKER UK LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i plastic panels bransjene. Det har base i Bury St. Edmunds, Storbritannia.

 2. ETTAROETICO

  Italia

  Selskapet ETTAROETICO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det har base i Corbetta, Italia.

 3. PRIMARY DIETS

  Storbritannia

  Selskapet PRIMARY DIETS, er en Multi-Category, som opererer i Fôr til dyreavl bransjen. Det opererer også i Svin, food for animals and zootechnics, Svin, og Feed fodder for piglets bransjene. Det har base i Ripon, Storbritannia.

 4. INTERPORC

  Nederland

  Selskapet INTERPORC, er en Forhandler, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt, og pork bransjene. Det har base i Haghorst, Nederland.

 5. ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH

  Tyskland

  Selskapet ZVE ZUCHTVIEH-EXPORT GMBH, er en Detaljist, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, Sauer og geiter, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Husdyr, Svin, og Sauer og geiter bransjene. Det har base i Lohfelden, Tyskland.

 1. PORC MERCATUS APS

  Danmark

  Selskapet PORC MERCATUS APS, er en Forhandler, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - import/eksport, Svin - slaktekjøtt, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Næringsmidler - import/eksport, Svin - slaktekjøtt, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og livestock bransjene. Det har base i Tommerup, Danmark.

 2. SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A.

  Portugal

  Selskapet SUIGRANJA - SOCIEDADE AGRICOLA, S.A., er en Distributør, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Storfe, Landbruk - tjenester, reproduction swines, Storfe, og Landbruk - tjenester bransjene. Det har base i Sintra, Portugal.

 1. FIERENS MENGVOEDERS

  Belgia

  Selskapet FIERENS MENGVOEDERS, er en Distributør, som opererer i Fôr til dyreavl bransjen. Det opererer også i Svin, pellet feeds, Svin, og cereals bransjene. Det har base i Temse, Belgia.

 2. 1VITAL-FLEISCH GMBH

  Tyskland

  Selskapet 1VITAL-FLEISCH GMBH, er en Forhandler, som opererer i Svin bransjen. Det opererer også i Fryst og dypfryst kjøtt, og Fryst og dypfryst kjøtt bransjene. Det har base i Speyer, Tyskland.

 3. DELAVI

  Belgia

  Selskapet DELAVI, er en Forhandler, som opererer i Svin - slaktekjøtt bransjen. Det opererer også i Svin, Svin, carcasses, og meats bransjene. Det har base i Tielt, Belgia.

 4. ZOOFACHMARKT - MARCHE

  Tyskland

  Selskapet ZOOFACHMARKT - MARCHE, er en Distributør, som opererer i Sauer og geiter bransjen. Det opererer også i Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Svin, Storfe, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, og Svin bransjene. Det har base i Heinsberg, Tyskland.

 5. ABERAETABLISSEMENTS ABERA

  Frankrike

  Selskapet ABERAETABLISSEMENTS ABERA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det har base i Saint-Brice-En-Cogles, Frankrike.

 6. BRUMICOLD

  Spania

  Selskapet BRUMICOLD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Svin bransjen. Det har base i Algarrobo, Spania.

 7. GAMBER PRODUCE LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet GAMBER PRODUCE LIMITED, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, Frukt, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, og Frukt bransjene. Det har base i Ross-On-Wye, Storbritannia.

 8. P L A N - I T INH. CLAUDIA BRUCKNER

  Tyskland

  Selskapet P L A N - I T INH. CLAUDIA BRUCKNER, er en Forhandler, som opererer i Frukt bransjen. Det opererer også i Storfe, Svin, Naturlige tekstilfibre, Tekstiltråder og -garn, Storfe, Svin, Naturlige tekstilfibre, og Tekstiltråder og -garn bransjene. Det har base i Sünching, Tyskland.

 1. ALEXANDER HARLEY SEEDS LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet ALEXANDER HARLEY SEEDS LIMITED, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Storfe, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Frukt, Storfe, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, og Frukt bransjene. Det har base i Kinross, Storbritannia.

 2. PETERS COMMODITIES LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet PETERS COMMODITIES LIMITED, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, Frukt, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, og Frukt bransjene. Det har base i Southend-On-Sea, Storbritannia.

 3. FRANZ KOOPS LANDHANDEL KG

  Tyskland

  Selskapet FRANZ KOOPS LANDHANDEL KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Fisk, Svin, Mel og semulegryn, Fôr til dyreavl, Fisk, Svin, Mel og semulegryn, og Fôr til dyreavl bransjene. Det har base i Bakum, Tyskland.

 4. BRINKMAN HUNGARY KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG

  Ungarn

  Selskapet BRINKMAN HUNGARY KERESKEDELMI KORLATOLT FELELOSSEGU TARSASAG, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, Frukt, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Svin, Storfe, og Frukt bransjene. Det har base i Hodmezovasarhely, Ungarn.

 5. PURKHAUSER GMBH

  Østerrike

  Selskapet PURKHAUSER GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Wolkersdorf Im Weinviertel, Østerrike.

 6. KRONI

  Sveits

  Selskapet KRONI, er en Distributør, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Fisk, Svin, Økologiske og dietetiske næringsmidler, Mel og semulegryn, Fisk, Svin, Økologiske og dietetiske næringsmidler, og Mel og semulegryn bransjene. Det har base i Altstätten, Sveits.

 7. CAPO`S TIERKOST GMBH

  Tyskland

  Selskapet CAPO`S TIERKOST GMBH, er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Skalldyr, krepsdyr, Fisk, Svin, Mel og semulegryn, Skalldyr, krepsdyr, Fisk, Svin, og Mel og semulegryn bransjene. Det har base i Marienheide, Tyskland.

 8. INTERNATIONALE VIEHTRANSPORTE DIRK SCHULTZ

  Tyskland

  Selskapet INTERNATIONALE VIEHTRANSPORTE DIRK SCHULTZ, er en Tjenesteyter, som opererer i Storfe bransjen. Det opererer også i Sauer og geiter, Svin, Husdyr, Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett, Sauer og geiter, Svin, Husdyr, og Fjærkre, kaniner og vilt - oppdrett bransjene. Det har base i Silberstedt, Tyskland.

 9. SCHLACHTHOF ARTMAYR GES.M.B.H.

  Østerrike

  Selskapet SCHLACHTHOF ARTMAYR GES.M.B.H., er en Forhandler, som opererer i Fisk bransjen. Det opererer også i Storfe, Svin, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, Svin - slaktekjøtt, Storfe, Svin, Slaktekjøtt og ferskt fjærkrekjøtt, og Svin - slaktekjøtt bransjene. Det har base i Schlierbach, Østerrike.

 10. VIEHHANDLUNG KLINGER E.K.

  Tyskland

  Selskapet VIEHHANDLUNG KLINGER E.K., er en Forhandler, som opererer i Korn og frø bransjen. Det opererer også i Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, Svin, Grønnsaker, spiselige rot- og knollvekster, Storfe, Sauer og geiter, og Svin bransjene. Det har base i Höchstädt, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis