• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • tørrdokker

Resultater for

Tørrdokker - Import eksport

 1. C.N.A. S.R.L.

  Italia

  Selskapet C.N.A. S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i San Mauro Pascoli, Italia.

 2. VDV S.R.L.

  Italia

  Selskapet VDV S.R.L., som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Venezia, Italia.

 3. FOR SEA S.R.L.

  Italia

  Selskapet FOR SEA S.R.L., som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Ravenna, Italia.

 4. I.M.S. S.R.L.

  Italia

  Selskapet I.M.S. S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i TRIESTE, Italia.

 5. NAUTICA COSTA S.R.L.

  Italia

  Selskapet NAUTICA COSTA S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Monforte San Giorgio, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. MMS SHIP REPAIR AND DRY DOCK CO. LTD

  Storbritannia

  Selskapet MMS SHIP REPAIR AND DRY DOCK CO. LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, og Tørrdokker bransjene. Det har base i Hull, Storbritannia.

 2. GENARAL WORKS S.R.L.

  Italia

  Selskapet GENARAL WORKS S.R.L., som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Viareggio, Italia.

 3. LOADING SYSTEMS OFFICES B.V.

  Nederland

  Selskapet LOADING SYSTEMS OFFICES B.V., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, og Tørrdokker bransjene. Det har base i Lelystad, Nederland.

 4. CINQUEPALMI FRANCESCO

  Italia

  Selskapet CINQUEPALMI FRANCESCO, er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Mola Di Bari, Italia.

 5. YATLIFT

  Tyrkia

  Selskapet YATLIFT, er en Tjenesteyter, som opererer i Tørrdokker bransjen. Det har base i Bodrum, Tyrkia.

 1. FAGGIANI SUSI

  Italia

  Selskapet FAGGIANI SUSI, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Forsikringsmegler, Tørrdokker, Forsikringsmegler, og Tørrdokker bransjene. Det har base i Latisana, Italia.

 2. LO COCO FRANCESCO

  Italia

  Selskapet LO COCO FRANCESCO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Santa Flavia, Italia.

 1. CANTIERE NAVALE MARINA DI NETTUNO S.R.L.

  Italia

  Selskapet CANTIERE NAVALE MARINA DI NETTUNO S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Nettuno, Italia.

 2. LYMINGTON MARINA LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet LYMINGTON MARINA LIMITED, er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, og Tørrdokker bransjene. Det har base i Lymington, Storbritannia.

 3. SHIPPING SERVICES S.R.L.

  Italia

  Selskapet SHIPPING SERVICES S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Palermo, Italia.

 4. NAUTICA SERVICE DI MARINO ALESSANDRO

  Italia

  Selskapet NAUTICA SERVICE DI MARINO ALESSANDRO, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Agropoli, Italia.

 5. F.M. S.R.L.

  Italia

  Selskapet F.M. S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Camaiore, Italia.

 6. LA MARITTIMA DI FERRI MASSIMO

  Italia

  Selskapet LA MARITTIMA DI FERRI MASSIMO, er en Underleverandør, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Livorno, Italia.

 7. ARTENAUTICA S N C DI MATTANA ROBERTO E ZAMBONI ADRIANO

  Italia

  Selskapet ARTENAUTICA S N C DI MATTANA ROBERTO E ZAMBONI ADRIANO, er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Loreo, Italia.

 8. TECNASERVICE S.R.L.

  Italia

  Selskapet TECNASERVICE S.R.L., er en Underleverandør, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Augusta, Italia.

 1. KHERSON STATE PLANT PALLADA

  Ukraina

  Selskapet KHERSON STATE PLANT PALLADA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tørrdokker bransjen. Det opererer også i dry docks, og Dockyards bransjene. Det har base i Kherson, Ukraina.

 2. CAR.MET S.R.L.

  Italia

  Selskapet CAR.MET S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Livorno, Italia.

 3. GESTIONE BACINI S.P.A.

  Italia

  Selskapet GESTIONE BACINI S.P.A., er en Tjenesteyter, som opererer i Skip - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, Skipsverft - reparasjon og vedlikehold, Tørrdokker, og Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjene. Det har base i Livorno, Italia.

 4. RICKMERS LLOYD DOCKBETRIEB GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet RICKMERS LLOYD DOCKBETRIEB GMBH & CO. KG, er en Tjenesteyter, som opererer i Skipsverft - reparasjon og vedlikehold bransjen. Det opererer også i Tørrdokker, og Tørrdokker bransjene. Det har base i Bremerhaven, Tyskland.

 5. B&B DI BUCCI SIMONE

  Italia

 6. NAUTICA DEL GOLFO S.R.L.

  Italia

 7. ' BOAT SERVICE ' DI FINOCCHIARO SALVATORE & BIASI LEONARDO S.A.S.

  Italia

 8. HEATECH DI ALESSANDRO BORELLA

  Italia

 9. NAVAL MAR S.R.L.

  Italia

 10. MX BADAPTERING APS

  Danmark

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis