• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • tilbehør av metall

Resultater for

Tilbehør av metall - Import eksport

 1. JIT HOMES COMPANY LIMITED

  Kina

  Verified by europages badge

  JIT Homes Co. is comprehensively engaged in the R&D, manufacture and distribution of glass hardware. We focus on swing glass door hardware, frameless shower door hardware, point-fixed fittings, sliding door systems and structural glass hardware including patch fittings, glass door rails, glass wedge systems, floor springs, handles, shower hinges, glass clamps, knobs, towel bars, stay bars, screen seals, spigots, shower stabilizers, glazing channels, pivoting hardware, locks, door hinges, sliding door fittings, stacking door accessories, spider fittings... A customer-centric, integrity management as the starting point to improve the quality of the focal points, replying on science and technology, continuous innovation is the target of JIT Homes that has consistently adhered to.

 2. SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H.

  Østerrike

  Verified by europages badge

  Selskapet SIRO BESCHLÄGE- U. METALLWARENFABRIK GES.M.B.H., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilbehør av metall bransjen. Det har base i Ternberg, Østerrike.

 3. ANGLO STAINLESS LTD

  Storbritannia

  Verified by europages badge

  Selskapet ANGLO STAINLESS LTD, er en Distributør, som opererer i Tilbehør av metall bransjen. Det opererer også i Armaturklemmer, low-pressure fittings, high pressure fittings, PTFE gaskets, metal pipe fittings, Stainless steel flanges, stainless steel fixing items, pipe fittings, og Stainless-steel pipe bends bransjene. Det har base i Dewsbury, Storbritannia.

 4. ENKA METAL, CONSULTATION, PROJECT MANAGEMENT, MANUFACTURING

  Tyrkia

  Selskapet ENKA METAL, CONSULTATION, PROJECT MANAGEMENT, MANUFACTURING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Maskinverktøy til bearbeiding av metall - deler og tilbehør bransjen. Det opererer også i Tilbehør av metall, brass pipes, technical consultants in mechanical engineering, business start-up management, og Tilbehør av metall bransjene. Det har base i Bursa, Tyrkia.

 5. DORMAKABA BELGIUM

  Belgia

  Selskapet DORMAKABA BELGIUM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilbehør av metall bransjen. Det har base i Brugge, Belgia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN

  Tsjekkia

  Selskapet ING.MILAN NOVOTNÝ-STEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilbehør av metall bransjen. Det opererer også i Beslag til møbler, Kobber- og jernbeslag til møbler, Beslag til møbler, og Kobber- og jernbeslag til møbler bransjene. Det har base i Přeštice, Tsjekkia.

 2. HANS-PETER HUMMEL E. K.

  Tyskland

  Selskapet HANS-PETER HUMMEL E. K., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilbehør av metall bransjen. Det har base i Legau, Tyskland.

 3. ACIERIES DE BONPERTUIS

  Frankrike

  Selskapet ACIERIES DE BONPERTUIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilbehør av metall bransjen. Det har base i Apprieu, Frankrike.

 4. SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE

  Frankrike

  Selskapet SOCIETE DU JOINT ET PLASTIQUE, er en Forhandler, som opererer i Leie av industrielt utstyr bransjen. Det opererer også i Armaturklemmer, Tilbehør av metall, rings, Armaturklemmer, joints, og Tilbehør av metall bransjene. Det har base i Grand Couronne, Frankrike.

 5. KD-BESCHLÄGE

  Tyskland

  Selskapet KD-BESCHLÄGE, er en Distributør, som opererer i Tilbehør av metall bransjen. Det opererer også i air conditioning, og bow handles bransjene. Det har base i Wuppertal, Tyskland.

 1. NEXA S.P.A.

  Italia

  Selskapet NEXA S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ekspansjonsledd av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Ekspansjonsledd av ikke-jernholdig metall, Tilbehør av metall, Ekspansjonsledd av ikke-jernholdig metall, og Tilbehør av metall bransjene. Det har base i Zocco Di Erbusco, Italia.

 2. JOAQUIM MACHADO LDA

  Portugal

  Selskapet JOAQUIM MACHADO LDA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilbehør av metall bransjen. Det opererer også i bathroom accessories, stainless steel components for kitchens, accessories for valves, og polishing with spheres bransjene. Det har base i Braga, Portugal.

 1. VITO RIMOLDI SPA

  Italia

  Selskapet VITO RIMOLDI SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilbehør av metall bransjen. Det opererer også i Flat joints, og industrial gaskets bransjene. Det har base i Legnano, Italia.

 2. AXOR INDUSTRY

  Ukraina

  Selskapet AXOR INDUSTRY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilbehør av metall bransjen. Det opererer også i hinges for doors and windows, accessories for pvc window and door frames, pvc windows, og Building - hardware bransjene. Det har base i Dnipro, Ukraina.

 3. FITING SZR

  Serbia

  Selskapet FITING SZR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilbehør av metall bransjen. Det opererer også i iso fittings, brass die-casting, Plumbing fittings - non-ferrous metal, og brass valves bransjene. Det har base i Novi Sad, Serbia.

 4. ANUBA AG

  Tyskland

  Selskapet ANUBA AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bolter bransjen. Det opererer også i Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, Jernvarer til industrielle formål, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, og Jernvarer til industrielle formål bransjene. Det har base i Vöhrenbach, Tyskland.

 5. ANFT GMBH

  Tyskland

  Selskapet ANFT GMBH, er en Forhandler, som opererer i Bolter bransjen. Det opererer også i Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, Jernvarer til industrielle formål, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, og Jernvarer til industrielle formål bransjene. Det har base i Geldern, Tyskland.

 6. RICHARD MALZAHN

  Tyskland

  Selskapet RICHARD MALZAHN, er en Forhandler, som opererer i Stål og metaller - maskinell bearbeiding bransjen. Det opererer også i Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, og Tilbehør av metall bransjene. Det har base i Kempen, Tyskland.

 7. MESSING ZAWADSKI

  Tyskland

  Selskapet MESSING ZAWADSKI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Lettmetallkonstruksjon bransjen. Det opererer også i Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, og Tilbehør av metall bransjene. Det har base i Berlin, Tyskland.

 8. KARL STREHLE INH. DIETMAR STREHLE

  Tyskland

  Selskapet KARL STREHLE INH. DIETMAR STREHLE, er en Distributør, som opererer i Lettmetallkonstruksjon bransjen. Det opererer også i Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, og Tilbehør av metall bransjene. Det har base i Mayen, Tyskland.

 1. ROCA INDUSTRY AB DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Selskapet ROCA INDUSTRY AB DEUTSCHLAND, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bolter bransjen. Det opererer også i Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, Jernvarer til industrielle formål, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, og Jernvarer til industrielle formål bransjene. Det har base i Künzelsau, Tyskland.

 2. COLINGA

  Tyskland

  Selskapet COLINGA, er en Distributør, som opererer i Stål og metaller - maskinell bearbeiding bransjen. Det opererer også i Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, og Tilbehør av metall bransjene. Det har base i Rietberg, Tyskland.

 3. REMONDARY(HK) CO., LTD

  Tyskland

  Selskapet REMONDARY(HK) CO., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bolter bransjen. Det opererer også i Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, Jernvarer til industrielle formål, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, og Jernvarer til industrielle formål bransjene. Det har base i Pforzheim, Tyskland.

 4. HÄFELE GMBH & CO KG

  Tyskland

  Selskapet HÄFELE GMBH & CO KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Håndverktøy uten motor bransjen. Det opererer også i Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, og Tilbehør av metall bransjene. Det har base i Köln, Tyskland.

 5. FA. KLAUS EBERHARD MECHANIK & DESIGNBESCHLÄGE

  Tyskland

  Selskapet FA. KLAUS EBERHARD MECHANIK & DESIGNBESCHLÄGE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål og metaller - maskinell bearbeiding bransjen. Det opererer også i Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, og Tilbehør av metall bransjene. Det har base i Bad Feilnbach, Tyskland.

 6. HÄFELE GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet HÄFELE GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Håndverktøy uten motor bransjen. Det opererer også i Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, og Tilbehør av metall bransjene. Det har base i Naumburg, Tyskland.

 7. PROMSTROYKONSTRUKCIA

  Hviterussland

  Selskapet PROMSTROYKONSTRUKCIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skjøter til slanger av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Karbonholdig stål, Tilbehør av metall, Armaturer til olje og petrokjemi, Rør og slanger av jernholdig metall, Karbonholdig stål, Tilbehør av metall, Armaturer til olje og petrokjemi, og Rør og slanger av jernholdig metall bransjene. Det har base i Minsk, Hviterussland.

 8. BESCHLAG + WERKZEUG STÖCKER GMBH

  Tyskland

  Selskapet BESCHLAG + WERKZEUG STÖCKER GMBH, er en Forhandler, som opererer i Håndverktøy uten motor bransjen. Det opererer også i Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, og Tilbehør av metall bransjene. Det har base i Marktredwitz, Tyskland.

 9. HUWIL LOCKS GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet HUWIL LOCKS GMBH & CO. KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Stål og metaller - maskinell bearbeiding bransjen. Det opererer også i Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, Tilbehør av metall, Bolter, Armaturer - sanitæranlegg, Jernvarer til byggebransjen, og Tilbehør av metall bransjene. Det har base i Eitorf, Tyskland.

 10. BRAUN BESCHLÄGEHANDEL

  Tyskland

  Selskapet BRAUN BESCHLÄGEHANDEL, er en Forhandler, som opererer i Jernvarer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i Tilbehør av metall, Jernvarer til industrielle formål, Møbler - utstyr og tilbehør, Beslag til møbler, Tilbehør av metall, Jernvarer til industrielle formål, Møbler - utstyr og tilbehør, og Beslag til møbler bransjene. Det har base i Pirmasens, Tyskland.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Tilbehør av metall - Import eksport

Antall resultater

5 759 Bedrifter