• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • tilskjæring - tekstiler

Resultater for

Tilskjæring - tekstiler - Import eksport

 1. EUROLASER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Eurolaser is your partner in the world of laser technology, the specialist for laser systems for cutting, engraving and marking of different materials such as acrylic, wood, textiles and plastic films. We provide extensive support from a single source. Our cutting machines are used in the advertising industry, automotive industry, clothing industry, for furniture manufacture and interiors, for membrane keyboards and the electronics industry, for model building and architecture and much more.

 2. MULTI-PLOT EUROPE GMBH

  Tyskland

  Selskapet MULTI-PLOT EUROPE GMBH, er en Forhandler, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det opererer også i Tekstiltrykking - maskiner og utstyr, Blekk, Tekstiltrykking - maskiner og utstyr, Blekk, CAD applications for cutting, og electronic tintometers bransjene. Det har base i Bad Emstal, Tyskland.

 3. GARDINERY INTERNATIONAL

  Romania

  Selskapet GARDINERY INTERNATIONAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det opererer også i Naturlige tekstilfibre, Blandingsstoffer, Naturlige tekstilfibre, og Blandingsstoffer bransjene. Det har base i Cluj-Napoca, Romania.

 4. MIRAMAC MACHINERY

  Tyrkia

  Selskapet MIRAMAC MACHINERY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det har base i Kayseri, Tyrkia.

 5. HAMON

  Frankrike

  Selskapet HAMON, er en Distributør, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det har base i Paris, Frankrike.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. COBBY'S

  Belgia

  Selskapet COBBY'S, er en Forhandler, som opererer i Innsamling og gjenvinning av diverse produkter bransjen. Det opererer også i Overskuddsvarer, Tråder og garn - naturlige tekstiler, Tilskjæring - tekstiler, Stoffer, Overskuddsvarer, Tråder og garn - naturlige tekstiler, Tilskjæring - tekstiler, og Stoffer bransjene. Det har base i Drongen, Belgia.

 2. WILHELM HOLZHAUSER SERVICE E.K.

  Tyskland

  Selskapet WILHELM HOLZHAUSER SERVICE E.K., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det opererer også i Stoffdesign, Stoffdesign, textile machinery, og sample cases bransjene. Det har base i Vierkirchen, Tyskland.

 3. COMHAIRE INTERNATIONAL

  Belgia

  Selskapet COMHAIRE INTERNATIONAL, er en Tjenesteyter, som opererer i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving bransjen. Det opererer også i Tekstiltrykking - maskiner og utstyr, Tilskjæring - tekstiler, Velurisering av tekstiler - maskiner og utstyr, Tekstiltrykking - maskiner og utstyr, Tilskjæring - tekstiler, Velurisering av tekstiler - maskiner og utstyr, og machines for treating and finishing textile fibres bransjene. Det har base i Gent, Belgia.

 4. DKTEX

  Bulgaria

  Selskapet DKTEX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det opererer også i Tekstiler - innsamling og gjenvinning, wadding, stapling textiles and textile products, og Tekstiler - innsamling og gjenvinning bransjene. Det har base i Shipkovo, Bulgaria.

 5. ZUND BENELUX

  Nederland

  Selskapet ZUND BENELUX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det opererer også i cutters, og Cutting system bransjene. Det har base i Eersel, Nederland.

 1. VAELLA MASCHINEN SRL

  Romania

  Selskapet VAELLA MASCHINEN SRL, er en Distributør, som opererer i Symaskiner og tilbehør til industrielle formål bransjen. Det opererer også i Symaskiner til husholdningsbruk, Tilskjæring - tekstiler, Strykejern til industrielle formål, Trikotasje - maskiner og tilbehør, Symaskiner til husholdningsbruk, Tilskjæring - tekstiler, Strykejern til industrielle formål, og Trikotasje - maskiner og tilbehør bransjene. Det har base i Bucuresti, Romania.

 2. SANODOR

  Romania

  Selskapet SANODOR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ulltepper, sengetepper, dyner og dundyner bransjen. Det opererer også i Prêt-à-porter og herrekonfeksjon, Tilskjæring - tekstiler, Prêt-à-porter og damekonfeksjon, Sengetøy, Prêt-à-porter og herrekonfeksjon, Tilskjæring - tekstiler, Prêt-à-porter og damekonfeksjon, og Sengetøy bransjene. Det har base i Piatra Neamt, Romania.

 1. BAJAS INDUSTRIE - DÉCOUPE INDUSTRIELLE

  Frankrike

  Selskapet BAJAS INDUSTRIE - DÉCOUPE INDUSTRIELLE, er en Underleverandør, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det har base i La Clayette, Frankrike.

 2. KONMAKSAN

  Tyrkia

  Selskapet KONMAKSAN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det opererer også i sewing tables bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 3. INTERFASHION PRODESIGN S.R.L.

  Romania

  Selskapet INTERFASHION PRODESIGN S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det opererer også i Ferdigbehandling av tekstiler, Prêt-à-porter og herrekonfeksjon, Prêt-à-porter og damekonfeksjon, Ferdigbehandling av tekstiler, Prêt-à-porter og herrekonfeksjon, og Prêt-à-porter og damekonfeksjon bransjene. Det har base i Bradu, Romania.

 4. STITCHER GMBH SEWING-MACHINES

  Tyskland

  Selskapet STITCHER GMBH SEWING-MACHINES, er en Forhandler, som opererer i Tekstiler - maskiner til bearbeiding, spinning og veving bransjen. Det opererer også i Klær - industrielle maskiner og utstyr, Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, Strikkemaskiner og tilbehør til industrielle formål, Tilskjæring - tekstiler, Klær - industrielle maskiner og utstyr, Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, Strikkemaskiner og tilbehør til industrielle formål, og Tilskjæring - tekstiler bransjene. Det har base i Hagen, Tyskland.

 5. CHARLES SMALL LDA - AGÊNCIA DE MÁQUINAS E PRODUTOS TEXTÊIS

  Portugal

  Selskapet CHARLES SMALL LDA - AGÊNCIA DE MÁQUINAS E PRODUTOS TEXTÊIS, er en Agent/ Representant, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det opererer også i machinery for textile products, Sewing machines for textiles, textile machinery, og textile machinery maintenance bransjene. Det har base i Vila Nova De Famalicão, Portugal.

 6. MERCERIE NET

  Romania

  Selskapet MERCERIE NET, er en Agent/ Representant, som opererer i Symaskiner til husholdningsbruk bransjen. Det opererer også i Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, Strykejern til husholdningsbruk, Tilskjæring - tekstiler, Broderingsmaskiner og tilbehør, Symaskiner og tilbehør til industrielle formål, Strykejern til husholdningsbruk, Tilskjæring - tekstiler, og Broderingsmaskiner og tilbehør bransjene. Det har base i Bucuresti, Romania.

 7. OZBILIM TEXTILE MACHINERY

  Tyrkia

  Selskapet OZBILIM TEXTILE MACHINERY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 8. MARIA KILIC

  Tyrkia

  Selskapet MARIA KILIC, er en Forhandler, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det opererer også i Sengetøy, Bade- og strandhåndklær, Tilbehør til formelle antrekk, Sengetøy, Bade- og strandhåndklær, og Tilbehør til formelle antrekk bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 1. DUO TAILOR SRL

  Romania

  Selskapet DUO TAILOR SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det opererer også i Prêt-à-porter og damekonfeksjon, Prêt-à-porter og herrekonfeksjon, Arbeids- og vernetøy, Nattøy, Prêt-à-porter og damekonfeksjon, Prêt-à-porter og herrekonfeksjon, Arbeids- og vernetøy, og Nattøy bransjene. Det har base i Brad, Romania.

 2. ALPHAFORM AG

  Tyskland

  Selskapet ALPHAFORM AG, som opererer i Optikk - instrumenter bransjen. Det opererer også i Medisinsk og kirurgisk optikk - instrumenter, Tilskjæring - tekstiler, Elektrisitet - apparater, Testutstyr, Medisinsk og kirurgisk optikk - instrumenter, Tilskjæring - tekstiler, Elektrisitet - apparater, og Testutstyr bransjene. Det har base i Feldkirchen, Tyskland.

 3. FREEMAN SCHWABE MACHINERY

  USA

  Selskapet FREEMAN SCHWABE MACHINERY, som opererer i Maskinverktøy til industriell oppskjæring bransjen. Det opererer også i Oppskjæring av papir - maskiner og utstyr, Maskinverktøy til oppskjæring, Tilskjæring - tekstiler, Oppskjæring av plast - maskiner, Oppskjæring av papir - maskiner og utstyr, Maskinverktøy til oppskjæring, Tilskjæring - tekstiler, og Oppskjæring av plast - maskiner bransjene. Det har base i Cincinnati, USA.

 4. OZER MACHINE TEXTILE INDUSTRY TRADE LTD. CO.

  Tyrkia

  Selskapet OZER MACHINE TEXTILE INDUSTRY TRADE LTD. CO., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det opererer også i Textile machine manufacture, og Machine manufacturing bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 5. LAMOTEX

  Belgia

  Selskapet LAMOTEX, er en Forhandler, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det har base i Deerlijk, Belgia.

 6. ZAELLA PARIS

  Frankrike

  Selskapet ZAELLA PARIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det har base i Paris, Frankrike.

 7. AMKODOR O A O

  Hviterussland

  Selskapet AMKODOR O A O, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Klær - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Tilskjæring - tekstiler, og Tilskjæring - tekstiler bransjene. Det har base i Minsk, Hviterussland.

 8. DRACO. GRZEGORZ KAZMIERCZAK

  Polen

  Selskapet DRACO. GRZEGORZ KAZMIERCZAK, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det har base i Koscian, Polen.

 9. NESADI PROTECT SRL

  Romania

  Selskapet NESADI PROTECT SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tilskjæring - tekstiler bransjen. Det opererer også i Bomull - stoffer, og Bomull - stoffer bransjene. Det har base i Stefanesti, Romania.

 10. BEGA CHIM S. A.

  Romania

  Selskapet BEGA CHIM S. A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rengjøringsmidler til husholdningsbruk bransjen. Det opererer også i Tekstiltråder og -garn, Tilskjæring - tekstiler, Lær - artikler til tekniske og medisinske formål, Tekstiltråder og -garn, Tilskjæring - tekstiler, og Lær - artikler til tekniske og medisinske formål bransjene. Det har base i Timisoara, Romania.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis