• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • tjenester til olje- og gassutvinning

Resultater for

Tjenester til olje- og gassutvinning - Import eksport

 1. PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS

  Storbritannia

  Selskapet PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i expert assistance, og lng bransjene. Det har base i London, Storbritannia.

 2. IKPALAND ENTERPRISES

  Storbritannia

  Selskapet IKPALAND ENTERPRISES, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i London, Storbritannia.

 3. IBERGASÓLEOS S.L

  Spania

  Selskapet IBERGASÓLEOS S.L, er en Distributør, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i Badajoz, Spania.

 4. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, er en Distributør, som opererer i Durumhvete bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, Internasjonal handel - rådgivning, Varebørser, Tjenester til olje- og gassutvinning, Internasjonal handel - rådgivning, Varebørser, og Diesel fuel bransjene. Det har base i London, Storbritannia.

 5. LINE X LEVANTE

  Spania

  Selskapet LINE X LEVANTE, er en Distributør, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i fire protection measures, og Erosion protection systems bransjene. Det har base i Alcora, Spania.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. SAND MONITORING SERVICES LTD

  Storbritannia

  Selskapet SAND MONITORING SERVICES LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i Aberdeen, Storbritannia.

 2. FLUID CONTROL OOD

  Bulgaria

  Selskapet FLUID CONTROL OOD, er en Distributør, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i Måleinstrumenter og apparater - regulering av ytelse og strøm, og Måleinstrumenter og apparater - regulering av ytelse og strøm bransjene. Det har base i Sofia, Bulgaria.

 3. ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD

  Storbritannia

  Selskapet ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i Aberdeen, Storbritannia.

 4. ADVENT SERVICES

  Tyskland

  Selskapet ADVENT SERVICES, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i Dissen A.tw, Tyskland.

 5. T.A.H TRADING LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet T.A.H TRADING LIMITED, er en Distributør, som opererer i Sikkerhet på arbeidsplassen - utstyr og materiell bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, og Tjenester til olje- og gassutvinning bransjene. Det har base i Reading, Storbritannia.

 1. PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Ungarn

  Selskapet PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i Brannslokkingsapparater, og Brannslokkingsapparater bransjene. Det har base i Csongrád, Ungarn.

 2. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  Selskapet PETRO GLOBE OIL SERVICES, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Oil - distribution of petroleum fuels, og Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjene. Det har base i Birkirkara, Malta.

 1. FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL

  Tyskland

  Selskapet FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oljer - innsamling og gjenvinning bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, floating oil absorbers, agglomerators, og Tjenester til olje- og gassutvinning bransjene. Det har base i Porta Westfalica, Tyskland.

 2. VERMILION REP SAS

  Frankrike

  Selskapet VERMILION REP SAS, er en Forhandler, som opererer i Petroleumsbrensel og tilsetningsstoffer bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, Oil - distribution of petroleum fuels, petrochemical products, og Tjenester til olje- og gassutvinning bransjene. Det har base i Parentis En Born, Frankrike.

 3. LUXPIPETECH

  Luxembourg

  Selskapet LUXPIPETECH, er en Tjenesteyter, som opererer i Industrirør bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, Pipelines, oil and gas - installations, Tjenester til olje- og gassutvinning, og Metal work bransjene. Det har base i Esch Sur Alzette, Luxembourg.

 4. PBG SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet PBG SP. Z O.O., er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i geophones, og Geology - studies and research bransjene. Det har base i Warszawa, Polen.

 5. INGEGNERE

  Italia

  Selskapet INGEGNERE, er en Distributør, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i soundproofed booths, prefabricated dormers, og water bed lowering for reclamation bransjene. Det har base i Foggia, Italia.

 6. AIR ENERGI

  Storbritannia

  Selskapet AIR ENERGI, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i recruitment bransjene. Det har base i Moscow, Storbritannia.

 7. TERMAGAS

  Spania

  Selskapet TERMAGAS, som opererer i Industriell oppvarming - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Gass og olje - utvinning, Tjenester til olje- og gassutvinning, Butan, Propan, Gass og olje - utvinning, Tjenester til olje- og gassutvinning, Butan, og Propan bransjene. Det har base i ZARAGOZA, Spania.

 8. SWEDPARTS HAMBURG

  Tyskland

  Selskapet SWEDPARTS HAMBURG, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Gass og olje - utvinning, Tjenester til olje- og gassutvinning, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, Gass og olje - utvinning, Tjenester til olje- og gassutvinning, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, og Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 1. OMV-INDOIL D.O.O.

  Kroatia

  Selskapet OMV-INDOIL D.O.O., er en Forhandler, som opererer i Energi og råstoffer - tjenester til industrien bransjen. Det opererer også i Petroleumsbrensel og tilsetningsstoffer, Tjenester til olje- og gassutvinning, Petroleumsbrensel og tilsetningsstoffer, og Tjenester til olje- og gassutvinning bransjene. Det har base i Donji Stupnik, Lucko,Zagreb, Kroatia.

 2. G. H. INTERNATIONAL TRADING SERVICES LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet G. H. INTERNATIONAL TRADING SERVICES LIMITED, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i London, Storbritannia.

 3. MGD WORLDWIDE EXPERT SRL

  Romania

  Selskapet MGD WORLDWIDE EXPERT SRL, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i Turbokompressorer, mechanical and electromechanical indicators for control instruments, gas turbines, Turbokompressorer, og steam turbines bransjene. Det har base i Brasov, Romania.

 4. TANAFT SP ZOO

  Sveits

  Selskapet TANAFT SP ZOO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Gass og olje - utvinning bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, fuel, og Tjenester til olje- og gassutvinning bransjene. Det har base i Warsaw, Sveits.

 5. MEDOLIV S.R.L.

  Italia

  Selskapet MEDOLIV S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Petroleumsbrensel og tilsetningsstoffer bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, industrial vegetable oils, og Tjenester til olje- og gassutvinning bransjene. Det har base i Imperia, Italia.

 6. TERRA ENVIRONMENTAL

  Romania

  Selskapet TERRA ENVIRONMENTAL, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i Medias, Romania.

 7. RAFFINERIA DI ROMA S.P.A.

  Italia

  Selskapet RAFFINERIA DI ROMA S.P.A., er en Tjenesteyter, som opererer i Petroleumsbrensel og tilsetningsstoffer bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, natural asphalt rock, og Tjenester til olje- og gassutvinning bransjene. Det har base i Roma, Italia.

 8. ALMA PETROLI S.P.A.

  Italia

  Selskapet ALMA PETROLI S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Petroleumsbrensel og tilsetningsstoffer bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, natural asphalt rock, og Tjenester til olje- og gassutvinning bransjene. Det har base i Ravenna, Italia.

 9. MORGAN UTILITIES LTD

  Storbritannia

  Selskapet MORGAN UTILITIES LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Miljø - tjenester bransjen. Det opererer også i Behandling av vann - apparater og installasjoner, Tjenester til olje- og gassutvinning, Behandling av vann - apparater og installasjoner, og Tjenester til olje- og gassutvinning bransjene. Det har base i Rugby, Storbritannia.

 10. JADRANSKI NAFTOVOD D.D..

  Kroatia

  Selskapet JADRANSKI NAFTOVOD D.D.., er en Tjenesteyter, som opererer i Veitransport bransjen. Det opererer også i Petroleumsbrensel og tilsetningsstoffer, Tjenester til olje- og gassutvinning, Petroleumsbrensel og tilsetningsstoffer, og Tjenester til olje- og gassutvinning bransjene. Det har base i Zagreb, Kroatia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Tjenester til olje- og gassutvinning - Import eksport

Antall resultater

5 720 Bedrifter