• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • tjenester til olje- og gassutvinning

Resultater for

Tjenester til olje- og gassutvinning - Import eksport

 1. PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS

  Storbritannia

  Selskapet PETROLEUM DEVELOPMENT CONSULTANTS, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i expert assistance, og lng bransjene. Det har base i London, Storbritannia.

 2. IKPALAND ENTERPRISES

  Storbritannia

  Selskapet IKPALAND ENTERPRISES, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i London, Storbritannia.

 3. PROTOIL TANK FARM

  Antigua og Barbuda

  Selskapet PROTOIL TANK FARM, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i St. John's, Antigua og Barbuda.

 4. IBERGASÓLEOS S.L

  Spania

  Selskapet IBERGASÓLEOS S.L, er en Distributør, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i Badajoz, Spania.

 5. JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet JOHNLEE TRADECORP UK LIMITED, er en Distributør, som opererer i Durumhvete bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, Internasjonal handel - rådgivning, Varebørser, Tjenester til olje- og gassutvinning, Internasjonal handel - rådgivning, Varebørser, og Diesel fuel bransjene. Det har base i London, Storbritannia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL

  Tyskland

  Selskapet FAYENCIT ÖLBINDEMITTEL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oljer - innsamling og gjenvinning bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, floating oil absorbers, agglomerators, og Tjenester til olje- og gassutvinning bransjene. Det har base i Porta Westfalica, Tyskland.

 2. SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD

  India

  Selskapet SLEDGEHAMMER OIL TOOLS PVT. LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i Faridabad, India.

 3. SAND MONITORING SERVICES LTD

  Storbritannia

  Selskapet SAND MONITORING SERVICES LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i Aberdeen, Storbritannia.

 4. PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

  Ungarn

  Selskapet PWENT KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT., er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i Brannslokkingsapparater, og Brannslokkingsapparater bransjene. Det har base i Csongrád, Ungarn.

 5. GOLD MARK EST

  Jemen

  Selskapet GOLD MARK EST, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i water treatment plants with magnetic fields bransjene. Det har base i Sanaa, Jemen.

 1. ES "HIL NYSHANY"

  Turkmenistan

  Selskapet ES "HIL NYSHANY", er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i chamber of commerce and administrative services for trading businesses, manpower, og renewable energy sources bransjene. Det har base i Ashgabat, Turkmenistan.

 2. ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD

  Storbritannia

  Selskapet ACCORD ENERGY SOLUTIONS LTD, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i Aberdeen, Storbritannia.

 1. PETRO GLOBE OIL SERVICES

  Malta

  Selskapet PETRO GLOBE OIL SERVICES, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Chemical and thermal surface treatment - machinery and equipment, Oil - distribution of petroleum fuels, og Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner bransjene. Det har base i Birkirkara, Malta.

 2. JEBENS PETROLEUM ENGINEERING

  USA

  Selskapet JEBENS PETROLEUM ENGINEERING, er en Agent/ Representant, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i Minot, USA.

 3. FLUID CONTROL OOD

  Bulgaria

  Selskapet FLUID CONTROL OOD, er en Distributør, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i Måleinstrumenter og apparater - regulering av ytelse og strøm, og Måleinstrumenter og apparater - regulering av ytelse og strøm bransjene. Det har base i Sofia, Bulgaria.

 4. T.A.H TRADING LIMITED

  Storbritannia

  Selskapet T.A.H TRADING LIMITED, er en Distributør, som opererer i Sikkerhet på arbeidsplassen - utstyr og materiell bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, og Tjenester til olje- og gassutvinning bransjene. Det har base i Reading, Storbritannia.

 5. ADVENT SERVICES

  Tyskland

  Selskapet ADVENT SERVICES, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i Dissen A.tw, Tyskland.

 6. LINE X LEVANTE

  Spania

  Selskapet LINE X LEVANTE, er en Distributør, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i fire protection measures, og Erosion protection systems bransjene. Det har base i Alcora, Spania.

 7. THE ARTUNIS GROUP

  Canada

  Selskapet THE ARTUNIS GROUP, er en Tjenesteyter, som opererer i Bedriftsrådgivning bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, International market entry, Professional advisory services, Tjenester til olje- og gassutvinning, og company organisation consulting bransjene. Det har base i Ottawa, Canada.

 8. CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD.

  India

  Selskapet CRIMSON OIL TOOLS PVT. LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i Oil well casing bransjene. Det har base i Faridabad, India.

 1. LUXPIPETECH

  Luxembourg

  Selskapet LUXPIPETECH, er en Tjenesteyter, som opererer i Industrirør bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, Pipelines, oil and gas - installations, Tjenester til olje- og gassutvinning, og Metal work bransjene. Det har base i Esch Sur Alzette, Luxembourg.

 2. SWEDPARTS HAMBURG

  Tyskland

  Selskapet SWEDPARTS HAMBURG, som opererer i Boring og lodding - utstyr bransjen. Det opererer også i Gass og olje - utvinning, Tjenester til olje- og gassutvinning, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Petrokjemi - installasjoner og utstyr, Gass og olje - utvinning, Tjenester til olje- og gassutvinning, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, og Petrokjemi - installasjoner og utstyr bransjene. Det har base i Hamburg, Tyskland.

 3. LLC VIP DIESEL

  Canada

  Selskapet LLC VIP DIESEL, er en Distributør, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i agricultural diesel fuel bransjene. Det har base i Novgorod, Canada.

 4. VERMILION REP SAS

  Frankrike

  Selskapet VERMILION REP SAS, er en Forhandler, som opererer i Petroleumsbrensel og tilsetningsstoffer bransjen. Det opererer også i Tjenester til olje- og gassutvinning, Oil - distribution of petroleum fuels, petrochemical products, og Tjenester til olje- og gassutvinning bransjene. Det har base i Parentis En Born, Frankrike.

 5. SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD.

  Kina

  Selskapet SHENGLI OIL FIELD RUITE MACHINERY MANUFACTURING CO., LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i Dongying, Kina.

 6. AIR ENERGI

  Storbritannia

  Selskapet AIR ENERGI, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i recruitment bransjene. Det har base i Moscow, Storbritannia.

 7. IME CONTROL DE FLUIDOS, SA DE CV

  Mexico

  Selskapet IME CONTROL DE FLUIDOS, SA DE CV, er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i Villahermosa, Tabasco, Mexico.

 8. PBG SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet PBG SP. Z O.O., er en Tjenesteyter, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i geophones, og Geology - studies and research bransjene. Det har base i Warszawa, Polen.

 9. INGEGNERE

  Italia

  Selskapet INGEGNERE, er en Distributør, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det opererer også i soundproofed booths, prefabricated dormers, og water bed lowering for reclamation bransjene. Det har base i Foggia, Italia.

 10. PSI

  Tunisia

  Selskapet PSI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Tjenester til olje- og gassutvinning bransjen. Det har base i Sfax, Tunisia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Tjenester til olje- og gassutvinning - Import eksport

Antall resultater

5 747 Bedrifter