Italia, Marmirolo
...PASTAPIU er en Type '00' hvetemel for å lage fersk pasta. Med sin utmerkede plastisitet og elastisitet, takket være sitt høye proteininnhold, skiller PASTAPIU seg ut med sin jevne kornstruktur og mindre enn 0,45 % aske, og er dermed ideell for å lage fersk pasta som kan beholde fargen i flere dager. PASTAPIU er den ideelle ingrediensen for å lage tradisjonell fersk pasta i alle sine utallige former og typer, inkludert butterdeig, presset pasta, gnocchi, trofie, og fylte pastaer som ravioli, tortellini, agnoli og mange andre.
Portefølje (56)
Tyskland, Dissen
... bruken. Fordeler i et nøtteskall: Kjøttlignende tekstur etter dine spesifikasjoner Svært allsidig med utmerkede sensoriske egenskaper Kan helles og dermed enkelt doseres Fleksibel i bruk, som en alt-i-ett-løsning eller enkeltløsning (modulært system) Kan kombineres med toppkrydder og FoxMaro® (marinader) Fryse- og tinesikker (egnet for MAP* og frosne matvarer) Enkel å bruke (tilsett vann og olje) MAP = Modifisert Atmosfærepakking Tørre veganske forbindelser Enkel å bruke, allsidige applikasjoner, just-in-time produksjon Enten i tortellini og ravioli, i eller på antipasti (f.eks. chili, squash, aubergine)...
Italia, Brusaporto
...Panzerotti, ravioli tortellini, tortelloni … Freschi primi er produktlinjen på 500g som bringer tradisjonen til bordet og gjør enhver anledning spesiell. Tilgjengelig også: - Ravioli med kjøtt 500g - Panzerotti med gresskar 500g - Tortelloni med ricotta og spinat 500g - Tortelloni med sopp 500g - Tortelloni med spekeskinke 500g - Tortelloni med kjøtt 500g...
Portefølje (10)
Frankrike, Malataverne
...aromaer krydder, hvitløk og konserveringsmiddel sorbinsyre. Kan inneholde nøtter og soyabønner. Tortellini er ringformede pastaretter som ligner på ravioli, opprinnelig fra området mellom Bologna og Modena. Ordet "tortellini" er flertall av tortellino, avledet fra italiensk for "liten pai".
Portefølje (188)
Storbritannia, Stoke On Trent Tunstall
...Smaksboks Inneholder: 2 pakker med fersk "Tortellini med Skinke" (250 g per pakke) 2 pakker med fersk "Ravioli med Ricotta og Spinat" (250 g per pakke) 2 pakker med fersk "Kjøtt Ravioli" (250 g per pakke) 1 pakke med fersk pasta "Fusilli Calabresi" 500g 1 pakke med fersk pasta "Scialatielli Caserecci" 500g 1 pakke med fersk eggpasta "Lasagne og Cannelloni Ark" 500g 1 pakke med fersk eggpasta...
Portefølje (3)
Italia, Ceglie Messapica
Familiebedriften fra Rhein-Neckar-regionen ble grunnlagt i 1986 av de fem Baklan-brødrene som en detaljhandelsbedrift. Den har utviklet seg til å bli et globalt opererende internasjonalt selskap. Baktat-gruppen består for tiden av tolv selskaper med ca. 1.500 ansatte. Det nåværende sortimentet omfatter 3.000 produkter og er tilgjengelig i ca. 52 land over hele verden. Fundamentet for vår virksomh...
Portefølje (95)
Italia, Barberino Di Mugello
Agrifood Toscana er et dynamisk selskap som opererer innen den toskanske agroalimentære sektoren, hvor produksjonene med merket Agriqualità fra Amiata og Val di Paglia er resultatet av en produksjonskjede som ble etablert i 2005, og som fikk godkjenning for sertifisering fra Region Toscana. Spesielt har de sertifiserte produksjonene vært rettet mot direkte markedsføring i utsalgssteder med merkene...
Portefølje (7)
...Håndlagde Ferdigretter. Høy kvalitet sertifisert. Første og andre retter i porsjoner på 300 g og brett på 2,5 kg. Ulike referanser, fersk frossen pasta av førsteklasses kvalitet, både klassisk og fylt med kjøtt og fisk. Ravioli, Tortellini, Lasagne, Cannelloni, Gnocchi, Tagliatelle, Caserecci, osv.. Vi lager tilpassede pakker for flyselskaper, hoteller, cruiseskip, osv..
Italia, Orsogna
...Produkt for restaurant, pizzeria, catering. Egenskaper: Fint skivet svart trøffel (Tuber Aestivum) bevart i ekstra jomfruolje og et lite dryss salt. Anbefalt dosering: 10/15 g per person. Nyttige tips: Produktet er klart til bruk. Bruk: Som krydder til pastaretter (tagliatelle, tortellini, tortelloni, crepes, ris, fylte pastaer osv.), til fyll i pasta og salte retter, carpaccio av kjøtt og...
Portefølje (9)
Tyskland, Mühlheim
... mm - Ravioloni Giganti lengde ~80 mm bredde ~50 mm - Ravioloni bredde ~55 mm høyde ~35 mm - Agnolini bredde ~35 mm høyde ~23 mm - Tortelloni diameter ~55-60 mm - Tortelletti diameter ~40-50 mm - Tortelli diameter ~30 mm - Tortellini diameter ~20 mm - Bon-Bon pasta lengde ~115 mm Ø ~25 mm - Caramelle lengde ~105 mm Ø ~25 mm - Fiorelli diameter ~20 mm...
Portefølje (8)
Italia, Firenze
...Møtet mellom sjampinjong og oliven med svart trøffel har gitt liv til en utmerket krem med en sterk og bestemt smak. Følelsen av skog fyller rommet så snart glasset åpnes. Ingredienser: dyrkede sjampinjonger (agaricus bisporus), oliven, svart sommertøffel (tuber aestivum Vitt.). Tips: Vi anbefaler vår Trøffelkrem med både hvitt og rødt kjøtt, med egg, deilig på skiver av ristet brød, småsnacks og kjeks. Den kan også brukes som fyll i tortellini og ravioli.
Portefølje (9)
Italia, Caraglio
...ved å bruke utelukkende naturlige og ekte råvarer for å bevare smakene fra gamle dager. I vår detaljhandel i Caraglio, bare noen kilometer fra Cuneo, er alle de typiske pastasortene fra det italienske kjøkkenet tilgjengelige: agnolotti, cappelletti, gnocchi, eggpasta, ravioli, tagliatelle, tagliolini, tortellini, ravioli del plin og valgranotti med Castelmagno. De er laget utelukkende med naturlige...
Tyskland, Berlin
Produksjon av fersk pasta og dypfryst fersk pasta produkter: Tagliatelle, Tagliolini, Pappardelle, Spaghetti, Maccheroncini, Casereccie, Paccheri, Finferlli, Ravioli, Tortelloni, Fagottini, Casoncelli, Tortellini, Gnocchi, fylte Gnocchi, håndlagde fylte pasta, Carmelle, Tortellacci, Rettangoloni, Triangoloni, Panzerotti, Raviolacci. Fersk pasta av høy kvalitet. Vi produserer eksklusiv pasta med de beste ingrediensene og spesielle produksjonsmetoder.
Italia, San Lorenzo Di Parabiago
La Aldo Cozzi Sas Macchine per Pastifici, eier Cav. Aldo Cozzi, har i flere år vært i toppen av det nasjonale og internasjonale markedet for bygging og salg av maskiner for kort og lang pasta, fersk, tørr, pastorisert, frossen og beslektede produkter som Ravioli, Cappelletti, Tortellini, Gnocchi, osv., samt spesielle og typiske produkter, også ved bruk av spesialmaskiner. Hos våre lokaler kan...
Italia, Collecchio
Pasta Ravelli er en ny måte å sette pris på fersk pasta på, ved å velge kun de beste ingrediensene, bearbeidet med respekt for den gastronomiske tradisjonen i Parma, og umiddelbart fryst, for å bringe alt gleden av forrettene til bordet: ingen konserveringsmidler, maksimal kvalitet, like gode som nytilberedte. Tvert imot. Mye mer.
Tyskland, Troisdorf
Mosna produserer fersk pasta med og uten fyll. Fra Fiorelli til Rigatoni og fra Tortelloni til Fettuccini, tilbyr vi et dusin forskjellige pastatyper.
Produksjon av pasta, ravioli, tortellini, gnocchi.
Italia, Valeggio Sul Mincio
Den gode Tortellino er en pastafabrikk som ble etablert i 2012. Vi lager tortellini med forskjellige fyll, men også mye mer, som Fesca eggpasta, pannekaker, variert gastronomi og til og med sennep og syltetøy.
Vårt selskap, som har vært aktivt innen mange grener av matsektoren siden 1983, bestemte seg for å utvide til det utenlandske markedet på grunn av den globale krisen. Som et resultat av denne beslutningen ble BİRLEŞİK MARATON TOPTAN VE PERAKENDE GIDA PAZ.TEKSTİL İNŞ.OTO. İTH.İHR.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ grunnlagt i juni 2009. Vårt selskap startet produksjonen med NARENDE pasta. Selskapets patenterte produk...
Bulgaria, Sofia
Den italienske Bolognese-kjøkkenet representeres i verden av to unge menn med bolognesiske røtter. Håndverkskjøkkenet representerer best ideen om sunn og ekte mat, fordi det er rikt både på smaker og farger. Markedet for fersk pasta og høykvalitets håndverksbakervarer begynner å få en bredere utvikling og en global etterspørsel. I dag søker folk stadig mer kvalitet. Takket være vår idé kan man få ...
Italia, Padova
...VI PRODUSERER FERSK OG FYLT PASTA, MED ET STORT UTVALG AV FORMER, TORTELLINI OG RAVIOLI MED MER ENN 40 FORSKJELLIGE SMAKER, AVHENGIG AV TILGJENGELIGHETEN AV SESONGENS BESTE GRØNNSAKER OG ITALIENSKE KULINARISKE TRADISJONER. VI PRODUSERER OGSÅ NOODLES OG GNOCCHI, SPAETZLE OG GNOCCHI MED "FIORETTA OST", EN KULINARISK SPESIALITET FRA VENETIANSKE FJELL. VI HANDEL OGSÅ ITALIENSK PASTA, FERSK ELLER TØRT...
Italia, Valeggio Sul Mincio
Il Pastificio al Ponte produserer de tradisjonelle tortellini fra Valeggio sul Mincio. Den ferske pastaen fra Pastificio al Ponte brukes til å produsere en serie produkter som henter inspirasjon fra den kulinariske tradisjonen i Verona og Mantova: Klassiske kjøtttortellini, Tortellini med lokal gresskar, Tortellini med ricotta og spinat, Tortellini med ricotta og rød radicchio IGP.
Italia, Bagnarola di Budrio
... med våre egne merker, og i noen tilfeller garanterer vi også eksklusivitet for området; naturligvis jobber vi med private label på forespørsel, med konkurransedyktige priser og leveringstider. Vi har standardformater: Tortellini med spekeskinke, med kjøtt, Tortelloni med kjøtt, ricotta og spinat, med oster - Ravioli, sopp, oster, ricotta og spinat. Vi har også "SPESIALITETER"; Saccottini med trøffel, spekeskinke og ruccola, tomat mozzarella basilikum. I tillegg produserer vi Halal-pasta og sertifisert Kosher.
Produksjon av ferske ferdigretter Produksjon av ferske tortellini og ravioli Uten konserveringsmidler...
Italia, Rodigo
Italia, San Paolo D'argon
Pasta - Ravioli - Gnocchi...
Italia, San Giovanni In Persiceto
Fersk pasta...
Håndverksproduksjon engros og detaljhandel...
Italia, Castello Di Godego
Mølle og Pastafabrikk...
Populære land for denne søkefrasen

europages-appen er her!

Bruk vår forbedrede leverandørsøk eller lag dine henvendelser mens du er på farten med den nye europages-appen for kjøpere.

Last ned i App Store

App StoreGoogle Play