• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • trådtrekkeri av jernholdig metall

Resultater for

Trådtrekkeri av jernholdig metall - Import eksport

 1. HOLDENRIEDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet HOLDENRIEDER GMBH, er en Forhandler, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det har base i Bergkirchen/munich, Tyskland.

 2. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Messing, Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall, Profiler av ikke-jernholdige metaller, Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller, Messing, Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall, Profiler av ikke-jernholdige metaller, og Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Chiari, Italia.

 3. RESTRADE AG

  Sveits

  Verified by europages badge

  Selskapet RESTRADE AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det har base i Breitenbach, Sveits.

 4. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Storbritannia

  Selskapet ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ledninger og kabler av ikke-jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall, alloy wire drawn rods, og Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall bransjene. Det har base i Brierley Hill, Storbritannia.

 5. C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK

  Tyskland

  Selskapet C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det har base i Schwerte, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. UNIVERSAL CENTER LLC

  Ukraina

  Selskapet UNIVERSAL CENTER LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det har base i Dnepropetrovsk, Ukraina.

 2. SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Selskapet SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det har base i Dorsten, Tyskland.

 3. CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD

  Storbritannia

  Selskapet CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall, nickel alloys, Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall, og stainless steel wire bransjene. Det har base i Rotherham, Storbritannia.

 4. ROTHSTEIN DRAHT GMBH

  Tyskland

  Selskapet ROTHSTEIN DRAHT GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det har base i Gummersbach, Tyskland.

 5. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Belgia

  Selskapet A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Maskintråd av jernholdig metall, Round reinforcing bars, steel drawing plant, Maskintråd av jernholdig metall, og Bright steel bransjene. Det har base i Beveren-waas, Belgia.

 1. DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S

  Tyrkia

  Selskapet DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i steel wires, og drawn iron and steel wires bransjene. Det har base i Gaziantep, Tyrkia.

 2. TRAFILERIE GALLI SRL

  Italia

  Selskapet TRAFILERIE GALLI SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i shiny chromable wires, og zinc-coated wires bransjene. Det har base i Torre De' Picenardi, Italia.

 1. DRUTECH REJS PIECE C.O.

  Polen

  Selskapet DRUTECH REJS PIECE C.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall bransjen. Det har base i Rypin, Polen.

 2. INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA

  Romania

  Selskapet INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i galvanized wire bransjene. Det har base i Campia Turzii, Romania.

 3. METALURGIA SA

  Polen

  Selskapet METALURGIA SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i galvanized wire, nails, galvanised fences and panels, og bright wire bransjene. Det har base i Radomsko, Polen.

 4. BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY

  Tyrkia

  Selskapet BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i wire, Galvanized Wire, Low-carbon galvanized steel wire, og hot-dip galvanising treatment bransjene. Det har base i Hatay, Tyrkia.

 5. FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ

  Frankrike

  Selskapet FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Trådtrekkeri av jernholdig metall, Trådtrekkeri av jernholdig metall, grilles, og fencing bransjene. Det har base i Berthelming, Frankrike.

 6. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Italia

  Selskapet METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strekking av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Trådtrekkeri av jernholdig metall, og Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjene. Det har base i Ledro, Italia.

 7. WEBSTER AND HORSFALL LTD

  Storbritannia

  Selskapet WEBSTER AND HORSFALL LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Trådtrekkeri av jernholdig metall, wire, steel wires for springs, wires for springs, og Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjene. Det har base i Birmingham, Storbritannia.

 8. BROWN EUROPE

  Frankrike

  Selskapet BROWN EUROPE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i drawing, steel wires, drawn wires, og drawing metals bransjene. Det har base i Laval-de-cère, Frankrike.

 1. TAS

  Ukraina

  Selskapet TAS, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Sandblåsing med annet enn sand - utstyr, nails, og Sandblåsing med annet enn sand - utstyr bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 2. FRIGERIO & DURONI SNC

  Italia

  Selskapet FRIGERIO & DURONI SNC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i cold drawn metal wires bransjene. Det har base i Meda, Italia.

 3. METIZ PLANT

  Ukraina

  Selskapet METIZ PLANT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det har base i Kamenskoe, Ukraina.

 4. GERVOIS SA

  Frankrike

  Selskapet GERVOIS SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall bransjen. Det har base i Abbeville, Frankrike.

 5. ROIG MAPREM S.L.

  Spania

  Selskapet ROIG MAPREM S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i steel wire for cold pressing bransjene. Det har base i Silla-Valencia-España, Spania.

 6. SVISHCH V.B.

  Ukraina

  Selskapet SVISHCH V.B., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i thermohardening powder paint bransjene. Det har base i Uman, Ukraina.

 7. CONFLANDEY INDUSTRIES

  Frankrike

  Selskapet CONFLANDEY INDUSTRIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i dyes for dye plates bransjene. Det har base i Port Sur Saône, Frankrike.

 8. DESIMETAL

  Portugal

  Selskapet DESIMETAL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Metal wire objects, og utility and ornamental design bransjene. Det har base i Mem Martins, Portugal.

 9. DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L.

  Spania

  Selskapet DESIREE-VICTORIANO PASCUAL S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i wire, og iron wire lamination bransjene. Det har base i NAVARRETE(LA RIOJA), Spania.

 10. TRAFILERIE DELL'ADDA SRL

  Italia

  Selskapet TRAFILERIE DELL'ADDA SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall bransjen. Det opererer også i copper plates bransjene. Det har base i Verdellino, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Trådtrekkeri av jernholdig metall - Import eksport

Antall resultater

5 792 Bedrifter