• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • trådtrekkeri av jernholdig metall

Resultater for

Trådtrekkeri av jernholdig metall - Import eksport

 1. HOLDENRIEDER GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet HOLDENRIEDER GMBH, er en Forhandler, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det har base i Bergkirchen/munich, Tyskland.

 2. TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A.

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet TRAFILERIE CARLO GNUTTI - S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Messing, Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall, Profiler av ikke-jernholdige metaller, Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller, Messing, Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall, Profiler av ikke-jernholdige metaller, og Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Chiari, Italia.

 3. RESTRADE AG

  Sveits

  Verified by europages badge

  Selskapet RESTRADE AG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det har base i Breitenbach, Sveits.

 4. ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED

  Storbritannia

  Selskapet ALLOY WIRE INTERNATIONAL LIIMITED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ledninger og kabler av ikke-jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall, alloy wire drawn rods, og Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall bransjene. Det har base i Brierley Hill, Storbritannia.

 5. C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK

  Tyskland

  Selskapet C. REINHOLD GMBH FEINDRAHTWERK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det har base i Schwerte, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. UNIVERSAL CENTER LLC

  Ukraina

  Selskapet UNIVERSAL CENTER LLC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det har base i Dnepropetrovsk, Ukraina.

 2. SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH

  Tyskland

  Selskapet SHANGHAI BAO ZHANG DORSTENER + PRODUCTS GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det har base i Dorsten, Tyskland.

 3. CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD

  Storbritannia

  Selskapet CENTRAL WIRE INDUSTRIES UK LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall, nickel alloys, Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall, og stainless steel wire bransjene. Det har base i Rotherham, Storbritannia.

 4. ACIA SUD

  Tunisia

  Selskapet ACIA SUD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rister, gitter og metallduker bransjen. Det opererer også i Lettmetallkonstruksjon, Strekking av stål og metaller, Trådtrekkeri av jernholdig metall, Ledninger og kabler av jernholdig metall, Lettmetallkonstruksjon, Strekking av stål og metaller, Trådtrekkeri av jernholdig metall, og Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjene. Det har base i SFAX, Tunisia.

 5. INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA

  Romania

  Selskapet INDUSTRIA SARMEI CAMPIA TURZII SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i galvanized wire bransjene. Det har base i Campia Turzii, Romania.

 1. A. VAN MEIRVENNE & ZONEN

  Belgia

  Selskapet A. VAN MEIRVENNE & ZONEN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Maskintråd av jernholdig metall, Round reinforcing bars, steel drawing plant, Maskintråd av jernholdig metall, og Bright steel bransjene. Det har base i Beveren-waas, Belgia.

 2. BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY

  Tyrkia

  Selskapet BEYTEL - BEYAZIT WIRE COMPANY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i wire, Galvanized Wire, Low-carbon galvanized steel wire, og hot-dip galvanising treatment bransjene. Det har base i Hatay, Tyrkia.

 1. ROTHSTEIN DRAHT GMBH

  Tyskland

  Selskapet ROTHSTEIN DRAHT GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det har base i Gummersbach, Tyskland.

 2. DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S

  Tyrkia

  Selskapet DURMAZ CELIK SAN.VE TIC A.S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i steel wires, og drawn iron and steel wires bransjene. Det har base i Gaziantep, Tyrkia.

 3. METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA

  Italia

  Selskapet METALLURGICA LEDRENSE SOCIETA' COOPERATIVA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strekking av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Trådtrekkeri av jernholdig metall, og Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjene. Det har base i Ledro, Italia.

 4. TRAFILERIE GALLI SRL

  Italia

  Selskapet TRAFILERIE GALLI SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i shiny chromable wires, og zinc-coated wires bransjene. Det har base i Torre De' Picenardi, Italia.

 5. LUOYANG GEFEI CO., LTD

  Kina

  Selskapet LUOYANG GEFEI CO., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall bransjen. Det har base i Luoyang, Kina.

 6. DRUTECH REJS PIECE C.O.

  Polen

  Selskapet DRUTECH REJS PIECE C.O., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall bransjen. Det har base i Rypin, Polen.

 7. METALURGIA SA

  Polen

  Selskapet METALURGIA SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i galvanized wire, nails, galvanised fences and panels, og bright wire bransjene. Det har base i Radomsko, Polen.

 8. FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ

  Frankrike

  Selskapet FABRIQUE DE GRILLAGE SCHERTZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Ledninger og kabler av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Trådtrekkeri av jernholdig metall, Trådtrekkeri av jernholdig metall, grilles, og fencing bransjene. Det har base i Berthelming, Frankrike.

 1. CONFLANDEY INDUSTRIES

  Frankrike

  Selskapet CONFLANDEY INDUSTRIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i dyes for dye plates bransjene. Det har base i Port Sur Saône, Frankrike.

 2. METIZ PLANT

  Ukraina

  Selskapet METIZ PLANT, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det har base i Kamenskoe, Ukraina.

 3. TAS

  Ukraina

  Selskapet TAS, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i Sandblåsing med annet enn sand - utstyr, nails, og Sandblåsing med annet enn sand - utstyr bransjene. Det har base i Kyiv, Ukraina.

 4. WEBSTER AND HORSFALL LTD

  Storbritannia

  Selskapet WEBSTER AND HORSFALL LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rustfritt stål bransjen. Det opererer også i Trådtrekkeri av jernholdig metall, wire, steel wires for springs, wires for springs, og Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjene. Det har base i Birmingham, Storbritannia.

 5. SVISHCH V.B.

  Ukraina

  Selskapet SVISHCH V.B., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i thermohardening powder paint bransjene. Det har base i Uman, Ukraina.

 6. GERVOIS SA

  Frankrike

  Selskapet GERVOIS SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av ikke-jernholdig metall bransjen. Det har base i Abbeville, Frankrike.

 7. FRIGERIO & DURONI SNC

  Italia

  Selskapet FRIGERIO & DURONI SNC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i cold drawn metal wires bransjene. Det har base i Meda, Italia.

 8. BROWN EUROPE

  Frankrike

  Selskapet BROWN EUROPE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i drawing, steel wires, drawn wires, og drawing metals bransjene. Det har base i Laval-de-cère, Frankrike.

 9. ROIG MAPREM S.L.

  Spania

  Selskapet ROIG MAPREM S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i steel wire for cold pressing bransjene. Det har base i Silla-Valencia-España, Spania.

 10. ANPING GALVANIZED WIRE FACTORY

  Kina

  Selskapet ANPING GALVANIZED WIRE FACTORY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trådtrekkeri av jernholdig metall bransjen. Det opererer også i galvanized wire, og Stainless steel bransjene. Det har base i Hengshui, Kina.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis
Filtre

Resultater for

Trådtrekkeri av jernholdig metall - Import eksport

Antall resultater

5 862 Bedrifter