• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • turbinboring

Resultater for

Turbinboring - Import eksport

 1. WERNER MITSCHELE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet WERNER MITSCHELE GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Turbinboring bransjen. Det har base i Pleidelsheim, Tyskland.

 2. RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Turbinboring bransjen. Det har base i Merkers, Tyskland.

 3. ZW HYDRAULIK AG

  Sveits

  Selskapet ZW HYDRAULIK AG, er en Tjenesteyter, som opererer i Turbinboring bransjen. Det har base i Rümlingen, Sveits.

 4. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet PFLEGHAR GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Fresing av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, Fresing - maskinverktøy, Mobile spindeldokker, Turbinboring, Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, Fresing - maskinverktøy, og Mobile spindeldokker bransjene. Det har base i Baienfurt, Tyskland.

 5. SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK

  Tyskland

  Selskapet SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK, er en Tjenesteyter, som opererer i Turbinboring bransjen. Det har base i Murr, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Østerrike

  Selskapet PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sliping av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Fresing av stål og metaller, Utboring av stål og metaller, Bærbare slipemaskiner med motor, Turbinboring, Fresing av stål og metaller, Utboring av stål og metaller, Bærbare slipemaskiner med motor, og Turbinboring bransjene. Det har base i Wien, Østerrike.

 2. BOTTI ELIO

  Italia

  Selskapet BOTTI ELIO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brønner - bygging bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Adria, Italia.

 3. PILU PIETRINO

  Italia

  Selskapet PILU PIETRINO, er en Tjenesteyter, som opererer i Pumper bransjen. Det opererer også i Brønner - bygging, Turbinboring, Brønner - bygging, og Turbinboring bransjene. Det har base i Padru, Italia.

 4. SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S.

  Italia

  Selskapet SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S., som opererer i Brønner - bygging bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Campagnola Emilia, Italia.

 5. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Italia

  Selskapet LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., er en Tjenesteyter, som opererer i Brønner - bygging bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Rio Saliceto, Italia.

 1. MARCHESELLI DANIELE

  Italia

  Selskapet MARCHESELLI DANIELE, som opererer i Hjemmeautomatisering bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk, Turbinboring, Vannkraftverk, og Turbinboring bransjene. Det har base i Crevalcore, Italia.

 2. MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L.

  Italia

  Selskapet MAPPO GEOGNOSTICA - S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Jord - analyse bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Altopascio, Italia.

 1. ITAL SONDA S.R.L.

  Italia

  Selskapet ITAL SONDA S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Sant'agata Li Battiati, Italia.

 2. PIGLI

  Italia

  Selskapet PIGLI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pumper bransjen. Det opererer også i Brønner - bygging, Turbinboring, Brønner - bygging, og Turbinboring bransjene. Det har base i Calenzano, Italia.

 3. B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C.

  Italia

  Selskapet B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C., er en Tjenesteyter, som opererer i Vitenskapelig forskning - laboratorier og institutter bransjen. Det opererer også i Jord - analyse, Turbinboring, Jord - analyse, og Turbinboring bransjene. Det har base i Canicatti', Italia.

 4. I.GE.M. S.R.L.

  Italia

  Selskapet I.GE.M. S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i San Prisco, Italia.

 5. M.C.S. S.R.L.

  Italia

  Selskapet M.C.S. S.R.L., som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Milano, Italia.

 6. OBERTO S.R.L.

  Italia

  Selskapet OBERTO S.R.L., som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Savigliano, Italia.

 7. PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L.

  Italia

  Selskapet PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L., som opererer i Brønner - bygging bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Barletta, Italia.

 8. MIRA SERVICE S.R.L.

  Italia

  Selskapet MIRA SERVICE S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Fundamentarbeid bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Mogliano, Italia.

 1. GE - PAL S.R.L.

  Italia

  Selskapet GE - PAL S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Betongstolper bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Nonantola, Italia.

 2. BELLONI FRANCO

  Italia

  Selskapet BELLONI FRANCO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brønner - bygging bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Val Liona, Italia.

 3. EUROSONDA 2 S.R.L.

  Italia

  Selskapet EUROSONDA 2 S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brønner - bygging bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Spresiano, Italia.

 4. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Italia

  Selskapet TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Roma, Italia.

 5. TEKNOSONDA S.R.L.

  Italia

  Selskapet TEKNOSONDA S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Lamezia Terme, Italia.

 6. IMPRESA SONDEDILE S.R.L.

  Italia

  Selskapet IMPRESA SONDEDILE S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Rieti, Italia.

 7. GHEOS S.A.S. DI SACCHI TOMMASO & C.

  Italia

  Selskapet GHEOS S.A.S. DI SACCHI TOMMASO & C., som opererer i Jord - analyse bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i San Zenone Al Po, Italia.

 8. EDILSONDA S.R.L.

  Italia

  Selskapet EDILSONDA S.R.L., som opererer i Fundamentarbeid bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Misano Adriatico, Italia.

 9. EREDI S.R.L.

  Italia

  Selskapet EREDI S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Caccamo, Italia.

 10. MONTIGLIO POZZI G. & C. S.N.C.

  Italia

  Selskapet MONTIGLIO POZZI G. & C. S.N.C., er en Tjenesteyter, som opererer i Brønner - bygging bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Vinovo, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis