• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • turbinboring

Resultater for

Turbinboring - Import eksport

 1. WERNER MITSCHELE GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet WERNER MITSCHELE GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Turbinboring bransjen. Det har base i Pleidelsheim, Tyskland.

 2. ZW HYDRAULIK AG

  Sveits

  Verified by europages badge

  Selskapet ZW HYDRAULIK AG, er en Tjenesteyter, som opererer i Turbinboring bransjen. Det har base i Rümlingen, Sveits.

 3. RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet RSB RATIONELLE STAHLBEARBEITUNG GMBH & CO KG, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Turbinboring bransjen. Det har base i Merkers, Tyskland.

 4. SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK

  Tyskland

  Selskapet SANCHEZ BETONBOHR-UND SÄGETECHNIK, er en Tjenesteyter, som opererer i Turbinboring bransjen. Det har base i Murr, Tyskland.

 5. PFLEGHAR GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet PFLEGHAR GMBH & CO. KG, er en Forhandler, som opererer i Fresing av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, Fresing - maskinverktøy, Mobile spindeldokker, Turbinboring, Maskinverktøy - maskinell bearbeiding av metaller, Fresing - maskinverktøy, og Mobile spindeldokker bransjene. Det har base i Baienfurt, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK

  Østerrike

  Selskapet PETER MERTEN GESELLSCHAFT M.B.H. PRÄZISIONSTECHNIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Sliping av stål og metaller bransjen. Det opererer også i Fresing av stål og metaller, Utboring av stål og metaller, Bærbare slipemaskiner med motor, Turbinboring, Fresing av stål og metaller, Utboring av stål og metaller, Bærbare slipemaskiner med motor, og Turbinboring bransjene. Det har base i Wien, Østerrike.

 2. PROSPEZIONI S.R.L.

  Italia

  Selskapet PROSPEZIONI S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Offshore-aktiviteter bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Montalto Uffugo, Italia.

 3. LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C.

  Italia

  Selskapet LONGHI GIOVANNI E LORIS DI LONGHI GIOVANNI E C. S.N.C., er en Tjenesteyter, som opererer i Brønner - bygging bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Rio Saliceto, Italia.

 4. B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C.

  Italia

  Selskapet B & B GEOLOGICAL CENTER DI BELLIA A. E BELLA L. S.N.C., er en Tjenesteyter, som opererer i Vitenskapelig forskning - laboratorier og institutter bransjen. Det opererer også i Jord - analyse, Turbinboring, Jord - analyse, og Turbinboring bransjene. Det har base i Canicatti', Italia.

 5. IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C.

  Italia

  Selskapet IMPER SONDA TRIVELLAZIONI DI BONGIOVANNI GIOVANNINO & C., som opererer i Boring offshore bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Lamezia Terme, Italia.

 1. VENTURA VINCENZO

  Italia

  Selskapet VENTURA VINCENZO, som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Gela, Italia.

 2. TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI

  Italia

  Selskapet TECNOGEO S.N.C. DI LUCA RODRIGUEZ E COSTANTINO LUCI, som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Roma, Italia.

 1. PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L.

  Italia

  Selskapet PIAZZOLLA RUGGIERO & FIGLI S.R.L., som opererer i Brønner - bygging bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Barletta, Italia.

 2. F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S.

  Italia

  Selskapet F.R.S. FONDAZIONI E RICERCHE NEL SOTTOSUOLO S.A.S., er en Tjenesteyter, som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Roma, Italia.

 3. FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L.

  Italia

  Selskapet FIUMANO TOMA TRIVELLAZIONI S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Matera, Italia.

 4. I.GE.M. S.R.L.

  Italia

  Selskapet I.GE.M. S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i San Prisco, Italia.

 5. PIGLI

  Italia

  Selskapet PIGLI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Pumper bransjen. Det opererer også i Brønner - bygging, Turbinboring, Brønner - bygging, og Turbinboring bransjene. Det har base i Calenzano, Italia.

 6. IMPRESA ING. GIUSEPPE FALCIOLA DI ALESSANDRO FALCIOLA S.A.S.

  Italia

  Selskapet IMPRESA ING. GIUSEPPE FALCIOLA DI ALESSANDRO FALCIOLA S.A.S., er en Tjenesteyter, som opererer i Brønner - bygging bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Milano, Italia.

 7. SOIL TEST S.R.L.

  Italia

  Selskapet SOIL TEST S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boring offshore bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Arezzo, Italia.

 8. DELL'ORSO APPALTI S.R.L.

  Italia

  Selskapet DELL'ORSO APPALTI S.R.L., som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Camerano, Italia.

 1. M.C.S. S.R.L.

  Italia

  Selskapet M.C.S. S.R.L., som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Milano, Italia.

 2. FERRARI SOIL S.R.L.

  Italia

  Selskapet FERRARI SOIL S.R.L., som opererer i Riving - entreprenører bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Menconico, Italia.

 3. EUROSONDA 2 S.R.L.

  Italia

  Selskapet EUROSONDA 2 S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Brønner - bygging bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Spresiano, Italia.

 4. LUMA PERFORAZIONI S.R.L.

  Italia

  Selskapet LUMA PERFORAZIONI S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fundamentarbeid bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Montorio Al Vomano, Italia.

 5. GEOTECNICA PALAZZI - GIOMARELLI S.R.L.

  Italia

  Selskapet GEOTECNICA PALAZZI - GIOMARELLI S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Tekniske kontorer - industri bransjen. Det opererer også i Jord - analyse, Turbinboring, Jord - analyse, og Turbinboring bransjene. Det har base i Chianciano Terme, Italia.

 6. PILU PIETRINO

  Italia

  Selskapet PILU PIETRINO, er en Tjenesteyter, som opererer i Pumper bransjen. Det opererer også i Brønner - bygging, Turbinboring, Brønner - bygging, og Turbinboring bransjene. Det har base i Padru, Italia.

 7. OBERTO S.R.L.

  Italia

  Selskapet OBERTO S.R.L., som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Savigliano, Italia.

 8. SANNA MARIO E VENTURI S.N.C.

  Italia

  Selskapet SANNA MARIO E VENTURI S.N.C., som opererer i Tilsyn med brønnboring bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Alghero, Italia.

 9. SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S.

  Italia

  Selskapet SEA PERFORAZIONI S.N.C. DI SAVASTA A. E TORELLI S., som opererer i Brønner - bygging bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Campagnola Emilia, Italia.

 10. GEOCIPO S.R.L.

  Italia

  Selskapet GEOCIPO S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Fundamentarbeid bransjen. Det opererer også i Turbinboring, Brønnboring, Turbinboring, og Brønnboring bransjene. Det har base i Solbiate Con Cagno, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis