• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • universalkoblinger

Resultater for

Universalkoblinger - Import eksport

 1. ROTAFLEX GMBH

  Østerrike

  Verified by europages badge

  Selskapet ROTAFLEX GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det har base i Mötz, Østerrike.

 2. AMECANIC

  Tyrkia

  Selskapet AMECANIC, er en Multi-Category, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det opererer også i Chocolate pots, Machined parts, Seafood and shellfish, og Vacuum toilets bransjene. Det har base i Sakarya, Tyrkia.

 3. MONTERO FYE

  Spania

  Selskapet MONTERO FYE, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det opererer også i Varmeisolasjonsfuger, high temperature air-tight seals, seals, Varmeisolasjonsfuger, og binders for packaging bransjene. Det har base i Barakaldo-Vizcaya, Spania.

 4. FIROW PROPSHAFTS LTD

  Storbritannia

  Selskapet FIROW PROPSHAFTS LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det opererer også i cardan shafts, propeller shafts, og cardan transmissions bransjene. Det har base i Holmes Chapel, Storbritannia.

 5. WELTE CARDAN-SERVICE GMBH

  Tyskland

  Selskapet WELTE CARDAN-SERVICE GMBH, er en Forhandler, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det har base i Essen, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. EMEK MAFSAL MAKINA MADENI ESYA LTD.STI.

  Tyrkia

  Selskapet EMEK MAFSAL MAKINA MADENI ESYA LTD.STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 2. POMIER JOINTS

  Portugal

  Selskapet POMIER JOINTS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det opererer også i manufacture of seals bransjene. Det har base i Braga, Portugal.

 3. HYDRO-COS SNC

  Italia

  Selskapet HYDRO-COS SNC, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det opererer også i disassembly joints for aquaducts bransjene. Det har base i Castellaneta, Italia.

 4. HAKAN YUKSEL OTOMOTIV LTD.STI.

  Tyrkia

  Selskapet HAKAN YUKSEL OTOMOTIV LTD.STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det opererer også i accessories and spare parts, og spare parts for farm tractors bransjene. Det har base i Yozgat, Tyrkia.

 5. DEMAK MAK END.SAN. VE DIS.TIC.LTD.STI

  Tyrkia

  Selskapet DEMAK MAK END.SAN. VE DIS.TIC.LTD.STI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det har base i Tuzla, Tyrkia.

 1. AMADOR RIVAS

  Spania

  Selskapet AMADOR RIVAS, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det opererer også i couplers, industrial gaskets, metal-plastic gaskets, og Water jet cutting bransjene. Det har base i VIGO - PONTEVEDRA, Spania.

 2. GTS TRASMISSIONI

  Italia

  Selskapet GTS TRASMISSIONI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det opererer også i all-metal couplings, og flexible couplings bransjene. Det har base i Cologno Monzese, Italia.

 1. SUNGHUN

  Sør-Korea

  Selskapet SUNGHUN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kabler og ledninger - elektrisitet og telefon bransjen. Det opererer også i Universalkoblinger, Universalkoblinger, spindles, og joints bransjene. Det har base i Incheon, Sør-Korea.

 2. OPRUGA D.D.

  Kroatia

  Selskapet OPRUGA D.D., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter bransjen. Det opererer også i Mekaniske clutcher, Trådfjærer, Universalkoblinger, Bolter, Mekaniske clutcher, Trådfjærer, Universalkoblinger, og Bolter bransjene. Det har base i Varazdinske Toplice, Kroatia.

 3. ATA FORM CNC LTD.

  Tyrkia

  Selskapet ATA FORM CNC LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det har base i Kocaeli, Tyrkia.

 4. ARCANSAS SRL

  Italia

  Selskapet ARCANSAS SRL, som opererer i Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter bransjen. Det opererer også i Universalkoblinger, expansion joints, Universalkoblinger, aluminium profiles, og edge protectors bransjene. Det har base i Piagge (Pu), Italia.

 5. AG GÖRGÜLÜ MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet AG GÖRGÜLÜ MAKINA, er en Agent/ Representant, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det opererer også i rental of spare parts for construction machinery and equipment bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 6. REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V.

  Nederland

  Selskapet REELL PRECISION MANUFACTURING NETHERLANDS B.V., er en Tjenesteyter, som opererer i Mekaniske clutcher bransjen. Det opererer også i Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter, Universalkoblinger, Pneumatiske clutcher, Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter, Universalkoblinger, og Pneumatiske clutcher bransjene. Det har base i Elsloo Lb, Nederland.

 7. NANOPRODUCTS.DE

  Tyskland

  Selskapet NANOPRODUCTS.DE, er en Distributør, som opererer i Stål og metaller - overflatebehandling og -belegging bransjen. Det opererer også i Universalkoblinger, Uorganisk kjemi - råstoffer og derivater, Organisk kjemi - råstoffer og derivater, Tre og møbler - behandling og beskyttelse, Universalkoblinger, Uorganisk kjemi - råstoffer og derivater, Organisk kjemi - råstoffer og derivater, og Tre og møbler - behandling og beskyttelse bransjene. Det har base i Heppenheim, Tyskland.

 8. HANG ZHOU WANKANG UNIVERSAL JOINT MANUFACTORY

  Kina

  Selskapet HANG ZHOU WANKANG UNIVERSAL JOINT MANUFACTORY, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det opererer også i Truck parts, og drive shafts for dividers bransjene. Det har base i hangzhou, Kina.

 1. TOR.MEC AMBROSI SRL

  Italia

  Selskapet TOR.MEC AMBROSI SRL, som opererer i Mekaniske transmisjonssystemer og komponenter bransjen. Det opererer også i Universalkoblinger, modular structures, Universalkoblinger, og precision mechanics bransjene. Det har base i Santa Maria Di Zevio (Vr), Italia.

 2. LACMAN S.R.O.

  Tsjekkia

  Selskapet LACMAN S.R.O., er en Forhandler, som opererer i Muttere bransjen. Det opererer også i Universalkoblinger, Mekanisk overføring - komponenter, Bolter, Universalkoblinger, Mekanisk overføring - komponenter, og Bolter bransjene. Det har base i Chotebor, Tsjekkia.

 3. CARDYFREN S.L.

  Spania

  Selskapet CARDYFREN S.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det opererer også i cardan shafts, og cardan transmissions bransjene. Det har base i Ribarroja Del Turia (valencia), Spania.

 4. SERVOTECNICA

  Italia

  Selskapet SERVOTECNICA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det har base i Nova Milanese, Italia.

 5. RSA DIS TICARET A.S

  Tyrkia

  Selskapet RSA DIS TICARET A.S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det opererer også i fittings, og Elbow pipes bransjene. Det har base i istanbul, Tyrkia.

 6. UJ TECH

  Sør-Korea

  Selskapet UJ TECH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Strukturer av lettmetall bransjen. Det opererer også i Universalkoblinger, og Universalkoblinger bransjene. Det har base i Yeongcheon, Sør-Korea.

 7. SAPITFLEX S.R.L.

  Italia

  Selskapet SAPITFLEX S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trykkluftpakninger bransjen. Det opererer også i Hydrauliske koblinger, Universalkoblinger, Hydrauliske koblinger, og Universalkoblinger bransjene. Det har base i Pogliano Milanese, Italia.

 8. MARIO FERRI

  Italia

  Selskapet MARIO FERRI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det opererer også i Gimbals, og universal joints bransjene. Det har base i Cr, Italia.

 9. DIN.AL. S.R.L.

  Italia

  Selskapet DIN.AL. S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Universalkoblinger bransjen. Det opererer også i flexible couplings for transmissions bransjene. Det har base i Monza, Italia.

 10. ZUNT ITALIANA S.R.L.

  Italia

  Selskapet ZUNT ITALIANA S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Trykkluftpakninger bransjen. Det opererer også i Hydrauliske koblinger, Universalkoblinger, Hydrauliske koblinger, og Universalkoblinger bransjene. Det har base i Seriate, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis