• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • utstyr til fôring av dyr

Resultater for

Utstyr til fôring av dyr - Import eksport

 1. YUTIAN FUTAI INTERNATIONAL TRADE CO., LTD.

  Kina

  Verified by europages badge

  Yutain Futai International Trade Co., Ltd. is a manufacturer with self-independent import-export rights, which specialized in pig equipments; sheep / goat equipments; horse equipments; cattle equipments; pet equipments; Poutry equipments and so on. Yutain Futai has established close business relationships with foreign institutions in China and domestic manufacturers, which has taken the lead in obtaining ISO9001: 2000 quality management system certificate among other domestic manufactures. Our company is a member unit of the State Agricultural Ministry's Veterinary Apparatus Sector. Our company has independently researched Farrowing stall/crate/pen, Drinker and feeder system equipements, Temperature control equipments, Ear marking equipments, Medical care equipments, Artificial insemination equipments, Slaughtering equipments, Incubation equipments, Medical care equipments, Farm construction equipments, Fishing yatch and other all animal equipments. Our main product's brand are 'Futai' & 'WELLD', which were both entitled as "Famous Brand Products" of International Agro Exhibition in China in 1999 One time co-operation with my company, business and friendship will be forever.

 2. GUIBOR INGENIERIA

  Argentina

  Selskapet GUIBOR INGENIERIA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Skyllemaskiner til frukt, grønnsaker og fisk bransjen. Det opererer også i Utstyr til fôring av dyr, Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner, Utstyr til fôring av dyr, mincer, og Næringsmidler - industrielle pakkemaskiner bransjene. Det har base i Buenos Aires, Argentina.

 3. STARMAX TARIM MAKINALARI SAN VE TIC. LTD. STI.

  Tyrkia

  Selskapet STARMAX TARIM MAKINALARI SAN VE TIC. LTD. STI., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Landbruksmaskiner bransjen. Det opererer også i Utstyr til fôring av dyr, Utstyr til fôring av dyr, animal fodder equipment, pellet systems, og anti-wear bransjene. Det har base i Izmir, Tyrkia.

 4. HEROES EN CO

  Belgia

  Selskapet HEROES EN CO, er en Forhandler, som opererer i Oppdrett - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til fôring av dyr, Planter, blomsterløk og frø, Utstyr til fôring av dyr, Planter, blomsterløk og frø, og Soil conditioners and fertilizers bransjene. Det har base i Sint-Pieters-Rode, Belgia.

 5. VAN REE

  Nederland

  Selskapet VAN REE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det opererer også i Hunder og katter - artikler, Hunder og katter - artikler, articles for birds, articles for fish, og articles for rodents bransjene. Det har base i Amsterdam, Nederland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. ALMIMET SA

  Frankrike

  Selskapet ALMIMET SA, er en Forhandler, som opererer i Uorganisk kjemi - råstoffer og derivater bransjen. Det opererer også i Utstyr til fôring av dyr, Utstyr til fôring av dyr, og animal food meals bransjene. Det har base i PARIS, Frankrike.

 2. ACTION

  Belgia

  Selskapet ACTION, er en Detaljist, som opererer i Møbler - pyntegjenstander og -tilbehør bransjen. Det opererer også i Rengjøringsmidler til husholdningsbruk, Hagepynt, Utstyr til fôring av dyr, Rengjøringsmidler til husholdningsbruk, interior decoration and furnishings, Hagepynt, og Utstyr til fôring av dyr bransjene. Det har base i Aalst, Belgia.

 3. BURKON MAKINE

  Tyrkia

  Selskapet BURKON MAKINE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det har base i Bursa, Tyrkia.

 4. TECNOMEDIANA

  Italia

  Selskapet TECNOMEDIANA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det opererer også i insulated shed, dog's beds, troughs, og boxes for dogs bransjene. Det har base i Pordenone, Italia.

 5. HANMAK

  Tyrkia

  Selskapet HANMAK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det opererer også i horse feed, feeder, og feed integrators for animals bransjene. Det har base i Kayseri, Tyrkia.

 1. EFFEKTRI

  Nederland

  Selskapet EFFEKTRI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det opererer også i Hundefôr, Kosttilskudd, fish oil, Hundefôr, og Kosttilskudd bransjene. Det har base i Deventer, Nederland.

 2. DOG BOX

  Italia

  Selskapet DOG BOX, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det har base i Acerra, Italia.

 1. CFE GROUP

  Storbritannia

  Selskapet CFE GROUP, er en Tjenesteyter, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det har base i St Helens, Storbritannia.

 2. NUTRIFEED

  Spania

  Selskapet NUTRIFEED, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det har base i Figueres, Spania.

 3. KARPA GRUP LTD STI

  Tyrkia

  Selskapet KARPA GRUP LTD STI, er en Distributør, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det opererer også i animal breeding, og cattle bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. OTTEVANGER MILLING ENGINEERS

  Nederland

  Selskapet OTTEVANGER MILLING ENGINEERS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det har base i Moerkapelle, Nederland.

 5. WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG

  Tyskland

  Selskapet WEIDEPANELS ZAUN- UND STALLDEPOT UG, er en Multi-Category, som opererer i Diverse produkter fra dyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til fôring av dyr, horse boxes, Wicker fences, boxes for dogs, og Utstyr til fôring av dyr bransjene. Det har base i Siegenburg, Tyskland.

 6. BAYLE (ETS)

  Frankrike

  Selskapet BAYLE (ETS), er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Oppdrett - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til fôring av dyr, Landbruksmaskiner og tilbehør, Roboter til industrielle formål, Utstyr til fôring av dyr, Landbruksmaskiner og tilbehør, og Roboter til industrielle formål bransjene. Det har base i Rodez, Frankrike.

 7. DR. GRANDEL GMBH

  Tyskland

  Selskapet DR. GRANDEL GMBH, som opererer i Essenser og aromaer til parfymeri bransjen. Det opererer også i Naturgjødsel, Utstyr til fôring av dyr, Næringsmiddelekstrakter, Møller - maskiner og utstyr, Naturgjødsel, Utstyr til fôring av dyr, Næringsmiddelekstrakter, og Møller - maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Augsburg, Tyskland.

 8. WUXI HUARUI FISHING MACHINERY WORKS

  Kina

  Selskapet WUXI HUARUI FISHING MACHINERY WORKS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det har base i Wuxi, Kina.

 1. DE POORTERE HENDRIK

  Belgia

  Selskapet DE POORTERE HENDRIK, er en Forhandler, som opererer i Husdyrfôr bransjen. Det opererer også i Fôr til storfe og fjørfe, Utstyr til fôring av dyr, Fôr til storfe og fjørfe, Utstyr til fôring av dyr, Feeds for chickens, og gardening articles bransjene. Det har base i Wasmes, Belgia.

 2. MACROVET

  Nederland

  Selskapet MACROVET, er en Forhandler, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det opererer også i products for animal health and beauty, og Medicines for animals bransjene. Det har base i Den Burg, Nederland.

 3. SODIMA

  Frankrike

  Selskapet SODIMA, som opererer i Oppdrett - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Landbrukssiloer, Utstyr til fôring av dyr, Landbrukssiloer, og Utstyr til fôring av dyr bransjene. Det har base i HINX, Frankrike.

 4. XINXIANG DERRY ENERGY EQUIPMENT CO., LTD

  Kina

  Selskapet XINXIANG DERRY ENERGY EQUIPMENT CO., LTD, er en Distributør, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det har base i Xinxiang, Kina.

 5. BIONATURE

  Frankrike

  Selskapet BIONATURE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det opererer også i supplementary feeds, og magnetic tables bransjene. Det har base i Arzal, Frankrike.

 6. ORYEM MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet ORYEM MAKINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det har base i Konya, Tyrkia.

 7. SUZHOU SHUANGYAO NEW MATERIAL CO.,LTD

  Kina

  Selskapet SUZHOU SHUANGYAO NEW MATERIAL CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det har base i Suzhou, Kina.

 8. ERGE MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet ERGE MAKINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det har base i Corum, Tyrkia.

 9. RAW BRIGHT INTERNATIONAL

  Egypt

  Selskapet RAW BRIGHT INTERNATIONAL, er en Agent/ Representant, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det har base i Shibin El Kom, Egypt.

 10. TOPRAKCILAR MAKINA

  Tyrkia

  Selskapet TOPRAKCILAR MAKINA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til fôring av dyr bransjen. Det opererer også i plant and equipment for the preparation of animal feeds bransjene. Det har base i Karaman, Tyrkia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis