• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • utstyr til nedsalting

Resultater for

Utstyr til nedsalting - Import eksport

 1. ROVOM

  Italia

  Selskapet ROVOM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til nedsalting, plants and equipment for boning meats, work tables for the meat industry, Utstyr til nedsalting, og rail guideways for slaughterhouses bransjene. Det har base i Basilicanova-Montechiarugolo, Italia.

 2. STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE

  Frankrike

  Selskapet STE COMMERC ETUDES REALISAT AGROALIMENTAIRE, som opererer i Hakkemaskiner og maskiner til å hakke kjøtt bransjen. Det opererer også i Utstyr til nedsalting, Kjeksproduksjon - maskiner og utstyr for profesjonelle, Slakterier - maskiner og utstyr, Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, Utstyr til nedsalting, Kjeksproduksjon - maskiner og utstyr for profesjonelle, Slakterier - maskiner og utstyr, og Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg bransjene. Det har base i Solesmes, Frankrike.

 3. SA SALAISONS PYRENEENNES

  Frankrike

  Selskapet SA SALAISONS PYRENEENNES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Kjøttpålegg og nedsaltet kjøtt bransjen. Det opererer også i Skinke, Utstyr til nedsalting, Skinke, Utstyr til nedsalting, og mountain ham bransjene. Det har base i Ibos, Frankrike.

 4. ZN BEARING CO.,LTD

  Kina

  Selskapet ZN BEARING CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til nedsalting bransjen. Det opererer også i sliding bearings bransjene. Det har base i Jiaxing, Kina.

 5. L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L.

  Italia

  Selskapet L.M. DI GIANLUCA MANZINI & C. S.R.L., er en Forhandler, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til nedsalting, Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, Utstyr til nedsalting, og Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg bransjene. Det har base i Mamiano Di Traversetolo, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A.

  Italia

  Selskapet MACCHINE SONCINI ALBERTO S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til nedsalting, Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, Utstyr til nedsalting, og Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg bransjene. Det har base i Langhirano, Italia.

 2. DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S.

  Italia

  Selskapet DAGLI ALBERI UMBERTO DI L.MANTOVANI &C. S.A.S., som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til nedsalting, Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, Utstyr til nedsalting, og Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg bransjene. Det har base i Felino, Italia.

 3. FRATELLI COSTANZINI S.R.L.

  Italia

  Selskapet FRATELLI COSTANZINI S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til nedsalting, Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, Utstyr til nedsalting, og Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg bransjene. Det har base i Castelnuovo Rangone, Italia.

 4. BERTOLOTTI MAURO

  Italia

  Selskapet BERTOLOTTI MAURO, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til nedsalting, Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, Utstyr til nedsalting, og Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg bransjene. Det har base i Parma, Italia.

 5. LATIK

  Italia

  Selskapet LATIK, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til nedsalting, Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, Utstyr til nedsalting, og Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg bransjene. Det har base i Coseano, Italia.

 1. GRASSELLI S.P.A.

  Italia

  Selskapet GRASSELLI S.P.A., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til nedsalting, Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, Utstyr til nedsalting, og Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg bransjene. Det har base i Albinea, Italia.

 2. SALSI LUCIANO

  Italia

  Selskapet SALSI LUCIANO, er en Forhandler, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til nedsalting, Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, Utstyr til nedsalting, og Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg bransjene. Det har base i Maranello, Italia.

 1. MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C.

  Italia

  Selskapet MARICAN S.A.S. DI CANETTI ROBERTO E C., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Drikker - industrielle maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, Utstyr til nedsalting, Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr, og Utstyr til nedsalting bransjene. Det har base i Langhirano, Italia.

 2. TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR

  Italia

  Selskapet TRH CLIMATIC SYSTEM S.N.C. DI TOMARELLI RENZO E POLIDORI IGOR, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til nedsalting, Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg, Utstyr til nedsalting, og Installasjoner til varmebehandling og røyking av kjøttpålegg bransjene. Det har base i Bastia Umbra, Italia.

 3. NURLU

  Tyrkia

  Selskapet NURLU, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Utstyr til nedsalting bransjen. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  Tyrkia

  Selskapet DIVAN MAKINE SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Slakterier og kjøttpåleggsindustri - maskiner og utstyr bransjen. Det opererer også i Utstyr til nedsalting, og Utstyr til nedsalting bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 5. GIGA AUTOMAZIONI INDUSTRIALI S.R.L.

  Italia

 6. OFFICINE PARMEGGIANI S.R.L.

  Italia

 7. SCUNGIO SEVERINO

  Italia

 8. TECSAL S.P.A. TECSAL S.R.L.

  Italia

 1. COPPI FOOD MACHINERY S.R.L.

  Italia

 2. FAVA GIORGIO AXEL S.R.L.

  Italia

 3. CAVALLI MEAT PROCESSING MACHINERY S.R.L.

  Italia

 4. SAN PIETRO S.R.L.

  Italia

 5. MARVERTI - RIGHI S.R.L.

  Italia

 6. PADERNA CLADOR S.R.L.

  Italia

 7. SALA TECHNOLOGY S.R.L.

  Italia

 8. I.B.

  Italia

 9. SOMIL

  Italia

 10. ORLANDINI DI ORLANDINI ACHILLE

  Italia

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis