• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • uvirksomme materialer til byggebransjen

Resultater for

Uvirksomme materialer til byggebransjen - Import eksport

 1. KAYADERELI CONSTRUCTION

  Tyrkia

  Verified by europages badge

  Selskapet KAYADERELI CONSTRUCTION, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Byggematerialer bransjen. Det opererer også i Næringsmidler - import/eksport, Uvirksomme materialer til byggebransjen, Hovedrørledninger, Industrirør, Gassrørledninger og pipeliner - installasjoner, Tilsetningsstoffer for sement og mørtel, Tørket frukt, fresh fruit, og fresh vegetables bransjene. Det har base i Adana, Tyrkia.

 2. CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet CORTESI & C. S.R.L. - MATERIALI PER L'EDILIZIA, er en Detaljist, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i Byggmaterialer, og Byggmaterialer bransjene. Det har base i Alfonsine, Italia.

 3. M.E.C. DI SENSINI S.R.L.

  Italia

  Verified by europages badge

  Selskapet M.E.C. DI SENSINI S.R.L., er en Detaljist, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det har base i Narni, Italia.

 4. DACH UND WAND ZEVEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet DACH UND WAND ZEVEN GMBH, er en Distributør, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det har base i Zeven, Tyskland.

 5. RES FRATELLI SOLDI

  Italia

  Selskapet RES FRATELLI SOLDI, som opererer i Armaturer - sanitæranlegg bransjen. Det opererer også i Uvirksomme materialer til byggebransjen, bathroom fixtures, wall coverings, Uvirksomme materialer til byggebransjen, og building materials and products bransjene. Det har base i San Vincenzo, Italia.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. SABBIE SATAF S.R.L.

  Italia

  Selskapet SABBIE SATAF S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i sand, sand, gravel and crushed stone for road paving, gravel, og stone bransjene. Det har base i Pavia, Italia.

 2. BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM

  Belgia

  Selskapet BOUWSPECIALITEITEN VAN PETEGHEM, er en Forhandler, som opererer i Bygg- og anleggsmaskiner bransjen. Det opererer også i Uvirksomme materialer til byggebransjen, Byggematerialer - industrielle maskiner og utstyr, construction materials, Uvirksomme materialer til byggebransjen, og Byggematerialer - industrielle maskiner og utstyr bransjene. Det har base i Lokeren, Belgia.

 3. SAP CERAMICHE

  Italia

  Selskapet SAP CERAMICHE, er en Detaljist, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i ceramic, og thermohydraulics bransjene. Det har base i Colleferro, Italia.

 4. SUELOTHERM DÄMMTECHNIK INH. SÜLEYMAN KAMBAK

  Tyskland

  Selskapet SUELOTHERM DÄMMTECHNIK INH. SÜLEYMAN KAMBAK, er en Distributør, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i Råtømmer, Oppsaget og behandlet tre, Lydisolasjon - materialer, Varmeisolasjon - materiale, Råtømmer, Oppsaget og behandlet tre, Lydisolasjon - materialer, og Varmeisolasjon - materiale bransjene. Det har base i Leverkusen, Tyskland.

 5. DENAYER

  Belgia

  Selskapet DENAYER, er en Detaljist, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i Oppsaget og behandlet tre, Sand og singel, Råbygg, Varmeisolasjon - materiale, Oppsaget og behandlet tre, Sand og singel, Råbygg, og Varmeisolasjon - materiale bransjene. Det har base i Halle, Belgia.

 1. LEVITA LEHM - EGGINGER NATURBAUSTOFFE GMBH

  Tyskland

  Selskapet LEVITA LEHM - EGGINGER NATURBAUSTOFFE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det har base i Malching, Tyskland.

 2. VATAN CABLE COMPANY

  Tyrkia

  Selskapet VATAN CABLE COMPANY, er en Forhandler, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i harbour survey bransjene. Det har base i Corlu / Tekirdag, Tyrkia.

 1. BIGMAT LEPOT

  Belgia

  Selskapet BIGMAT LEPOT, er en Forhandler, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i Tak - arbeid, Jernvarer til byggebransjen, insulation, Tak - arbeid, joinery articles, og Jernvarer til byggebransjen bransjene. Det har base i Bassenge, Belgia.

 2. CRUSHING AND SCREENING LTD

  Storbritannia

  Selskapet CRUSHING AND SCREENING LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i crushing stone, og grading plants for quarry aggregates bransjene. Det har base i York, North Yorkshire. Uk, Storbritannia.

 3. BIGMAT

  Belgia

  Selskapet BIGMAT, er en Forhandler, som opererer i Flis- og hellelegging - firmaer bransjen. Det opererer også i Uvirksomme materialer til byggebransjen, Oppbevaring - utstyr og systemer, Treverk - produkter og behandling, Uvirksomme materialer til byggebransjen, Oppbevaring - utstyr og systemer, natural stone, og Treverk - produkter og behandling bransjene. Det har base i Marche-En-Famenne, Belgia.

 4. CONSTRUCTION INFORMATION SERVICES (CIS)

  Irland

  Selskapet CONSTRUCTION INFORMATION SERVICES (CIS), er en Tjenesteyter, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i Kommersielle opplysninger, Industriell byggkonstruksjon, Business Intelligence, Kommersielle opplysninger, commercial research and information, Industriell byggkonstruksjon, og Business Intelligence bransjene. Det har base i Dublin, Irland.

 5. POMA S.R.L.

  Italia

  Selskapet POMA S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i excavation work bransjene. Det har base i Marzabotto, Italia.

 6. CULTURA

  Luxembourg

  Selskapet CULTURA, er en Distributør, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i Gypsum bransjene. Det har base i Luxembourg, Luxembourg.

 7. SOBEN INTERNATIONAL (EUROPE) LTD

  Storbritannia

  Selskapet SOBEN INTERNATIONAL (EUROPE) LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det har base i Ballynahinch, Storbritannia.

 8. CLAESSEN PAUL

  Belgia

  Selskapet CLAESSEN PAUL, er en Underleverandør, som opererer i Prefabrikkerte bygninger og industribygninger bransjen. Det opererer også i Byggeplasser - utstyr, Uvirksomme materialer til byggebransjen, Byggeplasser - utstyr, Uvirksomme materialer til byggebransjen, individual lodgings, og preparing applications for housing bransjene. Det har base i Herentals, Belgia.

 1. BOURGONDISCH KRUIS

  Belgia

  Selskapet BOURGONDISCH KRUIS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i interior decoration and furnishings, Interior remodelling, og design studio bransjene. Det har base i Bavikhove, Belgia.

 2. EUROCALCIO, SA

  Portugal

  Selskapet EUROCALCIO, SA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i Bygningsmørtel, Calcium carbonate, asphalt, og Bygningsmørtel bransjene. Det har base i Vale De Ourem, Portugal.

 3. GRUPO OXIREIN

  Spania

  Selskapet GRUPO OXIREIN, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det har base i Sevilla, Spania.

 4. RBC FRANCE

  Frankrike

  Selskapet RBC FRANCE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Råvarer til bygg- og anleggsbransjen bransjen. Det opererer også i Kulelagre med nålelager og rullelager, Uvirksomme materialer til byggebransjen, Kulelagre med nålelager og rullelager, Uvirksomme materialer til byggebransjen, og tightening tools bransjene. Det har base i Les Ulis Cedex, Frankrike.

 5. SOLIMIANA - SOCIEDADE DE MATERIAIS DE CONSTRUÇÃO, LDA.

  Portugal

  Selskapet SOLIMIANA - SOCIEDADE DE MATERIAIS DE CONSTRUÇÃO, LDA., er en Forhandler, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i refractory bricks, og tiles bransjene. Det har base i Ponte De Lima, Portugal.

 6. DPM GMBH ISO-STROH

  Østerrike

  Selskapet DPM GMBH ISO-STROH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det har base i Kasten, Østerrike.

 7. GRAPHENE UKR

  Ukraina

  Selskapet GRAPHENE UKR, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i Aktive elektroniske komponenter, Aktive elektroniske komponenter, cleaning nano products, og electrical conductors bransjene. Det har base i Bucha, Ukraina.

 8. SILK PLASTER DEUTSCHLAND

  Tyskland

  Selskapet SILK PLASTER DEUTSCHLAND, er en Forhandler, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det har base i Berlin, Tyskland.

 9. ADDARIO CAMILLO GROUP S.R.L.

  Italia

  Selskapet ADDARIO CAMILLO GROUP S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det opererer også i supplies of aggregates, road haulage of inert substances, white stone, og Roughcast stone bransjene. Det har base i Lettomanoppello, Italia.

 10. FELCO COSTRUZIONI GENERALI SRL

  Italia

  Selskapet FELCO COSTRUZIONI GENERALI SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Uvirksomme materialer til byggebransjen bransjen. Det har base i Pagani, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis