• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • valsede plater - ikke-jernholdige metaller

Resultater for

Valsede plater - ikke-jernholdige metaller - Import eksport

 1. ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT

  Frankrike

  Verified by europages badge

  Selskapet ID ALLOYS - DISTRIBUTEUR ALLIAGES DE NICKEL ET COBALT, er en Distributør, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Stenger av ikke-jernholdige metaller, Blikk og rør, Rør og slanger - ikke-jernholdige, Inconel, Stenger av ikke-jernholdige metaller, Hastelloy, nickel alloys bars, nickel alloys, og cobalt alloys bransjene. Det har base i Amblainville, Frankrike.

 2. A. MANNESMANN MASCHINENFABRIK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet A. MANNESMANN MASCHINENFABRIK GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Remscheid, Tyskland.

 3. GEORG SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet GEORG SCHRÖDER MASCHINENBAU GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Wickede, Tyskland.

 4. GEDE DRAHTRICHTTECHNOLOGIE GMBH

  Tyskland

  Selskapet GEDE DRAHTRICHTTECHNOLOGIE GMBH, er en Forhandler, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Hemer, Tyskland.

 5. RITEBO GMBH RICHTAPPARATE

  Tyskland

  Selskapet RITEBO GMBH RICHTAPPARATE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Iserlohn, Tyskland.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH

  Tyskland

  Selskapet TRANSFER HANDELSGESELLSCHAFT MBH, er en Forhandler, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i steel sheet, cold rolled sheets, galvanized sheet metal, og hot-rolled sheet metal bransjene. Det har base i Konstanz, Tyskland.

 2. JUCHENG TITANIUM INDUSTRY CO.LTD

  Kina

  Selskapet JUCHENG TITANIUM INDUSTRY CO.LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Baoji, Kina.

 3. OCHOA-LÁCAR, HNOS.

  Spania

  Selskapet OCHOA-LÁCAR, HNOS., er en Distributør, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Stål og metaller, Stål og metaller, steel beams, steel tubes, og steel plates bransjene. Det har base i Pamplona, Spania.

 4. STAALHANDEL STERNOTTE CH

  Belgia

  Selskapet STAALHANDEL STERNOTTE CH, er en Forhandler, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, Trading in steel, iron products, og steel sheet bransjene. Det har base i Hasselt, Belgia.

 5. CONDUTOS METALICOS GAMAT S.L

  Spania

  Selskapet CONDUTOS METALICOS GAMAT S.L, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Granada, Spania.

 1. PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE

  Tsjekkia

  Selskapet PETR GRACLIK-SERVICES OF TRADE, som opererer i Profiler og stenger av ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Kledninger av ikke-jernholdige metaller, Ondulerte plater - ikke-jernholdige metaller, Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, Kledninger av ikke-jernholdige metaller, Ondulerte plater - ikke-jernholdige metaller, Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, og Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Lipnik Nad Becvou, Tsjekkia.

 2. GRUPO INDUSTRIAL C&C

  Argentina

  Selskapet GRUPO INDUSTRIAL C&C, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i zinc and alloys, og copper bransjene. Det har base i Villa Rosa - Pilar, Buenos Aires, Argentina.

 1. EMET SP. Z O.O.

  Polen

  Selskapet EMET SP. Z O.O., er en Tjenesteyter, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, Stål og metaller - bearbeiding og tilskjæring, Industriell byggkonstruksjon, Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller, Stål og metaller - bearbeiding og tilskjæring, og Industriell byggkonstruksjon bransjene. Det har base i Szczecinek, Polen.

 2. HANGZHOU ROLL FORMING MACHINERY CO., LTD

  Kina

  Selskapet HANGZHOU ROLL FORMING MACHINERY CO., LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Hangzhou, Kina.

 3. BAOJI TIANRUI NONFERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD

  Kina

  Selskapet BAOJI TIANRUI NONFERROUS METAL MATERIALS CO.,LTD, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Baoji, Kina.

 4. CHAPAS PERONA S.L.

  Spania

  Selskapet CHAPAS PERONA S.L., er en Forhandler, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Silla, Spania.

 5. PESSINA ACCIAI METALLURGICA SPA

  Italia

  Selskapet PESSINA ACCIAI METALLURGICA SPA, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Caronno Pertusella, Italia.

 6. STAR MET S A

  Romania

  Selskapet STAR MET S A, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, Jernholdige og ikke-jernholdige mineraler, Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, og Jernholdige og ikke-jernholdige mineraler bransjene. Det har base i Comuna Dumbrava Rosie, Romania.

 7. WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH

  Tyskland

  Selskapet WALZENGIEßEREI & HARTGUßWERK QUEDLINBURG GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Valsemaskiner for jernholdige metaller, Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, Valsemaskiner for jernholdige metaller, og Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Quedlinburg, Tyskland.

 8. DALIAN XINRUILONG IMP.&EXP. TRADING CO., LTD.

  Kina

  Selskapet DALIAN XINRUILONG IMP.&EXP. TRADING CO., LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Titanium sheet, og titanium and alloys bransjene. Det har base i Dalian, Kina.

 1. CONFORMADOS FACME SOCIEDAD ANONIMA.

  Spania

  Selskapet CONFORMADOS FACME SOCIEDAD ANONIMA., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Treplater bransjen. Det opererer også i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, Stansing av stål og metaller, Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, og Stansing av stål og metaller bransjene. Det har base i Arrigorriaga, Spania.

 2. WALZEN IRLE GMBH

  Tyskland

  Selskapet WALZEN IRLE GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Råjern og spesialråjern, Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, Råjern og spesialråjern, og Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Netphen, Tyskland.

 3. SEM DIS TICARET A S

  Tyrkia

  Selskapet SEM DIS TICARET A S, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, og Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Istanbul, Tyrkia.

 4. COMERCIAL DE LAMINADOS S.A.

  Spania

  Selskapet COMERCIAL DE LAMINADOS S.A., er en Forhandler, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, og Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Barcelona, Spania.

 5. KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S

  Tyrkia

  Selskapet KAHRAMANLAR ORMAN URUNLERI SANAYI VE TICARET A S, er en Forhandler, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, og Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Ankara, Tyrkia.

 6. W AND MO LTD

  Kina

  Selskapet W AND MO LTD, er en Distributør, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i tungsten, og molybdenum bransjene. Det har base i Linzi District, Zibo City, Shandong, Kina.

 7. WEMOTEC - WALZEN GMBH

  Tyskland

  Selskapet WEMOTEC - WALZEN GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Valsemaskiner for jernholdige metaller, og Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjene. Det har base i Kempen, Tyskland.

 8. WILHELM BAUER GMBH & CO. KG

  Tyskland

  Selskapet WILHELM BAUER GMBH & CO. KG, er en Tjenesteyter, som opererer i Valsemaskiner for jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, og Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Hannover, Tyskland.

 9. EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT

  Østerrike

  Selskapet EISENWERK SULZAU-WERFEN R. & E. WEINBERGER AKTIENGESELLSCHAFT, som opererer i Plater og strammebånd - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det opererer også i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller, og Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjene. Det har base i Tenneck, Østerrike.

 10. TENGXIN TITANIUM INDUSTRY CO., LTD.

  Kina

  Selskapet TENGXIN TITANIUM INDUSTRY CO., LTD., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Valsede plater - ikke-jernholdige metaller bransjen. Det har base i Baoji, Kina.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis