• europages
 • >
 • BEDRIFTER - LEVERANDØRER - TJENESTEYTERE
 • >
 • vannkraftverk

Resultater for

Vannkraftverk - Import eksport

 1. ZWP ZAHNRADWERK PRITZWALK GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Vi ser på oss selv som en utvidet arbeidsbenk, vi er en maskinteknisk leverandør så vel som en leverandør til industrien som trenger individuelle transmisjonsdeler. Kundene kommer fra marine, jernbane, vindkraft, spesialgir / spesialgir og anleggskonstruksjon. Vårt firma investerer kontinuerlig i nye produksjonsteknologier for å være forberedt på fremtidige utfordringer. Vi realiserer standardiserte, men også svært komplekse og ekstremt krevende gir og aksler samt ringgir (også tungt maskineri! ). Derfor er ZWP (Tannhjulfabrikk), med mer enn 200 ansatte, ledende innen produksjon av høypresisjonsprodukter "Made in Germany". Uavhengig av lange leveringsruter fra for eksempel Asia, regnes vi som en pålitelig lokal partner for drivteknologi. Vi er kontakten for girteknikk, hoveddrev, maskinelementer, skipsgir, store gir, gruveteknologi, girproduksjon generelt, tannaksel for kjente bedrifter og vi tilbyr deg også det strategiske partnerskapet som en pålitelig maskinteknisk leverandør. Som eksperter tar vi allerede på oss outsourcing av produksjonsbedrifter. Det er ikke uvanlig at vi er en strategisk leverandør for vindturbiner, vannkraftverk, gasskompresjon eller sentrale transmisjonsdeler. For eksempel brukes produktene våre også til jernbanegir, planetgir, pinjong, pinjongaksel, marine drev, industrigir og kronede girkoblinger, undervannsturbiner, havstrømenergi, tidevannsturbiner, fornybar energi, ..

 2. TROYER SPA - AG

  Italia

  Verified by europages badge

  TROYER's clientèle can count on the company's long experience in the construction, supply, installation and maintenance of every type of hydroelectric system. This company handles mechanical construction and electromechanical repair, with design and advice that is guaranteed. Troyer manages all turbine types (PELTON, FRANCIS, KAPLAN), both from an electromechanical and an hydraulic point of view, checks their perfect working order and certifies that they are used according to the standards.

 3. HUGO MIEBACH GMBH

  Tyskland

  Verified by europages badge

  Selskapet HUGO MIEBACH GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det har base i Dortmund, Tyskland.

 4. LINGENHÖLE TECHNOLOGIE GMBH

  Østerrike

  Selskapet LINGENHÖLE TECHNOLOGIE GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det har base i Feldkirch, Østerrike.

 5. ELECTROTECNICA INDUSTRIAL Y NAVAL SL

  Spania

  Selskapet ELECTROTECNICA INDUSTRIAL Y NAVAL SL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Elektrisitet - arbeid bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk, Fornybar energi, Vannkraftverk, Purifiers, og Fornybar energi bransjene. Det har base i A Coruña, Spania.

Office Building Outline icon
En side for firmaet ditt
Ser du dette? Dine potensielle kunder også! Bli med oss for å synes på europages.
 1. KRÖNAUER MASCHINENBAU INH. HEINZ KRÖNAUER

  Tyskland

  Selskapet KRÖNAUER MASCHINENBAU INH. HEINZ KRÖNAUER, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det har base i Geiersthal, Tyskland.

 2. ANDRITZ HYDRO GMBH

  Tyskland

  Selskapet ANDRITZ HYDRO GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det har base i Ravensburg, Tyskland.

 3. LESTIN & CO. TAUCH-, BERGUNGS- UND SPRENGUNTERNEHMEN GMBH

  Østerrike

  Selskapet LESTIN & CO. TAUCH-, BERGUNGS- UND SPRENGUNTERNEHMEN GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det har base i Wien, Østerrike.

 4. WATEC-HYDRO GMBH

  Tyskland

  Selskapet WATEC-HYDRO GMBH, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det opererer også i Hydraulic steel structures, og synchronous alternators bransjene. Det har base i Heimertingen, Tyskland.

 5. B&B IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  Selskapet B&B IMPIANTI S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hjemmeautomatisering bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk, Elektrisitet - arbeid, Vannkraftverk, og Elektrisitet - arbeid bransjene. Det har base i Longare, Italia.

 1. HEOS ENERGY GMBH

  Tyskland

  Selskapet HEOS ENERGY GMBH, er en Tjenesteyter, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det har base i Chemnitz, Tyskland.

 2. AF-ITECO AG

  Sveits

  Selskapet AF-ITECO AG, er en Tjenesteyter, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det har base i Affoltern Am Albis, Sveits.

 1. SCOTTA UKRAINE

  Ukraina

  Selskapet SCOTTA UKRAINE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det opererer også i Produksjon av elektrisk kraft, High voltage alternators for hydraulic power stations, architectural studies for electrical power stations, og Produksjon av elektrisk kraft bransjene. Det har base i Vinnitsa, Ukraina.

 2. HYDRO-M

  Frankrike

  Selskapet HYDRO-M, er en Tjenesteyter, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det har base i Toulouse, Frankrike.

 3. EMSD

  Belgia

  Selskapet EMSD, er en Multi-Category, som opererer i Lettmetallkonstruksjon bransjen. Det opererer også i Smedarbeid, Vannkraftverk, Sheet metalwork, Smedarbeid, industrial automation, og Vannkraftverk bransjene. Det har base i Malmedy, Belgia.

 4. MARBEYAZ

  Tyrkia

  Selskapet MARBEYAZ, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Boretårn bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk, tower cranes, Vannkraftverk, og construction of hydroelectric power plants bransjene. Det har base i Kocaeli, Tyrkia.

 5. ECOBETON WATER TECHNOLOGIES

  Belgia

  Selskapet ECOBETON WATER TECHNOLOGIES, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Rensing av vann - tjenester bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk, Nybehandling av vann - utstyr og installasjoner, Vannkraftverk, og Nybehandling av vann - utstyr og installasjoner bransjene. Det har base i Sint-Truiden, Belgia.

 6. SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH

  Østerrike

  Selskapet SCHUBERT ELEKTROANLAGEN GMBH, er en Distributør, som opererer i Distribusjon av elektrisk kraft bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk, Resirkulering av spillvann, Vannkraftverk, Renewable energies, og Resirkulering av spillvann bransjene. Det har base i Ober-Grafendorf, Østerrike.

 7. REGIE DE L'ELECTRICITE DE WAVRE

  Belgia

  Selskapet REGIE DE L'ELECTRICITE DE WAVRE, er en Tjenesteyter, som opererer i Elektrisitet - produksjon og distribusjon bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk, Vannkraftverk, drinking water supply, natural gas distribution, og waste management bransjene. Det har base i Wavre, Belgia.

 8. ERWIN HÄRING

  Tyskland

  Selskapet ERWIN HÄRING, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det har base i Böhen, Tyskland.

 1. TEFRISUR CLIMATIZACIÓN MURCIA

  Spania

  Selskapet TEFRISUR CLIMATIZACIÓN MURCIA, er en Tjenesteyter, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det har base i Murcia, Spania.

 2. TECNO IMPIANTI DI TAURO GIOVANNI FRANCESCO SAS

  Italia

  Selskapet TECNO IMPIANTI DI TAURO GIOVANNI FRANCESCO SAS, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Hjemmeautomatisering bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk, Elektrisitet - arbeid, Vannkraftverk, og Elektrisitet - arbeid bransjene. Det har base i Tavagnacco, Italia.

 3. ALPI SCAVI SRL

  Italia

  Selskapet ALPI SCAVI SRL, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Bygg - vegger og innredning bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk, water defence and control works, Vannkraftverk, og environmental engineering bransjene. Det har base i Aosta, Italia.

 4. EDF BELGIUM

  Belgia

  Selskapet EDF BELGIUM, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Elektrisitet - produksjon og distribusjon bransjen. Det opererer også i Gass - produksjon og distribusjon, Vannkraftverk, Vindenergi - produksjon, Gass - produksjon og distribusjon, Vannkraftverk, og Vindenergi - produksjon bransjene. Det har base i Bruxelles, Belgia.

 5. TECHNICAL SERVICE

  Italia

  Selskapet TECHNICAL SERVICE, er en Tjenesteyter, som opererer i Vannkraftverk bransjen. Det har base i Cutrofiano, Italia.

 6. INEO SCLE FERROVIAIRE

  Frankrike

  Selskapet INEO SCLE FERROVIAIRE, er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Offentlig bygg og anlegg - entreprenører bransjen. Det opererer også i Elektrisitet - distribusjonsutstyr, Vannkraftverk, Elektrisitet - distribusjonsutstyr, Vannkraftverk, og infrastructure design bransjene. Det har base i Toulouse Cedex 2, Frankrike.

 7. BEROS S.R.L.

  Italia

  Selskapet BEROS S.R.L., er en Tilvirker/ Produsent, som opererer i Automatisering - installasjoner og utstyr bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk, transformer rooms, Vannkraftverk, og production of electrical panels bransjene. Det har base i LAVIS, Italia.

 8. AESSE IMPIANTI S.A.S. DI SCARPONI GIOVANNI & C.

  Italia

  Selskapet AESSE IMPIANTI S.A.S. DI SCARPONI GIOVANNI & C., er en Tjenesteyter, som opererer i Hjemmeautomatisering bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk, Elektrisitet - arbeid, Vannkraftverk, og Elektrisitet - arbeid bransjene. Det har base i Pesaro, Italia.

 9. BRICKMAN DI BRICCHESE MANUEL

  Italia

  Selskapet BRICKMAN DI BRICCHESE MANUEL, er en Tjenesteyter, som opererer i Hjemmeautomatisering bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk, Elektrisitet - arbeid, Vannkraftverk, og Elektrisitet - arbeid bransjene. Det har base i Portogruaro, Italia.

 10. DUCALE IMPIANTI S.R.L.

  Italia

  Selskapet DUCALE IMPIANTI S.R.L., er en Tjenesteyter, som opererer i Hjemmeautomatisering bransjen. Det opererer også i Vannkraftverk, Elektrisitet - arbeid, Vannkraftverk, og Elektrisitet - arbeid bransjene. Det har base i Vigevano, Italia.

Forespørsel om tilbud

Opprett én forespørsel og få flere tilbud fra bekreftede leverandører.

 • Kun relevante leverandører
 • Kompatibel med personvern
 • 100 % gratis